60 Meningsfulde og moderne Anuradha Nakshatra babynavne

Anuradha Nakshatra falder ind under den 17. stjerne i den indiske astrologiske optælling. Hvis din baby er født i denne stjerne, så har vi kurateret, især Anuradha nakshatra babynavne til dig. I hinduistisk tradition og tro anses det for heldigt og lykkeligt, hvis du navngiver den lille ifølge hendes fødselsstjerne og astrologi. For dem, der leder efter et sådant babynavn, der falder ind under Anuradha nakshatra, kan disse meningsfulde, dejlige og moderne Anuradha nakshatra navne være nyttige.

anuradha nakshatra babynavne

Anuradha Nakshatra og dets egenskaber:

Anuradha nakshatra har et symbol på lotus og er påvirket af Saturn. Stjernen spænder fra 3,20 til 16.40 i Skorpiontegnet. Hvis din baby er født i denne stjerne, siges det, at de er meget fokuserede og bestemte på, hvad de vil i livet. Fra uddannelse til studier og karriere er de, der er født i Anuradha nakshatra, altid de første til at afslutte enhver opgave. Desuden er de i denne stjerne også private personer, men har altid en balance mellem professionelt og personligt liv.

Anuradha nakshatra borns er venlige, smukke, ømme, blide med andre og er bløde.

Anuradha Nakshatra Navne Startbogstav/stavelse:

Hvis din lille er født i Anuradha nakshatra, anses det for godt, hvis deres navn begynder med de bogstaver, der er angivet til stjernen. Så Anuradha nakshatra -navnene starter med:

Na, Naa, Ni, Nee, Nu, Noo, Ne, Nae.

Hvis du foretrækker at navngive efter padas,

Anuradha Nakshatra 1. pada navne starter med Na.

Anuradha Nakshatra 2. pada navne med Ne.

Anuradha Nakshatra 3. pada navne begynder med Nu.

Anuradha Nakshatra 4. pada navne med Ne.

Smukke og nyeste navne til Anuradha Nakshatra Babies 2021:

Nu sker det; lad os gå videre og udforske de dejlige og charmerende Anuradha nakshatra navne til en baby født i år.

Anuradha Nakshatra baby boy navne:

1. Naayak:

Naayak er sandsynligvis det mest eftertragtede og kendte navn i indiske husstande for dem født i Anuradha nakshatra. Det betyder leder eller guiden på flere indiske sprog.

2. Nabil:

Nabil er et nutidigt nyt og dejligt babynavn. Dette betyder en ædel person eller en generøs sjæl. Navnet stammer fra det hindi -sprog og er blandt de nye navne.

3. Nadin:

Nadin er et andet sjældent og dejligt AnuradhaNakshatra navn. Navnet Nadin betyder flodenes herre. Det betyder også hav eller uendeligt. Er det ikke dejligt, og dette er blandt de seneste Anuradha nakshatra -drengenavne.

4. Nagesh:

Nageshs navn er ret traditionelt, men alligevel er fedt og smukt. Nagesh betyder ejeren af ​​en slange eller herre over slanger. Navnet er kendt og populært i flere stater i Indien.

5. Nahul:

Nahul er et andet dejligt og moderne sjældent navn. Navnet Nahul betyder kraftfuldt.

6. Naksh:

Naksh er et smukt og charmerende baby boy navn, vi absolut elsker. Det betyder måne eller stjerner. Dette symboliserer også glans og glød. Det stammer fra hindi og sanskrit sprog.

7. Naman:

Naman er et dejligt navn, der for det meste findes i den nordlige del af Indien. Navnet Naman betyder at bøje sig eller at hylde.

8. Nandan:

Nandan betyder fest eller glædeligt. Navnet symboliserer også templet og andre navne for Lord Vishnu og Lord Shiva. Det er et dejligt og smukt navn på en baby dreng under Anuradha nakshatra.

9. Narun:

Naruns navn stammer fra de hinduistiske religiøse tekster og mytologi. Narun betyder leder af mænd. Dette er smukke Anuradha nakshatra navne til en dreng.

10. Nausad:

Nausad eller Naushad betyder glad. Navnet er et sjældent valg af en baby drengs navn, som endnu ikke er meget fundet eller almindeligt i Indien.

11. Navdeep:

Navdeep er et dejligt navn, som er et populært, men ungdommeligt valg for mange. Navnet Navdeep betyder lys eller en ny lampe. En anden stavevariation til Navdeep er Navdip.

12. Neelkanta:

Neelkanta er et andet navn for Lord Siva. Det betyder også en blåhalset herre. En anden navnevariation til Neelkanta er Neelkanth. Dette er blandt populære Anuradha nakshatra navne på telugu og tamil.

13. Neelesh:

Neelesh er et traditionelt baby boy navn, der betyder måne eller Lord Krishna. Det er et dejligt og stedsegrønt babynavn til Anuradha nakshatra.

14. Neelambar:

Neelambar -navnet stammer fra to hindi -ord, Neel og Ambar, hvilket betyder blå himmel. Dette er et almindeligt, men alligevel klassisk Anuradha nakshatra -navne.

15. Neeraj:

Neeraj er et kærligt og meget almindeligt navn på en dreng. Det betyder lotusblomst. Navnet symboliserer også udstråling, glød og belysning. Neeraj findes meget i sydindiske stater.

16. Neeshik:

Neeshik betyder nyt. Navnet stammer fra det hindi -sprog og er et helt nyt unikt valg af babydreng lige nu.

17. Nejav:

Nejav eller Neejav betyder empati eller evighed. Baby boy -navnet er sjældent og er en ny opfindelse, som ikke findes meget fra i dag. Hvis du vil have et helt nyt navnevalg, kan dette være godt at gå.

18. Netik:

Netik betyder det bedste af alt eller en fremragende person. Det betyder også en person, der står ved værdierne. Dette er blandt unikke drengenavne til Anuradha nakshatra.

19. Nidan:

Nidan er dejlig og et af vores foretrukne baby boy navne. Det betyder skat eller rigdom. Dette navn findes ikke meget og er et unikt valg.

20. Nihaan:

Nihaan lyder så charmerende og smuk. Nihaal betyder ung, lykke eller fuldstændig person. Navnet er nyt og vinder nu betydning og popularitet i både Nord- og Sydindien.

21. Nihanth:

Nihant eller Nihaanth betyder en glad eller munter person. Det betyder også uendelig.

22. Niketh:

Niketh betyder alles herre. Det betyder også hus, bopæl eller hjem. Det er afledt af hindi og sanskrit sprog.

23. Nuvesh:

Hvis du foretrækker meget af et traditionelt navn og betydning, kan Nuvesh være god. Denne er også unik og findes ikke almindeligt. Nuvesh betyder ny veda -viden.

24. Nuvansh:

Nuvansh betyder en følsom person. Navnet stammer fra indiske sprog.

25. Nivun:

Nivun betyder ofre eller bønner til Herren. Navnet er et moderne valg og er sjældent, men alligevel smukt, der udtaler babyens navn til Anuradha nakshatra.

Anuradha Nakshatra baby pige navne:

26. Nabhita:

Nabhita eller Nabhitha betyder en frygtløs sjæl. Navnet stammer fra det hindi sprog og er et dejligt moderne og unikt baby pige navn til Anuradha nakshatra.

27. Nadiya:

Nadiya betyder begyndelsen. Navnet betyder også første eller sort. Dette Anuradha nakshatra kvindelige navne er et dejligt og charmerende valg af baby pige navn, som sjældent findes.

28. Nagamani:

Hvis du vil have en traditionel babypiges navn, kan dette være et godt valg. Nagamani betyder melodi eller melodi af nagadevata.

29. Nairiti:

Nairiti er et smukt baby pige navn, hvilket betyder en engel eller apsara som skønhed. Navnet stammer fra mytologihistorierne og er et dejligt charmerende navnevalg.

30. Nakishka:

Nakishka eller Nakiska betyder en stjerne. Navnet stammer fra hindi og andre indiske sprog og findes ikke almindeligt endnu.

31. Namita:

Namita eller Namitha betyder en ydmyg eller tilbeder. Navnet er ikke helt et nyt valg, men det er et ungdommeligt og smukt pigenavn for Anuradha nakshatra.

32. Namya:

Namya er en ny baby piges navn. Det betyder høflighed eller en, der er beskeden. Dette er blandt de sjældneste baby pige navne til Anuradha nakshatra.

33. Nandini:

Navnet Nandini er et meget populært baby pige navn i Sydindien. Det betyder hellig ko og refererer også til gudinden Durga og Ganga. Navnet symboliserer også lykke og velsignelse.

34. Nashika:

Nashika -navnet stammer fra det hindi -sprog, og det betyder uforgængeligt. Anuradha nakshatra -pigenavne indebærer også stærke og dristige.

35. Navaja:

Navaja er et dejligt og populært baby pige navn, hvilket betyder nyt. De andre variationer til samme navn er navdha eller navatha

36. Nayasana:

Nayasana er et dejligt, men charmerende traditionelt baby pige navn, hvilket betyder friskhed. Dette er ny pige Anuradha nakshatra Vrischika Rashi navne til Anuradha fødselsstjerne.

37. Neelakshi:

Neelakshi betyder en blåøje sjæl. Det stammer fra to ord Neela og Akshi på sanskrit, hvilket betyder blå og øjne.

38. Neeharika:

Neeharika er et meget berømt og populært baby pige navn på tværs af stater i Indien. Det betyder tåget, mælkevej eller dugdråber.

39. Neelima:

Neelima er et dejligt og igen et populært navn i de sydindiske stater. Navnet Neelima betyder blå himmel, blå hudfarvet skønhed eller skønhed med en blå refleksion.

40. Neerva:

Neerva er et nyt og unikt baby pige navn, der betyder rent vand. Det er afledt af sanskrit og hindi indiske sprog.

41. Neetika:

Neetika eller Neethika betyder en dydig person. Det betyder også en sjæl med moral og principper. Navnet indebærer også en leder.

42. Neshika:

Neshika betyder ærlig. Navnet er et nyt og unikt, sjældent baby pige navn, og dets oprindelse er endnu ikke kendt. Dette er dejligt Anuradha nakshatra hinduistisk babynavn valg.

43. Netra:

Netra betyder et øje. Det betyder også leder. Anuradha nakshatra -navnene på sanskrit er populære, men alligevel et klassisk valg for pigenavne i flere stater.

44. Nidha:

Nida eller Nidha betyder at sove eller om natten. Navnet betyder også mørke. Det stammer fra urdu og hindi. Hvis du vil have et kort sødt baby pige navn, kan dette være et godt valg.

45. Nidhi:

Nidhi er et dejligt, men berømt navn allerede til babypiger. Det betyder genialt. Navnet betyder også rigdom og skat.

46. ​​Nuthan:

Nuthan- eller Nutan -navnet stammer direkte fra det hindi -ord, Nuthan, hvilket betyder nyt.

47. Nupur:

Nupur er allerede et kendt navn i Nordindien, hvilket betyder anklet. En anden stavevariant til navnet er Noopur.

48. Niza:

Hvis du leder efter det perfekte korte, søde moderne og sjældne baby pige navn, kan Niza være et godt valg. Niza betyder en ung pige.

49. NityaPriya:

Hvis du foretrækker et unikt og dejligt babynavn med en charmerende betydning, kan NityaPriya være et godt valg. Det betyder altid glædeligt.

50. Nushka:

Nushka betyder dyrebar besiddelse. Navnets oprindelse er endnu ikke kendt meget, men det er et sjældent og dejligt barnepigens navn.

Unisex navne til Anuradha Nakshatra:

51. Nisharg:

Nisharg betyder natur. Navnet indebærer også skønhed og nåde. Det er et unisex babynavn, der er velegnet til både drenge og piger i Anuradha nakshatra.

52. Niya:

Niya betyder lyst eller formål. Navnet er et nyt og moderne sjældent valg, der er egnet til både drenge og piger

53. Niral:

Niral betyder unikt. Navnet betyder også ro og stammer fra det hindi -sprog. Dette er velegnet til både drenge og piger navne.

54. Nartan:

Nartan betyder dans. Navnet er dejligt og kan passe til drenge og piger, der ønsker, at deres lille skal have en traditionel betydning.

55. Nirzara:

Nirzara er et dejligt og moderne sjældent navn. Navnets oprindelse er endnu ikke kendt, men det betyder rolig og ung.

Twin baby navne til Anuradha Nakshatra:

56. Naag – Naadha:

Naag betyder slangegud eller stor slange. Naadha betyder lyd eller melodi. Dette er dejlige valg af tvillingebabybarn og -piger til Anuradha nakshatra.

57. Naatika – Naavinya:

Naatika og Naavinya er valg af tvillingepiger. Navnet Naatika betyder dansere eller musikalsk raag. Naavinya betyder nyt.

58. Nabin – Nachik:

Nabin og nachik er tvillingebabynavne. Navnet Nabin betyder nyt og nachik betyder søn af Vajashrravas.

59. Neera – Neerad:

Neera betyder rent vand eller juice. Neerad betyder skyer. Disse er moderne og unikke valg af tvillingebaby- og drengenavne til Anuradha nakshatra.

60. Nivaan – Nivali:

Nivaan betyder hellig eller begrænset. Nivali betyder hyldest. Disse er dejlige valg af babypiger til Anuradha nakshatra -fødsler.

Vi håber, at du nød at kigge på disse dejlige og smukke Anuradha nakshatra babynavne. Disse er den perfekte blanding af moderne, charmerende, yndefulde og dejlige babynavne til drenge og piger. Vi håber, at du har fundet den perfekte pasform til din lille.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.