Bryllupsrejse i Indien i januar? – Overvej disse 9 store destinationer

Det være sig en stor eller lille budgetteret bryllupsrejse; indsigtsfulde forslag er en stor hjælp til at bruge de dyrebare tidspunkter, efter at du har været i kontakt. Alle de kærlighedsfugle på bryllupsrejse i løbet af januar må ikke gå glip af de geniale muligheder, Indien giver. Der er en overflod af smukke destinationer, der er perfekte til romantiske udflugter i Indien; perfekt til alle måneder og årstider. Her tager vi dig gennem de ni bedste bryllupsrejse -steder i Indien i januar.

Bryllupsrejsedestinationer i Indien i januar:

Her er de bedste bryllupsrejse steder i januar i hele Indien. Leder du efter de bedste bryllupsrejse -steder i Indien, hjælper denne artikel dig.

1. Agra:

Bryllupsrejse Steder I Indien I Januar

Et af de syv vidundere i verden er Taj Mahal fortsat et ukueligt symbol på kærlighed. Hvad kunne være bedre end at tage din ægtefælle inden for murene i denne ældgamle bygning og føle den kærlighed, der oversvømmer dette monument? Agra, der ligger nord for Indien, huser denne storslåede bygning og har også andre historiske monumenter såsom Agra -fortet, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariams grav og så videre. Januar er en af ​​de hyggeligste og behageligste måneder at besøge dette sted, da det vintrer, og klimaet er behageligt og på den køligere side. Der er ingen tvivl om, at Agra er et af de bedste bryllupsrejsesteder i Indien i januar.

 • Par kan besøge Sadar Bazar og nyde gademad eller tage en tur til Keoladeo Ghana National Park og bruge tid på at køre rundt.
 • Agra ligger i Uttar Pradesh, hvilket gør rejsen ganske let for det nationale og internationale par. Der er et godt forbundet og stort netværk af jernbaner og kan også vælge at rejse via vej. Der er også flere busforbindelser tilgængelige fra andre dele af landet.
 • Agra er et varmt sted for turister hele året, og har derfor mange steder at bo. Par kan vælge at bo på hoteller, hjemmeboende eller offentlige pensionater, som alle er lige gode og rimelige.
 • Mughalai -mad, Kachori, Bedhai og Chaat er alle gode mad at prøve i de lokale butikker for deres autentiske smag.
 • Agras Kheria Lufthavn er forbundet til New Delhi med hyppige flyvninger med Air India. Stedet har to mellemstatlige busterminaler og er godt forbundet med andre busstationer. Der er også fem jernbanestationer i Agra, og tættest på Taj Mahal er Agra Cantt Station.
 • Et tre-dages besøg ville være tilstrækkeligt for par at nyde dette sted og området omkring det. Planlægning af rejsen og undgå lokale guider ville være let på tegnebogen.

2. Daman og Diu:

Daman og Diu

Disse to små enklaver i det vestlige Indien er et sted med nogle af de smukkeste strande, der findes i verden. Her vil du se gyldent og hvidt sand, der blander sig i det klare blå hav, scintillating med solens stråler. Den portugisiske besættelse i mere end 450 år har efterladt uudslettelige mærker på stedet. Strandene her er den største turistattraktion, og det rolige og blæsende vejr gør det til de bedste bryllupsrejsesteder i Indien i januar. Selvom Daman har en smuk strand ved navn Devka, er det ikke helt sikkert at svømme her. Der er dog en forlystelsespark tæt på stranden og andre monumenter såsom St. Jerome Fort fra 1600 -tallet og Bom Jesu Kirke for at drænke os i stedets herlighed. Til sammenligning er Diu mere en badeby, og Nagoa -stranden er berømt for sin uberørte skønhed.

 • At besøge Jain -templet, Samudra Narayan Mandir, vandlandet Mirasol og nyde en række eventyrsport på strandene i Daman og Diu er nogle af de muligheder, par kan vælge. Ghoghla -stranden er den største strand i Diu og tilbyder fremragende muligheder for svømning, surfing og parasailing.
 • Den nærmeste lufthavn til Daman og Diu er i Mumbai. Du kan også i stedet vælge at rejse med tog, i hvilket tilfælde Vapi banegård ville være tættest på din destination. Traverse via vej er også en mulighed, du kan gå efter det.
 • Feriesteder og hoteller er tilgængelige i alle prisklasser, hvor par kan trække sig tilbage efter dagens rejse og sightseeing.
 • En 4-dages planlagt tur ville være tilstrækkelig for par at rejse og nyde forskellige aktiviteter på disse steder.

3. Jaisalmer:

Jaisalmer

Beliggende i den kulturrige del af Rajasthan, har Jaisalmer smukke fæstninger, bemærkelsesværdige villaer og gamle Havelis, alle velegnede til en tur med sjovt og eventyrligt. ‘Den gyldne by’, som den ofte omtales, har en følelse af mystik og romantik i luften og med det perfekte vejr i vintermånederne er det en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien i januar. Tazia -tårnet, ørkensafari -shows, Patwon ki Haveli, templer og den gyldne fæstning er kun nogle få af de steder, nygifte par kan nyde.

 • Man kan nå denne destination med tog eller med fly. Der findes også mellemstatlige busture. At rejse på vej kan også vælge, hvem der elsker lange køreture. Ellers kan de lange køreture i busserne endda være udmattende.
 • Sightseeing i denne gyldne by inkluderer parasailing ovenfra fra Thar -ørkenen, sejlads på den berømte GadisarLake. Det kan være store og spændende aktiviteter at forkæle.
 • Der er flere hoteller i Jaisalmer på grund af turisme. De er velholdte og giver en hyggelig følelse.
 • Bhang, lokale lassi og ghotua er mad, der skal prøves for hvert par, der besøger dette sted. Det er specialiteter fra Jaisalmer.
 • Du kan nemt holde omkring fem dage til en bryllupsrejse her, da to dage kan gå til rejser, og andre inkluderer sightseeing og andre aktiviteter

4. Lonavala:

Lonavala

I vintermånederne januar har bakkestationer i mellemhøjde den mest romantiske aura med en behagelig temperatur og hyppige briser. Lonavala er et sådant sted en af ​​de mest maleriske turiststeder i Maharashtra. Dens nærhed til storbyer som Pune og Mumbai gør den ideel til en lille pause fra bylivets stress, da dens miljø er rigeligt i frodige grønne bakker og kølige fejende briser. Denne smukke bakkestation tæt på Pune er det bedste sted at tage på bryllupsrejse i januar i Indien.

 • Par, der nyder eventyr, får en godbid, da der er rigelige steder til trekking såsom Rajmachi og Kondane Caves, Nagphani. Aktiviteter såsom varmluftsballonsafari er også tilgængelige.
 • Rejsende kan nå stedet med fly ved at rejse til den nærmeste lufthavn i Pune og fortsætte turen via vejen. Par kan også ankomme til Pune International lufthavn, som ligger 64 kilometer. De kan også vælge at rejse med jernbaner eller på vej via offentlige og private busser. Lonavala ligger på motorvejen Mumbai – Pune og er i sig selv en vigtig station.
 • De fleste varianter af indiske og kontinentale retter er tilgængelige på forskellige hoteller i området. Der er også lokale spisesteder, der serverer lokale måltider.
 • Der er masser af valg af hoteller og hytter, hvorfra par kunne vælge.
 • En fire-dages tur ville være tilstrækkelig til at nå stedet og nyde naturens dusør og vende tilbage med gode minder.

5. Kasauli:

Kasauli

Kasauli er en lille by i staten Himachal Pradesh. Det er en bakkestation beliggende i 1.927 m højde og gøres smuk af sine omfattende skove og skove fulde af egetræer og fyrretræer. Det er helt indrettet med et naturskønt landskab, brostensbelagte stier og victorianske palæer, der giver denne station en romantisk stemning og minder turister om den svundne britiske æra. Det er det bedste sted at besøge i januar på bryllupsrejse i Indien. For en romantisk eskapade ville det være en god idé at have lidt tid til sig selv og gå sammen med fuglens beroligende stemme til dette fredfyldte sted i lavsæsonen.

 • Bortset fra det smukke landskab på dette sted ville det at gå midt i dette være den bedste ting at gøre i Kasauli. En tur rundt om Gilbert -stien og trekking på rollator -paradis ville være foryngende. En tur på Legetoget ville også genoplive barnet i dig.
 • Der er ingen direkte transportmidler til Kasauli end på vej. Den nærmeste lufthavn er Shimla, som ligger 35 km derfra. Du kan nå tæt på steder via luft og med jernbane, og derefter nå Kasauli ad vej.
 • At behandle dig og din elskede noget tibetansk mad, som er bredt tilgængelig, vil vække dine smagsløg. Desuden kan du prøve den grønne ingefærte og bandosamosa, mens du er her.
 • Lej en villa eller et sommerhus beliggende ved kanterne af bakken, for at sove midt om natten og vågne op til fadrenes fnitter og kold, luftig morgenluft.
 • En fem-dages rejse ville være tilstrækkeligt for nygifte til at udforske skønheden i dette sted. En shoppingtur på det tibetanske marked ville være den bedste måde at afslutte din bryllupsrejse på dette sted i januar.

6. Bhimtal:

Bhimtal

En anden smuk bakkestation beliggende i skødet af Kumaon -bakkerne i Uttarakhand er Bhimtal. Det, der tiltrækker turister til dette sted, er imidlertid ikke den kølige brise eller bjerget, men Bhimtal -søen og øen i centrum. Charmerende landskab og smukke bygninger og strukturer gør det til et af de bedste bryllupsrejsesteder at besøge i Indien i januar.

 • Bhimtal ligger i bydelen Uttarakhand og tæt på Nainital, og er tilgængelig med fly og jernbane til de nærmeste byer og kører ad vej i den resterende afstand.
 • Stjernekiggeri og udendørs camping, sejlads og fiskeri i søerne i Sat Ral, vandreture til den nærliggende bakke er nogle af de rekreationer, som par kan forkæle.
 • Ligesom andre bakkestationer på vores liste er Bhimtal også tilgængelig med tog og luft ved at rejse til den nærmeste jernbanestation og lufthavn. Den resterende afstand til din destination bør også foretages ad vej.
 • Feriesteder og hoteller er let tilgængelige på Bhimtal, hvilket gør opholdet der problemfrit.
 • Stedet kan prale af mange lokale sightseeing steder som Victoria Dam, Folk Culture Museum, Naina Park og så videre. Et 3-5 dages ophold er ideelt.

7. Alleppey:

Alleppey

Beliggende i Kerala kaldes Alleppey ofte for ‘Østens Venedig.’ Dette sted er romantisk, fyldt med flere turistattraktioner og aktiviteter for at engagere enhver besøgende. Det er et tilflugtssted, især for dyreliv. Maden her er unik og forbløffende, især risvin. En blanding af alle disse faktorer og det milde og behagelige vejr om vinteren gør dette sted til det bedste sted at tage på bryllupsrejse i januar i Indien. Slap af, og slap af, mens du krydser over bagvandet.

 • Bagvandet i Alleppey tilbyder par et magisk ophold i et par dage uafbrudt af verden. Leje et privat bådehus og tilbringe særlige øjeblikke med at kigge på den skønne solopgang og solnedgang og de flokende fugle over det mousserende vand. Tag et glimt af landsbyerne på kysten og sejl langs.
 • Andre store attraktioner på stedet er Krishnapuram Palace, Kayamkulam, Alappuzha Lighthouse, Chettikulangara Devi Temple, Ambalappuzha Sri Krishna Temple, Alappuzha Beach og Marari Beach.
 • Det er bedre at leje bådehuset personligt på destinationen eller online, da pakker for det meste kun omfatter sejlturen på tværs af bagvandet, og det kan blive ret skræmmende efter en dag eller to. Hvis det gøres personligt, kan du også vælge at besøge andre steder af interesse.
 • Kerala Sadhay og Kerala Morgenmad er et must at prøve.
 • Cochin International Airport er den nærmeste og godt forbundne lufthavn til Alleppey. Luksusbusser med aircondition kører til og fra byer uden for Kerala. Busser fra Kerala State Run Transport Corporation forbinder Allepey med andre byer i staten. Jernbanesystemet er også nyttigt til rejser, og det samme er taxa og autorickshaw -tjenester. Hvis du vælger at køre selv, er Allepey tilgængelig med NH47.

8. Coorg:

Coorg

Coorg, en lille bakkestation i Karnataka, er kendt for sit rolige og rolige miljø. Det har Kaveri -floden, der flyder gennem sin dal. Dette sted gør landskabet endnu mere fascinerende. Midt i denne stille og ensomhed er tilstedeværende feriesteder, Iruppu og Abbey Falls, Nagarhole National Park, Dubare Elephant Camp og andre sådanne attraktioner. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i januar i Indien. Hill stationen har tropisk vejr, og det er altid behageligt; det bedste tidspunkt at besøge stedet er dog omkring januar måned.

 • Det er et perfekt sted for sightseeing og udendørs aktiviteter, og par kommer ofte her for at undslippe varmen og støjen fra sletterne.
 • I løbet af vinteren Coorg er det, og temperaturen falder. Bagtæppet er imidlertid spektakulært frodigt og det farverige, hvilket gør det til et perfekt sted for par.
 • Sørg for at besøge det tibetanske kloster ved Kushalnagar, Thalakavery, Abbe falls, Iruppu falls og Nagarhola Sanctuary. Meget dyreliv kunne ses i helligdommen i løbet af morgentimerne.
 • Den nærmeste indenlandske lufthavn er cirka 160 kilometer væk, hvilket er Mangalore International Airport, og den internationale lufthavn er længere væk i Bangalore. KSRTC deluxe busser er tilgængelige fra større byer som Bangalore og Mysore. Den nærmeste togstation er i Mysore. For selvkørende er det en usædvanlig mindeværdig oplevelse at køre til Coorg.
 • Hovedfødevaren er ris, og de indfødte elsker krydret aromatiske karryretter med kylling, svinekød osv. De har også dejlige grøntsagsretter på menuen.

9. Andaman- og Nicobarøerne:

Andaman- og Nicobarøerne bryllupsrejse januar

Andaman- og Nicobar -øerne er en øgruppe bestående af 572 små øer, der har et fantastisk udvalg af geografiske terræn, lige fra sletter og strande til klippefyldte bakker og bjerge. Nøglen og hovedattraktionen på dette sted er det naturskønne landskab, der får dig til at blive tryllebundet. Den romantiske natur på dette sted gør det perfekt til en bryllupsrejse i Indien i januar.

 • Den årlige turistfestival bliver en oplevelse og sjove stunder sammen.
 • Snorkling er et must at prøve en aktivitet for at nyde skønheden i undersøiske liv og koralrevene. Bioluminescens vil forbløffe dig, og det vil også undersøiske marine liv.
 • Lufttransport er den primære mulighed for at rejse, da destinationen er en ø. Indiske byer som Kolkata, Bengaluru eller Chennai er de eneste steder, hvorigennem øen er tilgængelig. Færger fungerer en eller to gange om ugen for at oprette forbindelse til området.
 • Skaldyrsdelikatesser fra lokale led skal prøves. Maden her er ret dyr; Men det stedskønne køkken på dette sted vil helt sikkert holde os i gang.
 • Andaman og Nicobar er en samling af 572 strålende og frodige øer. Par kan vælge mellem eksotiske, luksuriøse hoteller og feriesteder for et uafbrudt og roligt ophold. Sea Princess Beach Resort i Wandoor og Silver Sand Beach Resort eller den lokale resten er nogle af mulighederne.
 • Medicinske butikker og hospitaler er tilgængelige i større byer som Port Blair.

Uanset om du vil putte i vinterkulden eller nyde de tropiske blomster sammen, har den romantiske januar måned mange bryllupsrejsedestinationer i Indien at byde på. Disse er nogle af de bedste og mangfoldige muligheder at vælge imellem, og der er flere; det er ingen overraskelse, da det er Indien med unikke terræn og forskelligt regionalt klima. Del din oplevelse med os i kommentarfeltet herunder, og kontakt os, hvis du har spørgsmål, vi kan hjælpe med.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Er rejsen til Kasauli sikker til en bryllupsrejse?

Svar: Himachal Pradesh er et af de sikreste steder i Indien, hvilket også gør Kasauli til et sikkert rejsemål. Folk er samarbejdsvillige. Samlet set er det et meget fredeligt sted at bruge din tid på. Glem ikke at bære dit ID med dig.

Q2. Hvor meget ville en lille budget bryllupsrejse pakke til en bakke station koste?

Svar: Billige budgetvenlige bryllupsrejsepakker kunne starte på Rs. 30.000 fra rejsebureauer. Kasauli og Coorg er gode muligheder at overveje.

Q3. Er husbåds bryllupsrejse i Alleppey prisen værd?

Svar: Oplevelsen afhænger primært af personlige ønsker. Samlet set, hvis det er en første gangs oplevelse, og hvis du er kommet fra en hektisk livsstil, ville din bryllupsrejse bare være ideel på husbåden, der sejlede over bagvandene. Det serverede køkken er også udsøgt. Sørg dog for, at opholdet ikke er længere end en dag eller to.