70 Nye og meningsfulde gudinde Lakshmi navne til babypiger

I flere tilfælde ser vi ofte deres navne til pigebørn med betydninger relateret til gudinden Lakshmi. Gudinden Lakshmi baby pige navne er temmelig populære i Indien, og fra aldre og generationer er det et traditionelt mest foretrukket navn for forældre overalt. Opkaldelse af barnet efter gudinden Lakshmi ses som lovende for børn at have et lykkeligt, velstående og sundt liv foran sig.

Men er vi ikke alle så vant til kun at høre en håndfuld navne relateret til Lakshmi Devi? Hvis du også overvejer at navngive den lille efter hende, har vi de helt nye unikke, trendy, meningsfulde gudinde Lakshmi-navne til baby pige. Disse er både traditionelle og kendte tidløse navneideer såvel som moderne og stilfulde. Hvorfor vente? Lad os undersøge dem sammen.

gudinde lakshmi baby pige navne

Det bedste af babypigenavne inspireret af gudinde Lakshmi:

Lad os gå videre og udforske de mest egnede babypigenavne, der starter med Lakshmi Ji. De er faktisk både populære og unikke og klassiske valg. Vær sikker på, de kommer til at passe meget godt til de nyfødte! Lad os komme i gang og udforske alle navnene på Laxmi Devi til baby pige sammen.

Lakshmi Mata baby pige navne valg:

Vi har måske allerede hørt om disse smukke og inspirerede navne til piger, hvilket betyder Lakshmi Devi og mata. Der er dog også få navne, som vi ikke har hørt. For de forældre, der foretrækker et meget traditionelt navn, og dem, der ønsker et moderne navn, men alligevel med traditionel og intens betydning, har vi dem begge inkluderet i vores udvalg af valgmuligheder. Tjek disse Lord Lakshmi Devi navne til baby pige og se, hvad der passer bedst til dig!

1. Aarna:

Aarna er et andet navn for gudinde Lakshmi. For de forældre, der leder efter et moderne og stilfuldt navn, men med så meningsfulde og inspirerende konnotationer, kan Aarna være et godt valg. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

2. Aarupa:

Aarupa eller Arupa betyder en pige, der er født uden grænser og begrænsninger. Dette er ingen ringere end vores voldsomme gudinde Lakshmi. Navnet er også perfekt til piger under Mesha Rashi med Krithika nakshatram. Dette er en smuk blandt baby pige navne, der betyder Lakshmi Ji.

3. Aashrita:

På sanskrit og hindi oversættes navnet bogstaveligt til en person, der altid byder velkommen eller giver husly. Navnet er et andet populært valg for gudinde Lakshmi. Navnet er også perfekt til piger under Mesha Rashi med Krithika nakshatram. En anden variation og stavning med samme navn er Aasrita eller Aashritha.

4. Abhirami:

Abhirami navn betyder både gudinde Lakshmi Devi og gudinde Parvathi også. Dette er et populært navnevalg for flere piger født i Sydindien. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. En anden variant af navnet er Abirami.

5. Aditri:

Adhitri eller Aditri betyder gudinde Lakshmi og også en kvinde, der har den højeste ære og respekt. Navnet er smukt med en så intens og inspirerende betydning, men findes dog sjældent også. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. Vi elsker denne blandt Mahalakshmi -navne til en pige.

6. Aganya:

Aganya eller Aghanya eller Aghanaya betyder en person, der er født ud af ilden. Navnet symboliserer også nogen, der aldrig kan blive dræbt. Dette er også et andet voldsomt navn for gudinde Lakshmi, som endnu ikke er populært kendt. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

7. Aishini:

Aishini er et kort og sødt navn, der symboliserer vores yndlings gudinde Lakshmi Devi. Aish betyder her guddommeligt, og det er ideelt for piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. Dette er en kommende trendy blandt baby pige navne med hinduistisk gudinde Lakshmi betydning.

8. Alamelu:

Alamelu eller Alavelu er et meget kendt navn med traditionel popularitet. Denne baby pige navne, inspireret af gudinden Lakshmi, har været et klassisk trendvalg fra generationer sammen. Alamelu betyder Lotus -dame, der er gudinde Lakshmi Mata. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra.

9. Amala:

Amala betyder strålende og er også et andet navn for gudinde Lakshmi. Navnet er ideelt til piger født under Mesha Rashi med Krithika nakshatra. En anden stavevariation for dette populære og klassiske navn er Amla.

10. Bhagya:

Bhagya eller Bhaagya betyder lykke og også andre navne for gudinde Lakshmi. Navnet er ideelt til piger født under Dhanu Rashi med Moola nakshatra. Man kan også tilføje navnet med Bhagya Lakshmi, Bhagya Shree også.

11. Bhagwathi:

Bhagwathi eller Bhagwati, eller endda stavet som Bhagvathy, betyder gudinde Lakshmi og gudinde Durga. Det indebærer også berømmelse, velstand, hård og visdom. Navnet er ideelt til piger født under Dhanu Rashi med Moola nakshatra.

12. Bhoodevi:

Bhoodevi betyder moder eller gudinde for jorden, som er gudinde Lakshmi. Navnet er ideelt til piger født under Dhanu Rashi med Utharashada nakshatra. Dette er traditionelle baby pige navne relateret til gudinde Lakshmi.

13. Chakrika:

Chakrika eller Chakria betyder en person, der har en guddommelig hjulcirkel af energi. Det betyder også gudinde Lakshmi. Dette er det perfekte navn for dem med Meena Rashi og Revathi Nakshatra.

14. Chandasri:

Chandasri eller Chandashree betyder en pige, der skinner som en måne. Det er også et andet moderne navn for gudinde Lakshmi. Dette er det perfekte navn for dem med Meena Rashi og Revathi Nakshatra.

15. Daridriyanashini:

Navnet Daridriyanashini er et meget traditionelt og gammelt navnevalg, som også sjældent findes. For de forældre, der ønsker et typisk og meningsfuldt navn, kan dette være en glimrende traditionel idé. Det betyder en, der fjerner fattigdom og indbringer rigdom. Det er et andet navn for gudinde Lakshmi. Dette er et perfekt valg, hvis din lille er født under Meena Rashi og Purvabhadra nakshatra.

16. Debashree:

Debashree eller Debasree er et meget berømt navn, som er populært i den nordlige og nordøstlige del af Indien. Det er et andet perfekt navn for gudinden Lakshmi og indebærer også guddommelig skønhed. Dette er det perfekte navn for dem med Meena Rashi og Revathi Nakshatra. En anden stavevariation for navnet inkluderer også Devashree eller Devasree.

17. Deeptha:

Deeptha eller Deepta betyder skinnende eller en person, der er smuk som gudinde Lakshmi. Dette er det perfekte navn for dem med Meena Rashi og Ashelesha Nakshatra. Dette er blandt gudinde Lakshmi moderne babynavne.

18. Deethya:

Deethya eller Deetya er et meget moderne og sofistikeret navn for gudinde Lakshmi Devi Ji. Det betyder også svaret på bønner. Dette blandt navne, der betyder Lakshmi, er det perfekte navn for dem med Meena Rashi og Ashelesha Nakshatra.

19. Dhanasri:

Dhanasri eller Dhanashree, som navnet antyder, betyder Goddess of Wealth. Vi ved, at det er ingen ringere end vores gudinde Lakshmi Devi. Dette er et passende navn til piger født i Dhanu Rashi og Purvashada nakshatra.

20. Dwija:

Dwija er et dejligt og moderne sødt navnevalg, der indebærer gudinde Lakshmi Ji. Det er et meget sjældent fundet navn, perfekt til små født i denne generation. Disse Laxmi -navne til baby er ideelle til dem, der er født i Meena Rashi.

21. Eeshta:

Eeshta er et andet sjældent fundet baby pige navn, der symboliserer vores Lakshmi Devi Ji. Dette betyder også elsket eller elsket. Det er et perfekt navn for dem under MeshaRashi med Krithika Nakshatra.

22. Epshita:

Epshita eller Epshitha betyder Lakshmi Devi Ji og også ønsket. Det er et kommende populært moderne baby pige navn med traditionel betydning. Dette er blandt de sjældne navne på gudinden Lakshmi og er ideel til dem, der er født i Mesha Rashi og Krithika Nakshatra.

23. Gnaneshwari:

Gnaneshwari også stavet som Gnaneswari, er et meget traditionelt og populært indisk husstandsnavn. Det betyder en, der er intelligent og også symboliserer eller Lakshmi Matas navn. Det er et ideelt navn for dem under Kumbha Rashi.

24. Gomini:

Gomini indebærer teknisk set gudinden Lakshmi Devi. Det betyder også en, der ejer kvæg. For dem, der ønsker et traditionelt navn, kan dette passe godt. Disse gudinder Lakshmi -navne, der er populære i Malayalam, er ideelle til piger under Kumbha Rashi og Sathabhisham nakshatra.

25. Grahathi:

Grahathi betyder en husstand. Det er også et andet navn for vores Lakshmi Devi. Det er ideelt til piger i Kumbha Rashi.

26. Grihitha:

Grihitha er også velegnet til dem under Kumbha Rashi og midler accepteres.

27. Hansuja:

Hansuja er et meget sjældent fundet navn, men alligevel yndigt og smukt. Det betyder svane og indebærer også vores gudinde Lakshmi. Det er ideelt til Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

28. Harini:

Harini eller Harinee er et udbredt trendy, men alligevel klassisk navnevalg, der betyder rådyr og gudinde Lakshmi. Det er ideelt til Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

29. Haripriya:

Haripriya betyder en person, der er elsket af Hari, Lakshmi Devi Ji. Det er ideelt til Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

30. Havisha:

Havisha er det moderne navn for vores Lakshmi Mata. Denne gudinde Lakshmi navne, der starter med H, er ideel til Karkataka Rashi og Punarvasu nakshtra.

31. Himavathi:

Himavathi eller Hymavathy, Hemavathi betyder alle en person, der besidder guld, gudinde Lakshmi. Alle navnene er kun ideelle til Karka Rashi -piger.

32. Indira:

Indira er igen et populært husstandsnavn i Indien, især i de sydlige stater. Det betyder gudinde Lakshmi, en person, der er velstående og tilhører Vishnu Ji. Dette er det perfekte navn for Mesha Rashi og Krithika Nakshatra. Det er også en populær gudinde Lakshmi navne i Telugu.

33. Jaganmayi:

Jaganmayi eller Jaganmatha betyder verdens gudinde, hvilket indebærer både gudinde Lakshmi og gudinde Durga. Det er ideelt til Makar Rashi og Utharashada Nakshatra.

34. Jaladija:

Jaladija eller Jaladhija betyder vand og gudinde Lakshmi. Det er et traditionelt navnevalg og er velegnet til Makar Rashi -piger og Utharasha Nakshatra.

35. Jalaja:

Jalaja indebærer en lotus, som er født fra vandområderne. Dette navn indikerer indirekte gudinde Lakshmi. Navnet er velegnet til Makar Rashi -piger og Utharasha Nakshatra.

36. Karunya:

Karunya eller Kaarunya betyder en, der er medfølende. Det betyder også en venlig og barmhjertig person. Navnet bruges synonymt for gudinden Lakshmi og er ideelt til dem født i Mithun Rashi og Mrighashira Nakshatra.

37. Kamakshi:

Kamakshi eller Kamaakshee er et traditionelt indisk navn, men alligevel er det et populært klassisk valg. Det betyder gudinde Parvathi og gudinde Lakshmi, dem der har kærlige øjne. Det er ideelt til Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra født.

38. Kamalika:

Kamalika er et smukt navn, hvilket betyder født fra en lotus. Det er ideelt til Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra taget. Det er et tidløst valg blandt gudinde Lakshmi -navne, der starter med K.

39. Kavishri:

Kavishri betyder både digter og gudinde Lakshmi. Det er ideelt til Mithun Rashi og Mrigashira nakshatra født. En anden stavemåde mulig her er Kavishree.

40. Kethana:

Kethana eller Ketna, Ketana betyder bopæl eller kærligt hjem. Det er også et andet navn for Lakshmi Devi Ji. Dette er et passende navn for Mithun Rashi og Punarvasu nakshatra.

41. Kshiraja:

Kshirja eller Kshiraja betyder en person, der er født af mælk. Dette er et dejligt og perfekt moderne navn for gudinde Lakshmi, og vi elsker det også. Det er velegnet til dem i Mithun Rashi.

42. Lakshmi:

Hvad med navnet Lakshmi selv, der antyder vores elskede gudinde? Dette er et kendt og alligevel klassisk valg. Det er ideelt for dem i Mesha Rashi og Ashwini Nakshtra. Man kan også justere det og kalde det Lakshmita.

43. Maaya:

Maaya betyder rigdom, velstand, sympati, kærlighed og illusion. Det er et andet navn for vores gudinde og er ideelt til Simha Rashi og Magha nakshatra.

44. Manjushri:

Manjushree eller Manjusri er også et andet traditionelt og konventionelt klassisk navnevalg, hvilket indebærer gudinde Lakshmi Matha. Det betyder også guddommelig skønhed. Det er en passende til Simha Rashi og Magha nakshatra.

45. Mrinalini:

Mrinalini eller Mrunalini er et smukt og evigt tidløst navnevalg, som vi er vild med. Det betyder et sted, hvor Lotus vokser. Det betyder også ømt, velduftende og er velegnet til Simha Rashis fødsler og Magha -stjerner.

46. ​​Nandhika:

Nandhika betyder glade og glade kvinder, et andet navn også for gudinden Lakshmi. Det er ideelt til Vruschika Rashi og Anuradha Nakshatra. Dette er kendte gudinde Lakshmi navne på tamilsk.

47. Nishidha:

Nishidha er et andet navn for vores elskede gudinde og er god til dem, der er født i Vruschika Rashi og Anuradha stjernetegn.

48. Padmavathi:

Padmavathi eller Padmawathi er et trendy traditionelt indisk navn med smukke betydninger og konnotationer. Det betyder epitet af gudinden Lakshmi og også den person, der bor hos Lotus. Det er ideelt til Kanya Rashi og Uttara Phalguni stjerner. Andre lignende navne her inkluderer Padma, Padmaja også.

49. Parthavi:

Parthavi eller Parthvi er et kommende moderne navn, der primært findes i det nordlige Indien. Det betyder jordens datter. Det er velegnet til Kanya Rashi og Uttara Phalguni stjerner.

50. Prakrithi:

Prakrithi betyder natur. Det betyder også gudinde Lakshmi. Vi elsker denne meningsfulde moderne og fandt sjældent navnet, ideelt til Kanya Rashi.

51. Pranshi:

Pranshi er det moderne navn for gudinde Lakshmi og er også ualmindeligt. Det er velegnet til Kanya Rashi -kvinder. Dette er en smuk gudinde Lakshmi navne, der starter med P.

52. Priyangi:

Priyangi er også et andet navn for vores elskede gudinde, og er et passende og passende navn for Kanya Rashi -fødsler.

53. Ragini:

Raagini eller Ragini er et traditionelt, men smukt og klassisk navnevalg, der aldrig kan gå ud af trenden. Det betyder melodi, musik og også et andet navn for vores gudinde. Det er ideelt til Tula Rashi -fødsler og Chitra -stjerne.

54. Rea:

Rea eller også stavet som Rhea og Ria, betyder yndefuld og gudinde Lakshmi. Dette er et kort og sødt moderne navnevalg til piger, passende og velegnet til dem i Tula Rashi og Swathi nakshatra.

55. Saanvi:

Saanvi eller Sanvi betyder en, der altid følges og tilbedes. Dette indebærer også vores elskede gudinde. Det er et moderne og alligevel smukt og meningsfuldt navnevalg med en sjældent fundet tendens også. Det er velegnet til Kumbha Rashi og Sathabhisham stjerner. De andre variationer af navn inkluderer også Sanvika eller Saanvika.

56. Samrudhi:

Det er et andet navn for vores gudinde og er ideelt for Kumbha Rashi og Sathabhisham stjerner. Navnet betyder også lykke, rigdom, lykke og velstand.

57. Shrija:

Sreeja eller Shrija betyder kreativ eller den, der har rigdom. Det er vores egen yndlingsgudinde og er også et kort og sødt navnevalg. Det er godt at gå til Kumbha Rashi og Sathabhisham nakshatra.

58. Varda:

Varda betyder diety. Det betyder også en, der giver goder og et andet navn til gudinde Lakshmi. En lille født i Vrishabha Rashi og Rohini nakshatra kan passe til dette navn. Vi elsker denne blandt gudinde Lakshmi -navne, der starter med V. Den er også ganske unik og smuk.

59. Vimudha:

Vimudha er et meget meningsfuldt navn, der betyder en attraktiv med høflighed eller en, der fanger andre med deres godhed. Det er bedst for Vrishabha Rashi og Rohini -stjerner.

60. Yesaswi:

Yesaswi eller Yeshasvi betyder en succesrig person. Det er et andet navn for Lakshmi Devi Ji og er et ideelt traditionelt navnevalg for dem i Vruschika Rashi og Moola Nakshatra.

Idéer til tvillingnavn til gudinde Lakshmi babypiges navne:

Hvis du har tvillinger, har vi også sorteret dette til dig. Lad os tjekke de smukkeste og smukkeste tvillingenavnsideer og valg, der har betydningen, der læner sig mod gudinden Lakshmi Devi.

61. Aghirna – Ayudha:

Aghirna på sanskrit betyder en, der er kærlig og velsigner alle. Ayudha, som navnet antyder, indebærer noget lavet af guld. Begge er ideelle traditionelle valg af tvillingebabypiger til gudinde Lakshmi. Vi elsker dette par blandt gudinden Lakshmi navne, der starter med A..

62. Chakrika – Chaturbhuja:

For dem, der leder efter meget traditionelle baby pige navne til tvilling ideer, er disse passende. Chakrika betyder gudinde, der har et guddommeligt hjul, ingen ringere end gudinde Lakshmi Mata. Chaturbhuja betyder en person, der er stærk og hård, stærk.

63. Dhanya – Dhrithi:

Dhanya betyder rigdom og velstand. Dhrithi er mod, dyd og moral. Begge er korte og søde nutidige navnevalg og ideer.

64. Dhritansha – Dvimatra:

Disse findes sjældent, og unikke navne symboliserede vores gudinde Lakshmi. Dritansha betyder mod, som er gudinde Lakshmis andet navn. Dvimatra betyder dobbelte velsignelser eller bønner.

65. Mantrini – Manushi:

Begge er gudinde Lakshmis andre navne på sanskritsprog og unikke og smukke, så de passer til moderne nye gener.

66. Narayani – Navadurga:

Begge er meget konventionelle, men alligevel tidløse og altid trendy traditionelle indiske husstandsnavne. De mener begge kun gudinden Lakshmi. Disse er traditionelle gudinde Lakshmi navne, der starter med N.

67. Shaurya – Shaya:

Navnet Shaurya indebærer magt og hård. Shaya betyder en, der er kærlig og velstående. Disse er moderne samtidige navne, der er ideelle til at forbinde til gudinden Lakshmi for baby tvillingepiger. Disse er smukke blandt gudinden Lakshmi navne, der starter med S.

68. Varidha – Vayuga:

Varidha betyder kraftfuld og uendelig eller ubegrænset på sanskritsprog. Vayuga betyder energi eller en person, der har guddommelig magt. Disse er perfekte gudinder Lakshmi navne til baby pige på sanskrit.

69. Sanvitha – Sriya:

Sanvitha betyder rigdom, velstående og lovende, symboliserer gudinde Lakshmi Devi. Det er et moderne navn for Lakshmi Devi. Sriya betyder også det samme, og disse er ideelle til Kumbh Rashi -piger.

70. Taruni – Vaaruni:

Taruni betyder ung kvinde. Vaaruni betyder nogen, der har Varunas magt. Begge navne bruges også i flæng til Lakshmi Mata Ji og er ideelle til korte og smukke tvillingebaby -pige -ideer.

Vi håber, at du nød at udforske disse smukke ideer til navne på piger med navne til gudinde Lakshmi. Hvis du foretrækker et meningsfuldt og traditionelt navn, hvad med disse. De passer bedst til enhver. Lad os vide, hvilket navn du kunne lide mest; vi elsker også at høre dine tanker.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst relateret til landet Indien. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi anbefaler, at du foretager din omfattende forskning, før du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet. Bemærk venligst, at dette kun er en informativ vejledning om babyens navnideer og valg; forfatteren er ikke ansvarlig for fejl eller uoverensstemmelser.