75 Smukke og unikke italienske babypiges navne og betydninger

De italienske navne vinder stor popularitet i nutidens generation. Selvom navnene er traditionelle, giver de en moderne fornemmelse og har smukke betydninger forbundet med det samme. Navnene skildrer også personens karakter, og derfor ønsker folk i dag at navngive deres barn med et italiensk navn, som har en meget god betydning forbundet med dem, så de får deres karakter i overensstemmelse hermed. Så her i denne artikel har vi rundet nogle 75 smukkeste italienske baby pige navne, der er meget trendy og alligevel meningsfulde.

Italienske baby pige navne

Italienerne har en luft af elegance og romantik, som videreføres i de navne, de vælger til deres babyer. Folk elsker de moderne, men dog traditionelle versioner af italienske navne, da de afspejler Italiens etniske arv og dens kultur. De fleste af disse navne skildrer også en persons karakter og persona. Italien er fødestedet for renæssancen, Michelangelo, pizzaer og berømt for sine is. Som Shakespeare siger: “Hvad er der i et navn?” du kan nu svare med den kulturelle betydning og baggrundsinformation, hvis du vælger et italiensk navn til din lille baby pige.

Ifølge italiensk tradition er børn normalt smukkest opkaldt efter deres bedsteforældre og selvfølgelig også andre familiemedlemmer. Den første søn er normalt opkaldt efter faderfar, og den første datter er opkaldt efter mormor. Den anden søn er opkaldt efter deres morfar og pigen efter bedstemor. Og hvis du er velsignet med mere end børn, siver det ned til navnene på tanter og onkler og også skytshelgener. Derfor vil du bemærke, at mange navne gentages, og det er et symbol på overholdelse af traditioner. Hvis betragtes som et tegn på respektløshed, hvis et andet navn vælges.

50 bedste italienske baby pige navne og betydninger:

Italienske navne er som ankre, der holder fast i traditioner, og du kan ikke svaje eller drive fra din oprindelse. Italienerne er enige om, at denne følelse af tilhørsforhold gør livet værd at leve, og traditioner går videre til de næste generationer.

I denne artikel lister vi et par af de mest populære italienske baby pige navne og deres betydning.

1. Lucia:

Havde du været en person, der levede i romertiden og fødte en lille pige ved daggry, ville du helt sikkert blive kaldt Lucia. Dette skyldes, at ifølge sædvanen betyder meningen, at Lucia betyder lys.

2. Romina:

Romina er den feminine variant af den italienske roma. Det antyder også navnet på en, der bor i Rom, og er et af de berømte italienske kvindelige babynavne.

3. Sandra:

Dette er en forkortet form af det maskuline navn – Alexandra. Det betyder ‘Mands forsvarer.’ Sandra er en italiensk dame navne af engelsk oprindelse og er de mest populære italienske pigenavne.

4. Etta:

Etta er navnet fra den italienske oprindelse og er en forkortet form af navnene som Loretta, Rosetta eller Henrietta. Oprindeligt var dette navn tidligere et italiensk navnesuffiks.

5. Loretta:

Loretta er et feminint navn med italiensk oprindelse. Det er afledt af det latinske ord Laurel eller Laura. Udarbejdelsen blev oprettet i det 19. århundrede.

6. Zola:

Zola er den italienske piges navn af den italienske oprindelse. Navnet betyder en klump jord og er et meget smukt italiensk baby pige navn.

7. Capri:

Capri er et moderne navn af italiensk oprindelse. Navnet er opstået fra en ø med samme navn i Italien, som er kendt for sin skønhed.

8. Mona:

Mona er et feminint navn af irsk oprindelse og betyder ‘ædel eller aristokratisk.’ Det kan også forbindes som en forkortet form for Madonna. Navnet kan også korreleres med det berømte maleri af kunstneren Leonardo-da-Vinci-‘Mona Lisa.’ Det er dog et gammeldags italiensk pigenavn.

9. Donna:

Dona er et feminint navn fra italiensk oprindelse, hvilket betyder en dame. Den oprindelige betydning er Lady of the home. Det er også en titel af respekt svarende til Don brugt til mennesker.

10. Brandy:

Brandy er et populært pigenavn af den engelske oprindelse, der betyder ‘sværd.’ Det er også et navn, der gives til den destillerede vin.

11. Josefina:

Josefina er den italienske variant af det hebraiske navn Giuseppina og Josephine. Navnet betyder ‘Herren tilføjer; Jehova øger. ’

12. Allegra:

Allegra er pigens navn af italiensk oprindelse, hvilket betyder homoseksuel og jaunty.

13. Silvana:

Silvana, et berømt italiensk pigenavn, betyder skov eller skov.

14. Gianella:

Gianella er et feminint navn af hebraisk eller italiensk oprindelse, hvilket betyder at Gud er nådig.

15. Rochella:

Dette er et berømt italiensk navn af fransk eller gammel tysk oprindelse og betyder lidt sten eller hvile.

16. Carlota:

Denne Carlota er et meget berømt italiensk navn og er en variant af de forskellige italienske og oldtyske navne som Carlotta, Carol, Caroline, Charlotte blandt andre. Carlota betyder ‘fri mand’.

17. Romaer:

Roma er et feminint navn af italiensk oprindelse og er forbundet med hovedstaden i Italien – Rom. Ifølge mytologi var Roma navnet på datteren til Evander.

18. Calogera:

Calogera er den feminine version af det maskuline navn Calogero. Det er et navn, der er forbundet med det latinske navn ‘Calogerus’, hvilket betyder ‘smuk ældste’.

19. Gionna:

Gionna er en berømt piges navn af hebraisk eller italiensk oprindelse, der betyder ‘Gud er nådig’.

20. Guida:

Guida er det feminine navn på den italienske oprindelse og betyder guide.

21. Bambina:

Bambina er et berømt feminint navn af italiensk oprindelse og betyder ung pige. Det er en variant af navnet Bambi.

22. Annuziata:

Annuziata er navnet på den italienske oprindelse, hvilket betyder bebudelse. Det omtales også som Jomfru Maria, der efter at have modtaget Lord Gabriels instruktioner skal bære barn Kristus. Dette navn gives ofte til pigebarnet i håb om, at det næste fødte barn vil være en dreng.

23. Romalda:

Det er et pigenavn af italiensk oprindelse. Det er en variant af navnet Roma.

24. Belladonna:

Belladonna er det moderne italienske baby pige navn, der betyder ‘Fair lady.’

25. Verona:

Verona er et populært pigenavn af italiensk oprindelse. Det bruges normalt til at betegne nogen, der er fra Verona, en populær norditaliensk by.

26. Caprice:

Caprice er et feminint navn af italiensk, engelsk og fransk oprindelse. Caprice betyder lunefuld eller legende.

27. Contessa:

Contessa er et populært italiensk pigenavn, der bruges til en tynd og smuk og har en fantastisk personlighed.

28. Giovana:

Giovana er et meget populært pigenavn af hebraisk oprindelse og betyder ‘Gud er nådig’.

29. Nerissa:

Nerissa er et berømt pigenavn, der betyder sort hår. Det bruges til en pige, der har flot sort hår.

30. Gelsomina:

Gelsomina er et populært pigenavn, der bruges til at betegne jasminplante. Det er navnet på italiensk oprindelse.

31. Vedetta:

Vedetta er et pigenavn af italiensk oprindelse og betyder spejder eller vagter. Det franske udtryk Vedette refererer til noget, der er blevet adskilt eller udskilt som i spejderen eller vagtposten.

32. Donelle:

Donelle er et berømt feminint navn og en variant af de populære navne Danielle og Donna. Betydningen af ​​alle disse navne er Lady.

33. Fabienne:

Fabienne er et berømt feminint navn af italiensk oprindelse, der betyder ‘arbejder med hænderne’.

34. Janina:

Janina er navnet på den italienske, engelske og hebraiske oprindelse, hvilket betyder, at Gud er nådig. Det er en variant af de forskellige hebraiske og engelske navne som Jan, Jane, Janine og Gianina.

35. Cameo:

Det er et meget berømt navn på italiensk og fransk oprindelse, hvilket betyder hud.

36. Elda:

Elda er et meget populært pigenavn af italiensk oprindelse, hvilket betyder klog eller forsigtig rådgiver.

37. Belenda:

Belenda er et smukt pigenavn af italiensk oprindelse, hvilket betyder smukt. Det er en variant af det italienske navn Belinda.

38. Madona:

Madona er et feminint navn af italiensk oprindelse. Det betyder ‘Min dame; Jomfru Mary ’og er forbundet med Madonna.

39. Amelda:

Dette pigenavn er af oldtysk oprindelse, hvilket betyder universel kamp. Det er varianten af ​​det italienske navn Imelda.

40. Ginetta:

Dette er et andet navn af den hebraiske eller italienske oprindelse, hvilket betyder, at Gud er nådig.

Bedste 10 Twin italienske baby pige navne:

41. Eve og Zoe

Disse to smukke navne har samme betydning, men forskellig oprindelse. Eva er af hebraisk oprindelse, mens Zoe er af græsk oprindelse. Begge disse navne har den samme betydning, og det er Livet.

42. Freya og Phoebe

Ligesom kærlighed og lys gør et perfekt par, gør Freya og Phoebe det også. Freya betyder gudinde for kærlighed, lys og frugtbarhed, mens Phoebe betyder strålende og strålende. Det er et navn, der stammer fra den græske oprindelse. Sammen udgør de et vidunderligt par til tvillingepigerne.

43. Esme og Imogen

Navnet Esme nåede Frankrig fra Skotland via et medlem af den kongelige familie og betyder elskede. Imogen har derimod en græsk oprindelse og betyder ‘, elskede barn.’

44. Ava og Belle

Ava har en latinsk oprindelse og er en variant af det hebraiske navn eve, som betyder liv. På den anden side er Belle forkortelsen for Isabelle, som betyder smuk. Sammen betyder navnene ‘Livet er smukt.’

45. Rav og Margot

Hvad kan være bedre end en mor, der har to smukke perler? Rav er navnet på en engelsk ædelsten, der er gullig farve og bruges til at lave smykker. Margot betyder derimod Pearl.

46. ​​Sarah og Almirah

Disse smukke navne har en fælles betydning, og det er prinsesse. Døtre er altid prinsesser for deres forældre, og disse navne betyder endda det samme.

47. Arabella og Callista

Disse smukke navne klinger godt sammen og betyder endda det samme – Smukt.

48. Alice og Elsie

Alice er navnet på tysk oprindelse og betyder ædel. Mens Elsie er en forkortelse af det berømte navn Elizabeth, hvilket betyder dedikeret til gud.

49. Eden og Savannah

Den berømte amerikanske skuespillerinde gav disse navne til sine smukke tvillinger født i 2007. Navnet Savannah har sin oprindelse i Spanien og betyder fladt tropisk græsareal, mens Eden betyder et sted for nydelse eller glæde.

50. Ciara og Niamh

Dette kunne være de bedste navne, der kunne gives til tvillingerne, der har farvekontrast. Ciara betyder den lille mørke, mens Niamh betyder Bright. Begge disse navne har deres oprindelse på irsk.

Bedste italienske baby pige navne og betydninger:

Du kan vælge nogen fra nedenstående nogle af de italienske babypigenavne sammen med deres betydning.

1. Sofia:

Et melodisk, klingende navn, Sophia ruller musikalsk af tungen. Et populært navn, Sofias oprindelse er i Grækenland og Spanien og betyder visdom; hvem ville ikke have, at deres søde bundt af glæde skulle være den kloge.

2. Isabella:

Afledt fra hebraisk betyder Isabella hengiven til Gud. Et navn forbundet med middelalderlige prinsesser, dronninger og Shakespeare -skuespil. Et navn som Isabella kan fylde din prinsesse med en følelse af stolthed og selvtillid kombineret med oprigtighed og hengivenhed over for sine kære.

3. Aria:

Bring musikens magi ind i dit barns liv med dette melodiøse navn. Fra Italien kommer Aria, der betyder melodi. Lad din lillees hjerte slå med kærlighed og harmoni, hver gang du synger deres navn.

4. Ariana:

Dette navn har fundet berømmelse på grund af popstjernen Ariana Grande, men det har sin oprindelse tilbage til både græske og italienske rødder, der betyder “fuldstændig ren” og “meget hellig.” I begge tilfælde vil enhver baby pige, der får dette smukke navn, være en himmelsk engel sendt fra guderne.

5. Beatrice:

Beatrice, et navn fra litteraturen, har nu fået et nyt liv. Efter prinsesse Beatrice er navnet igen i rampelyset. Med en herlig betydning “hun, der bringer lykke”, er dette et perfekt navn for en baby, der helt sikkert vil bringe dyb lykke til alle, hvis hjerte hun rører ved.

6. Aurora:

Fra den latinske betydning Dawn, i romersk mytologi, var gudinden for solopgang Aurora, hvis dråbe var morgenduggen. Et navn din baby vil værne om, når hun hver dag bringer en solstråle til dit liv og glæder sig over at spille eventyrprinsessen Aurora i Tornerose.

7. Francesca:

Fra den mandlige Frances kommer denne kvindelige version fra Italien, der betyder “Den gratis.” En vidunderlig gestus bag navnet, der tyder på, at en baby pige vokser til at blive uafhængig og selvsikker, til at vokse vinger og svæve over resten. Navnet ville blive værdsat af alle, der har det.

8. Alessia:

Med sin italienske og græske oprindelse fremkalder navnet Alessia billeder af græske gudinder. Navnet favorit meget feminint og smukt betyder at forsvare kriger. Vær stolt over at navngive din baby pige Alessia, da det tyder på, at kvinden i hende vil være stærk, støttende og dedikeret.

9. Bianca:

Et smukt navn og en variant på den franske version, Blanche. Bianca betyder hvid, skinnende. Giv lys ind i dit liv med en yndig pige og navngiv hende Bianca. Hendes fremtid skulle lyse lys og hendes sjæl så ren som hvid.

10. Gia:

Gia er en kortere variant af Gianna. Den har en dejlig, melodiøs lyd, når du siger det med en italiensk accent. Selve navnet betyder en nådig gave fra Gud. Barnet ville altid føle sig elsket og være elskværdig, vel vidende at hun var en kærlig gave til sine forældre fra den Almægtige.

11. Chiara:

Udtalte Kiara, som en tiara, et smukt italiensk navn. Det betyder let og klart og er meget populært i Italien. Kan kun forestille mig en lille pige med dette navn for at være yndefuld og smuk og kende sit eget sind.

12. Giorgia:

Italiensk variation af Georgien, selvom det lyder ganske overklasse, betyder dette navn faktisk landmand, selvom det er til en hun. Ved at navngive din baby pige, kan det tyde på, at hun kan lide dyr og er glad i naturen og nyder at gøre ting praktisk.

13. Naomi:

Den italienske version af Naomi er, at det er et eksotisk klingende navn, der betyder min glæde. Dette navn ville være ideelt for enhver lille pige, da hver enkelt er en fryd for deres forældre, og lille Naomi kan være en ekstra særlig favorit.

14. Bella:

Et traditionelt italiensk navn blev genoplivet efter populariteten af ​​Twilight -serien og Bella Swan. Navnet går helt tilbage til 1200 -tallet. Betydningen smuk, selve navnet har en dejlig lyd; enhver baby pige er bundet til at være smuk, især med dette navn.

15. Gabriella:

Dette italienske navn er virkelig steget i popularitet på det seneste. Et meget romantisk navn. Betydning af Guds eller Guds kvinde er min styrke; vi kan forestille os, at en lille pige er af stærk karakter, men yndefuld.

16. Liliana:

Af italiensk oprindelse er dette navn meget populært og betyder blomsten, Lily. Et smukt navn til en yndig baby pige, der ville være lige så smuk og sart som selve blomsten.

17. Serena:

Stammer fra latin og er forbundet med den hellige fredfyldte i Rom fra oldtiden. Den berømte Serena er tennisstjernen, Serena Williams. Det betyder roligt og roligt, og en lille engel med dette navn er sikret at have en rolig og blid natur.

18. Camilla:

Et smukt navn, der lyder som en blomst, Camilla har italienske og latinske rødder. Betydning Tjener til templet, perfekt til en baby pige med dette navn, vil helt sikkert være en allrounder, ren og perfekt.

19. Vittoria:

Et italiensk navn og en variation af Victoria. Navnet betyder triumferende og sejrrige. Et stærkt navn at give til en lille pige og sætte hende på den rigtige vej til at blive en succesrig ung dame med et stærkt sind.

20. Ginevra:

Et unikt italiensk navn, det betyder hvid bølge eller fair one eller giver. Et smukt navn til at give en ung pige med lyst hår, Ginevra kunne blive en ung dame, hvis liv er frugtbart på mange måder.

Italienske babynavne til tvillingepiger:

Hvilke navne vælger du, når du har tvillingepiger? Tag et kig på vores topvalg for de bedste italienske baby pige navne:

1. Gabriella og Isabella:

Med betydningen “Guds kvinde eller min styrke er Gud”, er Gabriella den italienske version af Gabrielle. Dette er et meget populært fornavn og har været i brug i århundreder.

Isabella er et pigenavn af hebraisk oprindelse for Elizabeth, hvilket betyder “Gud er min ed.” Dette er et populært valg for et pigenavn og er faktisk et trendy.

2. Carlotta og Vedetta:

Carlotta er et pigenavn af italiensk oprindelse, der betyder “fri mand”. Det er en anden variant af Charlotte, Carol og Caroline. Dette er et meget populært fornavn for kvinder. Det betragtes som ganske stilfuldt og et moderne navn for en pige.

Vedetta er et meget smart pigenavn af italiensk oprindelse. Vedetta betyder vagt eller spejder. Dette er et meget sjældent fornavn og er en variant af Vedette.

3. Gianna og Bianca:

Gianna som pigenavn er af italiensk oprindelse, der betyder “Gud er nådig.” Det er den feminine form for Gianni. Navnet bruges til at ære Saint GiannaMolla, der døde og risikerede sit liv for sin baby i 1962, fordi hun havde en farlig graviditet.

En italiensk oprindelse, Bianca betyder “hvid, ren.” favorit var et af Shakespeares yndlingsnavne, der blev brugt i “The Taming of the Shrew”, “Othello” og i musicalen “Kiss Me, Kate.” Dette navn anses for at være eksotisk og bevarer sin renhed og uskyld.

4. Donna og Cianna:

Donna er et navn af italiensk oprindelse for et pigenavn, der betyder “dame”. Det omtales ofte som “hjemmets dame.” Det er også givet som en titel af respekt, der ligner “Don for men.”

Cianna som et pigenavn fra italiensk oprindelse, der betyder “Gud er nådig.” Det betyder også lys. Dette er ikke et meget almindeligt navn

5. Loretta og Yuberta:

Yuberta, et italiensk pigenavn og en variation for Uberta, er et af de mest populære italienske kvindelige babynavne. Det betyder lyst eller skinnende intellekt. Det er også et meget sjældent og unikt navn af italiensk oprindelse.

Loretta et italiensk oprindelsesnavn for Laura eller Laurel. Dette navn har været i brug siden det 19. århundrede. Det er navnet på en helgen.

De fleste af de italienske navne er til de spanske og græske rødder. Betydningen af ​​religion, der definerer italiensk kultur og arv, understreges i deres baby pige navne. Navnene har en melodisk kvalitet, når de udtales med en italiensk accent.

Piger er altid prinsesser for deres forældre. De er deres øjets æble, og forældre vil altid give de bedst mulige navne, der meget vel kunne beskrive deres følelser. Så som beskrevet ovenfor har vi forsøgt at samle smukke italienske baby pige navne, der er meget berømte og har en vidunderlig betydning forbundet med det. De italienske navne er meget i disse dage, da de lyder behagelige med en dybere betydning forbundet med det.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80