Uttara Phalguni Nakshatra babynavne: 60 moderne valg

Ifølge hinduistisk astrologi bestemmer tidspunktet for fødsel, dato og sted ens fødselsstjerne, sol og månetegn. Hvis du tror på astrologi og foretrækker at navngive dit barn efter fødslen nakshatra, vil denne serie hjælpe dig. I dag vil vi se Uttara Phalguni Nakshatra babynavne til de børn født under denne stjerne.

Uanset om du vil navngive dit barn et moderne navn eller et traditionelt navn; vi har samlet en liste over meningsfulde, dejlige, kreative og søde Uttara phalguni nakshatra navne til baby drenge og piger født under denne stjerne. Dette er tolvte i rækkefølge, både i rækkefølgen af ​​stjerner såvel som serier, der diskuterer babynavne ifølge nakshatras.

uttara phalguni nakshatra navne

Uttara Phalguni Nakshatra og egenskaber:

Uttara phalguni nakshatra er tolvte i størrelsesordenen af ​​i alt 27-stjernede tegn, påvirket af Surya (sol). Nakshatra spænder fra 26.40 i Leo stjernetegn til 10 i Jomfruen. Stjernen er symboliseret ved fire ben på barnesengen. Hvis din lille er født under Uttara phalguni nakshatra, så siges det, at de er meget venlige i naturen. Uttara phalguni nakshatra borns er venlige, generøse, bløde, hjælpsomme og venlige. De er ambitiøse og har en stærk viljestyrke, er målbevidste og har altid til formål at nå deres mål.

Ikke bare det, Uttara phalguni nakshatra borns er kendt for altid at have succes i deres bestræbelser. Lad os nu gå videre og udforske de nyeste navne på Uttara phalguni nakshatra -fødsler herunder.

Uttara Phalguni Nakshatra Startbogstav/stavelse til babynavne:

Uttara nakshatra -navnene skal begynde med følgende stavelser.

Te, Ta, Taa, Pa, Paa, Pi, Pee, To

Navne til Uttara Phalguni Nakshatra Borns 2020:

Nu sker det; lad os begynde og udforske de smukkeste Uthiram natchathiram navne til baby drenge og piger.

Uttara Phalguni Nakshatra Baby Boy Navne:

1. Paarak:

Paarak betyder behageligt. Navnet betyder også at redde og befri. Dette er et af de sjældne og unikke Uttara phalguni nakshatra babynavne til drenge.

2. Paaras:

Paaras er det moderne navn, hvilket betyder sundt. Navnet får betydning i disse dage og er et ganske nyt valg for moderne forældre i dag.

3. Paarth:

Paarth er et andet navn på Arjun. Navnet betyder også alternativt konge, prins. Det er et traditionelt, men alligevel smukt lydende drengnavn.

4. Paatav:

Paatav betyder kløver. Dette er et meget sjældent navn og er meningsfuldt såvel som moderne. Ikke mange kender endnu disse Uttara phalguni nakshatra -navne.

5. Paavan:

Paavan eller Paawan betyder ild, hellig og ren. Dette er et meget almindeligt baby boy navn i det sidste årti, men alligevel meget klassisk i sin betydning.

6. Padmanabh:

Padmanabh betyder en, der har lotus. Navnet er også et alternativt navn for Lord Vishnu. Andre variationer af samme navn omfatter Padhmanabh, Padhmanabha og Padhmanabhan.

7. Pakshin:

Pakshin eller Pakhshin betyder et vinget skæg. Uttara phalguni nakshatra -navnene på en dreng stammer oprindeligt fra ordet pakhshi, hvilket betyder en fugl på flere indiske sprog.

8. Palash:

Palash er et helt nutidigt baby-drengs navn. Det betyder grønt. Den anden betydning af de samme baby boy navne for Uttara phalguni nakshatra er hesten.

9. Pallav:

Pallav er et unikt og ungdommeligt drengenavn. pallav betyder unge skud og blade. Navnet er også et ord taget fra den musikalske terminologi.

10. Pankaj:

Pankaj er et meget populært indisk navn, men alligevel med en dejlig og smuk betydning. Det betyder lotusblomst. Navnet er også et andet navn for Lord Brahma.

11. Pankit:

Pankit betyder Line. Dette er et meget unikt og nyt moderne babydrengnavn under Uttara phalguni nakshatra.

12. Panvith:

Hvis du vil have et traditionelt navn, men alligevel med dejlig moderne lyd, kan Panvith være ideel. Panvith er Lord Siva.

13. Parag:

Parag er allerede et populært nordindisk babynavn. Navnet Parag betyder berømmelse. Det betyder også duftende og god lugt.

14. Paramesh:

Navnet Paramesh stammer bogstaveligt fra navnene på Lord Siva og Lord Vishnu. Uttara phalguni nakshatra -navne til en dreng betyder Gud for hele verden.

15. Paranjay:

Paranjay oversætter til Varun, Lord of the Sea. Det er et dejligt og fascinerende navn på en baby dreng til Uttara phalguni nakshatra.

16. Parijat:

Navnet parijat betyder et guddommeligt træ i hinduistiske mytologiske tekster. Det er en himmelsk blomst.

17. Sogn:

Sogn betyder en søger eller en, der søger noget. Dette er et meget moderne og nutidigt navn til baby drenge.

18. Parithosh:

Parithosh betyder tilfredshed og glæde. Dette er et almindeligt og velkendt babydrengnavn mest i de nordlige og vestindiske stater.

19. Parteek:

Parteek betyder et symbol. Dette er et meget unikt og sjældent navn på en babydreng, der stammer fra det hindi -sprog.

20. Parvan:

Parvan betyder fuldmåne. Det er afledt og stammer fra de indiske sprog og symboliserer også glød og lykke.

21. Pasupathi:

Pasupathi er et meget traditionelt baby boy navn fra generationer sammen. Alligevel er dette et klassisk navnevalg. Pasupathi betyder Herren over alle dyrene. Det er også et andet navn for Lord Shiva.

22. Pathik:

Pathik betyder en rejsende eller en eventyrer. Navnet er et nyt og moderne navn med nutidige betydninger og dejlige konnotationer. Det stammer fra det hindi -sprog.

23. Piyush:

Piyush betyder nektar. Dette er igen et meget almindeligt baby boy navn, der hovedsagelig findes i det nordlige Indien.

24. Pavan:

Pavan eller Pawan betyder brise, vind og luft. Dette er et meget almindeligt og for det meste fundet navn i flere stater i Indien, herunder det sydlige Indien.

25. Pavith:

Hvis du vil have noget med en sød betydning og dejlig symbolik, kan dette være godt at gå. Pavith betyder kærlighed.

Uttara Phalguni Nakshatra Pigenavne:

26. Paarthvi:

Paarthvi er et meget smukt pigenavn. Det er et almindeligt og nyfundet navn, der får betydning i Nordindien. Parthvi er et andet navn for gudinden Lakshmi og Sita Devi. Det betyder også Jordens datter.

27. Paavani:

Paavani eller Paawani betyder en, der er sand og hellig. Dette er et meget almindeligt baby pige navn i flere stater i Indien, stammer fra de indiske sprog.

28. Padmaja:

Padmaja er igen et traditionelt og gammelt navn populært fra generationer, men alligevel er det et smukt og klassisk navn. Det betyder gudinde Lakshmi, en der er født fra Lotus.

29. Pankhuri:

Pankhuri er et meget dejligt nordindisk baby pige navn. Det betyder blomsterblade. Dette er dejlige Uttara phalguni nakshatra kvindelige navne.

30. Panvi:

Panvi betyder en gudinde. Dette er et meget sjældent og unikt baby pige navn, men alligevel med dejlig og intens betydning. Hvad synes du?

31. Parameshwari:

Parameshwari eller Parameswari betyder gudinde Durga. Navnet antyder jordens øverste hersker. Dette er et meget traditionelt baby pige navn.

32. Paravana:

Paravana er et meget nyt og unikt, forfriskende valg til en pige i Uttara phalguni nakshatra. Det betyder lys. Det symboliserer også håb og glød.

33. Pari:

Pari er et klassisk og evigt sødt navn, hvilket betyder fe eller engel. Det er afledt af det hindi -ord, Pari. Denne firebognspigenavne til Uttara phalguni nakshatra er ret smuk med dejlig betydning.

34. Parimala:

Parimala på flere sprog, herunder hindi, sanskrit, telugu og andre, betyder duft. Dette er et dejligt valg i navne til Uttara phalguni nakshatra baby pige.

35. Parineetha:

Parineetha betyder en ekspert. Det betyder også et komplet væsen, vidende og klogt. Dette er et klassisk og smukt baby pige navn.

36. Parni:

Parni betyder grønne. Dette er et moderne og nyt babynavn under Uttara phalguni nakshatra. Dette er et af de unikke Uttara phalguni nakshatra navne til en pige.

37. Parul:

Parul betyder en smuk person. Det betyder også praktisk, venligt. Alternativt er der også en blomst opkaldt efter Parul. Denne er et dejligt, men alligevel almindeligt baby pige navn i mange dele af Indien.

38. Parvathi:

Parvathi er ingen ringere end gudinden Parvathi Devi. Dette er et traditionelt valg af baby pige under Uttara phalguni nakshatra.

39. Pavishka:

Pavishika eller Pavishka betyder natur. Navnet er nyt og moderne med en unik betydning. Det er et sjældent navn, ideelt til moderne forældre, der er på udkig efter et sødt nyt navn.

40. Padma Priya:

Padma Priya er et dejligt og klassisk baby pige navn. Navnet Padma Priya er en elsker af lotus.

41. Pavithra:

Pavithra er et meget almindeligt fundet navn i flere stater, afledt af ordet Pavithra selv. Det betyder rent.

42. Betaling:

Payal på hindi betyder en fodlænke. Dette er et kort og sødt baby pige navn Uttara phalguni nakshatra.

43. Pihu:

Hvis du vil have et andet meget kort og dejligt pigenavn, kan Pihu være ideel. Pihu betyder en sød og fremragende person.

44. Piramila:

Piramila betyder dronning af hele verden. Dette er et meget nyt og innovativt Uttara phalguni nakshatra navn.

45. Piya:

Piya er elsket. Dette er et meget almindeligt, men alligevel klassisk navnevalg for forældre fra de sidste to årtier. Navnet er også meget kunstnerisk og poetisk.

46. ​​Piyushi:

Piyushi betyder helligt vand. Navnet er det ganske traditionelle, men alligevel moderne og unikke sjældne navn til babypiger i Uttara phalguni nakshatra.

47. Pavana:

Pavana betyder friskhed og renhed. Det betyder også på den anden side helligt.

48. Parveen:

Parveen betyder en stjerne. Dette er et almindeligt baby pige navn i flere stater i Nordindien.

49. Piyali:

Piyali er et dejligt og sødt klingende baby pige navn. Piyaali eller Piyali betyder et træ. Dette er et dejligt Uttara phalguni nakshatra Kanya rasi navne valg til piger.

50. Partha:

Parmitha eller Parmita betyder visdom. Dette er et unikt og nyt navnevalg under listen over babypigenavne til Uttara phalguni nakshatra.

Unisex navne til Uttara Phalguni Nakshatra:

51. Parsha:

Parsha betyder from. Dette betyder også hellig på det persiske sprog. Dette er en sjælden og dejlig baby pige og dreng navn for Uttara phalguni nakshatra.

52. Pavi:

Pavi betyder ren. Dette kan være opkaldt efter både babypiger og drenge under Uttara phalguni nakshatra.

53. Pavni:

Pavni kan være et unisex navn, ideelt til baby drenge og piger. Navnet Pavni betyder honning, sandt og Herre.

54. Padma:

Padma er et meget berømt og velkendt navn, ideelt til både drenge og piger. Dette kan også bruges som et præfiks for et navn som et fornavn. Padma betyder lotus. Det betyder også gudinde Lakshmi.

55. Pahal:

Pahal betyder en begyndelse. Det symboliserer også initiativ og facet. Dette er en dejlig nutidig baby pige og dreng valg unisex navn.

Twins baby navne valg til Uttara Phalguni Nakshatra:

56. Piyasha – Piyusha:

Piyasha betyder kærlighed. Piyusha betyder Amrit, en drink, der kan gøre en person udødelig. Begge er søde og meningsfulde valg af tvillingebabypiger

57. Pival- Pivari:

Pival betyder et træ. Pivari betyder Sukha’s kone. Hvis du vil have et rimende tvillingebarn, kan disse være gode til babypiger.

58. Paanik – paaraj:

Paanik betyder hånd. Paarl betyder derimod guld. Det symboliserer også en dyrebar, perle-lignende person. Disse er korte og søde baby boy tvillingenavn valg.

59. Padmadhar – Padmajai:

Padmadhar betyder en, der har en lotusblomst. Padmajai er gudinde Lakshmi, en der er født fra Lotus. Disse er traditionelle valg af baby tvillingepiger til Uttara phalguni nakshatra.

60. Pakhi – Paksha:

Pakhi betyder en fugl. Paksha betyder månens faser. Disse er en dejlig og sød baby pige og dreng navn valg til tvillinger.

Vi håber, at du har fundet denne liste over babynavne Uttara phalguni nakshatra nyttig. De er den perfekte balance mellem meningsfulde, dejlige, traditionelle og moderne babynavne til drenge og piger. Lad os vide, hvilket navn du kunne lide for den lille; vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80