Sådan vælger du et babynavn fra de millioner rundt

Når du først er klar over, at du er ved at føde en baby, dukker en helt ny verden op. Du tænker konstant på alt det gode, der vil ske i fremtiden. Selvfølgelig er det første navnet på babyen. Sådan vælger du et babynavn kan være lidt af en kedelig proces, hvis du er usikker. At vælge babynavne kan også være besværligt. Du vil måske tilføje din arv med efternavnet. Da du måske vil have religiøse navne til din baby, betyder det noget. Du kan vælge navne, der er en kombination af mor og far.

hvordan man vælger et baby navn

Tips til at vælge et babynavn:

Der er mange måder at vælge det perfekte babynavn på. Tipsene til valg af babynavne er, at du går ind efter noget, der er let at udtale af de fleste.

1. Let at stave:

Vælg navne, der er lette at stave. Hvis navne er for lange, kan det blive svært for dit barn selv at udtale samt skrive sit navn. Mange stavemåder kan også blive problematiske især ved udfyldning af skoleformularer osv. Folk fra forskellige dele af et land kan stave det samme navn på en anden måde. Så det er godt at have navne, der er lettest at stave – selv for barnet.

2. Navn at vælge:

Hvilket navn at vælge er et spørgsmål, som de fleste forældre stiller! Unikke navne er en fantastisk måde at tilføje stil og karakter. Unikke navne kan laves ved en kombination af forældrenes navne. På denne måde kunne Meena og Shamik blive til Meesha, som er et pigenavn. En anden mulighed er kombinationen af ​​to navne, som forældrene elsker. I stedet for at kæmpe om, hvem der beholder navnet, er det bedre, hvis du prøver at kombinere navnene for at danne noget unikt.

3. Ærlige familiemedlems navn:

Hvis du vil ære en fra familien, er det altid tilrådeligt at angive dette navn som barnets mellemnavn. På denne måde kan barnet have sin egen identitet. Da mange af disse navne også kunne være gammeldags, er det ikke noget, der ideelt ville passe til en moderne ny generation. Så tilføj det ærede navn som et mellemnavn, for ikke at fornærme nogen i familien. Dette er en god måde at også indse den slægt og arv, som barnet tilhører.

4. Beholdte traditionelle navne:

Med mange mennesker, der bor nu i udlandet, er det også en fantastisk måde at indarbejde et mere moderne navn, der kan elskes af alle. Du kan tilføje din kulturarv ved at tilføje et mellemnavn. På denne måde kan du holde dine traditioner i live, mens du tillader dit barn at vokse op i et miljø, der er befordrende.

5. Kontrol med andre navne:

Tjek med andre, om det navn, du har valgt, også er elsket af dem. Nogle navne kan være helt overdrevne, og du får øjeblikkeligt en tommelfinger ned på dem. Så det er godt at vide, hvordan man vælger det perfekte navn til din baby.

6. Søg på internettet:

Få en baby navnebog eller søg på internettet efter alle navne! Det er en anden god måde at tjekke de populære navne og også noget, der måske kan lide dig. Der er flere bøger, som du kan læse igennem for navne på både drenge og piger. Internettet er en anden god mulighed, som du kan gå igennem, når du leder efter navne. Dette er faktisk et godt valg, da du kan få navne baseret på etnicitet, ting, blomster, fugle, mennesker, alfabeter, en kombination af alfabeter osv. Valget er virkelig uendeligt, men du kan nemt indsnævre det til noget, du har i Hvordan man vælger et babynavn er en af ​​de mest søgte sætninger på internettet.

7. Babymanismer:

Baseret på For at vælge et navn til nyfødte babyer kan du også vælge det baseret på deres måde. Så i dette tilfælde skal du vente, indtil barnet er født. Når du først ser barnet opføre sig på en bestemt måde over for tingene, kan du nemt oprette et navn til ham/hende.

Hvis du har et ældre barn, er en anden mulighed at vælge et navn, der matcher det første barns navn eller har det samme første alfabet. Så Samir og Samairacan kan være et godt valg for forældre.

Sådan vælger du en baby dreng navn:

At vælge et navn til dit barn kan føre til en søgningsproces, der kan tage ret lang tid eller kan udføres på få minutter. Baby boy navne vælges ud fra familiens arv, forældres/bedsteforældres valg eller bare de seneste trend navne. Fra arvslinjen finder du navne, der er lidt gammeldags. Disse navne kan også forkortes eller gøres moderne med nogle ændringer. En anden mulighed for baby boy navne er at tilføje ‘Jr.’ til barnets navn sammen med faderens navn. Dette er en almindelig tendens i staterne og nogle andre lande.

Sådan vælger du en baby pige navn:

Det er en vidunderlig ting at vælge et navn til en baby pige. Hvordan vælger man et godt navn til hende? Nå, du har mulighederne for at navngive hende efter blomster, frugter, fugle, smukke ting, bortset fra navne, som du personligt elsker. Så du kunne oprette unikke navne ved at kombinere to ord sammen. Du kan også give et navn til en baby pige som June, Daisy, Sahara, Ganga osv. Hver af disse navne er relateret til smukke ting, og de lyder dejlige. Navnevalg til pige baby er en beroligende proces, og du vil helt sikkert nyde og elske hvert minut af det.

Hvordan man vælger et navn til en dreng, eller hvordan man vælger et pigenavn, er et spørgsmål, der er blevet stillet over internettet en million gange. Forældre er ivrige efter at give deres barn det bedst mulige navn, der vil blive elsket ikke kun af barnet, men af ​​alle omkring. Så hvordan man vælger et navn til en baby dreng kan være baseret på din arv eller på moderne trending navne. Hvordan man vælger et navn til en baby pige er stadig meget sjovere med valgmuligheder lige fra blomster og ting til smukke ord. Religion kan også spille en vigtig rolle i navngivningen af ​​dit barn. Så nyd processen og giv dit barn det navn, han/hun fortjener.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvordan vælger du et babynavn?

Svar: Det kan være en ganske opgave at færdiggøre et enkelt babynavn fra de millioner, der er omkring dig. At vælge et navn er for det meste forældrenes opgave, og de tager ansvaret for, at det valgte navn vil være godt og meningsfuldt. Mange mennesker tror, ​​at hvilket navn du giver et barn vil spille en vigtig rolle i, hvordan barnet vil vokse op. Derfor er det så svært at vælge et babynavn til forældrene.

2. Hvordan navngiver du tvillingebørn?

Svar: At vælge et navn til et barn er i sig selv en skræmmende opgave, endsige to !! Så hvis du ved, at du skal have tvillinger, har du dobbelt så meget arbejde skåret ud for dig. Tvillingebørn kan have navne, der rimer, eller de kan have navne, der er helt forskellige. De fleste forældre elsker også at beholde navne, der starter med det samme alfabet.

3. Moderne eller gammeldags. Hvilket er det bedste?

Svar: Dette er et valg baseret helt på forældrene. Hvis du kan lide moderne navne eller gerne vil have, at dit barn får en moderne opvækst, så er et moderne navn vejen at gå. Gammeldags navne er afprøvede navne. Nogle gange går de af mode og derfor er det måske ikke en god idé at have et navn, der tilhørte din bedsteforælder.