Vrishabha Rashi (Taurus) babynavne: Top 55 valg til dit barn!

Rashi -navne har stor betydning i indisk astrologi. Det menes, at navngivning af en baby i henhold til Zodiac -reglerne inviterer til succes og positivitet i livet. I dag skal vi kigge på Vrishabha Rashi babynavne, der holder godt for børn, der er født under Krittika Nakshatra (2,3,4 Padas), Rohini Nakshatra (4 Padas) og Mrigashira Nakshatra (1,2 Padas).

vrishabha rashi babynavne

Lad os først kigge på Vrishabha rasi -navnet Alfabet (fonetiske lyde) af disse Nakshatras:

  • Krittika Nakshatra: Ae, Ai, Ee, Aa, A
  • Rohini Nakshatra: O, Va, Vaa, Vi, Vee, Vu, Voo, Wa, Wu
  • Mrigashira Nakshatra: Ve, Vo, Ka, Kaa, Ki Kee, We, Wo

55 Bedste Vrishabha Rashi babynavne til drenge og piger:

Hvis du leder efter moderne og meningsfulde navne til babyer født i Vrishabha Rasi, skal du læse med:

20 Vrishabha Rasi navne til baby drenge:

Drenge født i Vrishabha Rasi siges at udvise egenskaber som uafhængighed, kærlighed til frihed og beslutsomhed. Her er en liste med navne til Taurus fødte baby drenge med betydninger og symbolik, der perfekt beskriver deres personligheder:

1. Ainesh:

Aineshis et sødlydende Vrishabha Rashi-navn til drenge, som stammer fra sanskritsproget. Betydningen af ​​dette ord er “Solens herlighed”, som repræsenterer lysstyrke, energisk natur, suveræn kraft og lederskabskvaliteter.

2. Aeyush:

Navnet “Aeyush” er en nutidig version af sanskritordet “Aayush”, som betyder “langt liv”. Det er et meningsfuldt navn for baby drenge født i Krithika Nakshatra, som har tre stavelser.

3. Aakash:

Aakash er et hinduistisk navn for drenge født i Vrishabha Rashi. Det stammer fra sanskrit og har flere betydninger. Aakash betyder “himmel”, “åbenhed”, “rum” og bruges også symbolsk til at repræsentere storhed, stort hjerte, venlighed osv..

4. Aadipta:

Hvis du leder efter et unikt navn på Vrishabha Rashi baby boy, som har en stærk betydning, kan du prøve Aadipta. Det har sine rødder i sanskritsprog og betyder “ildsæt”, “lyst”, “flammende”, “pragtfuldt”, “strålende” osv..

5. Aadiv:

Aadiv er et smukt navn på en baby dreng, der betyder “sart”. Dette indebærer ikke en fysisk svaghed, men repræsenterer i stedet en blød natur, venlighed og empati over for andre. Den korte form for dette populære navn kan være “Aadi”, der er relateret til Lord Shiva.

6. Aiden:

Aiden er et irsk afledt navn, der har en bibelsk forening. Den neutrale betydning af dette moderne Vrishabha Rashi baby boy navn gør det imidlertid relevant selv i Indien. Aiden betyder “ild”, “ild” eller endda “intelligens”.

7. Airish:

Airish har flere betydninger i forskellige kulturer og religioner. I den hinduistiske kontekst betyder Airish “cool” eller “behagelig natur”. Dette er et meningsfuldt navn for dem, der ønsker, at deres lille dreng skal forblive rolig og rolig selv i ugunstige situationer.

8. Ojas:

Ojas er et indisk oprindelsesnavn for drenge født i Vrishabha rashi. Dette korte og søde navn har også en god betydning. Ojas betyder “stærk”.

Eller “en der er fuld af lys”. Det repræsenterer både fysisk og åndelig styrke, hvilket er en perfekt kombination at erhverve i løbet af livet.

9. Omish:

Hvis du leder efter et religiøst navn til hinduistiske baby -drenge, kan du prøve Omish. Dette sammensatte ord er lavet af Om og Eesh, som oversættes til “Lord of Om”, dvs. Lord Shiva. Du kan endda kalde ham “Om” som et kaldenavn.

10. Vaayun:

Vaayun er et pænt babynavn, født i Rohini Nakshatra. Det stammer fra sanskritsprog og har flere betydninger som “Gud”, “Livlig”, “Aktiv”, “Klar”, “Bevæger sig” osv. Kort sagt er dette navn forbundet med høj energi og mobilitet.

11. Vaidesh:

Ordet Vaidesh tilhører den hinduistiske religion og har sin oprindelse på sanskrit. Det oversættes groft til “en, der er en del af den hellige viden”, hvilket angiver de hellige Vedaer og Upanishads. Det nærmeste alternativ til dette navn er “Vaidish”, som betyder “Lord of Holy Books”.

12. Veekshit:

Veekshit er et meget udbredt navn på indiske baby drenge født i Vrishabha Rashi. Det betyder “Modigt” eller i anden sammenhæng “At vokse op. Navnet har tre stavelser og er passende for dem, der er født i Mrigashira Nakshatram.

13. Voumik:

Voumik er et moderne klingende Vrishabha Rashi baby boy navn, der betyder “jordisk kærlighed”. Det kan også symbolisere at opretholde gode relationer til familie og venner og udvise alle de gode kvaliteter, der er nødvendige for at være et godt menneske på jorden. Enkelt navn, dyb betydning!

14. Vedanth:

Vedanth er et hinduistisk navn for babydrenge, der har sin oprindelse på sanskritsprog. Det stammer fra de to ord “Veda” og “Anth”, hvilket betyder “Vedas ende”, når du opnår “Ultimate Wisdom”.

15. Kaanha:

Mange forældre mener, at deres barn er en reinkarnation af Lord Krishna. Nogle af dem kalder endda deres baby -drenge som “Kaanha”, hvilket betyder “Young Krishna”. Interessant nok kan det være både navnet og kaldenavnet på din lille frække Krishna.

16. Kairabh:

Selvom ordet Kairabh lyder stilfuldt og moderne, har det en rig mytologisk tilknytning. Den bogstavelige betydning af dette ord er “en der er født af lotus”. Ifølge hinduismen blev Lord Brahma født af Lotus -blomst, hvilket indikerer, at Kairabh er et af hans mange navne. Så dette navn er en perfekt blanding af traditioner og modernitet.

17. Kiaan:

Kiaan er et hindi afledt navn til baby drenge. Det betyder “ved Guds nåde”. I andre sammenhænge betyder Kiaan også “en, der er gammel eller fjern”. Navnet har tre stavelser, hvilket gør det ideelt for dem, der leder efter et kort og sødt navn.

18. Kireeti:

Kireeti er et andet navn for Arjuna, den store kriger i Mahabharata. Han får dette navn fra kronen (kireet) foræret til ham af Lord Indra. Det er et kort og stærkt navn til en baby dreng født i Vrishabha rasi.

19. Keethan:

Dette er et drengenavn, der ikke kun har en melodiøs lyd, men også en god betydning. Keethan betyder “hellig sang”, og dens anden variant (hvad angår betydning) er Keerthan.

20. Waman:

Waman er et stavevariantnavn af “Vaman”, en Avtar for Lord Vishnu. Navnet foretrækkes generelt af dem, der leder efter et ord med “W”, men har problemer med at finde det rigtige.

Top 20 babynavne til Vrishabha Rashi Born Girls:

Hvis du vil have din sarte feldgeling til at vokse op til en uafhængig, stærk og stærk kvinde, vil disse Vrishabha Rashi Baby navne helt sikkert give et boost. Tjek navnene og betydningerne herunder:

21. Aabheri:

Aabheri er et dejligt navn for piger født i Vrishabha Rashi. Det stammer fra sanskrit og er navnet på en Raga i klassisk musik. Hvis du vil have din lille musiker til at skinne i fremtiden, er dette det bedste navn for hende!

22. Aadhya:

Aadhya er et stærkt navn for piger født i Vrishabha Rashi. Det er et af de mange navne på gudinde Durga, der også omtales som “Aadi Shakti” eller “The First Divine Form”. Interessant nok er der et ord på afrikansk sprog kaldet Aadya, der betyder “en gave”. Uanset om det er indisk eller afrikansk, er navnet et match til din prinsesse.

23. Aesha:

Aesha, ofte forvekslet med Eesha, udtales som “Aa-Esha”. Den bogstavelige betydning af dette ord er “en der er fuld af liv”. Dette navn findes almindeligt i hindi -talende samfund.

24. Aishiki:

Hvis du og din ægtefælle er ivrige tilhængere af Shiva, er Aishiki det bedste navn for din datter. Hvorfor? Betydningen af ​​dette ord er “en, der tilhører Shiva” eller med andre ord, “Parvati”. Dette navn indebærer også kongelig, guddommelighed osv.

25. Aisiri:

Aisiri er et unikt navn for piger født i Vrishabha rashi. Det betyder “rigdom” eller “velstand”. Du vil sandsynligvis finde dette navn i sydindiske regioner som Karnataka. Kælenavnet på dette ord kan være “Siri”, hvilket også betyder rigdom.

26. Ojaswini:

Ojaswini er et andet smukt navn for piger født i Rohini Nakshatram. Betydningen af ​​dette ord er “Lustrous” eller “one who shines”. Det menes, at mennesker med dette navn normalt er ret optimistiske og intelligente.

27. Ovi:

Et kort og sødt navn til din Vrishabha Rashi -fødte baby pige kan være “Ovi”. Det kommer fra den marathiske kultur, hvor Ovi er det hellige budskab givet af en helgen. Dette 2 -stavelsesord er også let at skrive og udtale.

28. Vaanmayi:

Hvis du leder efter et andet navn til din baby pige, der også er i overensstemmelse med hinduistiske traditioner, så prøv Vaanmayi. Dette gamle ord betyder “gudinde Saraswathi”, videnens guddom. Så prøv dette ord, hvis du vil have, at dit barn har et unikt navn.

29. Vaidehi:

Vaidehi er et af de mange navne på Sita. Det oversættes til “Princess of Videha Kingdom”, som er ingen ringere end Janaki eller Sita. I en anden sammenhæng betyder Vaidehi en “ko” og også en type lang peber. Et ord og så mange betydninger!

30. Vedhya:

Vedhya er et meningsfuldt navn for tyrfødte babypiger. Det betyder “berømt”, “fejret” og endda “viden”. Du kan bruge “Veda” som et kaldenavn for dette ord, hvilket også indebærer hellig viden.

31. Vunshika:

Vunshika er et dejligt navn til piger, hvilket betyder “gudinde Durga”. Det har også andre betydninger som Aloe vera, Træ og endda et musikinstrument, der ligner en fløjte eller et rør. Der er ingen variantnavne for dette ord.

32. Veenita:

Veenita lyder som “Veena”, men har en anden betydning. Det betyder “en der er ydmyg”, “enkel” eller “nede på jorden”. Dette navn er ideelt til piger født i Mrigashira Nakshatram, Vrishabha Rasi.

33. Vernika:

Vernika er en variant af ordet “Varnika”, som betyder “farverigt”. Den har en ny og frisk lyd, der får din lille pige til at holde sig adskilt fra mængden. Interessant nok er på latin Vernika skrevet som en alternativ stavemåde for “Veronica”, hvilket betyder “en der bringer sejr”.

34. Kaamya:

Kaamya er et sødt navn til babypiger, der har flere betydninger som “smuk”, “vellykket”, “elskelig” osv. Det menes, at dem, der har dette navn, har en behagelig og attraktiv personlighed.

35. Kabita:

Kabita er et bengalsk ord for “Kavitha”, hvilket betyder “poesi”. Det er et dejligt navn for dem, der er inspireret af litteraturens verden.

36. Kaiya:

Hvis du leder efter et Vrishabha Rashi -navn til piger med et globalt udsyn, så prøv Kaiya. Det kommer fra det japanske sprog, hvilket betyder “tilgivelse”. Der er også en reference til en indisk gudinde kaldet Kaiya.

37. Kiara:

Kiara er et andet moderne navn til babypiger. Det har sin oprindelse på forskellige sprog som japansk, koreansk, italiensk og irsk med flere betydninger og slutninger. Nogle af disse inkluderer “lyse”, “første solstråle”, “mørkhårede” osv.

38. Keerthika:

Keerthika er en anden variant af navnet “Keerthi”, som betyder “herlighed” eller “berømmelse”. Tilføjelse af suffikset “ka” til det unisex -rodord “Keerthi” tilføjer et feminint touch. Der er 3,5 stavelser i dette navn og lyder meget behageligt.

39. Kishika:

Kishika er et nyt navn for dem, der leder efter et andet, aldrig før hørt navn til deres babypiger. Ordet oversættes groft til “så sødt som druer”. Du kan bruge søde øgenavne som “Kishu”, “Ishu” osv.

40. Wamika:

Wamika menes at være et af de mange navne på gudinde Durga. Dette er også et af de meget få indiske pigenavne, der starter med “W” -bogstav. Wamika betyder “et epitet på venstre Vama (arm) af Durga Devi”.

10 unisex navne til Vrishabha Rashi Born baby drenge og piger:

Hvis du leder efter et kønsneutralt navn til din baby eller planlægger at navngive dit ufødte barn uden at kende deres køn, kan disse 10 navne hjælpe dig:

41. Vatsa:

Vatsa er et interessant navn for enhver baby dreng født i denne Rashi, da det betyder “søn” eller “ung kalv (han)”. Det stammer fra sanskrit og betyder i nogle sammenhænge endda en “pige” eller et “barn”. Så dette ord kan bruges til begge køn, V ved at tilføje et præfiks som “Sree” eller et suffiks som “yani” (f.eks. Vatsayani)

42. Vajra:

Vajra er et kraftfuldt navn til drenge og piger, da det betyder “torden”. Dette indiske oprindelsesnavn betyder også “Diamant”, som er en af ​​de mest dyrebare og sjældne sten på Jorden. En anden reference er, Vajra er navnet på Lord Krishnas oldebarn. Har du brug for flere grunde til at vælge dette navn?

43. Kiran:

Kiran er et populært unisex -navn i Indien. Det kommer fra sanskrit og har betydninger som “stråle”, “lysstråle”, “solskin” og “skarpt lys”. For piger kan der tilføjes et suffiks som “mayi” for at gøre det kønsspecifikt.

44. Vanhi:

Vanhi er et sanskrit afledt navn, der betyder “ild” eller endda “oplysning”. På grund af sin kønsneutrale lyd og betydning kan navnet vælges til både drenge og piger.

45. Kinjal:

Kinjal er et dejligt unisex navn for Taurus fødte babyer. Det betyder “flodbredden” eller endda “berømmelse”. En anden betydning af dette ord, der er specielt forbundet med det maskuline køn, er “en mandlig filament af en blomst”.

46. ​​Veda:

Ordet “Veda” refererer til hinduismens hellige tekster. Vedaer symboliserer evig viden og visdom. Det er derfor, mange mennesker foretrækker at bruge dette ord til at navngive deres baby -drenge eller piger, med små ændringer eller tilføjelser.

47. Vibhuti:

Der er forskellige betydninger for ordet “Vibhuti”. Det kommer fra sanskritsprog og indebærer “Sacred Ash”, “wealth”, “glory” etc. Tilføjelse af et suffiks som “Kumar” eller “kumari” kan gøre det mere kønsspecifikt.

48. Keva:

Keva er et smukt navn, der har en angliciseret lyd. Det er ideelt til NRI’er eller dem, der ønsker et meget moderne navn til deres babyer. Keva betyder “blid”, “flot” eller “dyrebar”.

49. Varya:

Der er mange betydninger og fortolkninger af ordet “Varya”. Nogle af dem er “skjult skat”, “spontan”, “flot” osv. Dette gør navnet velegnet til både drenge og piger.

50. Vatsi:

Vatsi er et unisex navn for babyer født i Vrishabha Rashi. Det betragtes som et af de mange navne på Lord Vishnu. Selvom det er forbundet med en mandlig guddom, får selv piger dette korte og søde navn.

10 søskende navne til Vrishabha Rashi babyer:

Hvis du er velsignet med tvillinger – dreng og pige, kan du prøve at vælge et af disse Vrishabha Rashi babynavne:

51. Vasanth – Vasanthi:

Vasanth er et muntert navn til baby drenge, hvilket betyder “forår” eller “gul farve”. Dette navn er forbundet med lykke, positivitet og ny begyndelse. Den kvindelige variant af dette navn er “Vasanthi”, som også har den samme betydning.

52. Vedik – Vedika:

Et andet meningsfyldt navn for Taurus -fødte søskende er Vedik og Vedika. “Vedik” betyder viden, der er taget fra hvor som helst. Ordet “Vedika” supplerer denne betydning, da det kan tolkes som “genoprette viden”.

53. Karthik – Karthika:

Karthik er navnet på en mandlig guddom, Lord Murugan eller Kumaraswamy. Det betyder “En der skænker lykke”. Den kvindelige variant af dette navn er “Kartheeka”, hvilket betyder “modgiver”.

54. Vaibhav – Vaibhavi:

Vaibhav er et populært navn for drenge født i Vrishabha Rashi. Det betyder “majestætisk”, “overflod”, “storhed” osv. Den kvindelige variant af dette navn er “Vaibhavi”, som også betyder “Grandeur” og endda refererer til gudinde Lakshmi.

55. Vidyut –Vidyullata:

Vidyut er et sanskrit afledt baby boy navn, der betyder “elektrisk”, “kraftfuld” og “lyn”. Den kvindelige variant, der er tættest på betydningen af ​​dette ord, er “Vidyullata”, som betyder “en stribe lyn” eller “lysende plante”.

Vi håber, at du kunne lide denne samling af 55 bedste Vrishabha Rashi babynavne til drenge og piger. Bortset fra at lyde stilfuldt og unikt, har disse navne også dybere betydninger for at skabe et indtryk med andre. Hvis du har flere sådanne navne, der tilhører dette stjernetegn, så lad os vide det!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er vigtigt at bemærke, at disse navne kan have forskellige betydninger i forskellige lande, kulturer og sprog. Så sørg for fuldt ud at forstå symbolikken i et navn i din lokale kultur, før du vælger det til din baby. Du bør ikke stole på materialet i denne artikel, da oplysningerne ikke understøttes af omfattende forskning eller ekspertudtalelse.