60 Pushyami Nakshatra babynavnes valg til moderne forældre

Blandt de 28 nakshatraer menes det, at dem, der er født under et bestemt nakshatra, kan have et lykkeligt og lykkeligt liv, hvis deres navne er tilpasset deres særlige. Hvis din baby er født under pushyami nakshatra, har vi i dag en liste over pushyami nakshatra babynavne til at hjælpe dig med at vælge det rigtige og perfekte navn til den lille.

pushyami nakshatra babynavne

Vi ønsker alle det perfekt dejlige og meningsfulde navn til vores lille stjerne, og med vores specielt udarbejdede liste håber vi, at du finder de rigtige babynavne. Nu sker det!

Pushyami Nakshatra og egenskaber:

Pushyami nakshatra -babyerne menes at være dem, der altid er glade og leverer lykke til andre omkring dem. Disse glædelige væsener siges også at være stabile i sindet, respektable i samfundet og er altid forudplanlagt med blød og skånsom adfærd. Pushya nakshatra kommer under kræfttegn fra 3.20 til 16.40. Nakshatra betyder nogen, der nærer og giver.

Mens pushya nakshatra Rashi er kræft, er dyresymbolet en ged. Lad os undersøge mere om de perfekte navne og startbogstaver til de babyer, der er født under pushya nakshatra.

Pushya Nakshatra Navne Startbogstav/stavelse:

Hvis din lille baby er født under pushyami eller pooyam nakshatra, betragtes det som godt og heldigt, hvis han eller hun hedder Hu, He, Ho, Da. Lad os finde ud af de bedste og dejligste babynavne til pushyami nakshatra.

Pushyami eller Pushya Nakshatra babynavne til drenge og piger:

Lad os komme i gang, og vi har samlet de nyeste, moderne, meningsfulde og søde babynavne til de små, der er født under Pushya nakshatra. Her er vores topliste med navne på Pushya Nakshatra babyer.

Pushyami Nakshatra Baby Boy Navne:

1. Heeran:

Navnet Heeran stammer fra det hindi -ord, heer, der betyder en diamant. Heeran oversætter bogstaveligt talt sig selv til en person, der ligner en diamant, diamantenes herre.

2. Hema Chandra:

Navnet Hema Chandra er populært i det sydlige Indien og Telugu -talende stater. Hema Chandra betyder Golden Moon. Disse pushyami nakshatra navne på telugu er et populært, men moderne og ungdommeligt Pushya nakshatra mandlige navne at prøve.

3. Hemadri:

Navnet Hemadri har en traditionel betydning, men lyder stilfuldt og dejligt. Hemadri er ingen anden end Lord of the Mountains. Er det ikke fedt?

4. Hemant:

Det er et andet populært navn i hele Indien nu, og det har været et af de mest elskede valg i de sidste to årtier. Hemant stammer fra hindi og sanskrit, hvilket betyder både Lord Budha og guld!

5. Hemraj:

Hemraj, også varieret som Hemaraj, betyder guldets konge. Det er et dejligt og smukt, meningsfuldt navn at tjekke. Blandt mange navne til drenge til Pushya Nakshatra er dette blandt de mest populære i disse dage.

6. Hetansh:

For forældre, der er helt på udkig efter et nyt, sjældent og unikt navn, her er vi. Hetansh betyder en stigende sol. Navnet symboliserer også en person, der altid er stigende i livet.

7. Hetvik:

Hetvik er et sødt og smukt navn. Hetvilk betyder Lord Siva. Disse Pushya nakshatra navne til drengen har en traditionel og smuk betydning, men alligevel med moderne udtale.

8. Hunar:

Hunar på hindi oversætter bogstaveligt talt sig selv til en, der er dygtig og har gode kvaliteter.

9. Heyaat:

Også stavet som Hayat, betyder det liv eller tilstedeværelse af liv. Det symboliserer også eksistens. Dette er et så intenst og dejligt navn; hvad synes du?

10. Hari Kiran:

Navnet Hari Kiran har en masse betydninger og betegnelser. Hari Kiran betyder i det væsentlige Lord Vishnu. Navnet symboliserer imidlertid også en lysstråle, håb, udstråling og lysstyrke. Vi elsker al essensen og betydningen.

11. Mejetærsker:

Harvinder, der også kan staves som Harwinder, betyder Himlens Gud. Dette er et traditionelt navnevalg for baby drenge født under pushyami nakshatra.

12. Hemin:

Hemin er nu et nyt og sjældent navnevalg. Selvom dets oprindelse endnu ikke er fastslået, betegner Hemin ro, fred og en person, der er stille eller elsker ro.

13. Hemish:

Hemish igen er et moderne navn. Hemish stammer fra nordindiske lokale sprog og betyder Herre over hele verden eller Jordens Gud. Ikke mange kender dette navn endnu, hvilket gør det endnu mere vidunderligt at navngive vores lille med sådan et nyt navn.

14. Harvir:

Harvir betyder Guds kriger. Det symboliserer også, hvem der forsvarer Herren, guddommelig magt og beskytter. Dem, der ønsker et traditionelt og saligt navn med moderne sjælden, unik udtale, kan prøve denne.

15. Harman:

Navnet Harman har vundet popularitet i det sidste årti på grund af både smuk betydning og udtale. Harman betyder alles elskede person. Det stammer fra indiske sprog.

16. Humair:

Humair er en person, hvis ansigt er rødt. Selvom betydningen i sig selv er ganske ny og unik i det indiske scenario, symboliserer navnet også blomstring. Det menes, at det er inspireret af mellemøstlige navne.

17. Hetash:

Hetash -navn symboliserer en person, der er fuld af energi eller altid er på farten. Navnet stammer fra det hindi -sprog og er et nyt og sjældent navn at prøve.

18. Heetraj:

Heetraj betyder folkets elskede konge eller raja. Det symboliserer også nogen, der altid ønsker bedst. Navnet er nyt på listen over babynavne.

19. Hemang:

Hemang -navnet stammer fra det hindi -sprog og betyder en person, der har en skinnende krop eller hud. Det er et sødt og unikt friskt lille barns navn at tjekke.

20. Hurditya:

Navnet Hurditya er nyt, og oprindelsen er endnu ikke fastslået. Hurditya betyder imidlertid en glad og glad, salig person.

21. Heyansh:

Navnet Heyansh vinder stor popularitet bare i et par år. Det er et så smukt klingende og dejligt navn. Heyansh betyder et stykke hjerte. Dette er nu noget særligt, ikke sandt!

22. Hetaksh:

Navnet Hetaksh betyder eksistensen af ​​kærlighed. Dybden og den intense betydning af navnet er det, der gør det smukt, sammen med unikhed og sjældenhed i valget.

23. Hemkar:

Hemakr eller Hemkar betyder rigdomens herre. For dem, der ønsker et mytologisk og traditionelt navn, kan dette være et glimrende valg, da det ikke er almindeligt endnu har en smuk tilknytning til det.

24. Hemansh:

Hemansh betyder en del eller et stykke af guldet. Navnet forbinder også med det dyrebare stykke, en del af kærligheden og nogens liv.

25. Heramb:

Et andet unikt og sjældent navn stammer fra Indien. Heramb betyder en person, der er respektfuld i samfundet.

Pushyami Nakshatra baby pige navne:

26. Hema:

Navnet Hema er et af de populære husstandsnavne i Indien. Hema betyder guld eller gyldne kvinder. Denne baby pige navne til Pushya Nakshatra er et klassisk og tidløst navn at prøve selv i dag.

27. Heera:

Heera på hindi oversættes bogstaveligt til diamant. Navnet symboliserer en person, der ligner en diamant eller en dyrebar person. Dejlig mening er det ikke!

28. Heeya:

Det er et nyt navn i disse dage, som er sjældent og unikt. Heeya betyder hjerte. Navnenes oprindelse er endnu ikke kendt, men er blandt de mest usædvanlige og sjældne navne i dag.

29. Hemalatha:

Hemalatha er igen et ganske almindeligt navn i Indien fra årtier sammen, hvilket betyder gylden rank eller gylden vinstok. Dette Pushya nakshatra -kvindelige navn er sådan en dejlig og smuk betydning, ikke sandt!

30. Hemani:

Navnet Hemani er et moderne navnevalg for mange forældre i disse dage, men alligevel med et meningsfuldt og traditionelt bundet. Hemani er gudinde Parvathi, bjergens gudinde.

31. Hemavathi:

Hemavathi, som også kan staves som Hemavathy eller Hemavati, er gudinde Parvathis navn. Nogle mener også, at Hemavathi er gudinde Lakshmi. Begge betydninger er imidlertid lovende!

32. Hetika:

Det er et moderne og unikt, forfriskende navnevalg for moderne forældre. Hetika betyder solstråler og symboliserer også lys, lysstyrke og kærlighed. Disse pushya nakshatra navne til en pige stammer fra det hindi sprog.

33. Huemisha:

Huemisha er et ret sjældent og nyt navn. Dette betyder gudinde Saraswathi. Navnet symboliserer også en, der er intelligent og smart. De andre navnevariationer og stavemåder her er Humisha, Humshikaa og Humsiha.

34. Huvishka:

Det er et dejligt og smukt klingende sødt navn. Huvishka betyder løfte. Det symboliserer også en kvinde, der har gudfrygtige kvaliteter. Oprindelsen er ikke kendt endnu, men vi elsker den intense betydning, der er forbundet med det. Hvad synes du om disse Pushya nakshatra karka rasi navne?

35. Heemanshi:

Navnet Heemanshi -navnet er afledt af to ord, Hema og anshi. Heemanshi betyder en del af sneen. Nu er dette et ganske nyt og vidunderligt navn at prøve, ikke sandt?

36. Hejal:

Hejals navn er meget nyt og mest usædvanligt endnu. Selvom oprindelsen ikke er veletableret, betyder Hejal frugt. Hvis du foretrækker at navngive et meget nyt og unikt navn, som aldrig bliver hørt, kan dette være et godt navn.

37. Hemadrika:

Hemadrika betyder en dråbe sne. Mens Hema betyder sne, er navnet en variant i hele navneområdet inden for det.

38. Hemanthi:

Navnet Hemanthi i sanskrit oprindelse oversætter bogstaveligt talt til vinter eller tidlig vintersæson. Det er et af sæsonnavnene med en smuk betydning.

39. Hetvi:

Det er et nyt og kommende dejligt kort navn, der foretrækkes i det nordindiske bælte. Hetvi betyder kærlighed. Sådan et kort bogstavet navn alligevel med intens betydning er det ikke.

40. Hesha:

Hesha betyder et fuldstændigt væsen. Selvom oprindelsen ikke er afledt endnu, er den igen blandt søde, meningsfulde og korte navnevalg.

41. Haadiya:

Navnet Haadiya er ikke et indisk oprindelsesnavn, men mange foretrækker dette i dag på grund af den enkle, men intense betydning. Hadiya eller Haadiya betyder gave eller retfærdighed.

42. Heni:

Det er igen et fire-bogstavet sødt og meget kort let navn at prøve. Heni betyder krone eller et kongeligt væsen. Det symboliserer også en, der er medfølende og omsorgsfuld.

43. Henal:

Henal symboliserer gudinden eller herskeren over rigdom og skønhed. Dette er et moderne og moderne klassisk navn at prøve.

44. Hetsree:

Hetsree staves også som Hethsree eller Hetsri, Hetshree betyder kærlighed til Gud. Dette er et klassisk og evigtgrønt navnevalg til nutidens generation af børn.

45. Homa:

Homa på hindi og andre religiøse tekster oversætter bogstaveligt talt til den hellige ild. Dette er et traditionelt og alligevel kort og meningsfuldt navn at prøve.

46. ​​Husniya:

Navnet Husniya er ikke et indisk oprindelsesnavn, men igen, i betragtning af sin smukke udtale, foretrækker mange i disse dage det. Husniya betyder en smuk dame. Dette er dejlige pushya nakshatra 1. pada navne at tjekke ud.

47. Hetarthi:

Hetarthi betyder en person, der har en god tankeproces eller en meningsfuld tænkende person.

48. Heerkani:

Heerkani symboliserer og oversætter bogstaveligt talt til en diamantlignende person. Det symboliserer også en dyrebar person og perle.

49. Henna:

Henna er et nyt navnevalg i disse dage. Men betydningen er ganske indlysende. Henna betyder mehendi. Det symboliserer også alternativt duft.

50. Holika:

Endelig er Holika igen et lovende og traditionelt navnevalg. Ifølge religiøse tekster er Holika ceremoniel ild. Dette er en unik og meningsfuld pushya nakshatra 3. pada navne at prøve.

Unisex babynavne under Pushya Nakshatra:

51. Hetal:

Navnet Hetal er et unisex navn, der kan gives til både babypiger og drenge. Hetal betyder en person, der altid er venlig over for andre.

52. Hemal:

Også stavet som Heemal betyder det et sne bjerg eller isbjerg. Dette er et dejligt og sødt babynavn til drenge og piger.

53. Heerva:

Det er et unikt valg af babynavn i disse dage. Heerva betyder velsignelse. Det er også et af de fire Veda -navne.

54. Hemu:

Navnet Hemu betyder igen guld. Dette er dog en unisex version af navnet, som kan være ideel til både baby piger og drenge.

55. Hema Sai:

Hema Sai igen er et unisex navn. Efternavnet Sai er det, der gør det unisex i naturen, med betydningen symboliserer guld og guld som en person.

Twin Baby Name Valg til Pushya Nakshatra Babies:

56. Hetav – Hemin:

Navnene Hetav og Hemin er valg af to baby -drenge. Hetav betyder en person, der altid giver kærlighed. Hemin er en rolig og fredelig person.

57. Hemantshree – Hemantinandan:

Begge er traditionelle baby boy tvilling navn valg. Hemantsree betyder både guld og penge. HemantiNandan er søn af gudinden Parvathi.

58. Heenal – Henitha:

Heenal betyder skønhedens gudinde. Hertha er derimod nåde eller et yndefuldt væsen. Begge er ideelle valg til tvillingebabypiger med dejlig betydning.

59. Heidi – Hela:

Heidi er et sjældent og kort navn, hvilket betyder ædel sort. Hela betyder håb eller et måneskin. Begge er ganske usædvanlige navnevalg og kan være ideelle tvillingebabynavne.

60. Hetarth – Hetarthi:

Nu rimer disse og dejlige valg af tvillingebaby- og pigenavne. Hearth betyder distributør af kærlighed. Hetharthi er kærlighed eller en, der altid elsker andre. Nu betyder begge lignende ting og er også intense og søde. Hvad synes du?

Vi håber, at du nød at udforske disse dejlige Pushyami Nakshatra baby pige og dreng navne. Hvis din baby er født under Pushya Nakshatra, så prøv den og vælg din yndlingsbarn.

Ansvarsfraskrivelse:

Det tilrådes at krydstjekke og forstå hvert navns betydning i henhold til forskellige kulturer, regioner, lande og sprog. Deres symbolik og betydning varierer efter sprog, så udfør venligst dybtgående undersøgelser, før du afslutter navnet.