15 legjobb bio bébiétel -márka Indiában 2021 -re

Minden anya csak a legjobbat akarja a babának, és különösen akkor, ha ugyanezről gondoskodhat, akkor miért habozzon? Bár sok ember van odakinn, akik állandóan összevesztek, amikor a piacon általánosan kapható szokásos és a közelgő bioélelmiszerek között kell választani. Ha megérti a többszörös kétségeket, a fiatal anyukák fejében létrejön, itt van egy lista 10 egészséges bio bébiétel -márkáról. Más organikus csecsemőtápszerek megemlítése, hogy jobban megérthesse ezeket az élelmiszereket,

bio bébiétel

Organikus bébiételek és hagyományos bébiételek:

A normál bébiétel a gyümölcsök és zöldségek pürésítésének és tárolásának/csomagolásának általános folyamatából készül. Hasonló folyamat része az ökológiai élelmiszereknek is, de a bioélelmiszerek biotermesztésű gyümölcsökből vagy zöldségekből készülnek. Ez azonban nem megy keresztül kémiai termesztésen vagy növényvédő szerekkel való permetezésen. Gazdálkodásuk nagyon természetes módon történik.

Miért válasszon bioélelmiszert gyermekének??

Ha természetes táplálékot választ a babának, kevesebb vegyi anyagnak kell kitennie. Jól tudjuk, hogy a vegyi úton előállított élelmiszerek végül is hatással vannak a testünkre, de ha elkerülhetjük, hogy ezek a vegyi anyagok csecsemőinktől valamilyen módon érintkezzenek, akkor miért nem? A természetes ételek nem tartalmaznak mesterséges édesítőszereket, színezékeket vagy tartósítószereket, így nagyon egészséges alternatívája a csecsemők szokásos ételeinek.

Az organikus bébiételek szakaszai:

A természetes bébiételeket oly módon állítják elő, hogy az élelmiszerfogyasztás minden szakaszában már az első szakaszból sokféle áll rendelkezésre, amely azzal kezdődik, hogy a babák gabonaféléket és pürét próbálnak, majd továbblépnek a porkeverékekhez, majd a fogpálcikákhoz, az ujjételekhez és végül a harapnivalókhoz.

A bébiételeket az 1. és 4. szakasz között könnyen megtalálhatja a piacon vagy az interneten.

Az organikus bébiétel előnyei:

Bár megértettük, hogy a biotermékek jobbak a piacon lévő hagyományos élelmiszereknél, fontosabb megérteni az ökológiai élelmiszerek előnyeit. Ha azt állítják, hogy az egyik jobb, mint a másik, mindenki azt keresi, hogyan és miért, ezért itt vannak a bio bébiételek előnyei,

  • Azok a csecsemők, akik biotáplálékot fogyasztanak, nincsenek növényvédő szerek a rendszerükben. Míg azokat a csecsemőket, akik hagyományos élelmiszereket fogyasztanak teszteléskor, peszticideket találtak a rendszerükben.
  • Az ökológiai termesztésű gyümölcsök és zöldségek több tápanyagot és vitamint tartalmaznak, mint a normál gyümölcsök és zöldségek.
  • A peszticideknek való kitettség hatással lehet a csecsemők fejlődésére, mivel testük és agyuk még mindig túl törékeny.
  • A kockázatok veszélyt jelentenek az idegfejlődésben, ami a hagyományos élelmiszerekben jelen lévő vegyszereknek és peszticideknek köszönhető.

Hogyan válasszuk ki a legjobb organikus babaterméket?

A legjobb biotermék kiválasztásakor a szülőnek vagy gondviselőnek ellenőriznie kell a termékben található összetevőket. Szakértők úgy vélik, hogy a jó étel etetése a babának sokkal fontosabb, mint a folyamat, amelyen keresztül előállítják, így legyen szó természetes babatermékről vagy hagyományos élelmiszerről, fontos, hogy mindig inkább az összetevőkre összpontosítson, mint a folyamatra. Minél magasabb az összetevő tápértéke, annál jobb a természetes bébiétel -márka.

A 10 legjobb organikus bébiétel -márka Indiában

Hogy segítsünk a legjobb természetes csecsemőmárka kiválasztásának nehéz folyamatában, bemutatjuk a 10 legjobb organikus bébiétel -márka listáját Indiában. Ez a lista segít kiválasztani és letelepedni egy márka mellett, és még ha nem is tud senkivel megelégedni, ezek közül bármelyiket kipróbálhatja, mert mindegyik egyformán jó és egészséges a baba fogyasztására. Tehát itt a lista,

1. Gerber bio bébiétel:

bio bébiételek

A cég zöldség- és gyümölcstáp tasakokat gyárt, amelyek nagyon egészségesek és táplálóak a baba számára. Ennek a márkának a termékei nagyon drágák lehetnek a fogyasztók számára.

2. A Föld legjobb organikus bébiétele:

egészséges bio bébiétel

A Föld legjobbja yum illatú és ízű babapürét állít elő, az étel nagyon étvágygerjesztő, és Indiában online értékesítik. Mangó- és őszibarackpüréjük különösen híres.

3. Szilva Organics csecsemőtápszer:

szilva organikus bébiétel

A Plum Organics szerves szendvicsbárokat készít a csecsemők számára, amelyeket könnyű enni és megemészteni, ez nagyszerű a fogakat érő csecsemők számára, mivel jó rágcsálni, bár ezek a rudak drágák az indiai piacon.

4. Happy Baby Organic Food:

a bio bébiétel előnyei

A happy baby cég harapnivalókat és püréket állít elő, amelyek organikus bébiételek, nagyon egészségesek és táplálóak a baba számára.

5. Sprout Organic Baby Food:

A Sprout Organics bébiételeket is készít, például püréket, amelyek organikus bébiételek. Ez a vállalat nem túl híres az indiai piacon, de termékeik kétségkívül jók.

6. A szülők bioélelmiszerei:

Ahogy a neve is sugallja, a szülők választása valójában a szülők egyik leghíresebb választása, amikor bio pürét választanak a csecsemőknek..

7. Heinz bio bébiétel:

A ketchupjáról és mártó mártásairól jól ismert Heinz jó bio bébiételeket gyártó cég. Csecsemőknek rágcsálnivalókat, püréket és finomságokat árulnak.

8. Yummy Organics bébiétel:

A Yummy Organics bio bébiételeket is készít. Ezt az ízt frissen készítették és egyenesen a konyhából, a pürét és a keveréket a gyerekek szeretik.

9. Ella bio bébiétele:

Ella bébiétel tasakjait és finomságait kényelmesen elviheti utazás közben. A baba útközben minden tápanyagot megkap, sok ízzel és egészségesen.

10. Happa bio bébiétel:

A cég népszerű az indiai organikus bébiételek piacán. Püréket és tasakos ételeket gyártanak és árusítanak, amelyekből egy kanál megszereti a babát, amit eszik.

5 legjobb organikus baba gabonafélék és püré márka Indiában

A gabonafélék és a pürék az első stádiumú bébiételek, mivel könnyebben fogyaszthatók és emészthetők. Nézzük meg, melyik az öt legjobb organikus gabonapehely és püré márka Indiában. Ez kielégíti e kicsik igényeit és igényeit,

(A) Baba kapcsok:

A bébikapcsok különböző típusú gabonapelyheket hoznak létre a 10 hónapos vagy idősebb csecsemők számára, és zabkását is készítenek.

(B) Korai ételek:

A korai élelmiszerek jól ismertek a többszemcsés, valamint a különböző táplálkozási szemek és diófélék felhasználásában, amelyek alkalmasak babafogyasztásra.

(C) 1. harapás:

Az első falatok ízletes porkeverékeket készítenek, amelyeket tejjel vagy vízzel keverhetnek, és etethetik a babával. A porkeverék teljesen organikus és nagyon tápláló.

(D) Slurpp Farm:

A Slurpp Farm nem hagy köveket, gyümölcsöket, gabonákat, zöldségeket vagy dióféléket, ha úgy nevezed, és mindent megtaláltak a gabonafélékben, amelyek minden alapvető tápanyagot biztosítanak a baba növekedéséhez és fejlődéséhez..

(E) Ormeal Organic:

Az Ormeal megbízható cég, amikor bio babapüré élelmiszereket vásárol. A vállalat püréket állít elő, amelyek legalább hat hónapos vagy idősebb csecsemők fogyasztására alkalmasak.

Hogyan készítsünk bioélelmiszert otthon?

Bio bébiételek elkészítése otthon meglehetősen egyszerű feladat. Bár a biotermékek beszerzése kissé drága lehet, mivel az ökológiai termesztésű zöldségek és gyümölcsök drágábbak, mint a hagyományosan termesztett növények és zöldségek.

Ha megvannak a szükséges gyümölcsök és zöldségek, mindössze annyit kell tennie, hogy egyesít néhány gyümölcsöt és zöldséget, amelyek kellemes ízűek lesznek, ha összekeverik, és hozzáadja ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket a rizshez, hogy zabkását készítsen, vagy csak a pürét használja. némi cukorral és fahéjjal egy üvegben, amely lehetővé teszi a baba rágcsálását.

Az organikus bébiételeket nem lehet a hagyományos és az ökológiai verseny legjobbjainak nyilvánítani. Mivel a bioélelmiszerek vásárlása és hozzájutása nem egyszerű mindenkinek. A természetes bébiétel végül ugyanazokból a gyümölcsökből, zöldségekből és gabonafélékből készül, amelyek csak minimális feldolgozást tartalmaznak; ez azt jelenti, hogy a csecsemők hagyományos bébiételekkel történő etetése ugyanolyan jó. Csak az összetevőkre kell összpontosítania, mert ez elősegíti a baba egészségét és növekedését.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Hol lehet bioélelmiszereket vásárolni??

Az organikus bébiételek megvásárolhatók a gyógyszertárakban, szupermarketekben vagy online különböző élelmiszereket és más csecsemőápolási cikkeket árusító webhelyekről.

2. Etethetek-e bio babát 1 éves babámnak??

Igen, a 2. stádiumú organikus bébiételek könnyen beszerezhetők a piacon, hivatkozhat a csomagolásra, vagy konzultálhat egy gyermekétkeztetővel, hogy többet megtudjon és megértsen.

3. Az organikus bébiétel alkalmas az 1. stádiumú csecsemőtáplálásra?

Igen, az 1. stádiumú bébiétel pürékből és gabonafélékből áll, számos organikus bébiétel -márka olyan csecsemőételeket gyárt, amelyek alkalmasak az 1. szakaszra.