Mithun Rashi babynavne: 60 populære navne i 2021!

Mithuna Rashi eller Tvilling er den tredje blandt de 12 stjernetegn. Det er repræsenteret ved symbolet på to tvillinger, som kaldes Castor og Pollux. I henhold til den hinduistiske vediske astrologi falder børn, der er født i Nakshatras – Mrighashira (1,2 Padas), Vrishabham (3,4 Padas) og Arudra (4 Padas) under Mithun Rashi. I denne artikel har vi samlet 60 bedste Mithun Rashi babynavne til drenge og piger sammen med betydninger.

mithuna rashi babynavne

Lad os nu se nærmere på Mithuna Rashi startalfabeter eller lyde, der er foreskrevet i henhold til Nakshatra -reglerne:

  • Ve, Vo, Ka, Ki, Ku, Kham, Gna, Cha*

*kan variere baseret på forskellene i Panchangam.

60 bedste Mithuna Rashi babynavne til drenge og piger med betydning:

Hvis du leder efter et passende navn til din Mithun Rashi fødte baby dreng eller pige, som er en perfekt kombination af traditioner og modernitet, skal du rulle ned:

25 unikke Mithuna Rashi drengenavne:

Drenge, der er født i Mithun Rashi, er kendt for at have stærke træk ved individualisme. De er meget klare i deres tanker, og kommunikation er deres største styrke. Lad os nu se på de 25 bedste navne til baby drenge født i denne Rashi:

1. Ved:

Navnet “Ved” stammer fra sanskritsproget. Det er den korte form for “Veda, der betyder” Hellig viden “og er et af de populære navne på baby drenge født i Mithun Rashi.

2. Vedanth:

Vedanth er et sanskrit afledt navn til baby drenge, hvilket betyder “En der opnåede Vedas ultimative visdom”. Navnet er dannet med ordene “Veda”, der betyder Vedaer og “Anth”, der betyder konklusion.

3. Vedik:

Navnet “Vedik” stammer fra sanskritordet “Veda”, hvilket betyder hellig viden. Tilføjelsen af ​​bogstaverne “ik” gør den velegnet til maskulin køn. En anden fortolkning af dette navn er “Bevidsthed”.

4. Vedin:

Vedin er et unikt navn for Gemini født baby drenge. Det menes at være et af de mange navne på Lord Brahma og symboliserer derfor viden, intelligens og kreativitet. Stavevarianten er “Vedhin”.

5. Vehant:

Navnet “Vehant” er velegnet til en baby dreng født i Mithun Rashi. Det betyder “intelligent”, “visdom” osv. Ordet stammer fra sanskrit -sproget.

6. Venu:

“Venu” er et smukt navn for drenge, hvilket betyder en “bambusfløjte”. Navnet stammer fra sanskritordet “Venuvu”, som er musikinstrumentet spillet af Lord Krishna.

7. Voumik:

“Voumik” er et unikt navn for baby drenge, hvilket betyder “jordisk kærlighed”. Det kan tolkes som kærlighed til familie, relationer osv. Der er ingen alternative stavemåder eller variationer for dette navn.

8. Kashyap:

Ordet “Kashyap” er forbundet med hinduistisk mytologi og har flere betydninger. Det er navnet på en gammel vismand kaldet Kashyapa, fra hvem Kashyap gotra siges at være startet. De andre fortolkninger af dette ord er “skildpadde”, “rådyr” osv.

9. Kadamb:

“Kadamb” er et andet navn for baby drenge født i Gemini -tegn. Det stammer fra sanskritnavnet “Kadamba”, navnet på et helligt træ, som menes at være en personlig favorit hos Parvati Devi.

10. Kailash:

Det er et populært navn for hinduistiske baby -drenge, der kommer efter “Mount Kailasha”, Lord Shivas hellige bolig. Kailash er også forbundet med den ultimative frelse, fred og evighed.

11. Kaladhar:

Kaladhar er et interessant navn for baby drenge, hvilket betyder “Moon”. Det sanskrit afledte ord betyder “en, der viser forskellige faser” og egnet til dem, der viser en række kvaliteter og følelser i dem.

12. Kalesh:

Kalesh er et passende navn til Gemini -fødte drenge, hvilket betyder “Lord Shiva”. Ordet kan stamme fra “Kailash”, Shivas hellige bjergrige bolig.

13. Kandarp:

Kandarp er et af de mange navne på “Kamadeva” eller Amor. Navnet siges at være kommet fra Kamadevas første ord til Lord Brahma, “Kam Darpayami”. Således blev navnet “Kandarpa” født, som er ansvarlig for livet på Jorden.

14. Kiaan:

Kiaan er et moderne navn for baby drenge født i Mithun Rashi. Ifølge hinduismen er “Kiaan” et andet navn for Lord Vishnu og har sin oprindelse på sanskritsproget.

15. Kinal:

Hvis du leder efter et stilfuldt navn til en lille dreng, kan du prøve “Kinal”. Det hindi -afledte navn betyder “Et sted, hvor ilden er født”. Man kan forbinde dette ord med intelligens, kreativitet og inspiration.

16. Kireeti:

Kireeti er et kraftfuldt navn for baby drenge, der først blev nævnt i det hinduistiske epos, Mahabharata. Det er navnet givet til Arjuna efter at Lord Indra lagde den himmelske krone “Kireetam” på hovedet.

17. Kishanth:

Navnet “Kishanth” er et af de mange navne på Lord Krishna. Ordet kunne sandsynligvis have været afledt af “Krish”, den korte form for Krishna. Du kan bruge “Kishu” eller endda “Kannayya” som et kaldenavn.

18. Kiyansh:

Kiyansh er et drengenavn, der betyder “En person, der har alle kvaliteter”. Navnet er tilpasset fra forskellige sprog og har derfor ikke en enkelt oprindelse. Kaldenavnet kan være “Kiya”.

19. Kurmesh:

Navnet “Kurmesh” stammer fra sanskritordet “Kurma”, der betyder skildpadde. Kurma er en af ​​de 10 avatarer fra Lord Vishnu, og navnet er tilpasset fra det.

20. Koshal:

Ordet “Koshal” er et sanskritord, der betyder “en, der er dygtig”. Det alternative ord for dette navn er “Nipun”, som også har den samme betydning.

21. Kuber:

Navnet “Kuber” stammer fra hinduistisk mytologi, hvor det er navnet på “Lord of Wealth” eller Kubera. Navnet er forbundet med masser af rigdom og rigdom.

22. Khamish:

Khamish anses for at være et af de mange navne på Lord Shiva. Det er en nutidig version af hans navne, og der er derfor ingen direkte betydning eller oversættelse af ordet.

23. Chaarvik:

Navnet “Chaarvik” betyder “god dreng”. På grund af dets betydning foretrækker mange forældre at vælge dette ord til deres små drenge. En anden fortolkning af dette ord er “flot dreng”, da “chaaru” på sanskrit betyder smuk.

24. Chaahal:

Chaahal er et hindi afledt navn til baby drenge, hvilket betyder “lykke”. Den alternative stavemåde er Chahal. Det bruges mest af forældre, der tilhører hindi -talende samfund.

25. Gnandeep:

Ordet “Gnan” betyder viden på sanskrit. Så “Jnandeep” betyder “lys af viden”. Nogle mennesker foretrækker stavningen “Gyan”, da det lyder enklere end “Gnan”.

25 bedste Mithun Rashi -pigenavne:

Mithuna Rashi fødte babypiger siges at have kvaliteter af uafhængig karakter, hurtige problemløsningsevner og god økonomisk administration. Her er nogle af de bedste navne til disse små piger, der følger Rashi Nakshatra -reglerne:

26. Vedanshi:

Vedanshi er et smukt navn til piger født i Mithun Rashi. Det er et sanskritord, der stammer fra udtrykkene “Veda”, de hellige Vedaer og “Anshi”, der betyder “en del af”. Så “Vedanshi” betyder “en, der er en del af de hellige Vedaer”.

27. Vedanjana:

Et andet godt navn til Gemini -fødte piger er Vedanjana. Det kommer fra sanskrit -sproget, og meningen er “En der kender Vedaer”. Du kan også bruge “Veda” som et kaldenavn for dette ord.

28. Vedika:

Vedika er et godt navn til piger, der starter med “Ve”. Navnet har flere betydninger, f.eks. “En der gendanner viden” eller “sted”. Et sødt kaldenavn for Vedika kan være “Vedu”, “Vedi” osv.

29. Vennela:

Vennela er et sødt lydende navn til Mithun Rashi babypiger, hvilket betyder “måneskin”. Navnet stammer fra sanskrit sprog og symboliserer blød natur, fred, fred og ro.

30. Vetri:

Vetri er et usædvanligt navn for babypiger, hvilket betyder “Victorious” eller “Successful”. Det stammer fra tamilsk sprog og bruges ofte af sydindiske mennesker, især fra de tamilske regioner.

31. Vonima:

Vonima er et nutidigt navn for babypiger, der ikke har nogen særlig betydning. Det er et passende valg for forældre, der foretrækker et stilfuldt og sjældent navn til deres børn.

32. Kajol:

Hvis du er fan af yesteryears Bollywood -film, kan du måske Kajol være et interessant navn til din baby pige. Det hinduistiske oprindelsesnavn betyder “En med smukke øjne”. Det betyder også Kohl eller eyeliner.

33. Kalpitha:

Kalpitha er et smukt navn til piger, hvilket betyder “kreativitet” eller “fantasi”. Ordet stammer fra sanskrit -udtrykket “Kalpana”, som også er et passende navn for det kvindelige køn.

34. Kadambari:

Kadambari er et indisk traditionelt navn, der stammer fra mange kilder. Det anses for at være et andet navn for gudinde Saraswathi, videnens guddom. På sanskrit kaldes en kvindelig gøg en Kadambari, og der er også et træ kaldet Kadamba, hvorfra navnet “Kadambari” er afledt.

35. Kamakhya:

Kamakhya er navnet på en hinduistisk gudinde, der menes at være en inkarnation af Durga Devi. Mange forældre, der tror på hendes mirakler, foretrækker at give deres døtre dette navn.

36. Kangana:

Navnet “Kangana” betyder armbånd eller armring. Det hindi -afledte navn er forbundet med velstand, “suhagan” og lykke. Så hvis du vil give et glædeligt navn til din lille pige, kan dette ord være en god mulighed.

37. Kiara:

Kiara er et ikke-indisk navn, der stammer fra flere sprog som italiensk, irsk osv. Så det har forskellige betydninger som mørkhåret, den første solstråle, lysstyrke, smuk osv. Tror du ikke, at dette er en perfekt vælg til din datter?

38. Kinnera:

Kinnera kommer fra telugu og sanskrit, hvilket betyder “Ray”. Ordet har en poetisk stemning, hvilket gør det til et passende valg til at navngive babypiger.

39. Kiranmayi:

Navnet “Kiranmayi” betyder “en, der er fuld af solstråler”. Det er et populært navn for babypiger, som er forbundet med kvaliteter som lysstyrke, kreativitet osv. Bemærk, at rodordet “Kiran” er unisex og velegnet til begge køn.

40. Kirthika:

Kirthika er et navn for hinduistiske babypiger, hvilket betyder “berømt”. Ordet stammer fra sanskrit -udtrykket “Kirthi”, som betyder “berømmelse” eller “ry”. Stavevarianten er “Keerthika”.

41. Kishori:

Kishori er et godt navn til piger, hvilket betyder smuk pige, en flot pige eller ung pige. Navnet kommer fra sanskritordet “Kishoram”, der betyder Young. Det er ideelt til piger født i Mithun Rashi og Mrigashira Nakshatram.

42. Komali:

Komali er et dejligt navn for små piger, der er født sarte og smukke. Selv den egentlige betydning af navnet betyder øm, sart, sart osv. Alternativt kan du bruge “Komala” eller “Komal”, som har samme betydning.

43. Koyal:

Navnet “Koyal” er meget populært blandt hindi -talende forældre. Det betyder “Gøg”, en fugl, der er kendt for sin melodiøse stemme. De alternative stavemåder er “Koel”, “Koyel” osv.

44. Khamari:

Khamari er et andet navn for babypiger, hvilket betyder “en, der skinner som en måne”. Dette er et relativt ukendt navn på listen over indiske baby pige navne. Så hvis du vil vælge et sjældent navn til din prinsesse, kan du prøve dette!

45. Khanjana:

“Khanjana” kommer fra det hindi -sprog, der betyder “skat”. Det originale ord er “Khazana”, som er let justeret for at gøre det til et passende navn for det kvindelige køn.

46. ​​Gnaneshwari:

Gnaneshwari er et navn på en pige, der er rig på betydning. For det første er det et af de mange navne på gudinden Lakshmi, rigdomens guddom. Den sande oversættelse af ordet er “En der er vidende”, da “Gnana” betyder viden.

47. Gnapika:

Navnet “Gnapika” betyder souvenir eller hukommelse. Nogle mennesker fortolker det også som intelligens eller viden. Det kommer fra telugu og sanskrit sprog.

48. Chaarvi:

Chaarvi er et kort og sødt navn til piger, der har sin oprindelse på sanskrit. Dets betydning er “en der er smuk”. Det alternative ord kan være “Chaarvika”, hvilket også betyder det samme.

49. Chaaya:

“Chaaya” er et andet populært navn for babypiger, hvilket betyder “Skygge” eller “Refleksion”. Navnet er forbundet med kreativitet, visdom osv. Og har sin oprindelse på sanskrit -sproget.

50. Chaarmi:

“Chaarmi”, også skrevet som Charmee eller Charmi er et sanskrit afledt navn, der betyder “Guds gave”. Navnet oversættes også til “en der er smuk” eller “dejlig”, “flot” osv.

5 unisex navne til Mithuna Rashi babyer:

Her er vores top 5 foretrukne Mithuna Rashi navne med kønsneutral betydning:

51. Kiran:

Kiran er et populært unisex -navn, der stammer fra sanskritordet “Kirana”, der betyder stråler. Navnet er valgt for begge køn på grund af dets neutrale betydning. Du kan også tilføje præfikser eller suffikser for at lave lange navne som “Jyothi Kiran”, “Kiranmayi” osv..

52. Kirti:

Kirti, også skrevet som Keerthi, er et kønsneutralt navn. Det betyder “berømmelse” eller “ry”. Ordet har sin oprindelse på sanskritsproget, og nogle tolker det endda som en “evig flamme”.

53. Chandra:

Navnet “Chandra” bruges ofte på mange indiske sprog. Det er oprindeligt fra sanskrit, hvilket betyder “måne”. Ved at tilpasse navnet med præfiks eller suffiks kan du gøre det specifikt for et køn. Eksempler er “Chandra Sekhar” (dreng), “Chandrakantha” (pige) osv.

54. Gnana:

Et andet populært navn for drenge og piger med en neutral betydning er “Gnana”. Det betyder “viden”. Ligesom andre unisex -navne kan dette ord også ændres, så det passer til et bestemt køn. Eksempler – “Gnanadeep”, “Gnaneshwari” osv.

55. Kamal:

Navnet “Kamal” er et af de mest anvendte unisex navne til indiske babyer. Det betyder “Lotus” og symboliserer kvaliteter som renhed, oplysning, skønhed osv. Eksempler på kønsspecifikt navn med dette ord er “Kamala”, “Kamalnath” osv..

5 Mithun Rashi Twin baby navne:

Her er 5 bedste navne til tvillinger født i Mithuna Rashi. Vi har dækket kombinationer af en dreng-dreng, pige-pige, dreng og pige.

56. Kethan – Kesha:

Her er et sæt babynavne til tvillingedreng og pige. Kethan er et mandligt navn, der betyder “rent guld”, og Kesha er et pigenavn, der betyder “hår” eller “glæde”. Begge starter med lyden “Ke” og har en rimeffekt, når de udtales sammen.

57. Kanik- Kanchana:

Et andet sæt navne til tvillingedreng og -pige er Kanik og Kanchana. Begge navne kommer fra sanskritsproget. Kanik betyder “korn”, og Kanchana betyder “gylden”. Så når de er sat sammen, oversættes navnene til “gyldent korn”.

58. Kushal – Kunal:

Hvis du har to baby drenge født i Mithun Rashi, kan du prøve navnesættet – Kushal og Kunal. Det er hindi -ord, der starter med lyden “Ku” og har forskellige betydninger. Kushal betyder “Dygtig” eller “klog” og Kunal betyder “Lotus” eller “søn af kejser Ashoka”.

59. Chandana – Chandini:

Tvillingerne til babyens piger “Chandana” og “Chandini” har lignende stavemåder, men forskellige betydninger. Chandana betyder “sandeltræ”, og Chandini betyder måneskin. Begge ord symboliserer fred og ro.

60. Kalash – Kalpana:

Kalash og Kalpana er opkaldt efter tvillingebarn og pige. Kalash betyder “Sacred Pot”, og Kalpana betyder “fantasi”. Selvom de ikke har nogen relaterede betydninger, gør lignende stavemåde og lyd dem ideelle til at navngive tvillingebabyer.

Vi håber, at du kunne lide denne liste med 60 bedste Mithuna Rashi babynavne. Bemærk, at oplysninger om startalfabeter eller lyde fra denne Rashi kan variere med den Panchanga, du henviser til. Så har du valgt nogle navne fra denne samling? Hvis ja, lad os vide dine yndlingsord!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er vigtigt at bemærke, at disse navne kan have forskellige betydninger i forskellige lande, kulturer og sprog. Så sørg for fuldt ud at forstå symbolikken i et navn i din lokale kultur, før du vælger det til din baby. Du bør ikke stole på materialet i denne artikel, da oplysningerne ikke understøttes af omfattende forskning eller ekspertudtalelse.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80