15+ kreative frihånds Rangoli -designs med de bedste billeder

Frihånd Rangoli designs

Freehand Rangoli er en populær daglig kunstart, der udføres derhjemme. I tider med større fest eller begivenheder gøres de endnu større med en lang række farver og designs. Mange af dem formidler budskaber, der er lykønskende eller sommetider tjener til hilsner. Men på andre dage gøres de normalt for at skaffe mad til myrer og andre mindre væsener. Men lige siden ideen om Rangoli startede, er det kommet langt, i forskellige former, designs og med infusion af lyse farver, der skal tiltrække seerne.

Mange ideer dukker normalt op fra ens kreative og bliver nogle gange videregivet fra moderen til barnet. Efterhånden som generationer går og aldersforskellen udvides, ændres ideerne og er dermed den, du ser i dag.

Gratis hånd Rangoli designs med billeder:

Tag et kig på nogle af de bedste frihånds Rangoli -ideer, som du let kan prøve.

1. Diwali Free Hand Rangoli Design:

Free Hand Rangoli Design til Diwali

Dette frihånds rangoli -design er simpelthen fantastisk. Dette inkluderer de fleste farver i blå toner, som er lilla og indigo blå farve. Den frie hånd hvide kant gør dette look ekstra specielt. Midten af ​​den frie hånd rangoli er fyldt med rød og blå farve, der er den bedste kontrastfarve. Det lille strejf af grønt i rangoli bruges meget smart til at forstærke frihånds rangoli.

2. Floral Freehand Rangoli Design Kolam:

Floral Freehand Rangoli Design Kolam

Dette er et kolam blomstret frihånds rangoli -design. Dette er ganske enkelt og kan endda gøres af enhver starter. Denne rangoli kan udføres ved hjælp af stiplede linjer en brønd, men forudsat at du kan opretholde strømmen af ​​den frie hånd i dette. Alle blomster er fyldt op i forskellige farver. Dette får det til at se virkelig farverigt ud, hvilket bare er perfekt til enhver indisk lejlighed.

3. Rangoli til formelle lejligheder:

Fri hånd Rangoli ideer

De nuancer og nuancer, der bruges i denne rangoli, er bare perfekte og meget levende, denne rangoli er meget iøjnefaldende med sine farver. Der er kun få farver, der bruges som gul, blå, rød og hvid. Dette får dette til at se meget ædru ud og kan endda laves til enhver formel lejlighed.

4. Frihånds Rangoli -designs af blomster og korn:

Frihånd Rangoli designs af blomster og korn

Denne frihånds rangoli er lavet med korn og blomster. Du kan først markere designet med det hvide pulver og fylde dem med de farverige korn og blomster. Forskellige farver bruges til at passe til nuancerne og få det til at se tiltalende ud.

5. Svært frihånd Rangoli Design:

Vanskeligt Free Hand Rangoli Design

Denne er den hårdeste af alle. Denne frihånd kan kun udføres af ekspertisen eller kræver meget øvelse for at lave dette. Dette er også tidskrævende, men det endelige resultat er noget, der altid komplimenteres. Pigen med Diya i hånden er udført smukt i en brun baggrund med hvidt pulver, der får det til at se meget jordnært ud. Den blå kant giver rangoli også et lille strejf af farve. Dette er et af de mest populære gratis hånd rangoli designs til konkurrence med kolam mønster.

6. Lille Free Hand Diya Rangoli Design:

Lille frihånd Diya Rangoli

Denne lille rangoli er den enkleste af alle for begyndere. Det kræver ikke nogen ekspertpraksis og kan laves af alle. Tag bare en levende farve, som du kan lide, og lav den direkte på gulvet. Farven, der bruges her, er perfekt rød, orange og grøn, der komplimenterer hinanden rigtig godt.

7. Ganapathi Free Hand Rangoli:

Ganapathi Free Hand Rangoli

Denne frihånds rangoli har blomstret med Ganpathi i midten. Kronbladene tegnes frit, hvilket giver det et meget glat udseende, og Ganpathi er lavet med en hvid farvekontur og den orange baggrund til den.

8. Frihånd Rangoli til lejligheder:

Frihånd Rangoli til lejligheder

Dette er igen et andet Ganapathi fri hånd rangoli design. Dette er lavet i hvid farve med en rød baggrund, som er yndlingsfestivalen for indisk farve. Dette rangoli -mønster har en kant af store hvide prikker og derefter et gult frihåndsdesign. Dette er på en brun baggrund, der bare er perfekt med midterfarven.

9. Frihånd Rangoli med forskellige farver:

Frihånd Rangoli med forskellige farver

Dette er meget enkelt, giv det til ethvert barn, og han vil gøre det for dig. Dette har bare mønstre, der er fyldt med alle forskellige farver. Dette er virkelig tiltalende og kan også optage et stort område. Derfor kan denne rangoli også også være perfekt til et stort hus eller “aangan”.

10. Klassisk påfugl Rangoli Design med fri hånd:

Klassisk påfugl Rangoli Design med fri hånd

Free Hand Rangoli er en af ​​de kunstformer, der har brug for godt håndarbejde og kreativitet for at få klassisk arbejde frem, som kun bringes frem ved perfektion. Et af det klassiske design er Peacock Rangoli -design, der kan tegnes til enhver lejlighed som Diwali, nytår som en form for fred og lykke på grund af den lyse farve, der bruges til at designe Rangoli.

11. Cirkulære frihånds Rangoli -design til Onam:

Cirkulær frihånd Rangoli Design til Onam

Onam er den berømte festival fejret i Kerala; de fejrer festivalen ved at dekorere deres Freehand rangoli -design ved hjælp af forskellige farverige blomster kaldet “Pookalam”. Det mest almindelige mønster er cirkulær form ved at bruge blomsterblade i forskellige farver til at danne det cirkulære mønster med forskellige former, der giver kronbladene, og i midten kan Diya placeres, hvilket fremhæver designet.

12. Halvcirkulær frihånd Rangoli med blomsterdesign:

Halvcirkulær frihånd Rangoli med blomsterdesign

Halvcirkulært design er et af de nemmeste design ved hjælp af Freehand-metoden. Den halvcirkelformede metode tegnes normalt i juletiden lige uden for døren som en velkomst note. Traditionen med den imødekommende gæst er forskellig i hvert land. Kunsten at byde folk velkommen til engang hus på indisk er ved at dekorere dørtrinnet ved at bruge farverigt rangoli -design. At overveje tidsfaktoren er vigtig, og med den tanke anbefales det at tegne mindre indsats halvcirkelformet rangoli til folk, der er startere, og der kan bruges mere tid, da det er et lille design. Rangoli er dekoreret ved hjælp af farverigt rangolipulver, og vers af slokas kan skrives imellem designet for at gøre det mere traditionelt.

13. Swastik Rangoli frihåndsdesign med blomster:

Swastik Rangoli frihåndsdesign med blomster

Rangoli er en traditionel måde at vise vores taknemmelighed ved at byde herre Laxmi velkommen til engang et hus. Der er forskellige måder at repræsentere frihånds rangoli -design på. Et af designet er Swastik -designet lavet med blomster eller farvepulver. Den enkle måde at gøre dette på ved at tegne omridset og derefter fylde dem med blomsterblade i forskellige farver eller Rangoli -pulver. Størrelsen på kronbladet skal være af samme størrelse, hvilket giver et ensartet udseende til designet.

14. Frihånd Rangoli Design med Kolam Pulver:

Frihånd Rangoli -design med Kolam -pulver

Kolam er den traditionelle måde at dekorere fodspor på huset i den sydlige del af Indien. Kolam er hvidt farvepulver, der bruges til at få det smukke design frem. Frihånds design Rangoli med kolam pulver er let at starte med et simpelt design for begyndere inden for Rangoli.

15. Frihånd Rangoli Design med frugt:

Frihånd Rangoli Design med frugt

Freehand rangoli -design med frugter er en anden enkleste kunstform af Rangoli -design. Først skal mønsteret af designet afgøres, og derefter skitseres omridset af designet. Designets omrids udfyldes derefter med frugt i forskellige farver som banan, druer, jackfrugt. Dette enkle design er en iøjnefaldende bevægelse uden at bruge smarte former for ting at dekorere. Denne type Rangoli -design kan udføres børn, når omridset af det designede er tegnet af ældste. Børn elsker at lave dette kunstværk og får dem til at føle sig lykkelige ved at deltage i dekoration.

16. Abstrakt design:

Abstrakt design

Her er en anden frihånds Rangoli -idé til daglig brug. Selvom det ikke betyder noget særligt, handler det mere om den fantastiske mønsterhue, der bygger op med enkle streger og linjer. Det kan gøres rigtig let. Tag et godt kig, og prøv på et papir, inden du går for at øve den rigtige på gulvet. Tjek designet her.

17. Blomsten Rangoli:

Frihåndsblomst Rangoli Design

Denne er en farvet Rangoli, der er let at gøre, men kan tage lidt tid. Den største skønhed ligger i blanding og match af farver. Attraktive farver er helt sikkert iøjnefaldende. Du kan bygge et andet design omkring blomsten for at gøre den større og smukkere. Når du kommer i gang, strømmer ideer ind. Denne har ikke prikker.

For at dele kærlighed og fred kan folk i alle aldersgrupper gerne dekorere deres hus med smukt farvet Rangoli -design med fuldstændig passion og dedikation. Inden du begynder at antyde designet til lejligheden, vil en grov skitse af mønsteret på et stykke papir helt sikkert hjælpe med at få et bedre resultat i løbet af festdagen. For at bevare vores kulturelle værdier bør unge derude overveje at prøve det nye design med en lys farvetone. Brug af levende farver til rangoli -designet er et betagende øjeblik for alle kunstelskere.

Det nye år er omkring at prøve Simple Semi-cirkulære rangoli design ved hjælp af Kolam pulver vil være en kick-start begyndelse for året!!