60 Purva Phalguni Nakshatra (Pubba) babynavne med betydninger

Er din baby født i Purva Phalguni Nakshatra? Foretrækker du at navngive din lille baseret på månekonstellationer og astrologi? Vi er her for at hjælpe dig med disse dejlige Purva phalguni nakshatra babynavne. Denne liste over babynavne har både traditionelle og moderne valgnavne, dem der er meningsfulde, søde, dejlige og bare er smukke.

purva phalguni nakshatra babynavne

Hvorfor vente, udforske og se dine foretrukne babynavne til Purva phalguni nakshatra for den lille i henhold til dine præferencer. Vi har dækket det hele!

Purva Phalguni Nakshatra og dens egenskaber:

Inden vi går ind på navnene på Purva Phalguni Nakshatra, lad os se, hvad denne stjerne handler om og egenskaberne i denne. Purva phalguni nakshatra er det ellevte stjernetegn i astrologi. Symbolet for Purva phalguni nakshatra er to ben på en barneseng, og det er under Venus -indflydelsen, som er Shukra.

Purva phalguni -stjernen varierer mellem 13,20 grader til 26,40 og falder under stjernetegnet Leo. Betydningen af ​​Purva phalguni nakshatra er lavet om. Hvis din lille stjerne er født, når månen er i nærheden af ​​stjernebilledet Purva phalguni nakshatra, tilhører han dette tegn. De, der er født her, er generelt meget glade væsener, som altid er positive og kærlige og omsorgsfulde over for andre. De er tæt på familie og venner. Desuden er de, der er født her, også veloplagte, kreative og kunstneriske i naturen.

Lad os nu gå videre og undersøge mere om Pubba nakshatra navne til drenge og piger herinde.

Purva Phalguni Nakshatra Navne Startbogstav/stavelse:

Hvis din baby dreng eller pige er født under Purva phalguni nakshatra, er det positivt, hvis deres navne begynder med bogstaver og stavelser Mo, Ta, Taa, Ti, Tee, Tu. Hvis du vil se navnestavelserne eller startbogstavet pr. Padas,

Pubba nakshatra 1. pada navne kan begynde med Mo

Poorva phalguni nakshatra 2. pada navne med Ta

Pubba nakshatra 3. pada navne med Tee

Pubba nakshatra 4. pada navne med Too.

Lad os nu gå videre og se Simha rasi Purva phalguni nakshatra navne til babypiger og drenge.

Betydningsfulde Poorva Phalguni Nakshatra navne til pige og dreng 2020:

Vi har samlet de mest dejlige og nyeste valg af babynavn til dem, der er født under Purva phalguni nakshatra. Lad os se mere herinde.

Purva Phalguni Nakshatra Boy Navne:

1. Mohak:

Mohak er et dejligt moderne navnevalg for forældrene i disse dage. Det betyder en person, der er attraktiv og smuk. Det er afledt af det hindi sprog.

2. Mohan:

Mohan er et almindeligt indisk navn efterhånden, men alligevel er det et klassisk valg for mange. Det betyder fascinerende eller charmerende. Dette er også et andet Purva phalguni nakshatra navne til en dreng for Lord Krishna.

3. Mohanan:

Mohanan betyder dejlig og munter. Dette er et unikt og forfriskende navn, der kan prøves i øjeblikket.

4. Modith:

Modith oversætter til beskyttelse. Navnets oprindelse er endnu ikke kendt, men dette er helt sikkert et godt valg for forældre, der leder efter et nyt og nutidigt navn til en baby dreng.

5. Mohith:

Mohith er igen et almindeligt navn; det er dog meget meningsfuldt. Mohith betyder tiltrukket eller beundrer skønheden. Det stammer fra sanskrit og hindi indiske sprog.

6. Mokshit:

Mokshit eller Moksh er flere navnevarianter, der betyder frigørelse. Den anden stavemåde med samme navn er Mokshith. Det stammer igen fra sanskrit og hindi -sprog.

7. Monik:

Monik er et kort og sødt valg af babydreng. Det betyder råd eller forslag. Dette Purva phalguni nakshatra -mandnavn er et enkelt og alligevel beundringsværdigt navn.

8. Moorthi:

Moorthi eller Moorti kan igen være et almindeligt konventionelt navn, men navnets betydning er intens og vidunderlig. Det betyder et idol eller Guds statuer. Det betyder også alternativt Lord Vishnu, afledt af den hinduistiske mytologi.

9. Mourya:

Mourya -navnet stammer fra hinduistiske kongelige historier, og det betyder leder eller kongen/kejseren i et dynasti.

10. Taanish:

Taanish betyder ambition. Dette er helt et nyt og unikt moderne valg af babydreng til moderne forældre i dag.

11. Taksh:

Taksh betyder øjne som en due. Pubba nakshatra drengenavne er unikke og nye, sjældent fundet endnu, og er en lille smuk udtale baby boy navn valg.

12. Tanav:

Tanav er igen en ny baby drengs navnevalg. Navnet Tanav betyder fløjte. Det også alternativt på de andre og betyder slank.

13. Tanmay:

Tanmay er et dejligt og smukt navn på en dreng. Selvom det vinder fremtræden i disse dage, er det et klassisk valg med dejlig betydning. Tanmay betyder opslugt. Det er afledt af det hindi indiske sprog.

14. Tansh:

Tansh er et moderne og sjældent babynavn, der ikke er fundet meget endnu. Navnet Tansh betyder en person, der er smuk ind og ud.

15. Tanuj:

Ordet Tanuj på flere indiske sprog oversættes bogstaveligt til en søn. Dette er dejlige pubba nakshatra mandlige navne at tjekke ud.

16. Tanush:

Tanush, eller endda stavet som Tanus, er Lord Siva og Lord Ganeshs alternative navn. Dette er et moderne valg af babydreng med traditionel og lovende betydning.

17. Tapas:

Tapas er et vidunderligt og dejligt fem bogstavs navn på en dreng. Det betyder hjerte, værdi og bod. Navnet betyder også besparelser og meditation. Det stammer fra sanskritsproget.

18. Tapat:

Tapat betyder en person, der er født af solen. Det symboliserer også en varm og blød person. Navnet er et unikt moderne babynavn valg.

19. Tapur:

Tapur betyder en person, der ligner guld. Navnet er igen sjældent og findes ikke almindeligt endnu.

20. Tarak:

Tarak er et dejligt navn, der bliver populært i disse dage. Navnet Tarak betyder stjerne. Med andre ord betyder Tarak igen også øjenets beskytter eller elev. Vi elsker begge betydninger!

21. Tilak:

Tilak er et populært indisk babynavn, der stammer fra de hinduistiske traditioner. Navnet Tilak betyder et lovende rituelt mærke påført panden.

22. Tivaan:

Tivaan betyder Guds gave. Hvis du vil have et kort og sødt dejligt klingende drengnavn, som igen er sjældent og ikke almindeligt findes, kan dette være et ideelt valg.

23. Fødsel:

Tirth betyder helligt vand eller pilgrimssted. Det er afledt af ordet fødsel i religiøs tro.

24. Timer:

Timir eller Timeer betyder mørke. Det er et sjældent og dejligt navn, som er en ny opfindelse i listen over baby boy navne.

25. Tarun:

Tarun er et dejligt og klassisk indisk navn, som er i trend i de sidste to årtier. Tharun eller Tarun betyder forbindelse. Det betyder også ungdommelig, ungdom, ung og tidløs. Dette er et almindeligt telugu og tamilsk babynavn under Purva phalguni nakshatra.

Purva Phalguni Nakshatra Pigenavne:

26. Mohana:

Mohana er et hundevariant -babynavn på Mohan. Det betyder en charmerende og attraktiv, smuk pige. Dette er et af de sødeste Purva phalguni nakshatra kvindelige navne.

27. Mohanapriya:

Mohanapriya er et almindeligt indisk navn, men er stadig dejligt og stadig i trend. Navnet MohanaPriya betyder dejlig og charmerende pige.

28. Mohitha:

Mohitha betyder tiltrukket og forvirret person. Det er et sjældent og ualmindeligt valg af babynavn for moderne forældre at prøve.

29. Moksha:

Moksha på sanskrit og lokale indiske sprog betyder frelse. Dette pubba nakshatra baby pige navne er et dybt, intenst og meningsfuldt baby pige navn.

30. Mona:

Hvis du vil have et meget kort og sødt dejligt babynavn, kan Mona være et godt valg. Mona betyder ensom, ønske og en lille.

31. Monisha:

Monisha, som også kan staves som Moneesha, betyder intelligent pige. Det er også et andet navn for Lord Krishna.

32. Mothika:

Navnet Mothika stammer fra ordet Mothi, hvilket betyder en perle. Mothika betyder perle-lignende dyrebar person. Er dette pubba nakshatra navne til pige unikt og dejligt?

33. Moulika:

Moulika er et ualmindeligt og smukt sydindisk babynavn. moulika betyder originalen. Det betyder også alternativt kærlighed.

34. Mounica:

Mounica eller Mounika er et meget almindeligt indisk husstandsnavn. Det er et ret almindeligt navn i både nord- og sydindiske stater. Mounika betyder stilhed. Kælenavnet her er ofte Mouni og Mona.

35. Taanaya:

Taanaya eller Tanaya er en datter. Det er et unikt og nyt moderne valg af baby pige

36. Taani:

Hvis du foretrækker et sødt og smukt klingende baby pige navn med korte få bogstaver, er Taani et smukt navn. Taani betyder tro og opmuntring.

37. Taarika:

Taarika betyder en stjerne. Det betyder også stjerne, guddommeligt og smukt. Det er et sjældent og forfriskende valg af en ny pige, der stammer fra indiske sprog.

38. Takshvi:

Hvis du foretrækker et traditionelt navn, men alligevel med dejlig moderne lyd, kan Takshvi være god at gå. Takshvi er ingen ringere end gudinden Lakshmi.

39. Tamira:

Tamira betyder magi. Navnet er virkelig oplyst og magisk med den dejlige udtale, unikhed og betydning også. Hvad synes du?

40. Tanashvi:

Tanshvi eller Tanashvi betyder velsignelse for rigdom og rigdom. Navnet findes ikke almindeligt, hvilket gør det ideelt for forældre, der ønsker et nyt navn.

41. Tanisha:

Tanisha er ikke et nyt navn, som findes i nordindiske stater. Navnet Tanisha betyder fe -dronning. Det indebærer også på den anden side en attraktiv dame.

42. Taniska:

Taniska, eller Tanishka, er et nyfundet kærlighedsnavn for mange i sydindiske stater. Det vinder fremtræden i disse dage på grund af dets dejlige betydning og lyd. Tanishka betyder gudinde for guld.

43. Tanmayi:

Tanmayi er en kvindelig navneversion af Tanmay. Navnene har en fantastisk betydning, hvilket indebærer ekstase på sanskrit- og telugu -sprog.

44. Tansi:

Tansi betyder en smuk prinsesse. Dette er igen, en ny og sød dejlig baby pige navn valg.

45. Tanvi:

Tanvi betyder slank. Det indebærer også en sart og smuk sjæl.

46. ​​Tapasya:

Tapasya betyder meditation. Navnet stammer fra sanskritsproget med intens og dyb betydning, men også med dejlig udtale.

47. Tara:

Tara er allerede et almindeligt navn i Nordindien. De fire bogstavers korte ordnavn og dejlige betydning gør det til et klassisk valg i mange år. Tara betyder stjerne. Det symboliserer også lys, glød og udstråling.

48. Taruni:

Taruni betyder en ung pige. Det symboliserer også unge og unge kvinder. Dette er en sød og dejlig baby pige navn valg under Purva phalguni nakshatra.

49. Tasya:

Tisya eller Tishya betyder en stjerne. Det betyder også alternativt ild og lovende. Navnet stammer fra sanskrit lanauge og er et sjældent navn.

50. Timita:

Timita eller Timitha betyder ro. Navnet er endnu ikke meget kendt og er et godt valg for forældre, der ønsker et unikt og klassisk navn til deres lille.

Unisex navne til Purva Phalguni Nakshatra:

51. Tanishk:

Tanishk er et dejligt unisex navn, som kan være ideelt til nutidens babyer, både piger og drenge. Navnet Tanishk betyder en elsket og den, der kom ud af hjertet.

52. Tanu:

Tanu er et kort navn med fire bogstaver, der er ideelt til drenge og piger. Navnet Tanu betyder krop. Det indebærer også slank, blød og sart. En anden stavemåde med samme navn er Tannu.

53. Monil:

Monil betyder en fugl. Navnet er unikt og et sjældent valg endnu, også ideelt til babypiger og drenge.

54. Tam:

Tam betyder et palmetræ. Dette er et meget nyt navn og slet ikke fundet endnu, hvilket gør det til et meget sødt og sødt babynavn valg til piger og drenge.

55. Monty:

Monty er faktisk et kaldenavn, men i disse dage kan vi finde moderne forældre, der navngiver deres barn Monty. Dette er velegnet til både baby drenge og piger, hvilket betyder et bjerg.

Tvillingers babynavne til Purva Phalguni Nakshatra:

56. Mohal – Modini:

Mohal betyder kærlighed. Modini på den anden side indebærer en glad og munter sjæl. Disse er valg af tvillingebaby dreng og pige under Purva phalguni nakshatra.

57. Mohanish – Mohanraj:

Mohanish betyder Lord Krishna. Det indebærer også attraktivt og elskeligt. Mohanraj betyder derimod charmerende. Det er også et andet navn for Lord Krishna. Begge er perfekte valg til tvillingebarn.

58. Mouna – Mounesh:

Mouna betyder tavs. Mounesh betyder også stilhed. Det indebærer også en fremtrædende gud. Disse er tvillingebaby- og drengevalg under Purva phalguni nakshatra.

59. Taarika – Taarini:

Taarika og Taarini er søde rimende tvillingebabynavne under Purva phalguni nakshatra. Det betyder en stjerne. Taarini, på den anden side, indebærer frelser og også et andet navn for gudinde Durga og gudinde Parvathi.

60. Tamanna – Tamalika:

Tamanna er et dejligt baby pige navn, der betyder lyst, ambition og et ønske. Tamika er også et pigenavn, hvilket betyder flod. Disse er søde og smukke tvillingebaby -pige navn valg.

Vi håber, at du nød at læse disse dejlige og meningsfulde Purva phalguni nakshatra babynavne. De er en blanding af traditionelle, moderne, fascinerende og unikke, sjældne navne. Fortæl os, hvilket er dit foretrukne valg! Vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.