12 legjobb szőnyegterv képekkel 2021

Hogyan varázslatosan átalakíthatja otthonának megjelenését sok erőfeszítés nélkül? Egyszerű! Terítsen egy gyönyörű szőnyeget a padlóra, és nézze meg, milyen drámaian változik szobája szépsége. Érdekes módon a szőnyegeket eredetileg a földi ülések kényelmesebbé tételére használták. Később ez a szerény szőnyeg dekoratív elemmé fejlődött, számtalan mintával szőtt, minden költségvetésnek és ízlésnek megfelelően.

A szőnyegek a színek és karakterek hozzáadása mellett számos előnnyel járnak. Megakadályozzák a baleseteket a padlón való elcsúszás, a nyitott terek elválasztása és a zaj elnyelése miatt. Tehát teljesen logikus, ha ezekbe a darabokba fektet otthonába!

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a 12 legjobb padlószőnyeg -dizájn képeit, valamint néhány alapvető részletet az anyagról és az előnyökről. Válassza ki kedvenc darabját, és nézze meg a varázslat kibontakozását a szobában.

12 legjobb padlószőnyeg -dizájn képekkel 2021:

Görgessen lefelé, és fedezze fel a legújabb szőnyegterveket:

1. Geometriai minta szőnyeg kialakítás:

Geometriai minta szőnyegtervezés

Merítsen ihletet ez az élénk szőnyegtervezés, amely modern geometriai mintával rendelkezik. Az egyedi színösszeállítás, mint a kék, barna, fehér, minden bizonnyal átformálja szobája megjelenését a hétköznapi és az elegáns között! A téglalap alakú szőnyeg ideális a nappali, a hálószoba és a szalon padlójának lefedésére. Az otthon szépségének fokozása mellett ez a szőnyeg plüss érzést nyújt a lábad alatt.

2. Luxus kasmíri szőnyegtervezés:

Luxus kasmíri szőnyegtervezés

Ez a királyi szőnyeg dizájn a legkiválóbb minőségű kasmíri selyemből készült, királykék színben, hogy pompás megjelenést kölcsönözhessen szobájának. A szőnyeg tökéletesen kézi csomózással készült, hogy gyönyörű virágmintákat hozzon létre. A gazdag ékszerárnyalatok és motívumok mélykék árnyalatával szemben ezt a szőnyegszőnyeget olyan remekművé alakítják, amely érdemes a nappaliban pompázni. Bojtok és csúszásgátló réteg további funkciók.

3. 3D szőnyegtervezés:

3D szőnyegtervezés

Nézze meg ezt a 3D optikai csalódás szőnyeget, amely biztosan szédül egy ideig. A fekete -fehér csekkek szokatlan mintája becsapja a szemét, és „mosogató lyukat” hoz létre a közepén. Ez a furcsa szőnyeg nagyszerű dekorációs elem, amellyel egy ideig ingerelheti barátait és családját, valamint néhány rendkívüli fényképet készíthet otthona számára, hogy az emberek “Wow”.

4. Folyosószőnyeg kialakítás:

Folyosószőnyeg kialakítás

Nézze meg ezt a dekoratív szőnyegtervet, amely alkalmas otthoni, szállodai és irodai folyosókra. A szürke nyomtatott szőnyeg sárga árnyalatokkal rendelkezik a minimalista megjelenés érdekében. A belső szőnyegekkel ellentétben a folyosószőnyegek általában nejlongyapotból készülnek a tartósság és a könnyű karbantartás érdekében. A csúszásgátló szőnyeg nagy kötegekben kapható, amelyek a padlóméretek alapján egyedi méretre vághatók.

5. Vinil szőnyeg kialakítás:

Vinyl szőnyeg design

A vinil szőnyegek lassan több okból is felváltják a hagyományos gyapjúszőnyegeket. A vinil megfizethető és tartós anyag, így ideális otthoni és kereskedelmi helyiségekhez. Itt látható egy vinyl szoba szőnyegtervezés, amely visszafogott eleganciát kölcsönöz a helynek. A földes árnyalatok, mint a barna és a bézs, meleg és hívogató hangulatot kölcsönöznek. A hozzáadott habréteg megkönnyíti a járást vagy a szőnyegen való állást egy ideig.

6. Modern szőnyegtervezés hálószobához:

Modern szőnyeg kialakítás hálószobába

Itt van egy minimalista szőnyegtervezés, amely modern bájt áraszt a hálószobában. A szőnyegszőnyeg szürke -fehér geometriai mintája tökéletes „semleges” megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Még a hálószoba többi elemével is jól összehangolható. Lenyomhatja az ágy alá, hogy minden reggel lágy és meleg érzésre ébredjen. Az alján csúszásgátló réteggel a lábai mindig szilárdan vannak a talajra helyezve.

7. Tervezői szőnyegtervezés a szalonhoz:

Tervezői szőnyegtervezés a szalonhoz

Nézze meg ezt a boho-elegáns szőnyegtervet, amely eklektikus megjelenést kölcsönöz a szobának. A földes szürke, gesztenyebarna és bézs színekben szőtt szimmetrikus minták akár egy egyszerű szobát is élénk térré alakíthatnak. Azon kívül, hogy színes csavarokat ad a szobához, ez a szőnyeg szobaosztóként is funkcionál. Ha egy sima padlószőnyeget tesz a szőnyeg alá, akkor boho pörgést kölcsönöz a helyiségnek.

8. Szürke irodai szőnyeg kialakítás:

Szürke irodai szőnyegtervezés

Az irodai szőnyeg kiválasztásakor szem előtt kell tartania bizonyos szempontokat, például a láb alatti kényelmet, színeket, tartósságot és ellenállást. Íme egy irodai szoba szőnyegtervezés, amely egyesíti az összes kívánatos funkciót. A fekete padlószőnyeg csempék szimmetrikus elrendezésűek a professzionális megjelenés érdekében. Az egyszerű és alacsony profilú kialakítás ideálissá teszi a munkakörnyezethez.

9. Virágos szőnyeg kialakítás a nappaliban:

Virágos szőnyeg design nappaliba

Íme egy luxus vintage virágos szőnyeg, amely dekorációs elemként szolgál a szobában. Az egyedi szőnyeg fekete hátterét nagy és színes virágmotívumok uralják. A szőnyeg egyedülálló kerek formája megkönnyíti a helyeken való mozgást. Tehát használhatja a bejáratnál, kanapé szőnyegként vagy a sétány közelében. Nappali szőnyegként is jól működik, hogy a padlón pihenjen.

10. Többszínű szőnyegminták gyerekszobához:

Többszínű szőnyegminták gyerekszobába

Íme egy funky szőnyegtervezés, amely pszichedelikus színjátékot hagy maga után. A sokszínű, látványos szőnyeg tökéletes kiegészítője egyszerű és sima megjelenésű szobájának. Terítse szét a kanapé vagy az ülőhely előtt, hogy színeket adjon hozzá. A szőnyeg puha szövése kényelmes érzetet hagy a lábad alatt. A nappalival együtt ez a szőnyeg nagyon jól illik a gyerek játszószobájába!

11. Skandináv szőnyegtervezés:

Skandináv szőnyegtervezés

Ha rajong a minimalista, semleges hangokért, akkor a skandináv padlószőnyegek a tökéletes választás. A lágy színek, mint például az elefántcsont, a bézs, a szürke előnyben részesülnek ezekben a tervekben. Itt van egy ilyen darab Chevron mintával. Az esztétikus szövésű szőnyeg összekapcsolja a helyiség minden elemét, és teljessé teszi. Válassza ezeket a szőnyegeket, ha olyan padlóburkolatot szeretne, amely nem uralja a dekoráció többi részét.

12. Shaggy Szőnyeg kialakítás:

Shaggy Szőnyeg Design

Nem akar egyszerűen belevetni magát ebbe a bolyhos szőnyegbe? A bozontos szőnyegek meglehetősen népszerűek hihetetlen puhaságuk és hosszú „szőrös” anyaguk miatt. Nagyszerűen működnek nappali és hálószobai padlószőnyegként, hogy érzékszervi hatást keltsenek a lábadon. Lépjen erre a rózsaszín szőnyegre, és soha nem akar kilépni! Ezek a szőnyegek melegséget és otthonosságot is kölcsönöznek otthonának.

Ezek a legjobb szőnyegminták, amelyekre figyelni kell! A mai szőnyegeket a szemet gyönyörködtető színek és minták széles választékában gyártják, hogy mindenki kedvére legyen. A belső színsémától, a szoba témájától és felépítésétől függően kiválaszthat egyet a kategóriák közül, hogy szépítse a teret.