70 mest populære italienske baby boy navne og betydninger

Italienske navne vinder mere og mere popularitet for hver dag, og forældre til nutidens generation findes på jagt efter meningsfulde italienske baby boy navne for at døbe deres barn. Italienske babynavne lyder heroiske og voldsomme og har en betydning knyttet til det samme. Her har vi en liste med mere end 70 italienske baby boy navne med betydninger, så du kan finde den bedste til dit barn.

Italienske baby boy navne

Kærlighedens og romantikkens sprog er italiensk, italienske drengenavne har en hypnotisk kvalitet, og de har også latinske rødder.

50 mest populære italienske drengenavne med betydninger:

Følgende er listen over italienske drengenavne med betydning:

1. Acciai:

Dette navn er et erhvervsnavn. Det betyder den, der holder en økse eller en, der skal arbejde med en økse. Det er et meget populært navn i Italien for drenge.

2. Aldus:

Aldus er et meget populært navn for den første søn eller den ældste søn. Dette er fordi navnet betyder det – den gamle eller den ældste. Det er et af de bedste italienske drengenavne.

3. Og:

Arnold er et af de mest populære italienske drengenavne. Navnet på oldfransk eller gammeltysk betyder ‘Eagle Hersker.’

4. Armani:

Dette kan være et meget populært navn for alle fashionistas. Drengen ved navn Armani vil lave et godt selskab for alle Guccis og kanaler, hvis forældre er vilde med luksusmærker. Navnets popularitet er hentet fra den italienske es -designer Giorgio Armani.

5. Belvedere:

Belvedere er et berømt drengenavn af italiensk oprindelse, der betyder ‘smukt at se’. Et af de unikke italienske drengenavne til dit smukke barn.

6. Bravo:

Bravo er et drengenavn af italiensk oprindelse, hvilket betyder fremragende eller modig. Det har vundet stor popularitet gennem årene.

7. Carmello:

Dette navn kommer fra hebraisk, og det betyder frugtplantage eller en have, selvom det ikke er så populært endnu, kan det gøre et godt navn til din søn.

8. Federico:

Det er en forkortet form af navnet Federico fra italiensk oprindelse. Federico betyder en fredelig hersker.

9. Geræmi:

Denne italienske drengs navn er en anden variant af det hebraiske navn Jeremias, hvilket betyder Herren ophøjer.

10. Giustiniano:

Giustiniano er et navn på italiensk eller latinsk oprindelse. Navnet betyder retfærdigt eller retfærdigt. Det er et af de bedste italienske mandlige babynavne.

11. Herinimos

Betydningen af ​​disse italienske amerikanske drengenavne er lige så smuk som selve navnet. Det er et af de bedste italienske mandlige navne, hvilket betyder ‘Hellig navn.’

12. Italo:

Selve navnet antyder dens betydning. Det betyder den, der er fra Italien. Det er et italiensk oprindelsesnavn, som er ekstremt populært.

13. Jeno:

Det er navnet på græsk oprindelse. Det betyder velfødt eller ædelt. Dette er et andet meget populært navn fra Italien.

14. Karmello:

Dette moderne italienske baby boy navn er en anden variant af det populære hebraiske navn Carmello, og det betyder en frugtplantage eller en have.

15. Kosmo:

Kosmo er et italiensk oprindelsesnavn og er en smuk variant af Cosmo. Navnet betyder orden, organisation eller endda skønhed og vil gøre et smukt og unikt navn til dit lille bundt af glæde.

16. Michelangelo:

Det er en kombination af 2 smukke italienske navne Michel, hvilket betyder en, der ligner Gud på hebraisk og Angelo, hvilket betyder budbringer på græsk. Navnet Michelangelo betyder Guds sendebud.

17. Napoleon:

Napoleon er et navn af italiensk oprindelse, som har flere betydninger muligt. Det betyder muligvis en, der er fra Napes eller Sons of Mist eller endda løve.

18. Orazio:

Dette navn kommer direkte fra Italien, hvilket betyder bønner. Så hvis Gud har lyttet til dine bønner og foræret dig en søn, så er dette det ideelle navn til din lille.

19. Premo:

Premo eller Primo kommer begge fra italiensk oprindelse og betyder først. Dette navn er ideelt til dit første barn eller første søn.

20. Renzo:

Renzo er et navn på italiensk oprindelse og kan også betragtes som en forkortet form for Lorenzo. Det er en Renzo i Italien betyder tredje led eller tredje søn. Ideel navn til dit tredje barn.

21. Romeo:

Romeo er navnet forbundet med det skæbnesvangre par i litteraturen. Du kan dog også kalde Romeo for en seriel flirt, og det er grunden til, at det ikke altid havde været et så populært navn for et barn før i 1996. Den moderne version af Romeo og Julie med Leonardo DiCaprio udkom imidlertid i USA, og det gjorde det til en berømt navn og endnu en gang den berømte fodboldstjerne David Beckham, og Victoria Beckham navngav deres anden søn som Romeo.

22. Secondo:

Betydningen af ​​dette berømte italienske navn ligger i selve navnet. Det betyder den anden søn og er et ideelt navn for dit andet barn.

23. Tasso:

Betydningen af ​​Tasso, som er et navn på den italienske oprindelse, er en ‘kop’.

24. Tempo:

Tempoet er et meget berømt drengenavn af italiensk oprindelse. Tempo betyder tid i Italien.

25. Ursino:

Ursino er et navn af italiensk oprindelse og betyder en bjørn.

26. Ugo:

Dette korte og søde navn af italiensk oprindelse er meget populært og meningsfuldt. Betydningen af ​​navnet Ugo er en tænker. Så hvis du vil have din søn til at være en dyb brooder, så kan dette være et ideelt navn for ham.

27. Veneziano:

Dette navn af italiensk oprindelse er forbundet med en meget berømt by. Det betyder Venedig og er et meget populært navn for drenge.

28. Yovanney:

Yovanney er det italienske navn, der er relateret til det hebraiske navn Yovanny. Navnet er populært, da det har et smukt navn, der betyder, at ‘Gud er nådig’.

29. Gian:

Udtalen af ​​dette navn er Jon. Det er et navn på hebraisk såvel som italiensk oprindelse og betyder ‘Gud er nådig’.

30. Rochus:

Rochus er den italienske og den tyske variant af navnet Rocco. Det er et berømt drengenavn, der betyder hvile.

31. Nunzio:

Dette navn er relateret til den italienske drengs navn Nuncio. Betydningen af ​​Nuncio eller Nunzio er en budbringer.

32. Primo:

Denne drengs navn på den italienske oprindelse kommer fra ordet Primus. Dette navn betyder First og bruges derfor normalt til det første barn.

33. Ettore:

Dette er et meget berømt drengenavn af italiensk oprindelse, hvilket betyder loyal. Betydningen er virkelig smuk at gøre den meget berømt blandt forældrene for deres lille dreng.

34. Onofre:

Selvom det er lidt svært at udtale navnet Onofre med tysk og italiensk oprindelse, er det meget berømt blandt forældrene på grund af den smukke betydning, det bærer, og det betyder fredens forsvarer.

35. Kajetan:

Kajetan er et navn med italiensk oprindelse, som betyder glæde. Det er meget populært blandt italienske forældre, da det beskriver præcis, hvordan du har det ved fødslen af ​​dit lille bundt af glæde.

36. Emidio:

Emidio er et smukt navn, der betyder ‘Guds ven.’. Det er et meget populært navn blandt italienske forældre.

37. Gaetan:

Dette navn på den italienske oprindelse kommer fra et steds navn – Gaeta er en region i det sydlige Italien, nord for Napoli ligger Gaeta -bugten.

38. Nardo:

Navnet Nardo udtales som NAR-doh. Det er navnet på den italienske oprindelse, hvilket betyder stærk og robust.

39. Lapo:

Lapo er ordet med italiensk oprindelse, hvilket betyder at Jahve kan beskytte. Det betyder også erstatter eller holdes af hælen.

40. Belvidere:

Belvidere er et drengenavn af italiensk oprindelse, hvilket betyder smukt at se.

Italienske tvillingedrenge navne:

41. Jacob og Jonah:

Jacob er et navn af hebraisk oprindelse og betyder erstatter. På den anden betyder Jonah due og kommer også fra den hebraiske oprindelse. Både Jacob og Jonas er populære jødiske navne.

42. Vincent og Victor:

Disse tvillingebrødre er klar til at overtage verden. Både Vincent og Victor er populære italienske navne af latinsk oprindelse; den første betyder at erobre, mens den sidste betyder vinder eller erobrer.

43. Caleb og Joshua:

Caleb er den italienske drengs navn, der betyder trofast, mens Joshua på hebraisk betyder ‘Herren er frelse.’ Ifølge Det Gamle Testamente var folk ved navn Caleb og Joshua de eneste mennesker over 20 år, der kom ind i det forjættede land..

44. Jasper og Jett:

Jasper betyder ‘skattebringer’, mens Jett betyder ‘sort ædelsten’ eller sort mineral. ‘Begge disse navne refererer til velstand og er derfor ideelle til tvillinger.

45. Chance and Chase:

Chance er den franske variant af navnet Chauncey, der på latin refererer til ‘kansler’, mens Chase på fransk betyder ‘At jage.’ En perfekt kombination for tvillingebrødre.

46. ​​James og Oliver:

Fred og George, Ron Weasleys ældre tvillingebrødre, har også et perfekt parret navn i virkeligheden – James og Oliver. James betyder erstatning, og Oliver henviser til oliventræet. I Bibelen er oliventræet et symbol på skønhed, frugtbarhed og værdighed.

47. Elijah og Joel:

På hebraisk refererer to navnelementer til Gud. Begge disse navne Elijah og Joel indeholder disse navnelementer, men i en anden rækkefølge.

48. Maddox og Mason:

Begge disse navne stammer fra efternavne. Førstnævnte kommer fra et walisisk efternavn, hvilket betyder søn af Maddock, mens sidstnævnte betyder ‘arbejder i stenen’. Dog et godt navn til tvillinger.

49. Logan og Lucas:

Logan kommer fra et skotsk efternavn og betyder en lille hul, mens Lucas betyder mand fra Luciana. Det er også den latinske form for ordet Lukas.

50. Ethan og Evan:

På hebraisk betyder Ethan stærk eller fast. Evan siges derimod at være et populært navn i Wales, hvilket betyder ‘Lord is Gracious’. Begge navne har smukke betydninger forbundet med dem og ringer også godt, hvilket gør det til en god kombination for tvillingerne.

Smukke italienske mandlige barns navne:

Her er et udvalg af de 20 seneste og moderne italienske baby boy navne:

1. Leonardo:

Et navn, der giver genlyd gennem kunst- og underholdningsverdenen. Leonardo Da Vinci gav navnet dybde og karakter. Navnet fandt yderligere berømmelse hos skuespilleren og hjerterytteren, Leonardo DiCaprio. Forkortet til Leo betyder det løve. Lad din baby dreng være stærk og en kunstmester ved at give ham dette klassiske, italienske navn.

2. Luca:

Sådan et sødt navn og perfekt til at hoppe, baby dreng. Luca er en anden form for navnet Lucas. Luca betyder, hvem der bringer lys. Et barn med dette navn udstråler og bringer lys ind i livet for dem, der elsker ham.

3. Dante:

Et stærkt klingende, mandligt navn. Navnet er berygtet på grund af Dante Alighieri, den middelalderlige italienske digter og hans guddommelige komedie. Navnet betyder faktisk at holde ud. Et standhaftigt navn, der kan hjælpe med at opbygge et stærkt sind og karakter, et beslutsomt barn, der næppe vil give op let.

4. Enzo:

En forkortet version af Vincenzo eller Lorenzo, navnet har sin baggrund i Italien og Spanien. I begge kulturer betyder det hersker over husstanden, vinderen eller erobreren. Traditionelt et passende navn til en husmand. Nu navnet på en dreng, der vil være en stor influencer, der vinder hjerter og en succesrig præst.

5. Antonio:

Latinske rødder, den spanske og italienske betydning af Antonio er uvurderlig og uvurderlig. Det er overflødigt at sige, at enhver baby er uvurderlig for en forælder. En baby dreng, der får dette navn, vil vokse sikker i den viden, at han er uvurderlig for sine forældre og vil blive elsket og plejet mere end nogen dyrebar perle.

6. Giovanni:

Et klassisk og traditionelt italiensk navn på en baby dreng, Giovanni betyder, at Gud er nådig eller elskværdig fra Gud. Da italienerne er dybt religiøse, kan vi forstå, at et navn som dette ville have stor ærbødighed, og et barn med dette navn ville blive betragtet som en stor velsignelse fra Gud.

7. Marco:

Et populært italiensk navn, Marco, er ofte forbundet med den berømte italienske rejsende Marco Polo. Navnet betyder Warring eller Mars of God. Ved at navngive den lille kerub henviser Marco til en stærk og tapper ung mand, der vil stå op for sine rettigheder og kæmpe for sit folk.

8. Alessandro:

Dette navn er en variation af Alexandra og kan spores helt tilbage i historien til Alexander den Store. Begge betydninger på græsk og italiensk antyder forsvarer/hjælper for menneskeheden. Navnet glider let på tungen og antyder, at en dreng ved navn Alessandro ville være venlig og tilbøjelig til at hjælpe mennesker.

9. Adriano:

Betydningen af ​​dette navn er forbundet med Adriaterhavet. Dit bundt af glæde kan være en vandbarn og tage med til poolen med det samme. Nogle børn får så meget glæde at plaske rundt i vandet, eller han er måske af en rolig stemning, ligesom havet.

10. Nicolo:

Ofte forkortet til Nico, er dette navn yndigt og ideelt til en lille baby. Selvom dit barn opfører sig forkert, ville det være svært at påtale ham med et navn som dette. Nicolo betyder sejr eller erobrer af folket. Med et navn som dette er han sikker på at erobre mange hjerter og sejre i sine bestræbelser.

11. Riccardo:

Italiensk oprindelse, Riccardo er et klassisk navn, der betyder stærk og kraftfuld lineal. En lille dreng, der fik dette navn, kunne vokse op til at have et stærkt sind og intellekt og drive sit eget firma, hvis ikke højere oppe.

12. Matteo:

Et meget populært navn i Italien, Matteo betyder Guds gave, og dette kan forklare dets popularitet. En yndig kerub med dette navn ville helt sikkert være en værdifuld gave og muligvis et roligt og fornuftigt barn.

13. Carlo:

Dette navn stammer fra Italien og betyder mandigt. Navnet er perfekt for en lille dreng til at vokse til en stærk og fysisk fit ung mand, en der tager ansvar og er en beslutningstager.

14. Gianni:

Et populært italiensk mandnavn. Gianni betyder, at Gud er nådig. En baby dreng med dette navn ville naturligvis være en generøs gave og forhåbentlig altid være en godhjertet sjæl, der hjælper mennesker

15. Angelo:

Dette kan være et italiensk fornavn eller efternavn. Betydning af en engel eller Guds sendebud, en lille dreng med navnet Angelo ville være en perfekt lille fræk kerub og måske en venlig og hjælpsom karakter.

16. Rocco:

Rocco er et stærkt klingende navn, perfekt til en voksende lille dreng. Betydningen fra italiensk oprindelse er ikke så almindelig, som den engang var, og betyder faktisk hvile. Så med et held, navngiv din baby dreng Rocco, og han vil forhåbentlig være et roligt barn og sove hele natten.

17. Santino:

Et italiensk navn, der betyder en lille helgen. Sådan et perfekt navn til en yndig baby dreng. Santino ville være et ideelt navn for en lille med kerubiske træk og en lydig personlighed med måske et glimt af uheld i øjnene.

18. Luciano:

Dette navn stammer fra portugisisk, spansk og italiensk, selv om det er mere almindeligt i Italien. De seneste års mest berømte Luciano er opera tenoren Luciano Pavarotti. Navnet betyder lys. Ring til din baby dreng Luciano og se ham skinne, og lys op i rummet, når han kommer ind.

19. Salvatore:

Det er navnet på den berømte surrealistiske kunstner Salvador Dali, selvom den stavede lidt anderledes. Navnene er afledte af italiensk og spansk. Det betyder frelser. Din lille dreng ved navn Salvatore kan have stort talent på det kunstneriske område og kan være tilbøjelig til at hjælpe andre i vanskelige situationer.

20. Gino:

Mens Gino er af italiensk oprindelse; den har også gamle græske rødder. Det bruges også som en kort form for Luigino eller Eugenio. Navnet betyder velfødt eller evigt levende. Gino lyder klassisk italiensk, og med dette navn vil dit hoppende bundt forhåbentlig få et langt og velstående liv.

Mange italienske baby boy navne vælges med skytshelgen i tankerne, måske fordi de vil have deres barn til at blive velsignet. Traditionelle familieværdier er vigtige for italienerne, så navnene på bedsteforældre og forældre overføres til den næste generation.

Ovenstående er listen over mere end 70 italienske drengenavne, herunder nogle fantastiske forslag til tvillingerne, der kommer fra italiensk eller hebraisk oprindelse og har en smuk betydning forbundet med hver af dem. Jeg håber, at du finder denne liste udtømmende nok til at hjælpe dig med at vælge det bedst passende navn til dit barn.