70 bedste og moderne babynavne inspireret af Lord Vishnu

Nyfødte er ligesom en ny begyndelse for vores familie. Vi ser dem som velsignelser fra den almægtige og ønsker ret for dem. Få forældre foretrækker endda at navngive deres barn, hvilket symboliserer Gud. Hvis du tænker i disse linjer, kan disse Lord Vishnu babynavne til drenge og piger hjælpe. Vi har arbejdet vores ben og samlet det bedste af populære, populære, meningsfulde Lord Vishnu babynavne, lige til dig!

herre vishnu babynavne

Fra traditionelle til moderne og unikke navnevalg, vi har dem alle. Lad os tjekke de unikke navne på Lord Vishnu.

Lord Vishnu inspirerede barns navne til drenge og piger:

Disse Lord Vishnu babynavne er ideelle til babyer født i denne generation og ønsker at have en traditionel betydning for deres navn. Vores forslag til de mest berømte og dejlige babynavne relateret til Lord Vishnu er for både drenge og piger.

Lord Vishnu Baby Boy Navne:

Vi har rigelige valgmuligheder til baby -drenge, der kommer til navnelisten inspireret af vores yndlings Lord Vishnu. De er en blanding af både traditionelle og gamle navnevalg og moderne og sofistikerede dejlige navnideer. Afhængigt af dit valg kan du se den bedste pasform til din lille stjerne. Lad os komme i gang og kontrollere babynavne til Lord Vishnu med mening ud.

1. Aashrit:

Aashrit betyder hersker. Lord Vishnu betragtes blandt de vigtigste betydningsfulde guder i hinduistisk mytologi, og han betragtes som en hersker og beskytter. Så navnet Aashrit kan både være ideelt, unikt og også smukt for den lille dreng.

2. Achyut:

Achyut betyder uforgængeligt eller uforgængeligt. Faktisk afspejler navnet igen Lord Vishnu meget godt og er en dejlig kort og moderne baby boy navn idé.

3. Godt:

Adeep er et meget nyt og sjældent fundet navn til baby drenge. Det betyder Herrens lys Vishnu. Dette er et ideelt valg til nyfødte babyer og moderne forældre, der ønsker en meningsfuld og helt ny navnidee.

4. Adhrit:

Adhrit -navn betyder en, der støtter og altid beskytter andre. Lord Vishnu betragtes som universets beskytter og har flere gange taget mange former for det overordnede gode og slå det onde. Navnet Adhrit ekko fuldstændigt Vishnus velsignelse.

5. Ajan:

Ajan på sanskrit betyder kærlighed fra Lord Vishnu. Det er et sødt og kort, sødt drengenavn på fire bogstaver med en så intens betydning. Dette er vores favorit blandt Lord Vishnu navne til baby dreng.

6. Akshar:

Akshar betyder en person, der er udødelig eller evig. Navnet symboliserer indirekte Lord Vishnu og er et dejligt moderne, men meningsfuldt navnevalg.

7. Amitash:

Amitash er et populært nutidens navn for baby drenge, for det meste spottet i Nordindien. Navnet Amitash på hindi betyder allestedsnærværende. Det er også et andet navn for vores Gud Vishnu. Dette er populært blandt Lord Vishnu navne til baby dreng, der starter med A.

8. Anant:

Anant betyder uendeligt. Det betyder også uendeligt. Navnet kan ses som symbolik for vores Gud Vishnu. Det er en trend lige nu blandt listen over navne til Vishnu sahasranamam til baby dreng.

9. Anish:

Anish får igen et trendy og berømt navn i disse dage i det 21. århundrede. Navnet Anish betyder øverste væsen. Man kan let knytte navnet betydning til vores Lord Vishnu.

10. Bhavesh:

Bhavesh betyder nogen, der styrer hele verden. Navnet er allerede berømt og godt fundet almindeligt og forbinder også med vor Herres navn.

11. Chakradhar:

Chakradhar betyder en person, der bærer chakra. Dette er ingen ringere end Gud Vishnu. Det er et meget traditionelt, gammelt og alligevel tidløst navnevalg til drenge. Navnene er et populært valg for baby drenge på telugu -sproget for Lord Vishnu.

12. Devesh:

Devesh betyder Herren over alle herrer. Lord Vishnu tog selv flere avatarer og former for at besejre ondskaben i vores mytologier.

13. Dharesh:

Dharesh betyder Gud for hele Jorden, og navnet bruges til at symbolisere Gud Vishnu. Det er et af vores foretrukne baby boy navne.

14. Durjay:

Durjay betyder den person, der ikke kan besejres eller erobres. Lord Vishnu kom altid sejrrigt frem og er den, der aldrig kan besejres, hvad han sigter mod.

15. Hari:

Hari -navn er igen et udbredt valg, hvilket betyder almægtigt. Man kan hurtigt forbinde symbolik og navnebetydning til Gud Vishnu.

16. Hemang:

Hemang betyder en person, der har en gylden eller skinnende krop. Navnet associerer og betyder indirekte Lord Vishnu.

17. Inesh:

Inesh betyder stærk eller magtfuld leder eller hersker.

18. Jagadish:

Jagadish igen er et udbredt navn for baby drenge, især i sydindiske stater. Navnet betyder verdens hersker, som stammer fra to ord Jagat og Ish. Dette kan være forbundet med Gud Vishnu.

19. Janardhan:

Janardhan er igen et berømt og klassisk navnevalg til baby drenge, hvilket betyder vores egen Herre.

20. Jayant:

Jayant eller Jayanth betyder altid en sejrende person. Dette er igen et moderne og stilfuldt baby boy navn til nye generationer.

21. Jishnu:

Jishnu er et andet navn direkte for Lord Vishnu, hvilket betyder sejrende. Dette er et populært, men moderne babynavn til valget af hinduer.

22. Keshava:

Keshava betyder en person, der har langt, skinnende, smukt hår. Dette kan forbindes med Lord Vishnu, Brahma og Siva, som er skaberværkets og substansens herre. Dette er et populært og meget traditionelt valg af babynavn.

23. Loknath:

Loknath betyder Lord Vishnu, som er over alle andre i hele verden. Dette er igen meget smukt, men alligevel konventionelt og gammelt navn, som er tidløst. Det kan være det rigtige valg for forældre, der ønsker et intenst og traditionelt navn til deres baby -drenge.

24. Madhusudan:

Madhusudan er ødelæggeren af ​​dæmonen Madhu. Navnet symboliserer Lord Krishna og Lord Vishnu i det.

25. Murthy:

Murthy betyder ganske enkelt et idol eller en statue af Gud. Navnet kan forstås som ethvert Guds idol og kan for det meste symbolisere og forbinde vores Gud Vishnu Ji.

26. Narsimha:

Selve Narsimha -navnet betyder Gud Narsimha, løveguden. Han er imidlertid reinkarnationen af ​​Lord Vishnu.

27. Narayan:

Narayan er igen et andet berømt navn, især på telugu og tamilske sprog til baby drenge. Navnet symboliserer indirekte Lord Vishnu. Disse Lord Vishnu og Narayana navne til baby dreng, der starter med N er en smuk traditionel baby boy navne idé.

28. Nikesh:

Nikesh er et moderne dejligt sødt drengnavn, hvilket betyder den uendelige person. Disse navne på Vishnu for baby boy betydning er ingen ringere end vores Gud.

29. Pramod:

Pramod er almindelig blandt navne på telugu og også hindi -sprog; det betyder glæde eller smil. Navnet er inspireret af Lord Vishnu og Krishna Ji.

30. Rakshan:

Rakshan er en person, der er en beskytter eller vagt. Dette navn er inspireret af Lord Vishnu, som er kendt for at være universets beskytter.

31. Reyaansh:

Reyaansh betyder en del af herren Vishnus sjæl. Navnet indebærer også solstråler eller en del af sollyset. Dette er et meget stilfuldt, moderne og smukt navn til baby drenge i denne generation.

32. Rishik:

Rishik betyder solstråler. Navnet forbinder indirekte med vor Herre. Det er en unik blandt Lord Vishnu navne til baby dreng, der starter med R.

33. Rohin:

Rohin er ganske enkelt et andet navn for Gud Vishnu Ji. Navnet ses hovedsageligt i de nordindiske stater. Det er dog usædvanligt og findes sjældent. Udtrykket betyder også at stige eller klatre.

34. Samarjit:

Samarjit betyder vinderen af ​​alle kampe. Navnet betyder også sejrende person. Navnet er inspireret af vores helt egen Herre.

35. Shatrughan:

Shatrugan eller Shatrughan betyder ødelægger alle fjender. Dette navn er et andet populært navn givet til Lord Vishnu selv.

36. Shreeman:

Shreeman er et meget traditionelt navn, der betyder respektabelt eller lovende. Navnet ekko og symboliserer Lord Vishnu. Dette er også en trendy blandt Lord Perumal navne til baby dreng på tamilsk.

37. Srinivas:

Srinivas er bolig for gudinden Lakshmi, som er ingen ringere end Lord Vishnu. Navnet kan også staves som Shrinivas.

38. Taran:

Taran er et kort og sødt moderne valg af babydreng til hinduistiske babyer. Det betyder himmel, torden og lys. Alle kan let forbindes med Lord Vishnu.

39. Trilokesh:

Trilokesh betyder Gud i alle tre verdener. Dette er et meget konventionelt navnevalg, der symboliserer vores egen yndlingsgud.

40. Trivikram:

Trivikram er et andet navn for God Vishnu. Det betyder den person, hvis skridt dækkede hele universet og jorden. Det er en meget traditionel og konventionel, men alligevel meningsfuld baby boy navn idé.

41. Upendra:

Upendra betyder bror til Lord Indra, som er Lord Vishnu.

42. Varun:

Varun betyder sol. Navnet betyder også at skinne en. Det er et allerede kendt og populært navn, men er også forbundet med vores Gud Vishnu.

43. Vasu:

Vasu er et kort og alligevel meget berømt og kendt babynavn. Det betyder rigdom, uvurderlig og en perle. Navnet forbinder med Gud Vishnu.

44. Venkat:

Venkat betyder guddommeligt og eksisterende. Dette navn er også symbolsk for Lord Vishnu.

45. Viresh:

Viresh betyder en modig herre. Navnet er symbolsk for vores yndlingsgud og er et traditionelt og berømt valg af babydreng.

46. ​​Vishruth:

Vishruth betyder en, der er modig og velkendt. Navnet lyder moderne og elegant og kan være et ideelt baby boy navn.

47. Visvakarma:

Viswakarma eller Vishvakama betyder skaberen af ​​hele universet. Navnet er symbolsk for Lord Brahma og Lord Vishnu. Dette er et meget gammelt og traditionelt valg af baby dreng navn igen.

48. Visva:

Visva eller Vishvam er igen et andet navn, der betyder verden eller univers. Det er et berømt og alligevel klassisk navnevalg til drenge.

49. Vithal:

Vithal er et andet navn for Gud Vishnu. Navnet betyder også en person, der bringer velstand og lykke.

50. Yajnesh:

Yajnesh betyder tilbedelsens herre. Navnet kan være forbundet med flere Gud og gudinde.

Lord Vishnu baby pige navne:

Vi har også et sæt forslag til piger inspireret af Guds symbolske navne. Disse Lord Vishnu navne til baby pige betragtes som lovende og også intense og traditionelle i betydningen. Her er et par sæt navneideer og valg til babypigenavne.

51. Dyuti:

Dyuti betyder sollys og solskin. Navnet betyder også solstråler og pragt. Navnet er moderne og også sødt og sjældent fundet.

52. Nivriti:

Nivriti betyder lyksalighed og velsignelse fra Gud. Det er traditionelt, men sjældent fundet baby pige navn. I disse dage er dette navn blandt de populære i baby pige navne relateret til Lord Vishnu.

53. Harika:

Harika er et populært navn på telugu og kannada sprog for babypiger. Dette navn betyder Lord Vishnu selv.

54. Indira:

Indira er hustru til Gud Vishnu og er også et andet navn for gudinde Lakshmi. Det er et traditionelt valg i God Vishnu navne til baby pige.

55. Lalima:

Lalima er igen et meget traditionelt navn og er et andet navn på hustru til Lord Vishnu.

56. Savya:

Savya betyder Lord Vishnu. Navnet betyder også en smuk og perfekt person. Navnet er populært på malayalamsproget for babypiger med Lord Vishnu navne.

57. Shree:

Shree er ofte et præfiks for navnet, eller nogle gange endda selve navnet. Det betyder Guds hustru. Dette er berømte Vishnu -gudnavne på sanskrit.

58. Srigna:

Srigna er et unikt og meget sjældent fundet navn. Navnet Srigna betyder ordre fra Lord Vishnu.

59. Vaishnavi:

Vaishnavi er et populært husstandsnavn i Indien i flere stater og sprog. Babypigenavnet Vaishnavi betyder tilbedelse af Lord Vishnu.

60. Vishnuja:

Vishnuja selv er et navn på en baby pige, som symboliserer datteren til Lord Vishnu selv.

Unisex ideer til babynavne relateret til Lord Vishnu:

Disse sæt ideer til unisex -babynavne kan være egnede til at navngive både drenge og piger. Disse navne er traditionelle såvel som moderne kreative navne, der afspejler symbolikken i Vishnu.

61. Eha:

Eha er et andet navn for Gud Vishnu. Dette er et unikt og ukendt kort og sødt navn, ideelt til både drenge og piger.

62. Jyeshta:

Jyeshta er et stjerne- eller nakshatra -navn. Det er imidlertid også et populært unisex -navn for både drenge og piger, hvilket symboliserer Lord Vishnu.

63. Mahatru:

Mahatru er et meget gammelt og gammelt navn, men alligevel er det et klassisk valg. Det betyder Lord Vishnu, den største af alle.

64. Shauri:

Shauri betyder en person, der altid er modig. Navnet er taget efter Lord Vishnu og er ideelt til både babypiger og drenge.

65. Vithala:

Vithala er et andet navn for Gud Vishnu. Dette er et meget traditionelt babynavn i Indien.

Twin Baby Name Ideas til Lord Vishnu:

Vi har endda et sæt forslag til navne på drenge og piger i tilfælde af tvillinger. Alle omgås de også vores yndlingsgud.

66. Adinath – Adisesh:

Begge navne relaterer og symboliserer direkte Lord Vishnu. Disse er andre navne til Gud og er populære traditionelle valg for baby drenge.

67. Badri – Bali:

Begge er korte og søde tvillingebabynavne, der begynder med B. Det er andre navne til Lord Vishnu.

68. Hariom – Hiranya:

Disse er ideer til tvillingebaby- og pigenavne vedrørende Lord Vishnu. Hiranya betyder rigdom og guld, symboliserer Gud, og Hariom betyder direkte Gud selv.

69. Kamal Kant – Kumud:

Dette er ideer til tvillingebabydreng og -pigen. Begge navne betyder selveste Lord Vishnu.

70. Satindra – Satveer:

Disse Lord Vishnu navne til baby dreng, der starter med S, symboliserer begge Gud selv direkte. De er traditionelle, men alligevel sjældent fundet navn ideer.

Vi håber, at du fandt det rigtige valg fra denne liste over Lord Vishnu babynavne til drenge og piger. Disse er perfekte blandingsvalg af traditionelle såvel som moderne ord. De er også meningsfulde, unikke og meget fascinerende. Fortæl os også, hvilken din favorit er. Vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst relateret til landet Indien. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi anbefaler, at du foretager din omfattende forskning, før du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet. Bemærk venligst, at dette kun er en informativ vejledning om ideer og valg til babynavne; forfatteren er ikke ansvarlig for fejl eller uoverensstemmelser.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80