80+ unik liste over spanske baby- og pigenavne

Vi ved, at spansk er et smukt sprog. Det er et gammelt og charmerende sprog, som de fleste af os endda har forsøgt at lære. Spanske babynavne har en unik følelse af stil og charme. Har du tænkt på at navngive din baby med et spansk navn? Hvis du undrer dig, her er en liste over unikke spanske babynavne, som du kan tænke på.

80+ unik liste over spanske baby -drenge og pigenavne

Bedste spanske babynavne til piger og drenge:

Hvis du leder efter et navn, der er helt fantastisk, så er det måske de rigtige navne til din baby –

Spanske babynavne til piger:

1. Aaliyah:

Betydningen af ​​dette vidunderlige navn er “sublimt”. Det er uden tvivl et af de fineste navne til de spanske babypiger derude. Når pigen bliver voksen nok til at forstå betydningen af ​​dette navn, vil hun være stolt af sine forældre for at navngive hende ved dette navn.

2. Abbey:

Betydningen af ​​navnet “kloster” er smuk. Hvis du har brug for et smukt navn til din lille baby pige, så har du allerede fundet det.

3. Abi:

Navnet Abi antyder “fars glæde”. Så hvis en pige hedder denne måde, vil det klart tyde på, at hun er hendes fars glæde. Intet kan være sødere end dette. Enhver fyr vil blive imponeret, når en pige trygt siger sit navn.

4. Abha:

Betydningen af ​​navnet Abha er “lysstyrke”. Det anses for at være en af ​​de bedste derude og matcher en pige. Dette er et af de navne, der hjælper dig med at opbygge en fantastisk personlighed.

5. Abijah:

Abijah betyder “Gud er min far”. Det anses for at være et af de bedste navne til spanske piger nogensinde. Betydningen er endnu smukkere end den fancy udtale, og alle piger vil elske dette navn og vokse op til at finde ud af den rigtige betydning.

6. Abarrane:

Betydningen af ​​navnet Abarrane er “en manges mor”. Navnet er virkelig fantastisk og vil være velegnet til alle de piger, der er selvsikre og tilhører kulturen. Dette smukke spanske navn er meget sjældent.

7. Adah:

Betydningen af ​​navnet Adah er “fra smuk natur”. Navnet er ret sejt og anses for at være et af de bedste navne til spanske piger.

8. Addison:

Addison betyder “Adams barn”. Navnet er sandsynligvis et af de fineste navne til alle de kvindelige spanske piger. Det har været brugt længe og er stadig i praksis. Navnet har sandsynligvis alle de gode funktioner, der kræves for at få det til at lyde imponerende.

9. Ada:

Betydningen af ​​navnet er “yndefuld”. Navnet har også en anden betydning, “ædel”. Det kan siges, at dette er et af de bedste navne til kvindelige babyer.

10. Agata:

Dette er et ret gammelt spansk navn. Du kan navngive din baby ved dette, og det får barnet til at indse værdien af ​​navnet, når det vokser op til at være en mand. Betydningen af ​​navnet Agata er “godhjertet”.

11. Alma:

Alma betyder “omsorgsfuld”. Man kan ikke bare finde et sødt navn som dette overalt. Det har en fængende stemning knyttet til det, og folk vil elske at kalde dette navn igen og igen.

12. Balbina:

Det har en italiensk oprindelse og bruges også blandt spanske mennesker. Balbina er typisk et spansk baby kaldenavn for børn, der er genert. Det betyder ‘lille stammer’ eller ‘stammer’. Dette vil være et godt pigenavn.

13. Basia:

Navn Basia betyder en person, der er ‘eksotisk’ eller ‘fremmed’. Basia har en tjekkisk og polsk oprindelse med kun to stavelser, hvilket gør det lettere for barnet at stave det også. Basia er et godt navn til din baby pige.

14. Cadha:

Cadha har en skotsk oprindelse, men mest almindeligt vedtaget af det spanske folk. Det betyder ‘fra det stejle sted’ og er et smukt navn til din pige.

15. Calandra:

Calandra betyder ‘smuk en’ og er også et navn givet til den smukke lærke. Det har en spansk oprindelse og er et unikt baby pige navn.

16. Coco:

Navnet Coco er en person, der altid er elegant og trendy. Coco som navn i dag er mere forbundet med modelegenden Coco Chanel. Det har en spansk oprindelse og er et sødt babynavn. Dette er noget, du kan tænke over, især hvis du leder efter noget trendy i et navn.

17. Carla:

Navn Carla betyder ‘stærk’ og er en velkendt variant af Carolyn. Carla er et spansk børnenavn, der normalt gives til både han- og hunbabyer.

18. Damita:

Damita er en ‘lille ædel kvinde’. Det er ofte synonymt med ‘eksotisk’ og er et traditionelt navn. Det har en spansk oprindelse og er noget, du bør tænke på, hvis du tænker på et traditionelt navn.

19. Dona:

Dona har en spansk oprindelse. Det betyder ‘dame’ og er derfor et fornem babynavn, du bør indsnævre til.

20. Denisa:

Denisa betyder ‘unikt’ og er et meget populært spansk navn. Navnet er et foretrukket valg for mange unge babyer, nogle gange som deres kaldenavn også.

21. Elvira:

Navn Elvira har en spansk oprindelse og betyder ‘sandhed’ eller ‘smuk’. Elvira er et meget enkelt navn til din lille pige. Det gør det også lettere for din baby at stave eller skrive.

22. Erendira:

Erendira er et spansk navn, der betyder ‘hun der smiler’. Dette pigenavn vil være passende for din sprudlende lille unge.

23. Gustava:

Gustava har en spansk oprindelse. Det betyder ‘goternes personale’. Dette er meget unikt, og du bør prøve at indsnævre dette til navn.

24. Imelda:

Imelda betyder ‘kraftfuld fighter’. Det har en spansk oprindelse. Det er også navnet på en spansk helgen fra det fjortende århundrede. Dette vil være et andet godt unikt navn til din baby pige.

25. Iliana:

Iliana er et smukt trendy babynavn til din baby pige. Navnet er af spansk og også græsk oprindelse. Det betyder ‘lys’.

26. Lalia:

Lalia er et typisk navn på din baby pige, især hvis hun elsker at tale. Navnet betyder ‘chatterer’ eller ‘snakkesalig’. Det har en spansk oprindelse og kan også være et sødt navn.

27. Madia:

Madia betyder ‘en kvinde fra Magdala’. Navnet er af spansk oprindelse og kan være et ret attraktivt navn for din baby pige.

28. Maitea:

Maitea er et andet fornem babynavn. Det betyder ‘kærlighed’ og er af spansk oprindelse. Navnet vil være en meget cool idé til din dejlige datter.

29. Malia:

Malia er en aktuel favorit blandt mange forældre. Babynavnet har en spansk oprindelse. Det er den spanske version af ‘Mary’.

30. Natalia:

Natalia er et klassisk traditionelt navn. Det har både spansk og latinsk oprindelse og har ofte variationer af, at det staves som Tassa og Tashia.

31. Patricia:

Patricia betyder ‘feminin’, ‘ædel’ og er et foretrukket valg af mange forældre. Det har en spansk og latinsk oprindelse.

32. Regina:

Navn Regina betyder ‘dronning’. Regina har også en latinsk og spansk oprindelse, et navn, der anses for at være trendy og stilfuldt på samme tid.

33. Sancia:

Sancia har en latinsk og spansk oprindelse, der betyder ‘hellig’. Navnet er et yndlingspigenavn, og det er også let at stave.

34. Topaz:

Har du tænkt på at navngive din november måned baby baseret på sin egen sten? Topaz er netop det. Topaz er af spansk oprindelse og indebærer, at din baby er sjælden og dyrebar.

Spanske baby boy navne:

35. Alfredo:

Navnet Alfredo betyder “elvenes hær”. Det er et andet fantastisk navn for de spanske babyer. Navnet er så smukt, at sandsynligvis alle vil blive forelsket i udtalen af ​​dette navn.

36. Ambroso:

Betydningen af ​​dette navn er “evig”, og det er en imponerende natur. Det bliver aldrig gammelt og kan stadig siges at være et af de mest fascinerende navne derude for spanske børn.

37. Adolfo:

Her er et andet fascinerende navn til babyer. Betydningen af ​​navnet Adolfo er “tilbedelse”. Navnet er lige så smukt som betydningen og sammen med den iørefaldende tone kan det siges at være et af de bedste navne til de spanske babyer nogensinde.

38. Adolfo:

Dette navn giver den person, der hedder, en anden identitet og får barnet til at se anderledes ud. Alt dette er bare fordi navnet har en særlig betydning, og det er “stærk ulv”.

39. Alba:

Leder du efter spanske drengenavne? Navnet Alba antyder “fair or white”. Hvis barnet er ret fair og hvidt, så vil dette helt sikkert være et af de bedste navne til barnet. Navnet vil også blive beundret af det modsatte køn.

40. Alberto:

Dette er et af de smukkeste navne til alle børn derude. Navnet er velegnet til en dreng. Så hvis du leder efter et smukt spansk drengenavn, så er dette sandsynligvis et af de bedste for dig, der har betydningen “lyst”.

41. Alejandro:

Du har sikkert hørt dette navn før. Det er et af de mest brugte spanske navne nogensinde, og for alle de iørefaldende alfabeter, der er brugt i dette navn, kan det siges at være et af de bedst klingende navne nogensinde.

42. Abelardo:

Dette er et navn for de spanske hanbabyer. Betydningen af ​​navnet Abelardois “Generøs og solid” Det er ganske klassisk og har en fængende tone knyttet til det. Enhver ville foretrække at kalde et barn ved dette navn. Det er bestemt et af de bedste navne til alle de børn derude, der er spanske.

43. Abilene:

Dette er endnu et smukt navn, der starter med bogstavet A, og for den smukke betydning, det sportede, kan navnet siges at være et af de fineste derude. Hvis du leder efter et godt spansk navn, der matcher dit barns skønhed, kan det siges at være et af de bedste.

44. Bartolo:

Dette er et unikt spansk drengenavn. Det betyder ‘plovmand’ og har sin oprindelse på spansk. Navnet er til alle dem, der er dedikerede børn og forældre, der leder efter noget unikt for at navngive deres barn.

45. Benjamin:

Et andet almindeligt navn, du ville være stødt på ofte ifølge Bibelen. Benjamin er Jakobs yngste søn og også en af ​​grundlæggerne af Israels tolv stammer. Dette navn er derfor til forældre, der leder efter en bibelsk forbindelse.

46. ​​Diego:

Diego er langsomt begyndt at blive et yndlingsnavn for mange forældre nu. Det bruges mest som et spansk engelsk babynavn og betyder ‘erstatter’. Navnet har en spansk oprindelse.

47. Dino:

Dino er et andet berømt spansk navn for baby drenge. Prøv dette for et unikt spansk amerikansk babynavn.

48. Eduardo:

Det er et meget eksotisk drengenavn til din baby. Det betyder en ‘velstående værge’ og har en spansk, italiensk og portugisisk oprindelse.

49. Fabio:

Navn Fabio er et andet fantastisk og attraktivt italiensk oprindelsesnavn, der har gjort plads til de spanske navne. Fabio er et navn, der almindeligvis ses i romantiske romaner. Dette kan være et fantastisk navn til din attraktive baby dreng.

50. Humberto:

Humberto er en berømt kriger og er et traditionelt spansk navn for gammeltysk land. Navnet har en spansk oprindelse og kan være et godt unikt babynavn til dit barn.

51. Ismael:

Ismael har en bibelsk reference. Det er den spanske version af Ishamael. Ishamael var ifølge Bibelen Abrahams første søn. Navnet har en spansk oprindelse og vil være et godt valg for forældre, der ønsker at navngive deres børn efter en religiøs forbindelse.

52. Kamen:

Kamen har en spansk oprindelse og er temmelig meget sjælden at høre. Navnet betyder ‘stærkt’ på baskisk og på spansk.

53. Manolito:

Manolito er en kombination af Emmauel og Manuel. Det har en spansk oprindelse og betyder ‘Gud er med os’. Dette søde spanske babynavn vil helt sikkert blive et hit i din drengs skole!

54. Leon:

Leon, som alt hvad vi ved, betyder ‘løve’. Ordet har en fransk og spansk forbindelse og betragtes ofte som et meget voldsomt navn i kraft af dets betydning. Løven er også en figur inden for kunst og religion, hvilket gør den til en vigtig figur på mange områder.

55. Leonardo:

Leonardo er en kombination af ‘løve’ og ‘fed’, hvilket gør det til et endnu smukkere forslag til babynavn. Navnet har været et foretrukket valg siden tider, og dets berømmelse er ikke faldet ned selv i dag.

56. Pablo:

Pablo er et meget berømt navn af spansk og chilensk oprindelse. For dem af jer, der følger litteraturen, ved I måske, at Pablo er en meget berømt digter. Hvis du leder efter et populært spansk babynavn, kan Pablo være dit valg.

57. Raul:

Raul er et smukt navn på en baby dreng at tænke på. Det har en spansk oprindelse og ofte et foretrukket valg blandt forældre på jagt efter et trendy navn.

58. Saul:

Saul er navnet på den første konge i Israel. Det har både en hebraisk og en spansk forbindelse. Saul er vores forslag til forældre, der ønsker at navngive deres barn efter en religiøs forbindelse.

59. Teo:

Teo er et sødt spansk babynavn. Det har en spansk forbindelse og oprindelse. Dette søde navn kan være et startnavn på dit barn, før du kan tænke på noget mere konkret at navngive.

Hispanic baby navne til drenge og piger:

80+ unik liste over spanske baby -drenge og pigenavne

Hispanics er mennesker, der hovedsagelig er spanske, men som har en latinamerikansk afstamning. Det er mennesker, der for det meste bor i USA. Enhver nation, folk eller kultur, der har nogen form for historisk forbindelse til spanskerne, kaldes latinamerikanere.

Her er nogle unikke spanske baby boy navne til Hispanics

60. Fin:

Det er et spansktalende spansk drengnavn. Det er af skotsk oprindelse. ‘Fionn’ betyder ‘hvid’ eller ‘smuk’ og ‘laogh’ betyder ‘kriger’. Fin er afledt af det gæliske navn ‘Fionnlagh’.

61. Amos:

Mandsnavnet Amos betyder ‘stærk’ og har hebraisk og spansk oprindelse.

62. Jaques:

Jaques er af fransk oprindelse og er et drengenavn. Det betyder ‘ham der praktiserer’ og er en fransk variant af Jacob.

63. Omaran:

Dette har en indisk oprindelse. Dette spanske babynavn betyder ‘æra’ og betragtes ofte som et trendy navn til babyer.

64. Sandro:

Dette er virkelig en spansk oprindelse. Det betyder ‘beskytter’ eller ‘forsvarer’. Dette kan være et klassisk navn til din baby dreng.

65. Sancho:

Sancho betyder ‘Saint’. Det har en spansk oprindelse og er et godt forslag til din baby dreng.

66. Fernanda:

Fernanda betyder ‘rejsende’ og er et traditionelt spansk navn. Navnet er almindeligt og har en latinsk oprindelse.

67. Alberto:

Alberto betyder ‘ædel’, ‘berømt’, ‘lys’. Det har en italiensk oprindelse og bruges ofte blandt det spanske folk.

68. Prospero:

Prospero betyder ‘vellykket’. Den blev populær efter Shakespeare -romanen, ‘Storm’.

69. Placido:

Placido betyder ‘rolig’ eller ‘vellykket’. Det har en spansk oprindelse.

Hvis du undrer dig over, hvad du skal navngive din baby pige, her er nogle spanske pigenavne, du kan begrænse.

70. Sierra:

Dette er et klassisk baby pige navn, du kan tænke på. Dens oprindelse er fra spansk og har tre stavelser. Det betyder ‘savtandede’.

71. Alicia:

Det næste af vores foretrukne spanske pigenavn er Alicia. Det betyder ‘ædelt’ og er en variant af navnet Alice.

72. Raquel:

Raquel er en variant af navnet Rachel og betyder ‘ewe’. Det har en spansk oprindelse og har kun to stavelser. Det er derfor også lettere at stave.

73. Mateo:

Mateo har en spansk oprindelse. Dette spanske dame navn vil helt sikkert vise sig at være, hvad det bare betyder, ‘Guds gave’.

74. Marisol:

Hvad med dette interessante, unikke navn? Det har en spansk oprindelse og betyder en blanding af Mary og Sol.

75. Orlando:

Har vi ikke hørt dette navn før? Ja, fra Shakespeare -legen! Orlando betyder en person, der er kendt i landet og også er en variant af Roland. Ordet har en spansk oprindelse.

76. Ramona:

Navn Ramona som et spansk kvindeligt navn betyder ‘klog forsvarer’ og har en spansk oprindelse. Ramona er den feminine form for Ramon.

77. Paco:

Et andet klassisk navn er Paco. Det betyder ‘gratis en’. Det har en spansk oprindelse og er et afledt af den populære spanske form, Francis.

78. Estella:

Estella, ligesom dig, ville have gættet betyder ‘stjerne’. Dette spanske babynavn er virkelig et smukt navn til din baby pige.

79. Paloma:

Paloma betyder ‘due’ og har en spansk oprindelse. Navnet vil være godt for dit stille barn.

80. Reina:

Reina har en tjekkisk oprindelse, og på spansk betyder det ‘dronning’. Dette unikke latinamerikanske navn er godt at tænke på.

81. Susana:

Susana er et fantastisk navn til din baby pige. Ordet betyder ‘lilje’ og er en variant af det hebraiske navn ‘Susannah’. Det har en spansk oprindelse.

82. Fernando:

Fernando har en latinsk oprindelse, og på spansk betyder det ‘eventyrer’, ‘rejsende’. Dette er et traditionelt navn til din baby pige.

83 Juana:

Juana er et smukt spansk navn til din pige baby. Det er af spansk oprindelse og betyder ‘Guds gave’.

84. Mireya:

Mireya er et smukt gammelt spansk navn. Det har en latinsk oprindelse, og den spanske betydning betyder ‘vidunderlig’. Mireya er også en variant af Miranda.

Vores liste over spanske drenge- og pigenavne hjælper dig med at finde ud af noget, du har ledt efter. Nogle af dem er traditionelle, mens andre bare blev populære på grund af romaner og kunstnere. Sigt igennem og se, hvilket navn du sandsynligvis kan give din baby pige eller dreng.