64 Pragtfulde hollandske babynavne og deres betydning

Hollandske navne har altid været ædle og forbundet med deres kultur. Deres navne er klassiske og vil skille sig ud fra andre navne. Hvis du er tiltrukket af hollandske navne, vil vores liste over hollandske navne helt sikkert hjælpe dig med at finde den rigtige til din baby pige eller dreng. Alternativt, hvis du leder efter nogle fede unikke unisex navne, har vi også dækket det. Læs videre.

Bedste hollandske navne til piger:

Her er en liste over 20 fineste og mest populære hollandske babynavne til piger

Hollandske pigenavne:

1. Aleeta:

Det traditionelle hollandske kvindelige navn ”Aleeta” siges at stamme fra den hollandske form for “Adelheid”. Navnet er ganske dragende og kan siges at være helt egnet til at navngive en smuk hollandsk baby pige. Aleeta betyder “lille vinget en” eller en “gudinde” på engelsk.

2. Aleen:

Dette traditionelle hollandske pigenavn “Aleen” siges at stamme fra den keltiske og hollandske kultur. Dette er et af de mest vidunderlige navne nogensinde. Aleen betyder “fair” eller “feminint udseende”. Det ligner skønhed og ynde, og derfor er det et af de mest almindeligt anvendte traditionelle hollandske kvindelige navne.

3. Arabella:

Oprindelsen til dette smukke traditionelle hollandske pigenavn kan spores på hollandsk, tysk. Latinsk og engelsk kultur. Bella betyder “smuk” på latin. Dette navn er temmelig almindeligt i Storbritannien og viser faktisk ganske mange optrædener i britisk litteratur. Den sofistikerede elegance ved dette navn har gjort det til et varemærkevalg for forældre.

4. Bente:

Bente er et smukt hollandsk navn, der er meget populært. Navnet betyder ‘modigt’ og er en variation af det maskuline navn Benedict. Navnet er af hollandsk oprindelse.

5. Dael:

Oprindelsen til dette traditionelle hollandske pigenavn er fra hollandske og engelske kulturer. Betydningen af ​​dette navn er “lille dal” på hollandsk og “person, der bor i dalen” på engelsk. Dette navn viser en vis tilhørsforhold til naturen og er simpelthen et af de bedste navne nogensinde, der har så stor betydning, og hvis du leder efter noget helt fantastisk og unikt, er dette det navn, du går efter.

6. Påskelilje:

Oprindelsen af ​​dette traditionelle hollandske pigenavn er fra blomsten “påskelilje” og er almindelig i hollandske og keltiske kulturer. Dette er dybest set et navn på en blomst, og det er derfor, det er et af de fineste navne til en hollandsk babypiger. Navnet lyder ganske interessant og er uden tvivl et af de smukkeste navne, man kan tilbyde en baby pige med.

7. Elsje:

Elsje betyder ‘lovet til Gud’ og er en variation af navnet Elsa. Elsje er et hollandsk navn og er et af de gammeldags hollandske navne.

8. Eline:

En anden variant af Eliane.Eline er et hollandsk navn, der betyder ‘perle’. Dette er et berømt hollandsk navn til din baby pige.

9. Evi:

Evi er et hollandsk navn for din datter. Navnet er kort og er også meget let at lære. Dette navn bruges undertiden som et sødt hollandsk kaldenavn at tænke på.

10. Famke:

Famke betyder lille pige. Dette er også et nederlandsk babynavn, da det er meget populært i de nærliggende dele af Nederlandene.

11. Gwen:

Navnet Gwen er et pigenavn af walisisk oprindelse, der betyder “hvid cirkel”. Dette traditionelle hollandske kvindelige navn er et af de sejeste navne nogensinde og er et af de bedste navne, du kan kigge efter, når du skal navngive din hollandske baby pige. Hvis du leder efter noget unikt og anderledes end de andre, så synes dette at være det ideelle valg.

12. Hannie:

Hannie er et hollandsk kvindeligt navn, der betyder ‘medfølende’. Navnet er en hollandsk version af Johanna. Hannie er imidlertid hovedsageligt hollandsk pigenavn.

13. Haven:

Haven er et hollandsk kvindeligt navn, der betyder ‘havn’.

14. Ilse:

Ilse er et Holland babynavn. Navnet er den hollandske version af det engelske navn Ilsa. Navnet blev endnu mere populært med animationsfilmen “Frozen”.

15. Jade:

Et meget almindeligt hørt navn, Jade er en ædelsten og er et navn fra spansk. Jade bruges dog ofte af hollandske forældre til deres babyer. Jade er et hollandsk amerikansk navn.

16. Lara:

Lara betyder ‘citadel’ og er et meget populært hollandsk navn for en baby pige. Navnet er en diminutiv af det russiske navn Larissa.

17. Luna:

Luna er navnet på den romerske gudinde. Navnet er nu øverst på listen. Det blev stadig mere populært efter Harry Potter -karakteren Luna Lovegood.

18. Lieke:

Liekemeans er ‘englet’ og er et meget sjældent hollandsk pigenavn.

19. Liv:

Liv er et andet populært hollandsk babynavn, der betyder liv. Liv har været det mest almindelige valg af baby pige navne af mange forældre i disse dage.

20. Marit:

Marit betyder ‘perle’ og lyder meget kongelig. Navnet er meget usædvanligt og var meget populært blandt den norske kultur.

21. Maud:

Maud er den hollandske version af navnet Matilda. Dette navn var meget populært blandt hollænderne for længe siden. Navnet høres ikke ofte nu og henvises til et mellemnavn.

22. Malou:

Malou er et populært hollandsk engelsk navn. Det Malou som navn blev meget populært og er også blevet adopteret af mange engelske forældre.

23. Noa:

Et meget sødt hollandsk kaldenavn, Noa er også valgt som hovednavn af mange forældre. Noa betyder ‘bevægelse’. Hvis du leder efter et religiøst navn, er Noa et godt valg, da det også har en bibelsk reference.

24. Rachel:

Oprindelsen af ​​dette traditionelle hollandske kvindelige navn siges at være fra hebraisk i Bibelens Gamle Testamente. Betydningen af ​​ordet Rachel er “kvindelige får”. Selvom betydningen af ​​navnet ikke er så glamourøs, er det et af de sejeste navne nogensinde og er et af de bedste navne, du kan kigge efter, når du skal navngive din hollandske baby pige.

25. Sanne:

Sanee er et enormt populært nederlandsk pigenavn. Sanne har en ægte hollandsk oprindelse og vil være et meget godt valg for forældre, der leder efter et usædvanligt navn.

26. Schuyler:

Navnet kan være svært at udtale, men dette er et smukt hollandsk navn, der betyder ‘lærd’. Dette vil være et meget godt navn for alle de forældre, der ønsker at navngive deres barn noget stort.

27. Sofie:

Sofie er et navn af hollandsk oprindelse og har været et populært valg for pigebabyer.

28. Tess:

Tess er et navn, der er en variant af navnet Theresa. Dette navn er meget populært blandt hollandske forældre. Tess vil også være et navn, der er let for barnet at lære.

29. Verena:

Verena betyder ‘fra broen’. Verena er et smukt og berømt hollandsk navn.

Hollandske drengenavne og deres betydning:

1. Aart:

Drengenavnet “Aart” er af hollandsk og tysk oprindelse. Betydningen af ​​dette top hollandske drengenavn er “kraftfuld som en ørn”, og det kan derfor betragtes som et af de fineste navne til de hollandske baby -drenge.

2. Abe:

Det hollandske baby boy navn “Abe” siges at have stammer fra hebraisk, der betyder “Far til mængder”. Dette fælles babynavn har en smuk betydning og er uden tvivl et af de bedste navne til de mandlige hollandske babyer derude. Navnet betyder ”adelsmand” på engelsk. Hvis du leder efter et anstændigt hollandsk navn til dit barn, så er dette måske det ene.

3. Bonifacius

Dette hollandske drengenavn betyder ‘gør godt’. Bonifacius er et meget tankevækkende navn, som forældre kan tænke på.

4. Cade:

Navnet “Cade” er et hollandsk engelsk navn for drenge, der betyder “rund eller tønde”. Dette er et meget almindeligt og stilfuldt navn for babydrengene. Betydningen af ​​dette navn er “cirkulær”, og det lyder klart også ganske fantastisk. Hvis du leder efter noget helt unikt og dragende, så er dette navn helt sikkert det rigtige for dig.

5. Daan:

Daan er et meget populært navn for de hollandske drenge og stammer fra hollandske og keltiske kulturer. Daan har en simpel betydning, der virkelig ikke har noget at gøre med udtalen af ​​navnet. Det betyder “Herren er min dommer”. Betydningen af ​​dette ord er meget produktiv og beundringsværdig, hvilket gør det til et ideelt valg blandt forældre.

6. Dirck:

Dirck er en hollandsk form af navnet Theodoric.

7. Dirk:

Dirk er et hollandsk mænds navn, der er et meget populært valg. Dette er et navn på den hollandske oprindelse og vinder popularitet nu.

8. Elmo:

Elmo er af hollandsk oprindelse og bruges også meget af italienere. Navnet betyder ‘hjelm, beskyttelse’. Dette navn har en religiøs forbindelse og er navnet på Saint Elmo, et fælles navn for Saint Erasmus, sejlers helgen.

9. Espen:

Espen er et hollandsk mandnavn, der betyder ‘Guds bjørn’.

10. Gerritt:

Et ret usædvanligt og sjældent hollandsk drengenavn, Gerritt er varianten af ​​Gerald -reglerne ved spyd. Dette er et navn, der er stærkt forbundet med den hollandske kultur.

11. Hans:

Hans er et tysk og hollandsk oprindelsesnavn for baby drenge. Det betyder ‘Gud har været nådig’ og betragtes også som varianten af ​​navnet John.

12. Skade:

Et navn på engelsk som Harm ville lyde med en negativ konnotation. På hollandsk er dette navn imidlertid en kort form for navnet Herman.

13. Hendrik:

Hendrik er et populært hollandsk amerikansk navn for drenge. Det betyder ‘styrer hjemmet’.

14. Jaap:

Jaap er et meget populært hollandsk drengenavn, der betyder ‘velkendt form’.

15. Johan:

Johan er den nordiske version af navnet John.

16. Karel:

Karel lyder måske som et usædvanligt navn til baby drenge, men er temmelig meget populær. Det betyder ‘stærk, mandig’. Navnet er også af tjekkisk oprindelse bortset fra den hollandske oprindelse.

17. Kerstan:

Kerstan er et hollandsk oprindelsesnavn for baby drenge og var engang et meget populært navn.

18. Larz:

Larz er en blanding af hollandsk og tysk oprindelse. Navnet er en variation af andre navne som Larry og Lawrence.

19. Markus:

Et navn forbundet med mytologi, Markus er den romerske frugtbarhed God Mars, for hvem March blev opkaldt. Selvom navnet ikke er af hollandsk oprindelse, bliver det i stigende grad hørt og brugt af mange hollandske forældre til deres børn.

20. Neil:

Navnet “Neil” stammer fra de gæliske og keltiske kulturer. Dette top hollandske baby boy navn er ganske smukt og har en helt anden betydning i forhold til de tidligere. Navnet “Neil” indebærer en person, der er en mester i gælisk og også i irsk kultur et dynasti af konger grundlagt af Neil of the Nine Hostages. Dette navn bærer den sofistikerede elegance for en hollandsk baby dreng.

21. Pieter:

Pieter er et navn, der er af hollandsk oprindelse. Det betyder ‘rock’ og bruges meget i disse dage.

22. Pim:

Pim er et meget sødt hollandsk kaldenavn. Navnet bruges undertiden også som hovednavn. Navnet er en kort form for navnet William.

23. Radley:

Dette top hollandske baby boy navn “Radley” siges at stamme fra det engelske ord, der betyder “From or near the red eng”. Den mere betydningsfulde betydning af navnet Radley er “rød skov”. Navnet er bedst egnet til drengene og er et af de bedste hollandske babynavne, man nogensinde vil finde.

24. Skylar:

Skylar er et traditionelt hollandsk mænds navn. Selvom navnet er en baby dreng, bruges det mest til kvinder. Navnet er en variation af navnet Schuler.

Hollandske tvillingebabynavne og -betydninger:

1. Adria og Adrian:

Hvis tvillingerne udgør en dreng og en pige, så er navnene Adrie og Adrian måske mere end perfekte. Navnet “Adria” stammer fra det latinske ord, der betyder “Mørk” eller “en pige med sorte øjne”. Dette navn er almindeligt blandt hollandske babypigenavne og har også en elegant ring. Navnet “Adrian” stammer fra det latinske ord, der betyder “mørkt”. Navnet refererer oprindeligt til en person, der boede i nærheden af ​​Adriaterhavet. På det seneste har navnet “Adrian” sneget sig op på det hollandske drengenavn for at blive det mest populære, end det nogensinde har været.

2. Alima og Alina:

Hvis tvillingerne udgør to babypiger, kan navnene Alima og Alina gøre tricket. Navnet “Alima” stammer fra det arabiske ord, der betyder “kyndig” eller “en pige, der kender dans og musik”. Navnet “Alina” er almindeligt på keltisk, gælisk, græsk, latin og russisk. Betydningen af ​​dette navn er “smuk eller fair”. Begge disse eksotiske navne er meget populære blandt hollandske babypigenavne og synes at være et ideelt valg til at navngive en tvillingedreng og en pige.

3. Hanson og Henrick:

Hvis tvillingerne udgør to drenge, er navnene Hanson og Henrick muligvis de navne, du leder efter. Navnet “Hanson” siges at have en skandinavisk oprindelse, og det betyder “Johns søn”. Navnet “Henrick” er af teutonisk oprindelse, og det betyder “hersker over en ejendom”. Begge disse populære navne er smukke, dragende og attraktive og topper listen over hollandske baby boy navne og synes at være et ideelt valg til at navngive tvillingebaby -drenge.

4. Dirck og Dwight:

Hvis tvillingerne udgør to drenge, og du leder efter to eksotiske og attraktive navne til dine babyer, så er det her din søgning ender. Navnet “Dirck” er oprindeligt et traditionelt hollandsk navn, og det er en hollandsk form for Theodoric. Navnet “Dwight” er en variant af Dewitt, et hollandsk efternavn, der betyder “blond” eller “hvid.” Begge disse navne er attraktive og topper listen over hollandske baby boy navne og synes at være et ideelt valg af navne til dreng tvillinger.

5. Mina og Maryse:

Hvis du har en pige tvillinger, så er navnene Mina og Marysemem et godt valg. Navnet “Mina” er et traditionelt hollandsk ord og har hollandsk, persisk og tysk oprindelse. Dette navn betyder “resolut beskytter” på tysk og en “ædelsten” på persisk. Navnet “Mina” er almindeligt på keltisk, gælisk, græsk, latin og russisk. Navnet Maryse er den hollandske form for Maria- Jesu Kristi mor. Begge disse eksotiske navne er meget populære blandt hollandske babypigenavne og synes at være et ideelt valg til at navngive tvillingepiger.

6. Kyler og Skyler:

Hvis tvillingerne udgør en dreng og en pige, så er navnene Kyler og Skyler måske mere end perfekte. Navnet “Kyler” stammer fra det gæliske ord, der betyder “at bo tæt på en smal kanal”. Dette navn er almindeligt blandt hollandske baby boy navne og har også en elegant ring til det. Navnet “Skyler” er et traditionelt hollandsk ord, og det betyder “Scholar”. På det seneste har navnene “Kyler” og “Skyler” krybet op i de nederlandske babynavnsranger og er et ideelt valg, når det kommer til at navngive tvillinger, der består af en baby dreng og en pige.

Hollandske unisex navne:

Her er nogle unisex navne til din lille.

en. Dael:

Dael betyder ‘lille dal’. Navnet har også en engelsk oprindelse, og det betyder ‘bor i dalen’.

b. Havn:

Et andet unisex navn af hollandsk oprindelse er Haven. Det blev stadig mere populært med tiden.

c. Jan:

Jan er et meget moderne og unikt hollandsk navn, der er af hollandsk oprindelse.

d. Karel:

Karel betyder ‘stærk’. Dette unisex -navn er af hollandsk oprindelse.

e. Schuyler:

Dette navn betyder ‘lærd’.

Det vigtige job efter din levering vil være at begynde at lede efter navne. Hvis du leder efter noget eksotisk og smukt, vil klassiske hollandske navne helt sikkert imponere dig. Tag et kig på vores liste over hollandske navne til din baby. Vi har også dækket deres betydning, og dette vil hjælpe med lettere valg.