60 moderne valg til babynavne med seks bogstaver, der skal tjekkes ud!

At søge efter et perfekt navn til din baby rækker langt. Det kræver meget hårdt arbejde og forskning. Men her er det – hvis du planlægger at navngive din baby med ord på seks bogstaver, er vi her for at hjælpe dig. Denne eksklusive guide til babynavne på seks bogstaver kan være en hjælp for dig.

Fra søde og dejlige klingende navne til intense og meningsfulde tidløse navnevalg, vil denne liste med 6 bogstaver navne dække alle dine krav. Lad være med at kigge!

seks bogstaver baby navne

Unikke og moderne seks bogstavers babynavne og betydninger

Vi kan ikke stoppe med at skylle over disse bedste seje 6 bogstaver. Disse navne, der har 6 bogstaver, inkluderer dem, der er et populært valg, og også dem, der er sjældne, unikke og også i nutidige valg. Så hvorfor vente, udforske dem!

Til baby drenge:

Her er vores bedste valg til navne på 6 bogstaver.

1. Casper:

Casper er fra hollandsk oprindelse. Det betyder en person, der er kasserer eller indehaver af hemmeligheder. Selvom selve navnet har en så unik betydning, elsker vi, hvordan det også lyder unikt og dejligt. Navnet er også populært i andre europæiske regioner.

2. Horace:

Nu er dette noget – har du nogensinde hørt navnet, Horace? Det er tidløst og et knappe navn, man nogensinde kan tænke på. Horace betyder tidtager. Det er også inspireret af en karakter i Harry Potter -serien. Vi satser på, at dit barn vil elske dette navn.

3. Jeremy:

Jeremy er faktisk et bibelsk og hebraisk navn. Det er en variation og nutidens navn for Jeremias. Disse drengenavne på seks bogstaver er imidlertid også populære kun for sin betydning – nogen med et hellig navn.

4. Monroe:

Monroe er et skotsk navn. Det betyder ‘flodens mund.’ Vi har også hørt om det ikoniske navn i Hollywood -skuespillerens navn, og derfor er det et unisex perfekt valg, der leder efter et unikt navn.

5. Travis:

Travis er et engelsk navn. Det betyder at krydse. Selvom den nøjagtige oprindelse af navnet ikke er fastslået, elsker vi, hvordan det også lyder unikt og yndefuldt på samme tid.

6. Nelson:

Hvis vi betragter den bibelske oprindelse af navnet Nelson, betyder det ‘søn af Neil.’ Men i folkedage er de seks bogstavers navne allerede meget berømte, og mange kender også dette navn fra den berømte personlighed, Nelson Mandela.

7. Jayden:

Jayden betyder taknemmelig. Det har fået et ganske populært navn i de seneste dage. Dens oprindelse kan imidlertid spores tilbage til hebraiske og gamle testamentstider, hvor den oprindeligt blev fundet.

8. Archie:

Vi har hørt dette navn nok i vores nyhedskanaler i betragtning af vores populære berømtheder, og prins Harry og Megan navngav deres barn med Archie. Archie betyder virkelig modig.

9. Magnus:

Ved du, Magnus er blandt de ti bedste navne fra de sidste par år i trend i Norge såvel som i Danmark? Magnus var navnet på en konge derovre, og senere blev det populært ikke kun i disse regioner, men over hele kloden.

10. Rupert:

Rupert betyder lys berømmelse. Dette mandlige navn på 6 bogstaver er et velkendt og charmerende navnevalg i Storbritannien og omegn, og vi har også en berømt skuespiller med navnet, kan du huske Ruper Grint? Han har populariseret den ikoniske karakter, Ron i Harry Potter -serien.

11. Adrian:

Adrian har sine rødder på latin. Det betyder ‘hav’ eller ‘vand.’ Nogle mener også, at det er en genvej og variation til det fulde navn, Adrianus.

12. Jaxon:

Jaxon er en moderne variant af det fulde navn, Jackson. Det er et anglo-amerikansk navn såvel som fra hebraisk, hvilket betyder, at Gud har været nådig. Det er et dejligt navn at give til vores lille dreng.

13. Kayden:

Det er en variation for navnet Cadan i Bibelen, og denne moderne variant betyder søn af en kamp. Nu er dette noget intenst og innovativt, hvilket betyder; vi elsker dette søde, charmerende navn.

14. Damien:

I græsk oprindelse betyder Damien en magtfuld mand af alle mennesker. Ordet daman betyder magtfuld, og demoer betyder mennesker og gør dermed sin betydning.

15. Thiago:

Thiago er et ret sjældent navn, som mange af os ikke hørte, hvilket betyder ’må Gud beskytte.’ Disse 6 bogstavers navne til drenge er af latinsk oprindelse; er dog et unikt og sjældent navn, der ikke findes meget.

16. Lucian:

Lucian betyder lys. Det skildrer også lys, håbets stråler, sol og lysstyrke i livet. De forældre, der foretrækker kun at kigge efter positivitet og lys og altid forblive tro mod det gode i livet, må ikke gå glip af denne unikhed. Er det ikke også fedt?

17. Adonis:

Adonis betyder herre. Mange tror, ​​at det stammer fra den mesopotamiske mytetid. Men på græsk betyder Adonis også en ekstremt flot mand. Uanset hvad der er oprindelsen, elsker vi begge betydninger; hvad synes du?

18. Zander:

Zander er af græsk oprindelse. Det er dog et ganske populært og tidløst navn nu i både vestlige lande og sydasiatiske og andre asiatiske regioner. Zander betyder forsvarer af folket.

19. Fabien:

Fabien er en genvej og nutidens variation til navnet Fabianus. Det er et gammelt og ret gammelt navn populært i Rom og Italien. Det betyder en bønneavler.

20. Walter:

Walter er blandt meget ældgammelt navn og er et gammelt navn, der er populært på tværs af årtier og regioner. Det betyder ’hersker over hæren.’ Mange i den kongelige familie tilbage i de europæiske regioner havde også dette navn.

Til babypiger:

Vores foretrukne valg til navne på seks bogstaver omfatter,

21. Ramona:

Ramona menes at have sin oprindelse i de spanske regioner. Imidlertid var den senere blevet populær på tværs i engelske områder og også i Amerika. Ramon betyder en ‘klog beskytter.’ Nu er dette et godt meningsfuldt navn at prøve!

22. Chiara:

Chiara udtales som kee-aa-rah. Det er et ganske sødt lille og unikt lydet navn, som mange bruger verden over, og denne staveudtale er populær i Europa. Det betyder lys og lysstyrke.

23. Sophia:

Også en anden variant til Sofia, det er blandt de mest populære babynavne nu ikke kun i den vestlige verden, men også i asiatiske lande. Sofia betyder visdom.

24. Amelia:

Amelia – Vi elsker det unikke, sjældne og den smukke lyd af dette navn. Det er et kongeligt navn og har sine rødder lige fra den victorianske æra. Dette berømte navn betyder flittigt arbejde.

25. Cheryl:

Cheryl betyder en elsket, der er elsket. Selv om navnets oprindelse ikke er helt klar, er det populært i de amerikanske og engelske regioner lige fra 1950’erne og fremefter. Nu er dette seks bogstaver kvindelige babynavne et ret gammelt og alligevel smukt navn, ikke sandt!

26. Nicole:

Nicole betyder ’folkets sejr.’ Det er oprindeligt fra græsk oprindelse; på nuværende tidspunkt foretrækker imidlertid mange over hele kloden, især de kristne, dette meningsfulde og unikke navn.

27. Amanda:

På nuværende tidspunkt kender vi alle navnet Amanda, som er et populært valg i flere film og serier. Amanda betyder kærlig. Det er populært, selv på tværs af litteratur og har sin oprindelse i flere regioner i Europa. Den unikke klingende, smukke tone sammen med et meningsfuldt navn gør det til et ganske populært valg for mange forældre.

28. Alicia:

Alicia betyder ædel fødsel. Det har rødder fra spansk og tysk. Imidlertid er disse kvindelige navne på 6 bogstaver nu verdensomspændende berømte for sin dejlige betydning såvel som lydende.

29. Monica:

Vi kender alle dette navn fra vores foretrukne og populære serie, Friends! Monica betyder at rådgive. Det har sin oprindelse både fra latinske såvel som nordafrikanske regioner. De andre variationer af navnet inkluderer Mona, Monika.

30. Tamara:

Tamara betyder et dadeltræ eller palmetræ. Det er et bibelsk navn efter oprindelse; men nu er populær over hele kloden. Det symboliserer også træets skønhed og fylde.

31. Sabira:

Sabira er et arabisk og mellemøstligt navn med en smuk betydning. Det betyder tålmodighed. Den enkle med intense og dybe betydning og dens fantastiske udtale gør også dette navn til et populært valg!

32. Gloria:

Gloria oversætter bogstaveligt talt til herlighed og skønhed. Mens mange tror, ​​at dens oprindelse er omkring latin, symboliserer det også berømmelse, udødelig ære og ros. Vi elsker denne positive stemning, der er forbundet med navnet og dets betydning!

33. Brenda:

Brenda betyder sværd. Det er et ret gammelt og gammelt nordisk navn og har sine rødder fra århundreder sammen. Men i dag ser og ser vi ofte det populære navn selv i Amerika såvel som i Asien. Det er en kvindelig version af hannavnet Brandr.

34. Sheryl:

Vi er forelsket i en så unik og smuk tone, Sheryl. Det betyder Kære. Sådan et enkelt og elegant, men alligevel et navn fyldt med kærlighed. Sheryl er et engelsktalende navn.

35. Kristi:

Kristi betyder en tilhænger. Selvom de oprindelige rødder er relateret til latinsk oprindelse, hvilket betyder Kristi tilhængere, udledes den moderne betydning af en tilhænger og vedtages bredt over hele kloden.

36. Naledi:

Naledi betyder en stjerne. Det symboliserer også glans, skønhed og sizzle. Det er et dejligt og smukt afrikansk navn, som vi absolut elsker!

37. Silvia:

Silvia, som er en variant til Sylvia, betyder skoven. Navnet hopper af skønhed, natur og grønt. Navnet har sin oprindelse og har sine rødder fra engelsk og latin og er også mytologisk relateret til skovens gud.

38. Helena:

Helena betyder strålende. Det er et græsk oprindelsesnavn og er en kvindelig variation af navnet Helen.

39. Regina:

Regina betyder en dronning. Det er et kongeligt navn og vedtages nu bredt over hele kloden og har sin oprindelse fra den latinske region. Det symboliserer og relaterer også til magt og berømmelse.

40. Zuleka:

Zuleka er et arabisk poetisk navn, hvilket betyder dejligt og strålende. De andre variationer af dette navn inkluderer Zuleyka, Zuleykha og Zuleikha.

Indiske seks bogstaver baby dreng og pige navne:

41. Aadesh:

Aadesh, som også er en variation for navnet Adesh betyder en besked eller kommando og rækkefølge. Disse 6 -bogstavs hinduistiske baby boy navne er populære i det nordlige bælte i Indien.

42. Zuhair:

Zuhair på indisk sprog betyder at blomstre eller at skinne. Det er et panindisk populært navn for drenge og stammer fra det hindi -sprog.

43. Zarman:

Zarman stammer fra det parsiske sprog og betyder alderdom eller tidløs. Det er populært i det vestlige område af Indien og senere vedtaget af andre sydasiatiske lande også.

44. Yuvesh:

Yuvesh er afledt og stammer fra den hindi mytologiske oprindelse og betyder ungdommelig eller ung herre. Det symboliserer også altid at forblive ung og klassisk. Vi kan godt lide meningen, hvad synes du?

45. Tharun:

Tharun betyder Guds navn. Det stammer fra sanskrit og er en anden variation for Tarun. Det betyder også sol, lys og stråle.

46. ​​Svaksh:

Svaksh, som også kan staves som Swaksh betyder smuk øjne eller en der ser smuk ud. Det er fra sanskrit oprindelse og er et ganske moderne og nytidsnavn valg til denne gen børn.

47. Sulekh:

Sulekh betyder noget, der er smukt skrevet. Selvom det er et moderne valg for mange i Orissa og Bengals bælte, stammer det fra det hindi sprog.

48. Sravan:

Det er et meget populært og tidløst indisk klassisk navnevalg for mange forældre. Sravan er en karakter i Ramayan Mythology og er populær i Indien. Det betegner venskab.

49. Shubam:

Shubam betyder god begyndelse, held og lykke. Det er en bogstavelig oversættelse til det hindi -ord, Shubam i Indien. Dette er et populært navn på både nord- og sydindiske sprog.

50. Chaman:

Chaman betyder en herre over jorden. Det stammer fra sanskrit og er et unikt og sjældent navn at finde til drenge.

51. Aadhya:

Aadhya -navnet stammer fra sanskrit og er et populært navnevalg for sydindianere. Disse navne på 6 bogstaver i de seneste dage har imidlertid set sin popularitet i hele landet. Aadhya betyder første magt.

52. Deenal:

Deenal stammer fra arisk tid, og det betyder en, der er en sød pige. Dette er et perfekt og unikt navnevalg for mange babypiger i nutidens tid.

53. Dhvani:

Dhvani, som også kan staves som Dhwani, betyder lyd eller støj. Det kan også symbolisere en sød lyd. Det stammer fra sanskrit og er et unikt og alligevel sødt tonevalg til et pigenavn.

54. Gomati:

Gomati betyder en flod. Det betyder også mælkevejen på andre sprog. Oprindelsen er både fra hindi og sanskrit og er et populært traditionelt klingende panindisk navn.

55. Hasini:

Hasini betyder en person, der altid er glad eller griner. Dette ganske smukke og intense betydningsnavn stammer fra sanskrit, og vi elsker også, hvordan det lyder!

56. Indira:

Det er et meget populært indisk pigenavn fra alder og tid sammen, og alligevel er det stadig et klassisk valg. Indira betyder gudinde Lakshmi. Det er populært og stammer både fra sanskrit og arisk.

57. Yasoda:

Navnet Yasoda, der også kan staves som Yashoda, stammer fra Hindy Mythology og er navnet på Lord Krishnas mor. Det er et smukt og tidløst elegant navnevalg selv i dag!

58. Javana:

Javana på sanskrit betyder en person, der er hurtig, hurtig og hurtig. Navnet og betydningen er begge sjældne, unikke og ganske fascinerende at høre; hvad synes du?

59. Malati:

Malati betyder en jasminblomst. Det er igen et tidløst og gammelt navnevalg, men stadig i trend, selv i dag. Disse 6 -bogstavs hinduistiske baby pige navne stammer fra sanskrit sprog.

60. Vanika:

Vanika betyder en lille skov eller en lille smuk skov. Det stammer fra sanskrit -sproget – hvor Vana betyder skov og ika er et feminint klingende ord.

Disse valg af babynavne på seks bogstaver omfatter både traditionelle, gamle og alligevel smukke valg samt nutidige nutidige og nye sjældne navnevalg. Vi håber, at du har fundet dem nyttige sammen med deres betydning og oprindelse.

Ansvarsfraskrivelse:

De ovennævnte navne og deres betydning kan ændre og ændre sig i henhold til forskellige kulturer, samfund, regioner og sprog. Sørg for at kontrollere og gennemføre din forskning, inden du afslutter babyens navn.