Hasta Nakshatra babynavne: 60 seneste navne med betydninger

Hasta nakshatra er den 13. stjerne i i alt 27 nakshatras. Hvis din baby er født under Hastha Nakshatra, betragtes det som lovende at navngive ham eller hende i henhold til den første stavelse, der styrer stjernen. I vores serie af babynavne i henhold til astrologi vil vi i dag diskutere Hasta nakshatra babynavne til drenge og piger i dette årtusinde.

hasta nakshatra babynavne

Med listen over en dejlig samling af meningsfulde, moderne, traditionelle, korte og søde Hastha nakshatra navne, satser vi på, at du kan finde den rigtige i denne vejledning, og din søgning ender her!

Hastha Nakshatra og egenskaberne:

Hasta nakshatra varierer mellem 10 – 23.20 i Jomfruens stjernetegn. Det er den 13. nakshatra i ordenen, med Surya deva som en styrende guddom. Symbolet for Hasta nakshatra er en knytnæve, og Jomfruens stjernetegn centrerer nakshatra. De babyer født under Hasta nakshatra siges at være fyldt med viden, visdom, glans, skønhed og styrke. De er venlige, loyale over for deres nærmeste medlemmer og er meget generøse i naturen. De er meget tankevækkende og aktive personer. Dyrenavnet på Hasta nakshatra er hunbøffel.

Hasta Nakshatra babynavne Start bogstaver/stavelser:

Hvis din baby er født under denne stjerne, betragtes det som lovende, hvis hans eller hendes navn begynder med Pu, Poo, Sha, Shaa, Na, Tha. Hvis du vil gå ved pada,

  • Hasta nakshatra 1. pada navne begynder med Pu
  • Hasta nakshatra 2. pada navne starter med Sha
  • Hastha nakshatra 3. pada navne starter med Na
  • Hasta nakshatra 4. pada navne begynder med Tha

Lad os nu gå videre og udforske vores liste over hastham natchathiram navne til drenge og piger med deres betydning.

Navne på Hastha Nakshatra -babyer med deres betydning:

Nu sker det; lad os undersøge de dejlige, meningsfulde, søde og moderne navne på Hasta nakshatra til drenge og piger.

Hasta Nakshatra baby boy navne:

1. Poojith:

Poojith eller Poojit er et meget almindeligt drengens navn, men alligevel med intens og traditionel betydning. Poojit betyder tilbedt eller respektabelt. Det stammer fra sproget hindi og sanskrit.

2. Poorna:

Poorna på sanskrit betyder fuldstændigt. Dette er et meningsfuldt og traditionelt dejligt babynavn for Hasta nakshatra. En anden mulig variation af dette navn til baby drenge er poornan.

3. Poorvaj:

Ordet poorvaj på hindi betyder bogstaveligt talt ældste eller forfædre til familien.

4. Pughul:

Pughul er et meget unikt og sjældent navn på en dreng. Det betyder herlighed. Dette er et nyt og moderne navnevalg til Hasta nakshatra babyer.

5. Pulastya:

Hvis du foretrækker traditionelle og konventionelle navne til babyer, kan dette være et godt valg. Pulastya er vismandens navn i mytologier og religiøse tekster.

6. Pulkit:

Pulkit på hindi og andre indiske sprog betyder lykke. Det symboliserer også overlykkelig og begejstret. Dette er et sødt og moderne babynavn til Hasta nakshatra. Det er et af de dejlige Hasta nakshatra mandlige navne.

7. Puneet:

Puneet er et meget almindeligt og sødt mandligt drengenavn for Hasta nakshatra. Navnet Puneet betyder rent eller helligt. En anden variation stavning til samme navn er Puneeth eller Punit.

8. Purav:

Purav betyder øst. Det symboliserer også solopgang og stråler. Navnet er et ganske moderne og unikt, sjældent valg af babynavn. Dette er et af vores foretrukne søde og korte Hastham natchathiram -drengenavne.

9. Purvesh:

Purvesh betyder jord. Dette er igen et nyt og moderne nutidigt babynavnvalg, som ikke findes meget i Indien.

10. Pushkar:

Pushkar er et hellig stednavn i den indiske delstat Rajasthan. Denne hastham stjerne dreng baby navne betyder også alternativt lotus, himmel og solen.

11. Pushpaj:

Pushpaj betyder en person født af en blomst. Det symboliserer også nektar. Denne hastham natchathiram dreng baby navne er et dejligt og kreativt baby dreng navn valg.

12. Pushpak:

Pushpak -navnet stammer fra hinduistisk mytologi. Det er et køretøj af Lord Vishnu. Dette er en traditionel baby drengs navn.

13. Pushpesh:

Pushpesh er blomsterherren. Dette navn har traditionel betydning, men lyder meget moderne og dejligt med charmerende lyd.

14. Shaan:

Shaan betyder stolthed. Det stammer fra det hindi -sprog og betyder også fredeligt. Dette er et af de unikke drengenavne for Hasta nakshatra.

15. Shahan:

Shahan er et af Kauravas -navnene. Dette er et traditionelt og religiøst valg af babydreng til Hasta nakshatra.

16. Shahu:

Hvis du vil have et sødt og dejligt babynavn, kan Shahu være et godt valg. Shahu betyder en konge.

17. Shailaj:

Shailaj betyder børn af bjergene. Dette er et dejligt baby boy navn med traditionel, men dyb betydning bag det.

18. Shailesh:

Shailesh er et meget almindeligt drengens navn. Det betyder Himalaya eller bjergens gud. Dette stammer fra de hinduistiske mytologiske tekster. Dette er en almindelig Hasta nakshatra navne i Telugu.

19. Shaktidhar eller Shakti:

Shakti betyder kraftfuld. Shaktidhar betyder Lord Shiva, som er det magtfulde væsen. Det betyder også magt og evne.

20. Shakya:

Shakya er herre Budha. Det er et moderne og sødt kort babynavn til Hasta nakshatra, men alligevel med traditionel og intens betydning.

21. Skamfuld:

Shamant eller shamanth er et meget moderne og unikt sjældent navnevalg. Navnet Shamant betyder universelt og Lord Rama.

22. Shami:

Shami er ild. Det er også navnet på træet. Det er et meget anderledes og ualmindeligt valg af babynavn til Hasta nakshatra. Denne er et af de kommende berømte Hasta nakshatra navne i Malayalam.

23. Sharat:

Sharat eller Sharath er et sæsonnavn. Det betyder efterår. Navnet symboliserer også brise, skyer og luft.

24. Sharvin:

Sharvin betyder en sejr. Det er et nyt og alligevel meget dejligt og meningsfuldt navn til baby drenge. Dette er et af de berømte nutidige valg Hasta nakshatra babynavne på tamilsk.

25. Shashikant:

Shashikant eller Shashikanth betyder en måne. Det symboliserer også glød, udstråling og lys. Det er et klassisk og meget almindeligt baby boy navn i Hasta nakshatra.

Hasta Nakshatra baby pige navne:

26. Pooja:

Pooja eller puja er det mest almindelige navn under Hasta nakshatra baby pige navne. Navnet Pooja betyder at tilbede. Det er et klassisk valg af baby pige navn.

27. Poojitha:

Poojitha betyder at blive tilbedt eller nogen, der fortjener respekt eller er respektabel. Disse Hasta nakshatra Kanya Rashi navne er også et almindeligt valg af baby pige.

28. Poonam:

Poonam er et meget klassisk baby pige navn i Nordindien. Det betyder fuldmåne. Hasta nakshatra kvindelige navne symboliserer også skønhed og glød.

29. Poorva:

Poorva eller Purva betyder tidligere eller ældre. Det er afledt af det hindi -sprog, som er en kort og sød baby pige navn.

30. Pulkita:

Pulkita betyder omfavnet. Dette er et unikt og ikke et meget almindeligt navn for babypiger i Hasta nakshatra.

31. Punitha:

Punitha betyder at elske og ren. Det symboliserer også helligt. En anden variation af navnet er Puneetha. Dette er et af de sjældne hastham natchathiram pige baby navne.

32. Pushpa:

Pushpa er et dejligt valg af baby pige navn, som er ret klassisk og alligevel almindeligt også for baby piger. Det betyder blomst.

33. Shaanthi:

Shanthi eller shaanthi er en meget almindelig babypiges navnevalg. Det er et klassisk og smukt navn, der er almindeligt fra generationer sammen. Shanthi betyder fred.

34. Shahana:

Hvis du vil have et moderne og sjældent unikt navn, kan Shahana være et godt valg. Shahana betyder raga. Denne Hastham stjerne pige baby navne betyder også tålmodighed.

35. Shaivi:

Shaivi er velstand. Det symboliserer også rigdom og lykke. Dette er et moderne og alligevel dejligt, meningsfuldt valg af babynavn til Hasta nakshatra.

36. Shamita:

Shamita eller shamitha betyder fredsskabende. Dette Hasta nakshatra pige navne betyder en person, der er fredelig, beroliget og altid en blid sjæl.

37. Shanmukhi:

Hvis du foretrækker et traditionelt navn, men alligevel ualmindeligt og sjældent, kan Shamukhi være ideel. Shanmukhi betyder seks-ansigtet gudinde.

38. Shanvi:

Shanvi er et meget sødt og dejligt fedt navn. Navnet Shanvi betyder glødende og attraktivt. Det betyder også gudinde Parvathi. Sådan et dejligt moderne navn med en meningsfuld effekt er det ikke.

39. Sharani:

Sharani er jordens vogter eller beskytter. Dette er et sjældent og helt nyt valg af baby pige til Hasta nakshatraborns.

40. Shravani:

Shravani er et meget almindeligt husstandsnavn i Indien. shravani betyder en person født i Shravan -måneden. Navnet betyder også gudinde Parvathi.

41. Sharaya:

Sharaya betyder en prinsesse eller glæde. Navnet er et sjældent og nutidigt valg for flere moderne forældre, der ønsker et ualmindeligt navn.

42. Sharika:

Sharika betyder gudinde Durga. Navnet lyder meget moderne og nutidigt, men alligevel med intens traditionel betydning.

43. Sharmika:

Sharmika på det indiske sprog stammer fra skønhed og smuk sjæl. Dette er et dejligt valg af baby pige navn til Hasta nakshatra.

44. Sharmitha:

Sharmitha betyder en skinnende person. Dette symboliserer også glød, skønhed og lykke.

45. Sharvi:

Sharvi betyder en guddommelig følelse. Navnet stammer fra det hindi -sprog og er et ganske kreativt navnevalg for babyer i denne generation.

46. ​​Shavika:

Shavika er navnet på den lille dal. Hvis du foretrækker et sødt og smukt klingende navn, kan dette være et godt valg.

47. Shayna:

Shayna betyder smuk. Navnet er et nyt og sjældent valg for babypiger, som også symboliserer et smukt og muntert væsen.

48. Shayla:

Shayla er et andet navn for gudinde Parvathi. Det betyder en person, der bor på bjerget.

49. Shatarupa:

Shatarupa betyder konsort af Brahma. Det symboliserer også Lord Shiva. Navnet er et ganske almindeligt valg for babypiger i Nordindien.

50. Sharvya:

Sharvya er et nyt valg i nutidens samtidige navn. Dette navn er ganske ungdommeligt og betyder lyst og kærligt.

Unisex navne til Hasta Nakshatra babyer:

51. Sharva:

Sharva betyder Lord Krishna. Dette symboliserer også en perfekt eller fuldstændig sjæl. Dette er et perfekt navn for både baby piger og drenge

52. Shashi:

Shashi er igen et almindeligt navn i Indien, både for drenge og piger. Navnet Shashi betyder månen.

53. Shasti:

Shasti betyder en kommando eller ordre. Dette er også et andet navn for Lord Durga og det ideelle unisex navn for både drenge og piger i Hasta nakshatra.

54. Punya:

Punya betyder godt arbejde. Dette indebærer også værdig retfærdig, hellig og hellig. Navnet er et sjældent og unikt babynavn til drenge og piger.

55. Shaiju:

Shaiju er et andet almindeligt navn for drenge og piger. Dette unisex navn symboliserer solens kraft. Det er et perfekt traditionelt og meningsfuldt navn for Hasta nakshatra babyer.

Twin baby navne til Hastha Nakshatra:

56. Pooran – Poorbi:

Pooran betyder et fuldstændigt væsen. Det symboliserer også overflod og efterfølger. Poorbi betyder det østlige eller klassiske melodienavn. Dette er en perfekt rimende baby dreng og pige tvillingnavne til Hasta nakshatra.

57. Poornima – Poorti:

Poornima er et almindeligt navn for piger, hvilket betyder fuldmåne. Poorti betyder igen tilfredshed. Dette er valg af tvillingebabypige.

58. Poorvika – Pooshitha:

Poorvika betyder tidligere eller forfædre. Pooshitha betyder næret eller elsket. Disse er dejlige baby pige tvillinge navn valg til Hasta nakshatra.

59. Punarvika – Pundari:

Punarvika betyder en stjerne. Pundari betyder hellig. Disse er perfekte moderne, men alligevel meningsfulde valg af baby pige tvillingenavn til Hasta nakshatra.

60. Shashvat- Shashrvat:

Shashvat betyder evigt eller konstant. Shashrvat er navnet på Lord Sun. Disse er unikke, ualmindelige og dejlige valg af babynavn for Hasta nakshatra.

Disse Hasta nakshatra babynavne er moderne, meningsfulde, dejlige og meget søde valg til babyer født i denne generation. Jeg håber, at du kunne lide disse navne og fandt den ideelle til dig. Fortæl os dine tanker!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.