Hogyan tartsuk fenn régi barátainkat?

Nagy áldás, hogy vannak barátaink, és nem csak azok a barátok, akik pillanatnyilag ott vannak, hanem egy életen át. Képzeld el, hogy nincs kivel beszélned, van, akivel megoszthatod belső érzéseidet, és van, aki türelmesen meghallgat téged, és nem ítélkezik? Rémálomszerű, nem igaz !! Éppen ezért mindenkinek szüksége van valakire, mint barátra, olyan barátra, aki olyan lehet, amilyen a való életben, nincs igénye, nincs akasztása, nincs felöltése, és akivel bármikor furcsa és őrült lehet.

Vásárlás, étkezés, ebédek, filmek, dráma és színház, vagy talán az új gyerekről beszélni az utcán, és mindez félelmetesnek és élvezetesnek tűnik, ha valaki közel áll hozzá, mentalitásbölcs nem? És ezért fontos, hogy egész életen át tartó barátaid legyenek, legyen valaki, akivel együtt lehetsz, és akivel megöregedhetsz.

Az alábbiakban felsorolunk néhány legjobb lépést a régi barátok fenntartásához? egész életedben.

Hogyan tartsuk fenn régi barátainkat

A valós élet forgatókönyve:

Valljuk be fiúk és lányok, az elválás bánata elkerülhetetlen. Mindannyian gyerekkorunk óta választunk barátokat egy életre, azonban ahogy felnőünk, különböző utakon haladunk. Néhányan közülünk egyetemet váltanak, és több mint egy évre el kell költözniük a városból.

Vannak közöttünk olyanok, akik új, jól fizető állásokat szereznek, és végleg elköltöznek otthonról. Talán az egész család úgy döntött, hogy teljesen elköltözik a számukra legismertebb okokból. Ilyenkor a barátok hátra maradnak, és tovább kell lépnünk, kővel a szívünkön. Az ilyen helyzetek szinte mindennap előfordulnak, de ahol van akarat, ott biztosan van megoldás. Meg kell találnunk az eszközöket a kapcsolattartáshoz, és hagyjuk, hogy a barátok közötti barátság köteléke megszakadjon.

[Többet látni: A barátok típusaira szükség van]

1. A legjobb barátjának telefonon vagy skype -on való felhívása manapság nem feladat. A technológia fejlődésének köszönhetően mostantól kapcsolatban maradhat, felzárkózhat, és akár online is lóghat, még akkor is, ha ti ketten vagy az egész csoport mérföldekre vagytok egymástól. De ha ugyanabban a városban tartózkodik, havonta egyszer vagy kéthetente egyszer utoléri az ebédet, vacsorát, vagy pár kávét vagy sört, akkor alkalmasnak és nagyszerűnek tűnik, hogy elkényeztesse barátait. a kapcsolattartás időt vesz igénybe, és energiát fektet a találkozásra. Nagyszerű tervezni egy társalgást; gondoskodjon azonban arról, hogy központosított helyen legyen, mindenki számára könnyen hozzáférhető, és olyan időben, amikor mindenki el tud jönni. Ha valakinek nem sikerül, próbálja megérteni, és ne féljen tőle.

Többet látni: Hogyan szakíts a legjobb barátoddal

2. Egy másik módszer annak biztosítására, hogy Ön és közeli barátai kapcsolatban maradjanak, ha csatlakozik egy klubhoz. Ez történhet online vagy egy egyszerű helyszínen, de tartson egy olyan klubot, amelynek van értelme és szinkronban van mindenki ízlésével. Ez lehet egy könyvklub; egy kávé találkozó az öregeknek, egy jótékonysági klub, és a lista végtelen lehet. Ezzel nemcsak segítenétek egymást a kapcsolattartásában, hanem képesek lennének megragadni egymás árnyalatait az életben is. Meg lehet osztani a felnőtt élet könnyű vezetésével kapcsolatos bevált gyakorlatokat is

Konfliktusok feloldása:

Sokan megesküdtek, hogy álcázott áldásként ilyen társalgásokat tartanak. Azt mondják, hogy a régi barátokkal való találkozás és az ilyen ötleteken keresztül való kapcsolattartás segítette őket abban, hogy megoldják a múlt problémáit, erősen közelebb maradjanak egymáshoz, és mindvégig tartós kötelékeket teremtettek, mind személyes, mind szakmai alapon. Tehát készen áll arra, hogy mindent megtegyen a régi barátságok fenntartása érdekében!!

Többet látni: Hogyan tiszteld a barátaidat