60 Meningsfulde og kreative babynavne på fem bogstaver

Navn er noget, der vil blive hos os indtil livet. Uanset hvad vi vælger at navngive vores barn, ser vi efter noget meningsfuldt og intenst med en smuk tone og fornemmelse. Disse babynavne på fem bogstaver, vi har samlet til dig, indeholder verdens mest tidløse, klassiske og alligevel nutidige navne til at hjælpe i din proces med navnevalg.

Alle navne på 5 bogstaver, du overvejer – de er perfekte både med tonen og udtalen. Hverken de er for korte eller bittesmå, og de er heller ikke meget lange. Tjek disse navne til den lille stjerne, vi har samlet for at hjælpe dig!

fem bogstaver baby navne

Unikke og nyeste babynavne på 5 bogstaver, der skal tjekkes ud i år

Disse fede og super søde navne på fem bogstaver, vi har samlet, vil løse alle dine bekymringer på en håndvending! Nu sker det!

Baby Boy navne, der har 5 bogstaver:

1. Caine:

Selvom oprindelsen til navnet Craine ikke er særlig sikker på, tror mange, at de enten er fra irsk eller walisisk oprindelse. Craine betyder imidlertid ‘søn af en fighter.’ Det er et ideelt og perfekt match for de forældre, der søger et unikt og innovativt, meningsfuldt navn.

2. Derek:

Nu er Derek allerede et populært engelsk navn, mange af os er stødt på. Derek betyder ‘begavet hersker.’ Det er en variation af et andet navn, Derrick.

3. Felix:

Felix betyder ‘heldig’ og ‘vellykket.’ Den har sin oprindelse fra den romerske navneliste, og vi er ret vilde med, hvordan den er unik, nutidig og bibelsk.

4. Nolan:

Nolan på engelsk betyder ‘råd’ eller ‘råd.’ Det har imidlertid en anden betydning for det på det latinske sprog, hvilket betyder ‘en veltalende mand.’ Vi er bange for begge betydninger!

5. Aaryn:

Også populært kaldet Aaryan eller Aryan betyder navnet ‘styrkeens bjerg.’ Det menes at stammer både fra hebraiske såvel som sydasiatiske lande.

6. Farad:

Selvom Farad som sådan er et ganske unikt navn, kender mange ikke dens nøjagtige oprindelse. Der er flere betydninger af navnet og involverer ‘en person med ansvar’ eller ‘en leder’.

7. Albin:

Albin er et ret gammelt, men alligevel upopulært og ukendt navn til dato. Det betyder lyst. Imidlertid tror mange, at dens oprindelse enten er fra fransk, polsk eller romerne, men ikke sikker.

8. Logan:

Logan betyder efterkommer af en kriger. Det betyder også lidt hul på skotsk. Selvom det tidligere var et efternavn til babyer for længst, har det nu også fundet sted at være et fornavn valg for mange børn.

9. Tyler:

Det søde navn, Tyler, kan også kaldes Tylor. Det betyder en flisemager. Navnets betydning stammer imidlertid specifikt i oldtidens franske tider, og er nu allerede populær over hele kloden uden dens egentlige betydning.

10. Gaven:

Gaven eller også kaldet som Gavin betyder en hvid høg. Det er et populært navn for et drengebarn både i Europa, skotsk såvel som Amerika. Navnet er både unikt og kreativt, og derfor populariteten.

11. Hasan:

Hvis du er vild med litteratur, kender du måske allerede dens betydning fra den populære roman Kite Runner. Hasan betyder faktisk ‘smuk’ eller ‘velgører.’ Det er et populært arabisk navn.

12. Irwin:

Vi er forundrede over navnet Irwin. Irwin betyder ‘vildsvin.’ Selvom navnets betydning ikke er særlig populær, er det rost for sin unikke karakter og søde klang og tone. En anden variation og lyd til navnet er Irvin.

13. Jahir:

Jahir er et andet arabisk navn, der nu er populært over hele kloden. I dag har ikke bare muslimer, men andre også taget navnet i betragtning af dets smukke betydning, ‘kreativitet’ eller ‘talsmanden’.

14. Myron:

Myron betyder parfume eller duft. Selvom selve navnet er ganske nyt og moderne, stammer det faktisk fra græsk og jødisk. Vi elsker dog sin innovative betydning!

15. Orvin:

Orvin er et angelsaksisk navn, der er nyt i mange lande og samfund med sin moderne og nutidige appel. Betydningen af ​​Orvin er ’en modig ven.’ Nu er vi imponeret, siger vi!

16. Aksel:

Navnet Aksel kommer også i nærheden af ​​navnet Lucian. Dette barnebarn på 5 bogstaver betyder lysets far og kilde til fred. Alle dem, der stærkt tror på ideen om fred, ro i livet, er kendt for at have dette navn. En anden variant af navnet er ‘Axel.’

17. Quinn:

Vi vedder på, at du slet ikke har hørt eller stødt på dette navn. Navnet Quinn er et ganske moderne navn, kendt og populært lige nu. Det betyder klogt og essens. Selvom oprindelsen af ​​dette navn er noget, vi ikke er særlig sikre på, har vi tiltrukket os skønheden i dets betydning!

18. Amael:

Amael kan også udtales som Amal, har sine rødder fra arabisk. Det betyder styrende dyder. Det er en person, der er idealistisk og har dyder i livet og tror på at holde fast ved dem, mens han leder hele sit liv.

19. Rufus:

Rufus betyder faktisk og i bogstavelig oversættelse ‘rødhåret.’ Det er populært fra sine latinske rødder. Men vi hører ofte kristne i alle lande med dette navn populært.

20. Vidal:

Vidal har sin spanske oprindelse og er et ganske unikt navn fra nu af. Det betyder ‘liv’ eller også et andet navn for ‘vital.’ Betydningen af ​​livet i sig selv er ret intens og er et passende match for forældre, der ønsker en simpel mening, men alligevel med tæt følelse.

5 bogstaver baby pige navne:

21. Sofia:

Vi elsker alle dette slanke og kantede navn, Sofia. Men ved du, hvor det stammer fra? Afledt sine rødder fra græsk, Sofia betyder ‘visdom.’ Det er imidlertid nu vedtaget over hele kloden og kulturer og udtales også som Sophia.

22. Chloe:

Chloe betyder i græsk mytologi gudinde for frugtbarhed. Imidlertid menes det også, at Chloe betyder ‘forår’ eller ‘lykke’. Det er et populært navn i europæiske områder såvel som i Amerika, og vi elsker dets unikke karakter.

23. Alika:

Selvom navnet ikke stammer fra en bemærkelsesværdig personlighed, er det baseret på hawaiiansk oprindelse. Betydningen er sandfærdig. Betydningen af ​​dets navn er helt sikkert inspirerende; vi ønsker alle, at vores døtre skal være sandfærdige og alligevel smukkeste, ikke sandt!

24. Amaya:

Vi elsker ganske godt dette andet nutidige tonede navn, Amaya. Amaya stammer fra Japan og Spanien. Disse fem bogstaver kvindelige navne stammer fra landsbyen Amaya og lyder også poetisk såvel som romantisk, ikke sandt!

25. Fiona:

Fiona er et ganske populært navn i film i dag. Men ved du, hvad det betyder? Fiona betyder ‘fair’ såvel som ‘hvid.’ Det er af skotsk oprindelse og er også populært i hele Europa.

26. Karen:

Karen betyder ren. Det er et trendy nytids moderne navn og genvejsvariation for navnet, Katherine. Dette er af engelsk oprindelse og er over hele kloden, vedtaget af flere lande. Det er også blandt populære bibelske pigenavne på 5 bogstaver.

27. Megan:

Hey, vi vedder på, at vi alle kender dette navn nu af indlysende årsager. Men ved du, hvad der menes med Megan? Også en kort form eller variant for Margaret, Megan betyder ‘mægtig’ eller ‘nogen stærk.’ Nu er det dejligt, rigtigt?!

28. Oliven:

Oliven betyder ‘ædru’, ‘blid’ og ‘ydmyg.’ Betydningerne forstås på skift på tværs af kulturer, og disse fem bogstaver kvindelige navne stammer fra engelske lande selv. Det er også en forenklet version af Olivia -navnet.

29. Sarah:

Også kaldet som Sara, betyder det prinsesse. Oprindelsen er fra hebraisk, men er populær på tværs af religioner i dag og ikke kun kristne. Hovedårsagen til dens popularitet er, hvor sødt og dejligt navnet lyder!

30. Kayla:

Kayla betyder ‘hemmeligholdere.’ Dette navns oprindelse og rødder er dog ikke fastslået, men navnet er også ret populært i de vestlige og østlige lande.

31. Erika:

Erika betyder ‘lovens hersker’ eller ‘hersker over universet.’ Også udtalet som Erica eller Ericka, har det sin oprindelse fra de kongelige rødder i Italien og tysk.

32. Elena:

Elena er et græsk oprindelsesnavn og betyder ‘noget lyst’ eller ‘skinnende lys.’ Det er et ret tidløst og elegant navn, der er trendy og populært over fem årtier og stadig et populært valgnavn indtil nu.

33. Diana:

Nu kender vi alle navnet, Diana. Men hvad er meningen med det? Fra den græske oprindelse betyder Diana ‘månens gudinde’..

34. Naomi:

Naomi er jødisk og hebraisk. Imidlertid vedtages det også af andre religioner over hele kloden senere på grund af sin smukke betydning. Naomi betyder ‘behagelighed’ eller ‘nydelse’..

35. Renee:

Også udtalt som Rene betyder det ‘genfødt.’ Det er også synonomisk for noget kraftfuldt. Disse fembogne pigenavne er af romersk oprindelse og blev senere også populære i hele Europa og Australien.

36. Laila:

Laila, også udtalt som Leila eller Lila, er et persisk navn. Det er et poetisk udtryk og navn, der i vid udstrækning bruges tilbage fra tider, og det betyder ‘natfald’ eller ‘nattens datter.’ Nu er dette noget!

37. Afida:

Afida er en ganske ny dag og et unikt nutidig navn, vi ofte hører i disse dage. Det er ret populært blandt muslimer og betyder ‘bekæmpelse af svin’. En anden variation og udtale af samme navn er Afeeda.

38. Ciara:

Navnet Ciara betyder mørkt. Ciara har sin oprindelse fra Irland og andre norske lande og er et unikt moderne navn, der trender i dette årti.

39. Zaria:

Zaria er et meget udbredt navn og har også sine rødder på hebraisk, arabisk og slavisk. Mens Zaria i nogle kulturer betyder Rose, andre betragter også Zarias betydning som en prinsesse. Uanset hvad, så elsker vi begge betydninger!

40. Kiana:

Navnet Kiana er en variation af drengens navn, Kian. Kiana betyder gammel. Det kan også alternativt forstås som – noget tidløst eller klassisk. Mange anser navnet for at være af persisk oprindelse.

Indiske fem bogstaver baby dreng og pige navne:

41. Parth:

Parth betyder Hersker eller en stjerne. Det stammer fra sanskrit -oprindelse og er populært på tværs af indiske kulturer og samfund, uanset hvilken stat.

42. Nadin:

Har du nogensinde foretrukket at have et unikt nytidsnavn? Nadin er vores favorit lige nu. Nadin betyder flodenes herre. Afledt af ordet, Nadi, det er en unik og kreativ kombination.

43. Viaan:

Viaan stammer igen fra indiske hinduistiske navne og betyder energi eller en person, der altid er fuld af liv. Nu er det noget, vi alle ønsker for vores små rockstjerner, ikke sandt!

44. Arisk:

Arisk er et ganske populært navn allerede for indiske drenge og børn, og det betyder ædelt. Det stammer fra hinduistiske mytologienavne og lyder også sødt og dejligt; hvad synes du?

45. Ishan:

Ishan, også udtalt som Ishaan, betyder sol. Det er afledt af sanskrit og betyder også på anden måde et bud på rigdom.

46. ​​Adwit:

Nu elsker vi, hvor innovativt og unikt dette navn, Adwit er. Adwit betyder, som vi forstår, verdens herre eller Lord Vishnu og Brahma. Vi elsker ret godt, hvordan navnet er både moderne og også har en så specifik og intens betydning

47. Nehal:

Nehal er et nyt moderne navn for drenge og betyder smuk og en der ser godt og ungdommelig ud. Det er et ganske populært navn i det nordindiske bælte lige nu.

48. Laksh:

Laksh, afledt af Lakshman, betyder Destination. Dette mandlige navn på 5 bogstaver stammer fra sanskrit såvel som hinduistisk mytologi og lyder også nutidigt.

49. Mahir:

Mahir er et unikt og helt nyt navn, vi har hørt i de seneste dage. Selvom den nøjagtige oprindelse ikke kendes, betyder Mahir en ekspert eller en, der er klog. Vi elsker dog betydningen!

50. Aahan:

Aahan har flere betydninger relateret til morgenstråler, solopgang, daggry og den første lysstråle. Det symboliserer alternativt også håb og ny begyndelse. Sådan et smukt navn er det ikke!

51. Aarna:

Aarna på hindi betyder gudinde Lakshmi. Det symboliserer rigdom, formue, held og velstand. Navnet er inspireret direkte af goodwill og god charme. Dette er et ganske sødt og dejligt nytårs moderne baby pige navn.

52. Kiara:

Kiara er et moderne og populært navn, der er i trend i Indien lige nu. Vi hører ofte, at de nye børn bliver kaldt Kiara. Det betyder skønhed såvel som mørkhåret.

53. Kajal:

Kajal er igen et andet ganske populært navn og er et ganske klassisk navn i Indien. Dem på tværs af samfund og regioner er kendt med dette berømte navnevalg. Kajal betyder Kohl, forbundet med skønhed.

54. Disha:

Disha betyder retning. Disha stammer fra sanskrit og er et berømt nord- såvel som sydindisk navn. Det betyder også alternativt at bane en vej.

55. Anshu:

Anshu, som er en variation og genvej fra Anshula, betyder sol. Det stammer fra det hinduistiske mytologiske navns inspiration og lyder også sødt og nutidigt.

56. Anupa:

Har du nogensinde hørt om navnet Anupa? Anupa betyder dam eller flodlegeme. Du kan foretrække dette navn for denne nyhed og innovative betydning og sjældenhed i navnevalget.

57. Bindu:

Bindu kan også staves, da Bindu betyder et punkt eller en prik. Selvom selve navnet ikke er intenst i betydning, har navnet en ganske charme og nåde knyttet til det og er et populært valg for mange sydindiske pige navne fra aldre.

58. Dyuti:

Dyuthi betyder at gløde, lyse eller lyse. Dette er igen et sjældent og moderne navn for dem, der ønsker at navngive noget relateret til skinnende og lys, men alligevel foretrækker en unik og dejlig lyd. Det stammer fra sanskrit -oprindelse.

59. Farha:

Farha betyder lykke. Mens den nøjagtige oprindelse nu er kendt om dette navn, er Farha ret populær i både hinduistiske og muslimske kulturer.

60. Hamsa:

Kan også staves som Hansa, det betyder Svan. Navnet er lige så smukt som dets betydning, og vi elsker, hvor elegant og klassisk det lyder, når det staves.

Med disse babynavne på fem bogstaver håber vi, at du kan lide valgene. Disse omfatter både nye og unikke unikke og søde navne, der er sjældne, såvel som dem, der er gamle, men tidløse og klassiske. Hvad er dit valg og præference i navnelisten lige nu? Lad os vide det!

Ansvarsfraskrivelse:

Disse navne ovenfor kan også have forskellige betydninger og oprindelse afhængigt af kulturer, samfund og lande. Sørg for at krydstjekke og undersøge, inden du afslutter babyens navn.