9 Trendy barselsoverdele til daglig brug

At være gravid er den dyrebare velsignelse på planeten; mode styrer dog stadig deres sind i denne tidsperiode. De vil prale af deres babybump ved at bære designer og sødt barsel. Du kan prale af din babybump og også føle dig stilfuld ved at bære graviditetstoppe. Den mest ligetil tilgang til at føle sig levende er at gennemgå tidligere graviditetsudseende fra nogle af dine mest elskede smarte kvinder.

barsel toppe

Moderne barsel toppe til gravide damer i Indien:

Her er en liste over 9 afslappede og formelle toppe til damer i graviditeten.

1. Fødselsperiodens sarte tunika med blonde detaljer:

Fødselsperiodens sarte tunika med blonde detaljer

Denne smukke tunika er et must -have -stykke i din garderobe under graviditeten. Denne tunika -top til barsel består af 3/fjerde ærmer dekoreret med dejlige bånddetaljer. Differentier placket tilføjer polsk til denne tunika. Front åben rummer sygeplejebehov efter transport. Brug med mørke barselsstrømper eller Levis.

2. Lang blå barsel tunika top:

Lang blå barsel tunika top

Brug denne tunika i plus size til enhver del af dagen, hvad enten det er en dag eller nat. Denne tunika er krøllet foran og har en rund hals med lange ærmer og knælængde. Front åben med lynlåse i siden til forsigtig pleje til posttransportbehov. Brug med vores hvide eller mørke barselstrømpebukser.

3. Ni barsel tunika i Fuschia farve:

Ni barsel tunika i Fuschia farve

Føl dig strålende i denne lyserøde tunika. Med pyntede accenter kan denne søde barsel -top ubesværet tage dig fra en slid til en nat -lejlighed. Du kan style med bukser og dinglende nitter.

4. Ni fuldærmet barsel tunika i grå:

Ni fuldærmet barsel tunika i grå

Denne dæmpede bomuldstunika får dig til at se jazzet ud. Den har to bånd foran, som kan fastgøres for at lave en flok. Den har selvtryksplanen, der bygger skønheden i denne tunika. Du kan matche denne lange graviditetstop med mørk eller pink legging.

5. Barsel Casual Printet tunika med blondedetaljer i blåt:

Barsel Casual Printet tunika med blondedetaljer i blå

Denne tunika er lavet af bomuldstekstur med botanisk tryk, som den ser sød ud. Det er accentueret med blondeblok og er midt på låret med lange ærmer. Frontåbningen sørger for plejefaciliteter efter graviditet.

6. Graviditetsindpakning amningstrøje i dim:

Graviditetsindpakning Sygeplejertrøje i Dim

Ingen kunne nogensinde regne med, at formodninger er ammende toppe! Brug denne eksemplariske dæmpede pullover til arbejdet, eller til en afslappende nat vil det starte dit barn banke til sit bedste. Du kan koordinere det med barselbukser eller strømpebukser. Det kan endda matches med leggings.

7. Barselkomfortabel Jersey sygeplejebluse i sort:

Maternity Comfortable Jersey Nursing Blouse i sort

Denne top er strikket jerseytop med rund halsudskæring. Den har korte ærmer. Frontåbning til diskret sygepleje efter graviditet. Denne sorte graviditetstop er mellemlårlængde og kan kombineres med blå denim eller iført yogabukser eller tilbehør med sølvballeriner.

8. Stripes Barsel T -shirt i pink:

Stripes Barsel T -shirt i pink

Denne stribede barsel -tee er bedst egnet på det tidspunkt, hvor din babybump stiger dag for dag. Du kan matche denne pink tee med en af ​​dine yndlingspar jeans eller legging for et komplet look. Desuden vil hver pregger hælde mod denne top, da den er af lyserød skygge, hvilket er kvinder uden sidestykke mest elskede skygge.

9. Ni barselskjoler i gråt tryk:

Ni barselkjoler i gråt tryk

Et organiseret underliv og en trim indlejret i nakken gør en form, der komplimenterer konturen. Denne graviditetskjole -top er lavet af tekstur, der transporteres i georgette -tekstur i en selvfærdig base med diskret teoretisk tryk i dim. Denne tunika er læglængde med en helt foret kjole.

Shopping kan være for en anden verden, hvis du handler i denne fase af livet. For et par stykker er det fortsat i spidsen for deres tanker, mens de er gravide, men for andre er det grundlæggende at se den lækre mumiedel.