Különböző típusú szári Indiában – Top 30

Egy etnikai ruha minden alkalomra vagy egyszerűen az elegancia megtestesítője, a saree az egyik leghagyományosabb indiai viselet. Egy egyszerű ruhadarab, egy darab, hasonlóan a lepedőhöz, amelyet kecsesen körbecsavarnak a testén egy stratégiai mintában, amely kiemeli benned az etnikai oldalt. Minden más új alkalom a családban, legyen az vallásos összejövetel vagy nyüzsgő esküvő, a sarees minden korosztályból vonzza a nőket, különösen a fiatalokat, akik jelenleg a modernizáció nyomán elvesztették érintésüket etnikai útjaikkal. Míg a nagynénik és nagymamák szakértőknek bizonyulnak, az ifjúsági szektor legújabb vonzerejének vissza kell térnie hagyományos gyökereihez. Lágy, érzéki hang, nehéz, elegáns csapágyazással, kecses díszítéssel és az etnikai gyökerek egy kis érintésével..

Különböző típusú szárik Indiában

A saree fő vonzereje azonban a tervek és minták, a színkombinációk és a stílusok sokfélesége, amelyek közül választhat, miközben a szárit választja. Vannak hagyományos minták, amelyeket az idős szerelem csodál és bedagizál, majd a klasszikus modernizált dizájn. A saree legjobb része az, hogy beleveti a mindennapi ügyeibe, és kiválasztja a hozzá tartozó mintákat. Legyen szó irodai ruházatról vagy házassági szertartásról, az alábbiakban felsoroljuk a legjobb saree tervezési típusokat, amelyek elkápráztathatják a szemét.

A Sarees típusai Indiában:

India a gyönyörű szári otthona, és szinte minden állam rendelkezik a szári nyomtatásával és szövésével. Íme néhány a Sarees -ben használt legnépszerűbb szövettípusok és származásuk Indiában:

A leggyakrabban használt Saree szövetek:

Pamut

A pamut a legelőnyösebb szövet Indiában könnyűsége és légiessége miatt. A legnépszerűbb pamut szári Indiában – Mangalagiri, Khadi, Sambalpuri, Chettinad, Kanjeevaram, Tant, Kotki és Chikan sarees. Ezek a szárik a nevét a származási helyről kapják, és híresek a gyönyörű szövésről.

Selyem

Nincs alkalom teljes selyem szári nélkül. Akár nehéz Kanjeevaram selyem, akár könnyű Uppada, a Silk sarees a legjobb választás a ragyogó megjelenéshez. A legnépszerűbb indiai selyemszárnyak egyike a Banarasi selyem, a Tussar Silk, a Mysore Silk, a Bhagalpuri Silk és az Art Silk sarees.

Díszes

A díszes szárik számos malomból készült szövetben kaphatók, például Georgette, Rayon, sifon stb..

A Saree stílusok különböző típusai:

A származási hely alapján a sarees -t különbözőképpen nevezik. Ezek a helyek a minőség és a stílus aláírásává váltak. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb szári típusokat:

  • Kanjeevaram selyem Tamilnaduból
  • Kalamkari Srikalahasthiból
  • Kasavu sarees Keralából
  • Sambalpuri Odisából
  • Pochampally Telanganából
  • Paithani Maharashtrából
  • Bandhani Gujaratból
  • Muga Assamból

TERVEZÉS:

A Sarees számos típus és kivitel közül választhat. A határ nélküli sareesektől a hosszú zari határokig a sarees mindig tartotta magát a változó időhöz. Akár egyszerű Buti -t (pöttyöket), akár bonyolult virágmintát keres, a sarees mindent kínál.

A legújabb szári típusok Indiában képekkel:

Nézzük meg a saree típusok legjobb terveit, részletes információkkal.

Pontozott típusú Saree:

a szári típusok 12

Itt van egy másik innovatív nyomtatás egy szárihoz, fehér bázissal és puha, hagyományos mintákkal, amelyek a szári testmintáját alkotják. Ez messziről egy sűrűn pontozott mintára hasonlít, és ha közelebbről megnézzük, az etnikai minták teljesen új, innovatív megjelenésre nyílnak.

Mennyei fehér:

a szári típusai 13

A fehér az egyik legnyugtatóbb árnyalat, amelyet viselni lehet, és amely alkalmasságot és elegáns hangulatot keverhet. Virágmintákkal domborított ez a gyönyörű, tiszta fehér szári, amely sűrű virágmintákat hordoz az egész testen. Nagyszerű megjelenés egy klassz esti vagy egy egyszerű barát esküvői megjelenéséhez, ezt a megjelenést ringathatja laza nyitott zárakkal és csillogó arany nyakékkel.

Szilárd rágógumi szerelem:

saree típusok 14

Ha meg akarja őrizni a dolgokat, és a rágógumi színek iránti szeretete egyszerűen ellenállhatatlan, miért ne keverje össze és illessze össze mindkettő legjobbját, és pompázza ezt a remekművet. Enyhe kékeszöld árnyalatú, fémes matt arany szegéllyel, ez a szári valóban megdöbbentő. Párosítsa matt gyöngyökkel vagy villogó gyémánt kiegészítőkkel.

Éjfél réz:

a szári típusai 15

Míg a draping teljesen pompás éjfélkék árnyalatban, a szári test színe a réz, azonnal ellopja a reflektorfényt. A matt réz arany szegélye kissé megcsillan, mivel a külső vonalcsík keskeny, bonyolult mintázattal rendelkezik. Választhat a szegélymintához illő blúzt, vagy egyszerűen sima Jane -t használhat sár sárgaréz blúzzal és ócska ékszerdarabbal.

Színütések:

a szári típusok 2

Itt van egy másik lenyűgöző díszített határvonal -minta, amely nehéz szórakoztató megjelenést kölcsönöz a szárinak. A szári sima, bársonyos drapériája élénk barna színű, és alátámasztása a szári alapszíne, lágy bézs színben, bonyolult, nehéz virágmintákkal. Arany ékszerek helyett ezúttal párosítsd ezt a megjelenést a legkevésbé feltűnő kiegészítővel, talán egy sár színű nyakkendővel és egy kis fekete kötéssel.

Finom őszibarackban:

a szári típusai 3

Ha földhözragadt megjelenésre vágyik, és mégis szeretne egy kis jazzt, hogy megfűszerezze az ünnepélyes árnyalatot, miért nem választja ezt a szári -t, amelynek lágy baba barack színárnyalata elképesztően józannak tűnik, mint a szári sport határa? virágos vázlat, amely díszítve izgalmas vonzerőt kölcsönöz a szárinak. Ez jó lehetőség hivatalos irodai partikra vagy társadalmi összejövetelekre.

Fémes fények:

a szári típusok 4

A fémes színek a jelen generáció trendjében vannak, és ugyanezt a shiz -et etnikai öltönybe csomagolva hozza ez a metálfényű csillogó szín, amely unalmas tónusokkal párosítva hihetetlennek tűnik. A mintás blúz helyett szürke vagy kékeszöld színű blúzokat választhat. Az arany metál árnyalat itt ragyogóan néz ki, ha kettős színnel feketével párosítják.

Klasszikus marad:

a szári típusok 5

A klasszikus sarees -ek egyik leggyakoribb színkombinációja a piros és a fehér, amelyek feltűnő kontrasztot hoznak létre egymás között, mivel a tűzpiros lágy, ritka virágminták mennyei megjelenést mutatnak a fehér selyem háttér előtt. Ezek a saree -k általában slágerek, ha vallásos alkalmakról van szó, ahol ez a tökéletes példa a finoman kevert szórakozásra.

A legjobb kombinálása:

a szári típusok 6

Ez a szári mély selyemrózsaszín és szaténfehér színű gyönyörű kombinációjával életet lehel ennek az érdekes kombinációnak. A szári alapja csodálatosnak tűnik a puha fehér fűzéssel, amely a darabot bonyolult fekete és arany szegélybéléssel zárja. Ez tökéletes választás lehet egy esti étkezéshez, egy fekete vagy fehér blúzzal párosítva. Az arany kiegészítők együtt csodákat tesznek.

Ezüst bélések:

a szári típusok 7

Ha a rózsaszín és a fekete nem elég ahhoz, hogy a szíved itt dobogjon, akkor egy újabb kiegészítés a klasszikus kombinációhoz, ahol a saree külső vonalán ez a ragyogó, széles csillogó ezüstcsík van beágyazva, ami ezt a szárit tökéletesen illeszkedik a parti viseletéhez. A fukszia rózsaszín és a fekete szegély keskeny csíkja csodálatos élményt nyújt.

Fekete színben firkálva:

a szári típusok 10

Életre kelti ezt a szárit a kiemelt tervezési minta, amely nem egyedi, hanem a modern művészet klasszikus példája, amely a B -hez illik&W színek. A szári alapja törtfehér színű szatén, fekete firkákkal, szétszórva a ruhán, akárcsak a fehér vászonra fröccsenő festék.

Két csillogó csillogás:

a szári típusai 11

Ezt egy darabban vagy a legújabb innovációkkal lehet igénybe venni; ez akár egy kétrészes szári is lehet, ahol a szári alapja vagy teste megfelel az egyik színnek, a másik része, a pallu vagy a máshoz tartozó drapéria. Itt az alap lágy rózsaszínű, átlátszó drapériával és georgette díszítésű szegéllyel, amely élénkséget kölcsönöz a megjelenésnek.

Egy csipetnyi egyediség:

saree típusok 16

A fekete és az arany mindig feltűnő kombináció volt, amely megfordítja a fejeket, mivel a kettő közötti kontraszt megolvasztja a szívet. Ennek áldása lenne a csillogásban csillogó aranyszemek, pontosan ez az, amit kapsz ebben a száriban. Azonban a Buddha fejek használata bíborvörös színben a szári vége felé teszi ezt a szárit az egyik legjobbnak a sorsban.

Szeretettel csipkedve:

szári típusok 17

Ez egy újabb remekmű a csipkegyűjteményekből, amelyek díszíthetik a ruhásszekrényedet, és közvetlenül a buliszezon során kerülhetnek elő, amikor a hagyományos módon való haladás több pontot érhet el, mint mások. A vaj nélkül a fehér a saree alapszíne, élénk babarózsaszín és fekete szegéllyel, ami érdekessé teszi a csipkével teli megjelenést. A kis monokróm ellenőrzések használata a határ körül egyszerűen kihozza a szeretetet a megjelenésből.

Modernnek lenni:

Saree típusok 18

A saree modern mintái általában egyedi, láthatatlan mintákat tartalmaznak, amelyek csodálatosnak tűnnek, míg a feltűnő színkombinációk fokozott eleganciát kölcsönöznek a megjelenésnek. A szári drapériája mustársárga színű, széles aranycsíkokkal, amelyek lezárják a szári határát. Végül a fekete -fehér háromszögek hűvös megjelenést kölcsönöznek az egész készletnek.

Etnikai konglomeráció:

a szári típusai 19

A minta és a nyomatok a hagyományos gyökerekből sikoltoznak, míg a mintaválasztás nagyon elegáns és modern. A saree tele van nehéz műalkotásokkal, amelyek a hagyományos mintákat és témákat egybe taszítják, míg a különböző etnikai irányzatok színes összeolvadása megkülönbözteti a normál szárit ettől a kizárólag gyönyörűtől.

Még egy Kalamkari:

sarees típusok 20

Azok számára, akik még mindig kíváncsiak arra, hogy mi is a kalamkari szári, itt egy újabb példa a kalamkari szárire, hasonlóan az előzőhöz, amit most láttunk. Ezek a száriak általában tele vannak tele élénk mintákkal, mindenféle színválasztékban, amely életet lehel a megjelenésbe, miközben a furcsa szórakoztató hányados érintetlen marad. Nem csak mintákkal vannak tele, de ezek a szárik különböző hagyományos és modern mintákból állnak, amelyek közül választhat. Gyakran élénk árnyalatokban, feltűnő kombinációkkal, tartsa ezeket a szárikat egy sportos napra, nem pedig hétköznapi találkozóra.

Kegyesen kék ég:

a szári típusai 21

Ismét visszatérünk a rágógumi színekhez, ezúttal a tavaszi déli égboltra emlékeztető kék, ragyogó és ragyogó, ahogy a szári teste megtelik ezzel a gyönyörű árnyalattal. A szári határvonala fekete georgette, amely lágyan csillog, mivel a külső vonal bonyolult fekete virágmintája érdekes megjelenést kölcsönöz.

Ombre -ban:

19

Ebben a cikkben már korábban is megjelenítettük az ombre árnyalatot, és itt egy újabb, ezúttal kávés árnyalatokban, nem pedig a kékekben, a mély és a fény közötti színkontraszt gyönyörű rézszínt hoz létre, és a szegélyek széles matt arany színben pompáznak minta. A fém kiegészítők általában nagyon jól illenek ehhez a megjelenéshez. Akár ócska ékszereket is választhat, talán egy vaskos nyakkendőt egészen a középső részéig, és egy csinos karkötődarabot hozzá..

A Colors Of Joy -ban:

a szári típusai 23

Nem a monokróm nyomatok késztetik szívverésünket, hanem a különböző darabok meglehetősen színes csíkjai, amelyeket magáról a szivárványról vettünk, így a szári rendkívül szépnek tűnik. A legjobb része ennek a szárinak az, hogy választhat mind egy hivatalos találkozó során, vagy egyszerűen csak egy régóta várt találkozóval egy rég elveszett barátjával egy nyári kávézó csendes hátterében.

Batik szerelem:

a szári típusai 24

Más, mint a kalamkari nyomatok, és mégis ugyanazon a lépésen, ez az absztrakt formatervezési minta Batik -nyomtatásként ismert, amelyet széles körben használnak, mint az egyik fő hagyományos mintát, amelyet sok felsőben, tunikában és hasonlóban látnak. Itt a szári drapériája fehér színű, mert a barna és bézs háttér lenyűgöző tényezőt ad a szárinak.

Lágy virág:

a szári típusok 8

A virágok a hagyományos tervek szerves részét képezik, amelyek egyszerre mutatják be az erőt és a feminizmust. A mindennapi, stílusos megjelenés érdekében ne keressen tovább, mivel ez a csodálatos virágos erejű szári megrémít, mivel a minta egyszerűsége még inkább kiemeli a formatervezést. Az alap puha bézs vagy törtfehér selyemből készült, tetején gyönyörű sárga és rózsaszín virágok ötvözete díszíti a szárit.

Ombre Blue:

a szári típusai 9

Az Ombre-t egy új, kétszínű trendnek nevezik, ahol az egyik szín lassan feloldódik, hogy összekeveredjen a másik színnel, ahelyett, hogy meghatározott vonala lenne, amely megkülönbözteti a két színárnyalatot. Itt az ombre színárnyalat kék színű, mély és világos kontrasztban állnak egymással, mivel a bézs színű díszítés lenyűgözőnek tűnik.

Faux Print Saree:

Sári típusok 25

Még egy absztrakt minta díszíti a szári testét, mint a finoman nyomtatott szári kék sport monokróm szál csíkokkal és digitális nyomatokkal, amelyek a megjelenés ragyogását keltik, míg a lágy gesztenyebarna és a kék különböző kék árnyalatokkal keverve történő használata jól hozzáteszi megérdemelt szépsége a megjelenésnek. Ez egy szórakoztató szári, és gyakran nem lenne megfelelő választás a hivatalos viselethez. Azonban találkozás és köszöntés barátokkal vagy születésnapi parti, és ez lehet az alkalom arra, hogy sportoljon.

Alig fém:

26

A szürke unalmas és unalmas színű lehet, ha nem megfelelően párosítják, és itt a monotónia megtörése nemcsak a finom kékeszöld színű szürke, amely a szári testét képezi, hanem a színek kitörése is, amely kitölti a csíkokat a határvonalak mentén, ami hozzáteszi a megjelenés egyedisége. A saree pop -kanári -sárga és sima babarózsaszínt használ színválasztékként a fekete csíkon keresztül, amely befejezi a szári megjelenését.

Szilárd színek:

27

Későn egy újabb trend kerekedett körbe, ahol a saree szín nem más, mint egy egyszerű, szilárd árnyalat, amely nem tartalmaz semmilyen mintát vagy mintát. Ez egy futurisztikus, egyszerű gondolkodású megjelenés, és általában a legfinomabb selyemből vagy a legjobb csipkéből készül. Itt látjuk a gyönyörű királyi kék szárit, amely lágyan csillog szaténárnyalatában. Ez lehet az egyik legjobb hivatalos plusz party -megjelenés, ha megfelelő kiegészítőkkel párosítják.

Monokróm a legjobb esetben:

a szári típusai 28

A saree klasszikus tejfehér csodálatos, de ami szabad szemmel elkerül, és alapos vizsgálat során kiderül, az a puha fekete foltok, amelyek az egész testre fröccsennek, és amelyek a szári kinézetének részét képezik. A fehérek között azonban gyönyörű matt fekete virágminták használata a levelek és ágak részletezésében, és mindez kiváló kontrasztot teremt, és az egyik legjobb finom megjelenést kölcsönöz a szárinak.

Pasztell és arany:

29

Nem csak a saree pasztellfehér árnyalata ad színt a ruhának, hanem a csillogó arany csíkok is hihetetlenül jól néznek ki a hátsó pasztell háttérben. Ez a kialakítás magában foglal egy kicsit mindkettőt; a hagyományt szem előtt tartva, míg a modernista dizájn egyszerűen kiemeli a szárit a többi közül. Ami még szebbé tenné, egy egyszerű kiegészítő, lehet arany, nyakkendő vagy karkötő.

Csillogó paradicsom:

Sári típusok 1

A káprázatos gyémánthoz hasonló saree, ennek a szárinak az alapja meztelen árnyalatú, és természetes józan hangot ad, míg a szári vége finomnak tűnik, fehér alapon készült puha virágmintákkal. A meztelen szín különösen alkalmas egy enyhe napsütéses olajbogyó bőrszínre. A saree -t igazi gyöngyszemként kiemeli a darab csillogó körvonala. Valóban ragyogó partikép.

Bíbor házasság:

sarees típusok 30

A vörös nemcsak a szerelem vagy a kéj színe, hanem az indiai esküvői jelenet tomboló színe is. Ez elsősorban egy kimondatlan norma, amely azt mondja, hogy a menyasszonyt a szerelem vörös árnyalataiban kell díszíteni, és itt a tökéletes példa egy esküvői eseményre, amelyet arany ékszerekkel párosíthat a tökéletes megjelenés érdekében. A piros virágminták kiemelik a szári testét, míg a külső vonalon lévő széles arany csík növeli a megjelenés ragyogását.

Ezek a kedves szárik minden alkalomra kiválóak. A szári viselésének legjobb része nemcsak a stílus, hanem a kényelem is. A szári is rendkívül sokoldalú ruhadarab, és a kegyelem és a nőiesség szimbóluma. Mivel sokféle kivitel közül választhat, meglehetősen nehéz feladat az Önnek megfelelő saree típus kiválasztása. Megtestesülni Ha gyakorolja a szári drapériájának művészetét, semmi sem tehet elegánsabbá, mint a szári.