12 legújabb boltív a ház díszítésére 2021 -ben

Ha Ön szemléli az építészeti részleteket, tudnia kell, hogy az ívtervezés soha nem megy ki a divatból. Egy boltív végig emeli a szoba esztétikai hatását. A különböző szobákat összekötő, beépített boltívekből vagy néhány ember alkotta funkcióból, amelyek egyedi varázst kölcsönöznek szerény helyének. Itt összegyűjtöttünk néhány egyszerű és legjobb ívtervet otthonra képekkel.

A ház legújabb ívtervei

A legjobb Arch -tervek otthon Indiában:

Íme 12 egyszerű és modern boltív, amelyet beépíthet otthonába, stílusos, mégis ízléses kivitelben.

1. A csarnok legújabb ívtervei:

A csarnok legújabb ívtervei

A csarnok az a hely a házban, amely otthonának dekorációját képviseli. A gyönyörű fehér boltív szépíti a szobát, és kiemelkedik az élénk arany falszín ellen. Az ív felső részének elegáns kialakítása van, közepén kötésmintával. Ennek az íves kialakításnak két oldala van, amelyek között egyedi tér jön létre.

2. Konyha boltív kialakítása:

Konyha boltív tervezése

Ez egy egyszerű íves kialakítás, amely lefedi a konyhai terület bejáratát. Ez is az egyik általánosan elterjedt tervezési lehetőség, amely sok háztartásban megtalálható. Bár a kialakítás egyszerű, a felhasznált anyag 3D hatást kelt, amely nagymértékben emeli az ívet. A falak világos arany színe gyönyörűen néz ki a konyha fehér berendezésével szemben.

3. Arch tervek az étkezőhöz:

Arch Designs for Dining Room

Ez egy boltív az étkező bejáratánál, amely tökéletes kilátást nyújt a helyre. Az ív kupola része félkör alakú, fehér, ellentétben a szoba színpalettájával. Az elegáns étkezőbútorok gyönyörűek, és illeszkednek az ív fehér színéhez. A fapadló gyönyörűen kiemeli az ívet.

4. Arch design a nappaliban:

Arch Design a nappaliba

Ez egy tökéletes példa a nappali boltívre, amely hatékonyan adja hozzá az osztályt és a stílust a szobához. Ez is az egyik gyakori minta, amelyet sok lakásban vagy egyedi épületben talál. Ennek a kialakításnak az egyedi jellemzője a fa tárolók üvegajtókkal az ív két oldalán. Ezeknek a tárolóhelyeknek a használata a dekorációk megjelenítése lehet egy lehetőség, mivel a nappaliban van.

5. Erkélyív kialakítása:

Erkély boltív kialakítása

Az erkélyek gyakori látvány sok lakásban. A kis boltív alkalmas megoldás lehet az erkélyre, az oldalán lévő két oszlop pedig az omegához hasonló szimbólumot hoz létre. A házakban szokásos ívekkel ellentétben ez az erkélyíves kialakítás nemcsak egyedi, hanem stílusos is. A színkombináció ellentétben áll a fekete ajtókkal.

6. Pooja szobaív kialakítása:

Pooja Szoba Arch Design

Az a helyiség, ahol pontosan egy tetszőleges istenséget helyeznek el, általános gyakorlat, és sok háztartásban különleges helyet foglal el. Bár bármilyen anyag felhasználható ehhez a térhez, a márvány sokak számára az első választás. A márvány bonyolult kialakítása hasonlít a templomokban találhatókhoz. Nem csak gyönyörűen néz ki, de egyedi esszenciát kölcsönöz otthonának, nyugodt légkört teremtve.

7. Hálószobaív kialakítása:

Hálószoba boltív

Ha nagy hálószobája van, gyönyörű kilátással, akkor egy vonzó boltív segítségével partíciót hozhat létre. Ez az új otthoni boltív nemcsak a hálószobát szépíti, hanem egyedi eleganciát kölcsönöz a területnek. A hosszú üvegablakokon egy boltívet ismételnek hasonló kialakítással. Ez a fajta boltív tökéletes módja annak, hogy eleganciát adjon otthonának nagy helyéhez.

8. Rétegelt lemez ív kialakítása:

Rétegelt lemez boltív

A rétegelt lemez egy másik olyan anyag, amelyet gyakran használnak a ház sok berendezésének gyártásához. Ez a gyönyörű, rétegelt lemezből készült kerek boltív tökéletes példa erre a mintára. A fapadló vékony mintás vonalai kéz a kézben járnak a fapadlóval, gyönyörű megjelenést eredményezve. Az ív felső félkörös részén a csomóhoz hasonló mintázat köti össze szépen.

9. Fából készült boltívek otthonra:

Fából készült boltívek tervezési oldala

Azok számára, akik királyi megjelenést szeretnének adni otthonuknak, a fából készült boltív használata lehet a legjobb választás. A bonyolult kialakítás ezeken a fából készült táblákon megjelenést kölcsönöz otthonának. A faanyag tökéletesen illeszkedik az ajtókhoz és a ház másik dekorációjához, így a ház hagyományos megjelenést kölcsönöz.

10. Cement Arch tervek:

Cementív minták

Ez egy másik szalon íves kialakítás, amely meglehetősen egyszerű és sok házban általánosan használt. Mivel ez egy általánosan elterjedt kialakítás, otthonának bármely helyiségébe beépíthető. Az egyszerű cementív kialakítás költséghatékony megoldás lehet, amelyet bárki választhat, aki szeret egyedi, mégis egyszerű mintát adni a térhez.

11. TV Arch tervek:

Tv Arch Designs

Mint mindannyian tudjuk, számos boltív áll rendelkezésre a ház több szobájának bejáratánál. Ez egy modern boltív -kialakítási lehetőség, amely kifejezetten a televízió elhelyezésére szolgál. A mintán lévő világoskék szín kiemelkedik a ház fehér témájával szemben, stílusos hatást keltve. Sokan az ilyen formatervezés mellett döntenek, amely gyönyörűen emeli az egyszerű teret.

12. Kortárs boltív tervezés:

Kortárs ívtervezés

Ha többcélú opciót keres egy boltív számára, a modern boltív tökéletes választás. A rendelkezésre álló szabványos kivitellel ellentétben ez a minta helyet biztosít a dekoratív darabok elhelyezéséhez, amelyek gyönyörűen emelik a terület megjelenését. Ez ideális boltív a nappaliban, mivel segít megjeleníteni azokat a dolgokat, amelyek elősegítik a szoba megjelenését.

Egy gyönyörű boltív tökéletes alternatíva lehet, ha unatkozik a ház építészetének rutinszerű falra kötő kialakításával. Az ebben a cikkben bemutatott elegáns és klasszikus opciókkal reméljük, habozás nélkül választhat. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk!