25 nyeste og bedste badeværelsesdesign med billeder i 2021

Er du træt af dit badeværelses slanke look? Det er stedet, vi alle går til, for at begynde enhver dag i vores liv. Så hvorfor ikke gøre det til et smukt og inspirerende sted at pleje dig selv hele dagen, hver dag med disse smukke badeværelsesdesignideer.

Mange af os forsømmer ofte det mest intime område i vores hus, vaskerummet. Det er ikke usædvanligt, men at dekorere dette rum løfter kreativt humøret for at starte en ny dag. Med badeværelsedesignene i denne artikel kan du oprette et rum, der ikke kun repræsenterer din stil, men også supplerer designet af dit vaskerum.

Bedste badeværelsesdesign

Ideer til badeværelseslayout:

At designe ethvert rum i dit hus er ingen let opgave; mange faktorer skal tages i betragtning, idet layoutet af rummet er den primære overvejelse. Det er vigtigt at udnytte hver tomme plads i vaskerummet. Her er nogle ideer til layout af badeværelser:

  • Afhængigt af dit personlige valg kan du vælge et badekar eller bruser, der passer perfekt uden at tage meget plads.
  • Design dit badeværelse på en sådan måde, at det indeholder alle de funktioner, du har brug for, afhængigt af formen og størrelsen på rummet.
  • Vælg stænger eller håndklædehåndtag, der er skridsikre.
  • Vælg pladseffektiv opbevaring, der holder dit sengetøj og toiletartikler sikkert.

Moderne badeværelsesdesign i Indien:

Her er vores 25 enkle og bedste badeværelsesdesign med fotos. Lad os tage et kig på dem.

1. Små badeværelsesdesign:

Små badeværelsesdesigner

Effektiv udnyttelse af rummet er nøglen til små badeværelsesdesigner. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan du stilfuldt kan inkludere badeværelsessenge uden at skulle bruge meget plads. Væggene er dækket med hvide fliser, der matcher toilettets farve og skyllevandsbeholderen. Gulvet er sekskantet markeret med hvidt for en baggrund af sort. På hjørnet er et lille stativ til at placere dine toiletartikler placeret under et gyldent brusebad sammen med et bidet. Der er en lille stanglignende struktur på den modsatte væg, hvor du kan hænge dine håndklæder.

Læs mere: Bedste design til små badeværelser

2. Piger badeværelse ideer:

Piger badeværelse ideer

Mange kvinder har en tendens til at indpode mange blomster i deres opholdsrum. Dette er det bedste eksempel på pigens badeværelsesideer, som omfatter farve pink og blomster, der er almindelige temaer for en piges badeværelse. Rummets farvepalet er hovedsageligt lyserød, hvilket komplimenterer det lyse røde håndklæde og blomsterdesignet på væggen. Det tilføjer en smuk og sjov stemning til vaskeområdet. Der er et stort hvidt skab på den ene side med en marmorplade med en håndvask i midten. Du har et smukt stort spejl mod væggen.

3. Moderne badeværelsesdesign:

Moderne badeværelsesdesign med fritstående jernbadekar

Hvis du leder efter minimalistisk styling og moderne fittings, så er moderne badeværelsesdesign det, du kan vælge imellem. Dette sprøde design har fine linjer med et smukt badebrunt badekar mod vinduet sammen med et lille badeområde med glasvægge og et toilet ved siden af. Badekarets bagside har et langt glasvindue med skodder. Mild indbygget belysning får dette rum til at se elegant og stilfuldt ud. Den nederste halvdel af rummet er hvid, og det øverste område cremefarve med orange lodrette linjer.

4. Minimalistisk badeværelsesdesign:

Minimalistiske badeværelser

Dette er en repræsentation af et minimalistisk badeværelse, hvor der er lidt eller ingen indretning bortset fra de allerstørste nødvendigheder. Vægfarverne er helt hvide med to glasvinduer i siden. Et lille keramisk badekar oven på et let forhøjet marmorgulv skiller sig ud mod det enkle askegulv. Der er et medium rektangulært spejl på væggen med en cementvæg til at placere dine toiletartikler med indbyggede træskuffer. Det er en af ​​de bedste enkle badeværelsesideer.

5. 3d badeværelsesdesign:

3d badeværelse design

Planlægning er nøglen til at gennemføre valg og behov for dig og din familie. Dette er et badeværelsesdesign i 3d, hvor et moderne og stilfuldt look er skabt med elegant, men ligetil toiletartikeltilbehør. Dette er et af de perfekte moderne badeværelsesdesign, der har en mørkegrå vægfarve og en lysere gråton til gulve. Alt tilbehør og indretning i dette rum er i forskellige grå nuancer. Det lille område under badekarret har trægulve, der strækker sig op til loftet i form af tynde plader, der lyser rummet op.

6. Western badeværelsesdesign:

Western badeværelsedesign

For et rent badeværelse, prøv disse vestlige badeværelsesdesigner. Gulvet og loftet er i hvidt med en slank finish. Der er et rent hvidt badekar med en hane i hovedet af det. Væggen bag toppen er bar og grå, med en stilfuld lanterntype, der lyser rummet op. Den flydende forfængelighed i naturligt træ med skarpe vinkler og ekstra belysning får dette sted til at se futuristisk ud. Hele badeværelset har hvide accenter med et langt rektangulært glas med små kabiner på hver side.

7. Japansk badeværelsesdesign:

Japansk badeværelsesdesign

Specialiteten ved japansk badeværelsesdesign er, at de har håndvask, badekar og toilet i adskilte områder. Dette design har et dybt, hvidt badekar med glasvægge, der adskiller stedet fra stedet, der har en håndvask, og den anden side har et toilet. Det centrale område har et trævindue med en glasskydedør. Rengøring er et obligatorisk trin i japanske badeværelser; derfor er badekar og badeområdet normalt uberørte. De jordiske og bløde farver i dette vaskerum gør det til et af de bedste badeværelsesdesign.

8. Idéer til udendørs badeværelse:

Idéer til udendørs badeværelse

At have et badeværelse udenfor lyder som meget sjovt. Dette er en af ​​de perfekte udendørs badeværelsesideer, der er en smuk tilføjelse til dit smukke og stilfulde hus. Du kan nyde naturen, mens du tager et brusebad enten i et badekar eller store brusere på den ene side af området med flisevægge og små steder til opbevaring af dine toiletartikler. Dette er en luksus badeværelsesidé, du kan implementere i dit brusk, svømmeområde eller som en glimrende tilføjelse til din have. Få dig en helt ny badeoplevelse med denne stil.

9. kontor badeværelse ideer:

Ideer til kontorbadeværelse

Dette er en af ​​idéerne til badeværelset på kontoret, der har hvidt gulv med sorte mønstre hele vejen. Væggene og skillevægge er fliser i form af mursten i helt hvide. Der er et orange stativ med cylindriske ben, der også fungerer som støvbeholdere. Der er en håndvask på bordpladen med en stilfuld hane sammen med en håndmonteret dispenser til vægmontering. Du kan finde et spejl nær hver håndvask, der lader dig kontrollere dig selv. Selvom de fleste farver i dette rum er tilbage og hvide, skiller den orange farve sig ud, hvilket giver det et kantet look.

10. Eklektisk badeværelsesdesign:

Eklektisk badeværelse

Dette er et perfekt design, hvis du ønsker at konvertere dit typiske badeværelse til en eklektisk badeværelsesstil. Specialiteten ved denne systemtype er, at du kan bruge forskellige materialer og teksturer i modsætning til noget andet design. Dette badeværelse har et hvidt keramisk badekar i det ene hjørne med en håndbruser sammen med et lille stativ, der stikker ud fra væggen for at placere dine toiletartikler. Den modsatte side af rummet har to håndvaske med skabe nedenunder og et toilet ved siden af ​​dem. Der er en stol og et lille stativ af træ, der står i kontrast til det andet tilbehør i rummet. Plantelivet på stativet bringer en unik skønhed.

11. Shabby Chic badeværelse idé:

Shabby Chic badeværelsesideer

Hvis du vil konvertere din enkle badeplads til et smukt område, så prøv at inkorporere lurvede, smarte badeværelsesideer. Dette design indeholder de kritiske elementer i lurvet stilfuldt design, hvor der er et landligt fundament sammen med vintage tilbehør. Flæse gardiner med blomsterarrangementer er fjer på hætten. Stolen placeret her er også dækket af dikkedarer med en helt hvid farvepalet på væggene. Gulvet og håndklæderne, der er placeret på holderen, er en farvetone pink og passer godt til gardinpynten.

12. Funky badeværelse idé:

Funky badeværelse ideer

Implementering af stilen på din personlighed i baderum er en af ​​de bedste måder at beskrive de funky badeværelsesideer på. Den ene side af væggen er lyserød med fotorammer i geometriske former af firkant, cirkel og rektangulære i forskellige størrelser. Det sprøde badekar med darn grå ydre og mens indvendig farve placeret på et forhøjet cementstativ. Væggen bag badekarret kan have et billede af din yndlingsskuespiller eller skuespillerinde. Der er en lille stige med en skammel til at placere alle toiletartikler.

13. Idéer til tropiske badeværelser:

Idéer til tropiske badeværelser

Dette er en af ​​de bedste tropiske badeværelsesideer, der er levende og ligner den strandede stil. Det fremtrædende træk ved dette design planter, der kan findes rundt omkring dette bad rum. Tapetet på væggen har også dejlige planter med et stykke grønt på gulvet. Farverne i dette rum er ikke for høje og tilføjer udseendet, da de er lette og melankolske. Det har et tilbagelænet look med bambus eller andre slags fibre i det til et stativ og bordfod. Der er to håndvaske på bordpladen med ovale spejle.

14. Asiatisk badeværelsesdesign:

Asiatisk badeværelsesdesign

Hvis du vil tilføje en zen -atmosfære med et moderne look, er asiatiske badeværelsesdesign alt, hvad du har brug for. Den kolde og hvide baggrund i rummet sammen med treskabene giver det en rolig følelse, der holder dig afslappet. Den øverste del af skrivebordsskufferne er lavet med marmor med en lille buks i midten. Jordfarverne og designerens tæppe ser smukke ud med strømmen af ​​naturligt lys fra glasvinduet. Et langt rektangulært spejl afspejler badeområdet med en glasdør.

15. Ideer til restaurantbadeværelse:

Restaurant badeværelse ideer

Dette er de bedste idéer til restaurantbadeværelser, som du kan implementere i dine lokaler. Selvom indretningen er ganske enkel uden stor storhed, ser den elegant og passende ud til et badeværelse i restauranten. I midten er en moderne kommode med en trævægsbaggrund, der har lys, der ligner lanterner. De to andre modstående vægge er mørkegrå rektangulære fliser med stativ til toiletpapir. Den modsatte væg havde en håndvask med et spejl, der gav den en rustik stemning.

16. Koreansk badeværelsesdesign:

Koreansk badeværelsesdesign

Ligesom de koreanske stjerner eller K-pop-idolerne er dette koreanske badeværelsesdesign også slankt, skinnende og helt hvidt. Hele udseendet af vaskeområdet er utroligt og har træpaneler på taget, siden af ​​væggene i hvidt med glas i midten. Hovedattraktionen i dette rum er krybben og det slanke badekar med et langt spejl bakket mod det. Der er små fokuslys indbygget i taget, der giver nok belysning til området.

17. Idé til badeværelsesbadeværelse:

Idé til badeværelset

Prøv disse middelhavsbadeværelsesideer til at implementere stilen i mange sydeuropæiske lande. Væggene er af grå med et smukt, men matrix -mønster i hvidt overalt med en blank finish. I midten er et ovalt badekar på glat trægulv. Du kan se et stort spejl med et vægmonteret skab på den ene side af væggene med en håndvask. Brugen af ​​en enkel dækkeserviet, lyse og varme farvetoner er en væsentlig del af middelhavs badeværelsesindretning.

18. Firkantet badeværelsesdesign:

Firkantet badeværelsesdesign

Firkant er en geometrisk form, der har lige mange sider. Hvis et værelse i dit hus, især et badeområde, er i denne form, så er det relativt let og enkelt at tildele stederne rundt. Dette er et af de bedste firkantede badeværelsesdesigner, du kan finde, hvor hvert hjørne af stedet bruges effektivt. Et lille område er opdelt med en glasskydedør til bruseren. Udenfor er der plads til håndvask og toiletområde. Kommoden er en moderne med et lyst træskab ovenpå. En håndvask i marmor med et skab til opbevaring af håndklæder er også tilgængeligt. Et lille og enkelt spejl på baggrunden af ​​den pudsede hvide væg tilføjer det til listen over smukke badeværelsesideer.

19. Rektangulært badeværelsesdesign:

Rektangulære badeværelsesdesigner

At spare gulvplads bliver meget vigtigt, når du overvejer rektangulære badeværelsesdesigner. Bruseren i dette design er mod den yderste ende af området med en glasskydedør. Der er stænger og emhætter til rådighed til at holde håndklæder og morgenkåber. Bruserens ydre område har to håndvaske på bordpladen med slanke kabinetter nedenunder. Den modsatte side fungerer som et toilet, hvor plantelivet i vid udstrækning forskønner rummet.

20. Hotel badeværelsesdesign:

Hotel badeværelsesdesign

Når du tager på en rejse eller besøger et nyt sted, er den forud planlagte ting, vi gør, at booke et hotelværelse. Dette er et eksempel på et perfekt hotelbadeværelsesdesign, der indeholder alt, hvad de mennesker, der bor, har brug for sammen med stilfuld indretning. Badeværelset støder op til soveværelset med et stenlignende loft langs væggene. Det giver området en rustik stemning med det slanke gulv med et lille område adskilt med en glasvæg til et brusebad. Der er et stort cirkulært spejl med en gylden finish med lys på begge sider. En vægmonteret håndvask er et must-have i ethvert vaskeområde.

21. Sort badeværelsesdesign:

Sort badeværelsesdesign

Sort badeværelsesdesign er en perfekt måde at skabe et intimt, sexet og lækkert miljø for dit badeområde. En all-back tilgang løfter ikke kun looket til et nyt niveau, men det keramiske badekar i hvidt er absolut i kontrast. Den lyse askefarvede bordplade med en vask på toppen har plads nok til at placere en bambusboks til at lægge tøj på. Der er tre hængelys på de sorte trævægge til at give nok hvilling til rummet. Den anden side af rummet har paneler af træ til at se igennem glas ovenpå.

22. Farverigt badeværelsesdesign:

Farverige badeværelsesideer

Rød er en farve, der repræsenterer kærlighed og lidenskab. Dette er et af de bedste eksempler på farverige badeværelsesideer, hvor rød er den fremherskende farve med gulv og badekar i hvidt. Der er en glasskillevæg, der adskiller bruserummet og badekarret. Hvorimod vægfliser til bruserummet er små firkanter i hvidt uden rødt, og badekarområdet har den ene side med små røde fliser. En anden væg er designet med hjerter, der tilpasser den. Taburetten og sædet er røde, mens placererne er hvide med lidt røde og hvide håndklæder.

Læs mere: Farve design på badeværelset

23. Idé til lyserødt badeværelse:

Pink badeværelse ideer

Farve teori forkynder pink som en intim farve, og dette er det bedste eksempel på de lyserøde badeværelsesideer, der kickstarter din dag. Med en kombination af hvidt i blandingen føjer det til det klassiske udseende af rummet. Der er en indbygget jacuzzi i den ene ende af rummet med hvide fliser på hver side. Bagsiden af ​​væggen har lyserøde fliser med vandrette plader på tværs. Der er to trin for at komme ned fra badekarret, også i pink. Den anden side af væggen har et stort firkantet spejl med en stilfuld håndvask. Vælg denne type design, hvis varmt og lyserødt er din ting.

24. Brunt badeværelsesdesign:

Ideer til brunt badeværelse

Ud af alle jordfarverne har brun en tendens til at repræsentere en rå og rustik naturfølelse, og dette er en repræsentation af brune badeværelsesideer. Gulvet og størstedelen af ​​væggen er udført i mørkt træ. Træet supplerer det hvidfarvede badekar, et toilet og bordvask. Der er store firkantede hvide fliser på bagsiden af ​​toilettet med udslætfarvede årer i dem. Hele indretningen er ganske enkel.

25. Idé til lilla badeværelse:

Ideer til lilla badeværelser

Dette er en stilfuld lilla badeværelseside, der har et kapselformet badekar, der er placeret på de små farverige mosaikfliser. Der er et glat tæppe i ren lilla for at gøre det så glat som muligt. Væggene er af samme farve med et mønstret design med en mørk lilla streg bag på badekarret. At dekorere badeværelset med selvfarvet dekoration er i trend i disse dage.

Vaskerummet er stedet, hvor du starter en frisk ny dag og slutter en trættende dag med et varmt bad. Det ville være bedst, hvis du huskede behovene hos alle familiemedlemmer, inklusive de ældste og børn. Ved hjælp af de bedste badeværelsedesign, der er præsenteret i denne artikel, vil du kunne få en god idé om, hvad du har brug for i dit baderum. Lad os vide, hvordan vores designforslag har hjulpet dig, så vi kan hjælpe dig mere!