60 traditionelle Arudra Nakshatra babynavne til drenge og piger

Blandt de flere af 28 nakshatraer, hvis din baby er født under en bestemt stjerne, anses det for heldigt og lykkeligt, hvis du navngiver ham eller hende baseret på den rigtige stavelse. I dag i denne serie er vi her for at fortælle dig om Arudra Nakshatra babynavne, som er gode og heldige navne til babypiger og drenge, der er født under denne stjerne.

Så hvis din baby er født under Arudra Nakshatra, skal du ikke springe denne over. Lad os vide alt om denne stjerne, og hvordan vi navngiver den lille, der er født under denne stjerne.

arudra nakshatra babynavne

Arudra Nakshatra og egenskaberne:

Stjernetegnet, arudra nakshatra, kommer under 6,40 til 20 af Gemini -solskiltet. Dem, der er født under Ardra nakshatra, siges at være rolige, bløde og blide, men alligevel med en stærk mentalitet og vilje. De er stabile, men vides at ofre på mange måder. Der er en anden ekstrem under denne stjerne; de kan også ofte være tilbøjelige til frygt og vrede.

Den herskende guddom eller arudra nakshatra er Durga og Rudra. Deres heldige farve er grøn, og dyresymbolet er en hunhund. Lad os nu se de populære Arudra eller Ardra Nakshatra navne til babyer.

Arudra Star Baby Names Startende stavelser:

Hvis din baby er født under Ardra -stjerne, anses det for at navngive ham eller hende med startbogstavet Ku, Kam, Ja, Cha, Gha, Da, Na, Jha. Arudra nakshatra -navnene starter med disse nævnte stavelser.

Bedste og meningsfulde babynavne til dem, der er født under Arudra Nakshatra:

Hvis din baby er født under dette stjernetegn, betragtes det som lovende og heldigt for din lille, hvis deres navn begynder med en af ​​de stavelser, der er nævnt ovenfor. Vi er her for at foreslå nogle af de mest meningsfulde, unikke, nyeste og moderne babynavne til både drenge og piger under denne stjerne. Lad os se og undersøge nærmere.

Arudra Nakshatra Baby Boy Navne:

1. Kush:

Navnet kush er navnet på Lord Rams søn. Det er inspireret af den hinduistiske mytologiske oprindelse og er opkaldt efter hengivenhed over for Herren. På den anden side betyder navnet også helligt græs.

2. Kunal:

Navnet Kunal er ret populært og berømt allerede i Indien, i flere regioner. Afledt af det hindi -sprog betyder Kunal Guld eller en, der er gylden. Alternativt indebærer Kunal også lotus.

3. Kushaan:

Navnet Kushaan stammer fra kongens navn på Kushan -dynastiet. Det betyder også en, der er intelligent, smart og klog. Vi elsker begge betydninger af dette Ardra nakshatra -mandlige navne.

4. Ghayan:

Hvis du vil have et unikt og fascinerende nutidsnavn, kan Ghayan være den ideelle. Ghayan betyder himmel eller indebærer heller ingen grænse. Vi elsker også den korte og søde betydning.

5. Kushyanth:

Også stavet som Kushyant betyder navnet en person, der altid er glad eller får lykke. Det stammer fra hindi og sanskrit sprog.

6. Ghanshyam:

Ghanshyam også stavet som Ghansyam, er ingen anden end Lord Krishna. Det er et moderne unikt og meningsfuldt navn for en baby dreng i år.

7. Kuldeep:

Det er et berømt navn i de nordindiske regioner, især Punjab. Kuldeep betyder en lampe eller et lys fra hele familien. Det betyder og indebærer også en, der er oplyst. Dette er et nutidigt Arudra stjerne baby boy navn.

8. Kumar:

Kumar er et kendt navn for mange i Indien. Det bruges både som hovednavn samt et andet navn til mange drenge. Kumar betyder en ung dreng eller ung dreng.

9. Kumaran:

Kumaran betyder Lord Muruga i sydindiske stater. Hvis du leder efter et hengiven og konventionelt navn med mytologien bag, kan disse Ardra nakshatra navne til en dreng være et godt valg med hinduistisk mytologisk oprindelse bag navnet.

10. Kumaril:

Dette er et moderne og unikt, såvel som sjældent babynavn i Indien. Kumaril betyder en person, der altid er ung og klog. Det meningsfulde såvel som det unikke i navnet er det, der adskiller dette fra andre.

11. Kushal:

Kushal, som også kan staves som Kushaal, betyder altid smart, klog og glad. Det indebærer også alternativt en from, ekspert og dygtig mand. Dette er et kendt og berømt navn for en baby dreng i hindi -talende regioner.

12. Kushil:

Det er et moderne og sjældent nyt navn, der er kommet i de seneste år. Kushil betyder Lord Siva. Hvis du vil have et traditionelt lovende navn endnu med ny klang, kan dette Arudra nakshatra -navne være ideelle.

13. Kuvar:

Kuvar betyder duft. Navnet er ikke meget kendt endnu og er et moderne og nyt navn valg til de baby drenge født under Arudra nakshatra.

14. Ghanendra:

Det er et andet navn for Lord Indra. Ghanendra betyder en person, der er Lord of Clouds. Hvad synes du om dette søde og meningsfulde navn?

15. Ghanesh:

Navnet er en variant af Lord Ganesa. Hvis du er fast tilhænger af Ganesha, kan du foretrække dette navn frem for din baby dreng for held og lykke med livet forude. Disse navne til Arudra nakshatra -dreng er et tidløst og traditionelt navnevalg.

16. Kunwar:

Også stavet som Kunvar, betyder navnet en prins eller søn af kongen. Dette er et ikke meget kendt eller berømt navn, og derfor kan det være et godt ideelt valg, hvis du foretrækker et kort og unikt forfriskende navn til en baby dreng.

17. Kulik:

Det er et smukt, kort og meningsfuldt navn til en baby dreng født i dette årtusinde. Kulik betyder en person, der er født i en god familie eller et godt født barn. Med en så intens og dejlig betydning og kort navneudtale er dette et perfekt valg for moderne forældre.

18. Kuber og Kubernath:

Navnet taler for sig selv. Kuber er rigdomens herre. At navngive dit barn efter Kubernath eller Kuber kan også være lovende og meningsfuldt.

19. Kundir:

Det er et andet fascinerende nutidsnavn for unge forældre. Kundir betyder en person, der er stærk og stærk. Det indebærer også en mand med mod og mægtige kræfter. Hvad synes du om dette indiske sprognavn?

20. Kuru:

Kuru er navnet på kongen under Kuru -dynastiet. Navnet indebærer også en, der ofrer, elsker og er blid. Det stammer fra hinduistiske kongelige navne.

21. Kusumesh:

Kusum på hindi betyder blomster eller spirende blomster. Kusumesh er afledt af det samme ord, der betyder Lord of Flowers. Det er helt sikkert et unikt navn og gør det også til et blidt og dejligt navnevalg i dag for forældre, der ønsker et meningsfuldt og intenst navn.

22. Kuhan:

Navnet Kuhan betyder hårdtarbejdende. Det stammer fra det hindi -sprog, som er meningsfuldt og alligevel ikke let at finde.

23. Kushwanth:

Også stavet som Kushwant eller Kushvanth, betyder det en person, der altid er glad. Kushwanth er et populært navn for mange baby drenge i det nordlige bælte i Indien.

24. Kupat:

Kupat er et meget moderne og nyt navn, som ikke var kendt engang et par år tilbage. Det betyder fremragende eller nogen, der udmærker sig i alt, hvad de foretager sig. Nu er dette en kunstnerisk måde at fortælle et meningsfuldt navn på, ikke sandt!

25. Kunsh:

Kunsh betyder en mand, der er artikulativ. Dette er et unikt og forfriskende navn på en baby dreng til forældre, der ønsker et kort og sødt navn.

Ardra Nakshatra baby pige navne:

26. Chaya:

Kan også staves som Chaaya; navnet betyder skygge. Det er et populært baby pige navn i de mange regioner i det nordlige Indien, stammer fra lokale nordindiske sprog. Dette er blandt almindelige baby pige navne til Ardra nakshatra.

27. Chahna:

Ordet Chahna på hindi betyder bogstaveligt talt kærlighed eller at ønske nogen. Det er også et poetisk udtryk.

28. Chaitra:

Chaitra er et smukt baby pige navn med en dejlig udtale. Betydningen af ​​Chaitra er Vædderen tegn. I betragtning af det dejlige navn og den kreative klang, er det blevet ret berømt i de sydlige stater i Indien.

29. Chandni:

Kan også staves som Chandani; navnet på det hindi sprog betyder himmel eller stjerner og måneskin. Det symboliserer også lys, stråle, lysstyrke i livet. Dette er et smukt og tidløst Arudra stjerne baby pige navn.

30. Chandana:

Navnet Chandana oversættes bogstaveligt til sandeltræ. Det stammer fra sanskrit og det sydlige indiske sprog og er et moderne men dog betydningsfuldt baby pige navn.

31. Charmi:

Navnet charmi er et moderne og elegant babynavn. Charmi -navnet stammer fra engelsk, hvilket betyder charmerende, smukt eller et fyldt med kærlighed. Dette er et sjældent og alligevel dejligt Ardra Nakshatra -navn til en pige.

32. Chandrima:

Navnet Chandrima til baby pige er afledt af det hindi sprogord, Chaand, som betyder månen. Chandrima betyder måneskin. Dette Ardra nakshatra 1. pada navne er et enkelt og smukt, meningsfuldt navn på en baby pige.

33. Damini:

Navnet Damini er populært i hele Indien, hvilket betyder lyn. Det er et gammelt traditionelt hindi baby pige navn, som er tidløst og stadig ganske fremtrædende. Dette er et traditionelt og alligevel sødt arudra nakshatra kvindelige navne.

34. Darpana:

Darpana stammer fra hindi og sanskrit, hvilket betyder et spejl. Det er et simpelt, men alligevel traditionelt klingende babypigenavn.

35. Darshini:

Navnet Darshini er et berømt sydindisk baby pige navn, hvilket betyder den, der velsigner. Navnet symboliserer også ønske, velsignelse og lykkebringende. Disse Ardra nakshatra 2. pada navne stammer fra sanskritsproget.

36. Jagathi:

Jagathi -ord på sanskritsproget oversætter bogstaveligt talt til universets moder eller en, der er en plejer af universet. Det er et konventionelt, men alligevel meningsfuldt baby pige navn for dem født under Ardra nakshatra.

37. Jahnavi:

Navnet Jahnavi er et tidløst og sødt baby pige navn, som aldrig kan gå ud af trenden. Jahnavi betyder datter af Jahnu. Det er fra sanskrit -sproget.

38. Jagrithi:

Jagrithi, på det indiske hindi -sprog, betyder årvågenhed eller en person, der altid er opmærksom og årvågen. I betragtning af den måde, navnet er sødt på i udtalen og meningsfuldt, er det et berømt nutidigt baby pige navn Ardra stjerne.

39. Jaishree:

Navnet Jaishree stammer fra Jai ​​på det indiske sprog, hvilket betyder sejr på sanskrit og hindi. Jaishree betyder ære for sejren.

40. Jamuna:

Navnet Jamuna er opkaldt efter den hellige flod, Yamuna. Det er populært fra stedet og flodbredets navn og er et tidløst og stedsegrønt navn på baby pige og kvinde at prøve.

41. Janaki:

Navnet Janaki stammer og stammer fra hinduistisk mytologi. Janaki er et andet navn for Sita Devi, hustru til Lord Ram.

42. Jhansi:

Jhansi er igen navnet på linealen Jhansi Devi. Men det betyder også en person, der er naturtro eller fuld af liv. Er det et meningsfuldt og smukt navn at prøve for en baby pige?

43. Jayanthi:

Kan også staves som Jayanti; navnet er et andet alternativ til gudinden Parvathi. På den anden side symboliserer Jayanthi også en person, der altid vinder eller fører til sejr. Dette er et af de dejlige Arudra nakshatra baby pige navne.

44. Kamakshi:

Navnet Kamakshi er et traditionelt hinduistisk kvinders navn. Kamakshi betyder gudinde Parvathi eller Lakshmi Devi. Det symboliserer og indebærer også en person, der har kærlige og smukke øjne. Dette er en stedsegrøn Ardra nakshatra 3. pada navne.

45. Kamini:

Hvis du foretrækker meget af et sjældent og smukt baby pige navn, er det det. Kamini betyder en, der er smuk eller evig skønhed. Navnet og betydningen er begge ret søde og dejlige, ikke sandt?

46. ​​Kumari:

Navnet kumari på indiske lokale sprog betyder en person, der er ungdommelig eller også ugift. Navnet er populært over hele landet i både nordlige og sydlige dele.

47. Kumkum:

Navnet kumkum på det hindi sprog betyder Vermilion. Det er et berømt og traditionelt indisk pigenavn, som er smukt.

48. Kumud:

Ordet Kumud på det hindi -sprog symboliserer lotusblomsten. Navnet er en sjælden og unik baby pige navne, som er korte og søde i klingende.

49. Kusuma:

Navnet Kusuma på sanskrit betyder en blomst. I det nordindiske bælte har navnet en anden variation, som er Kusum. Begge lyder sødt og kort med sød betydning.

50. Kuhu:

Navnet kuhu er fuldstændig et moderne og nutidig babypiges navn. Det symboliserer gøgen i den søde fuglsang. Det er et sjældent og smukt kort klingende baby pige navn.

Unisex babynavne under Arudra Star:

51. Kunj:

Navnet Kunj kan være opkaldt efter både baby pige og baby dreng, hvilket betyder en person, der elsker og bor i grønt eller træer rundt omkring. Det er en unik og ny moderne navneinnovation.

52. Kunjal:

Navnet Kunjal, som også kan skrives som Kinjal, betyder Gøg eller nattergal. Det er et unisex navn, som kan være ideelt for både baby piger og drenge, stammer fra det hindi sprog.

53. Kundan:

Kundan -navn oversættes bogstaveligt til rent eller en person, der ligner guld. Mens de fleste observerer det navn, der skal gives til babypiger, bliver det i stigende grad populært, selv baby drenge bliver opkaldt efter dette navn.

54. Kulya:

Navnet Kulya i gammel mytologisk oprindelse og bøger betyder nogen, der er værdig. Det symboliserer også en person, der er en familie person. Dette er et af de nye og fascinerende Ardra nakshatra mithuna rasi babynavne.

55. Kukur:

Navnet Kukur er en ny moderne kort baby pige og dreng navn i det nordindiske bælte. Kukur betyder blomst eller noget der blomstrer.

To navne til babyer under Ardra Nakshatra:

56. Chhavi-Chhayank:

Dette er en moderne og ny smuk kombination af baby pige og dreng. Chhavi betyder refleksion eller skygge og udstråling. Chayank betyder månen eller en person, der altid lyser. Er disse ikke vidunderlige?

57. Ghanavi-Ghanendra:

Dette er en anden kombination af baby -pige og drenges navn. Ghanvi eller Ghanavi betyder en sanger eller en, der er melodiøs. Ghanendra betyder Lord Indra.

58. Kulish – Kulya:

Både Kulish og Kulya betyder de samme og lignende betegnelser. Det betyder en, der er værdig, velfortjent og fra en god stor navngivet familie. De er begge nye og sjældne kombinationer af tvillingebarn.

59. Kumuda – Kumudaksh:

Kumuda er en baby piges navn, hvilket betyder blomst eller jordglæde. Det symboliserer også lotus og skønhed. Kumudaksh, på den anden side, oversætter bogstaveligt talt til lotus-eyed mand. Dette er en kunstnerisk og kreativ baby pige og dreng navn kombination.

60. Kunika – Kunisha:

Disse er kombinationer af tvillingebabypiger. Kunika betyder igen blomst. Kunisha betyder nogen, der synger godt eller gøg af en melodiusfugl. De stammer fra indiske sprog og er unikke og forfriskende navne til en baby pige på en ny dag.

Med disse dejlige Arudra nakshatra babynavne håber vi, at du har fundet den perfekte og ideelle pasform til dit barn. Fortæl os din favorit; vi elsker at høre fra dig.

Ansvarsfraskrivelse: Barnet nævnt ovenfor navne og betydninger kan variere afhængigt af forskellige kulturer, regioner og nationaliteter. Kryds altid og undersøg grundigt, før du afslutter babynavnet.