9 Comfort -barsler til daglige og særlige dage

Så snart du er gravid, beslutter du dig for at skjule dig. Det er dog bedst at blande sig med venner og familie til fester, aftensmad og cocktails. Nyd en opera eller gift dig endda. Modedesignere har skabt behagelige, stilfulde barselkjoler til dig.

Stilfulde kjoler til gravide damer:

Her er top 9 kjolemodeller til kvinder i gravide dage.

1. Keaton åben skulderkjole:

Keaton åben skulderkjole

Denne behagelige barselkjole er overkommelig for alle. Denne mørkegrøn kjole er lavet af 90% bomuld og 10% spandex. Kjolens længde er op til knæene. Andre særlige træk inkluderer scoop halsudskæring, afskårne skuldre og ærmer, der når albuen

2. Gals Now – barsel mini gallakjole:

Gals Now - barsel mini gallakjole

Denne rød farvede gallakjole er lavet af mesh og for. kjole har broderet top med afrundet halsudskæring og tre fjerde ærmer. Den nederste del har små sløjfer lavet af blonder fastgjort i afstande. Den nederste del er blusset og når knæet. Der er et satinbånd, der bruges til at binde en sløjfe rundt om ventetiden. På bagsiden er der et indviklet design med det røde satinbånd, der ser vævet ud – det starter i bredere bredde, og når det går ned mod og op til hofterne, indsnævres vævningen.

3. barsel cocktail kjole i blå:

Barsel cocktail kjole i blå

Shiny Cocktail barsel kjole når over knæene. Stilen er interessant, fordi den har crossover V-udskæring, asymmetrisk kantlinje og lange ærmer.

4. MSS Bridal-barsel A-linje aftenkjole:

MSS Bridal - A -linjefødselsdagskjole til barsel

A-line barsel aftenkjole er ferskenfarvet blondemaske og for. Det når anklerne. Top har mere detaljeret, selvfarvet broderi end den nederste del. Et fersken satinbælte bruges til at binde rundt om livet. Denne kjole har også kasketærmer.

5. Silke barsel kjole til aften:

Silke barselkjole til aften

Barselkjole lavet af 100% silke og fuldt foret. Kjolens længde når hælene, mens den foran når højere end knæene Den har en V -udskæring og buet talje.

6. Daisy- lange barselkjoler til bryllup:

Daisy- Lange barselkjoler til bryllup

Barselbrudekjole, der når gulvet, er lavet af 83% nylon og 17% rayon, foring af 92% acetat og 8% elastan, interlining af 93% mikromodal og 7% elastan. Som et resultat er kjolen blød, strækbar og lacy. Unikt design er kaskadende stofindpakning over kurver, behagelig, skånsom halsudskæring og ærmer dækker overarme.

7. Amelia kjole kjole kort:

Amelia kjole kjole kort

Da denne kjole strækker sig meget godt over din bump, elsker berømtheder at have denne kjole på. Den er lavet af 94% nylon, 6% spandex, foring af 95% viskose og 5% elastan. Der findes i mange farver, men denne er i hvid farve og kan bæres ved flere særlige lejligheder. Kjolens design er, at den har blomstersnøre, bådudskæring, detaljerede kammuslingærmer, der når albuen, og en attraktiv kantlinje. Der er også et hvidt/elfenben satinramme til at binde rundt om din talje.

8. Freya barselkjole:

Freya barselkjole

Denne blå barselkjole har blonde af 42% nylon og 58% rayon og for af 95% viskose og 5% elastan. Den stilfulde halsudskæring med masser af detaljer er lavet med blonder. Denne korte kjole er knælang. Derfor er denne kjole god til at deltage i fester, middag og dansegulve.

9. barsel aften kjoler:

Barsel aften kjoler

Aftenkjole farvet askeblå er formel og spektakulær. Det er så elegant og vidunderligt, at det er velegnet til at have på i operahuset. Halsudskæring og ærmer har smykker på toppen af ​​blonderne. På bagsiden er nakken dyb og når næsten taljen. Kjolen falder godt på grund af lægene. Kjolens længde foran når gulvet, mens den på bagsiden er cirka en fod eller to længere.

Vi konkluderer, at mange moderigtige, komfortable, graviditetskjoler i forskellige stilarter og længder er tilgængelige for dig at vælge imellem.