20 bedste barsels -bh’er og tips til perfekt pasform

Leder du efter barsel -bh’er? En barsel-bh er en suppleret beskrivelse af en normal bh-specielt designet til tilfredsstillende at understøtte dine voksende bryster under hele graviditeten. Når du har valgt en barsel-bh, er mulighederne uendelige. Men tro ikke, at du er nødt til at smide stilbogen ud af vinduet, mens du er gravid. Bredere stropper, en elastisk bomuldsfor, plus ekstra kroge og øjne på båndet er i øjeblikket nogle af de funktioner, du klassisk finder i en barsel -bh. Barsel -bh’er involverer typisk ikke bøjlekopper. Tjek denne artikel for at udforske nogle af de bedste barselsbraletter.

Nyeste og komfortable barsel -bh’er:

Her er vores 20 bedste barsels -bh’er med billeder som følger os.

1. Push Up barsel -bh:

Push Up barsel -bh

Denne push-up bh er specielt designet til nye mødre, der kan lide at se sanselig ud. Det giver et godt løft til sænkede bryster og får dig til at føle dig selvsikker igen. Det giver den rigtige spaltning afsløring, og de brede stropper kan sidde behageligt på skuldrene. Kopperne er lavet med blonder og bløde puder til et smukt look.

2. Stropløs barsel -bh’er:

Stropløs barsel -bh'er

Hvem siger, at ingen mødre ikke kan bære stilfulde tøj? Mange fashionistas har svært ved at modstå at bære stropløst tøj, og denne smukke bh er lavet lige til dem. Denne stropløse bh er en sømløs model med en perfekt pasform, der krammer dine bryster. Denne polstrede bh tilbyder den støtte og dækning, du har brug for, mens du bærer en stropløs kjole.

3. Polstrede barsels -bh’er:

Polstret barsel -bh

Leder du efter en barsel -bh med puder? Tjek denne smarte model, der kommer i en problemfri, polstret model. Denne bh er en ikke-kablet model og leveres med en god rem til at holde den på plads. De brede stropper giver god støtte og har clip -down kopper for at gøre fodringstiden let. Dette kan være den perfekte bh for mødre, der kan lide at have behagelige t-shirts på.

4. Bomulds -barsel -bh:

Barsels -bh i bomuld

Hvis du leder efter en hudvenlig bh, er dette graviditetsundertøj i bomuld det bedste valg. Denne grå barsel -bh er lavet med strømpebomuld og leveres med klip -ned -kopper. Taljebåndet giver god støtte og giver den perfekte pasform til dine bryster. Denne bh har sømme, der giver den rigtige form og løft. De sorte midterknapper får det til at se sødt ud.

5. Blond barsel -bh:

Blond barsel -bh

Dette er for alle de mommas, der ønsker at fodre med stil. Det tilbyder et feminint og sexet look med blonder fastgjort til hoved -bh’en og fungerer også som en bralette. Den leveres med en clip -down kopper for at afsløre blonderne, som har adgang til foder. Denne super bløde bh er ganske behagelig og giver den bedste støtte til dine bryster.

6. Trådløse barsels -bh’er:

Trådløse barsels -bh'er

Trådløse bh’er er ret populære hos mødre, da de er mere komfortable end den kablede sort. Denne bløde grå bomulds -bh leveres med aftagelige stropper til at konvertere dem til enhver form, du ønsker. BH’en leveres med en ryglukning og et klip ned for at gøre amning lettere. Taljebåndet sikrer, at din bh bliver på sin plads.

7. Plus Size BH’er:

Plus Size BH'er

Dette er en af ​​de mest stilfulde og komfortable barsels -bh’er til mammor med større bryster. Det giver den rigtige støtte til dine overdimensionerede bryster med en åbning til klipning til amning. Denne bh uden bøjle er designet til at tilbyde behagelig støtte med kopper med medium dækning. Denne særlige frostede model fra Cake Maternity kommer med en feminin blonder for at gøre mor tid smukkere!

8. Barsel T-shirt BH:

Barsel T-shirt BH

De fleste barsels-bh’er er ikke egnede til at blive brugt under t-shirts, da de kan afsløre dine brystvorter. Denne super bløde bh er lavet i bomuldsagtig materiale, der giver den rigtige støtte og komfort. Det er en bh med medium dækning med superbløde stropper og pull-down clips for at afsløre bryster. Det elastiske taljebånd giver den rigtige pasform.

9. Barsels -sports -bh:

Barsel sports -bh

Tjek denne fantastiske bh, der kombinerer sport og barsel sammen. Dette er specielt til aktive mødre, der kan lide at gå til træning, men samtidig vil sikre, at deres baby får den rigtige ernæring. Frontklappen kommer i et superblødt materiale, der tørrer hurtigt og absorberer sved. De indvendige kopper kommer i en afslørende model til pleje af deres babyer.

10. Barselsøvn -bh:

Barsel søvn bh

Som nybagt mor skal du have masser af søvn. Men når bh’er kvæler dine bryster, kan du opleve ubehag under sengetid. Nu får du god søvn, mens dine bryster får den gode støtte, de har brug for, med denne behagelige barselsøvnebh. Den nøgne bh er ret let, trådløs og har ingen spænder eller knapper til at stikke din under din søvn.

11. Barsel -bh’er til moderskab:

Moderskab BH'er

Denne bh med medium dækning giver den bedste støtte og komfort, du har brug for, mens du ammer din lille. Moderskab er et populært mærke til barsel, og denne model er lavet med letvægtsmateriale og bløde puder for at give den bedste dækning til dine bryster.Den leveres med bøjler for at give et let løft til dine saggy bryster.

12. Melinda G Easy Fit Fab Curvy T-Shirt Soft Cup Amning Bars:

Melinda G Easy Fit Fab Curvy T-Shirt Soft Cup Nursing Barsel-bh

Den har en blød kop -bh med hele grebet på en bøjle uden ledning. Easy Fit Fabs ekstra brede bånd sammen med bagkrogen plus øjne giver støtte til selv veludstyrede mødre. Den passende enhånds klip på kopperne gør den enkel at bruge plus giver hurtig adgang til amning.

13. Bella Materna Anytime Bralette barsel -bh:

Bella Materna Anytime Bralette barsel -bh

Ingen nøjeregnende klip på stropperne til at håndtere, bare træk sidelæns Anytime Bralettes -koppen med den ene hånd til sygeplejersken – når som helst. Denne trådløse bh har yderligere indstillinger bagpå, så du kan klæde den på fra barsel under hele sygeplejen. Nogle kvinder siger, at det også er en perfekt bh til at sove i.

14. Hot Milk Luminous Nursing Bars:

Hot Milk Luminous Amning BH

En amme -bh, der tilfredsstillende støtter plus smuk? Den lysende bh indeholder flirtende blondekant plus sarte detaljer i satinbue, men den ofrer ikke ved pasform ellers komfort. Denne bh tilbyder en vidunderlig støtte uden bøjle plus bruger seks rækker krog plus øjne til yderligere støtte.

15. Morph Maternity Pull On Nursing Bra:

Morph barsel træk i sygepleje bh

Den krydser halsudskæringen for ubesværet pleje, smidige stropper hviler tilfreds på skuldrene og efterlader ingen mærker på din hud, åndbar, let at bære og vedligeholder. Dette er den bedste bh til gravide, der ønsker blød støtte -bh, der strækker sig uden at forårsage ømhed.

16. Belabumbum Bamboo Sleep Maternity Bra:

Belabumbum Bamboo Sleep Maternity Bra

Du får muligvis ikke meget søvn, men når du får lukket øje, er bambus søvn-bh meget blød plus det behagelige racer-back-design gør det til den sidste amme-bh at bære i seng. Denne bh giver let støtte plus enkel indtrækning til side til amning og leder naturligvis fugt væk.

17. Tanzky Women’s Comfort Nursing Bars:

Tanzky Women's Comfort Nursing Maternity Bra

Tanzky kvinders beroligende pleje -bh er en trådfri front -knap -bh, der er 100% bomuld plus, leveres i to søde plus lyse mønstre. Det er den billige bh, bortset fra at den også giver mindre støtte end nogen andre på listen, uden at tælle søvn -BH’er, fornem at dette ikke er et stort valg for den mere rigelige ammende mor. De smidige stofkopper åbner sig til siden for enkel amning, plus bh’erne i almindelighed lethed skaber dette et godt valg til dovne dage, der beroliger derhjemme.

18. Ilovesia kvinders sømløse sygepleje Bralette barsel -bh:

Ilovesia kvinders sømløse sygepleje -bralette -barsel -bh

Ilovesia Women’s Seamless Nursing Bralette er den ideelle afslappede bøjle-bh til den ideelle lave pris. Braletten har ingen bøjle, hvilket betyder, at den er yderst behagelig, men den har også mindre definerede kopper end andre ammebh’er; fornem, at det kun er egnet til de dage med lavere effekt. Hver rem har et klip, der kan åbnes, hvilket giver din baby enkel adgang ved fodringstid, plus Bralette bred ryg sammen med justerbare skulderstropper, der gør den behagelig til omfattende slid.

19. Anita Maternity Underwired Nursing Bra:

Anita Maternity Underwired Amme -bh

Noget mere dækning i koppen plus svagt mere støtte også. Denne bh har superbløde polstrede bærestropper, der tyder på udtrykket “kampestenholder”. Materialet er tyndt og behageligt, plus kopperne og båndet passer mig bedst. Det lille blomstermønster vises ikke under almindeligt vægtøj.

20. Bravado Designs Essential Embrace Nursing Maternity Bra:

Bravado Designs Essential Embrace Nursing Maternity Bra

Dette er den bedste amme -bh, dog ikke til en fantastisk pris, kendt for konkurrencen. Denne ledningsfrie, useriøse bh er en blanding af 42% nylon, 44% bomuld og 14% spandex, der giver en fin balance mellem lindringer, åndedrætsevne og fleksibilitet. De nødvendige Embrace -bh’er findes i de fleste bryst, og endvidere kopstørrelse, så de fleste ammende moder vil finde sin ideelle pasform.

Barsel -bh’er:

 • Beslut din båndstørrelse (dvs. 36, 38 osv.). For at udføre dette skal du vurdere dig selv om ved at bringe målebåndet om ryggen, under dine armhuler plus op over dine bryster.
 • Find ud af din kopstørrelse. Tag fra din båndstørrelse fra omkredsen af ​​midten af ​​brystet for at finde koppens størrelse.
 • Fremstår til brede stropper, sider plus under-bust-bånd og et dybt center foran. Faste elastiske stropper slipper af med bounce plus tilbyder dig ekstra støtte.
 •  En mindste af fire krogpositioner giver din bh mulighed for at vokse efter dig.
 •  Det er bedst at have så meget stof som muligt over dine bryster. Dette vil hjælpe dig med at være i ro, hvis dine bryster bliver mere følsomme.
 • Se efter bh’er, der for det meste er bomuld. Graviditet kan løfte din kropstemperatur; Derfor reducerer en bomulds -bh irritation og lader din hud hvile.
 • Du kan vælge din favorit og passende bh ved at bære to forskellige typer BH’er flere gange. Som det, vælg mindst tre amme -bh’er i den første til brug og den anden til din garderobe og den tredje til vask.
 • Du skal bruge en blød søvn-bh til at holde om natten plus for at holde brystpuder på stedet.
 •  Husk, at du ikke bør være trættende med en bøjle – du skal forsvare det sarte brystvæv plus mælkekanaler.
 • Gå væk fra et åndedrætsrum. En bh, der er for stram, ellers kan tøj, der anvender kraft på brysterne, begrænse mælkestrømmen.
 • Når du har købt en barsel -bh, skal du bekræfte, at den passer godt til dig på den strammeste krog, så du kan slippe den ud, når brystkassen udvider sig.
 • Tænk svampet for søvn. Sørg for at købe mindst en amme-bh med bløde kopper til at klæde dig på i løbet af de første par uger efter din babys fødsel plus når du sover, da nogle amningskonsulenter mener, at ledninger i øvrigt kan knibe til sterile mælkekanaler.

Moderskab er den smukkeste fase hver kvindes liv. At føde en baby og sygeplejerske er en af ​​naturens mest mirakuløse skabelser. Det er ikke gået glip af nogen grund. Du kan gøre din fodring mest behagelig uden at miste din selvtillid ved at vælge en god barsel -bh. Disse bh’er er hver en krone værd og kan vare længe. Det anbefales at prøve disse bh’er i butikken og kontrollere den rigtige størrelse for at undgå dårlige anfald og ubehag. Gør sygeplejetiden smukkere med disse fantastiske bh’er.