8. mad til babymad – vores top 9

Når din baby er færdig med 8 måneder, vil du blive fortrolig med hendes antydninger og antipatier. Men for din voksende babyernæring er meget vigtig, derfor har jeg i denne artikel dækket top 9 babymad, der er passende til 8 måneder gammel baby.

8. mdr. Babymadopskrifter

Så nyd denne vidunderlige såvel som sunde mad til din 8 måneder gamle baby kan nyde.

Top 9 fødevarer til 8 måneders baby:-

1. Korn:

Begynd at blande korn med puréer, som du ved, at din baby har haft reaktioner uden. Ligesom pasta skaber gode fingermad.

2. Steved Apple:

Til dette skal du bruge 1 æble, 1 kop vand og 1 pære. Grøft og skræl lige meget æble plus pære. Skær begge frugter i små stykker. Læg i en gryde ellers trykkoger og tilsæt vand. Lad frugterne stege i 15-20 minutter, vende dem bløde eller indtil 5-6 fløjter i trykkoger. Knus eller bland frugten godt sammen med fadet, når det er kølet ned.

3. Khichdi:

Dette er en helt tilpasselig måde at fodre grøntsager plus dal til din baby. Det er et komplet måltid i sig selv. Sug dal og ris i vand i ½ time. Læg dette i trykkoger sammen med grøntsager som kartoffel, gulerod, rå papaya, græskar, flaskepumpetomat osv. Tilsæt lidt gurkemeje og salt plus vand og kog i 20 minutter. Mos og fad op til din baby.

4. Sød kartoffel Kheer:

Dette er ekstremt nærende plus værdsat af babyer. Dette er en meget enkel opskrift, og du har kun brug for sød kartoffel og mælk. Først og fremmest koges den søde kartoffel ud over at koge og skrælles efter afkøling. Mos derefter godt og bland dette i mælken sammen med sukker.

5. Rødbede og gulerodspure/mos:

Det er ret almindeligt at tilbyde kogte plus mosede gulerødder i løbet af de for tidlige måneder med fast fodring. En lille variation kan være en minuts tilføjelse af rødbeder, der ikke kun giver den en dejlig sødme end også elegant lys farve. For at gøre dette har du brug for hakkede gulerødder, skiver rødbeder og friskmalet kardemommeoverskud. Damp gulerødderne plus rødbeder ved hjælp af en dampkoger i cirka 15-20 minutter. Du kan også pressekoge dem indbyrdes med ekstremt lidt vand beregnet til 2-3 fløjter. Flet kogte grøntsager sammen med en smag af kardemomme til glat. Før en side fra side til side, hvis det er ønskeligt.

6. Bælgfrugter:

Bælgfrugterne er multifunktionelle og komplette med protein. Fødevarerne, f.eks. Bønner, linser og ærter, indeholder mange vitaminer, proteiner og mineraler plus en god tilføjelse til babyens kost. Men vær forsigtig! Vi er alle genkendelige med uroen fra vinden, en udbredt effekt forårsaget af fødevarer. Vær opmærksom på ikke at overfodre din baby fra denne madsamling!

7. Yoghurt:

I ved alle, at yoghurt er meget sikker fra 6 måneder og derfor forsøger at holde sig til naturlig, usødet yoghurt samt sætte lidt frugt i for at overbevise din baby. Undgå at sød yoghurt med honning, fordi det er meget usikkert at tilbyde honning til babyer under et år.

8. Tofu:

Tofu er ikke kun nærende, men også alsidig; derfor er tofu en perfekt tilføjelse til din hjemmebaserede babymad plus kan introduceres i en alder af 8 måneder.

9. Kød:

Dette er en førsteklasses proteinkilde, bortset fra på dette tidspunkt graver næsten alle babyer protein fra deres mælk. Den største fordel ved at introducere kød er for det ekstra jern, det tilbyder. Dette er grunden til, at babyers lager af jern muligvis vil begynde at reducere blandt 6-9 måneders alderen. Jernet er en nødvendig del af blodstrømmen, transporterer ilt til væv for at tilbyde den energi, der ønskes til vækst.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80