15 legjobb ablaksütő 2021 -ben

Tudta, hogy a rácsok ablakokra szerelésének koncepciója 1886 -ban kezdődött John Wesley Harbert nevű személy részéről? Addig az ablakok nagyjából nyitva voltak, ami jó lehetőséget adott a betolakodóknak, hogy betörjenek a házba. Személyisége és biztonsága érdekében John kitalált egy „Betörésbiztos ablakrögzítés” koncepciót, ahol nem volt más, mint vasrács!

Idővel ezek a „rögzítések” különféle kivitelben készültek, hogy növeljék a ház vizuális vonzerejét, és maximalizálják a szellőzést biztonsági megsértés nélkül. Tehát, ha azt szeretné, hogy otthona lopásbiztos legyen, akkor erősen javasoljuk, hogy fedezze fel ezt a 15 legjobb ablakrácsot.

A 15 legjobb ablakrács -kialakítás 2021:

Íme a 15 legjobb ablaksütő, amelyet idén meg kell nézni:

1. Egyszerű ablakrács kialakítás:

Egyszerű ablakrács kialakítás

Nézze meg ezt az egyszerű ablakrácsot, amelynek célja, hogy több napsütést és levegőt fogadjon a szobába! A függőleges fémrudakat fémkerethez rögzítik, és apró vízszintes rudakat illesztenek közéjük, hogy tégla stílusú mintát hozzanak létre. A keret csavarokkal van rögzítve az ablakfalakhoz, és bármikor szétszerelhető. A szellőzőforráson kívül a grill prémium biztonságot is nyújt az otthon számára.

2. Dekoratív ablakrács kialakítás:

Dekoratív ablakrács kialakítás

Vessen egy pillantást erre a gyönyörű grillezési kialakításra az ablakokhoz, amely felemeli otthonának vonzerejét. A kialakítás teljes mértékben lefedi az ablakot, és megakadályozza a nem kívánt behatolást. A háló, nyilak és barokk stílusú minták egyedülálló kombinációja a hagyományok és a modernitás tökéletes keverékét hozza létre. Ez a fajta grill kialakítás ideális a kertre vagy a hátsó udvarra néző helyiségekbe a maximális védelem érdekében.

3. Modern ablakrács kialakítás:

Modern ablakrács kialakítás

Vessen egy pillantást erre az ablakrácsra, amely modern báját varázsolja dizájnjába. Ellentétben a hagyományos rácsokkal, amelyek szorosan illeszkednek az ablaküregbe, ez közvetlenül az ablak fölé kerül, hogy erődszerű érzést kölcsönözzön. A matt üveg kettős védelmet nyújt a madarak és kártevők ellen. Az egyszerű és elegáns kialakítás biztosítja, hogy otthona minden figyelmet megkapjon, kivéve a magánélet megsértését!

4. Minimális ablakrács kialakítás:

Minimális ablakrács kialakítás

Ha minimális, nem tolakodó dizájnt keres az ablakához, akkor nézze meg ezt! A négy függőleges sáv középen szélesedik, kissé lekerekített kialakítással a megjelenés és a funkcionalitás érdekében. A vízszintes rudak extra védelmet és szilárdságot biztosítanak a fém keretnek. Ez az egyszerű kialakítás nagyon jól működik kis és keskeny méretű lakásablakokhoz. A keret fehérre festése tökéletes ellentétben áll a fekete porszórt rácsokkal.

5. Rozsdamentes acél ablakrács:

Rozsdamentes acél ablakrács

A rozsdamentes acél ablakrácsok ideális választás magas páratartalmú helyeken, amelyek miatt a szokásos vas könnyen korrodálódhat. A rozsdamentes és időjárásálló rácsok mellett a rozsdamentes acél rácsok is nagyszerűek. Itt van egy ilyen kialakítás, amely felváltva elhelyezett vízszintes acél rudakat tartalmaz, amelyek erőt és stabilitást kölcsönöznek a grillnek. A fényes acélrács tiszta és kifinomult megjelenést sugároz, amelyet más fém nem kínálhat.

6. Barokk stílusú ablakrács:

Barokk stílusú ablakrács

Ha ablaka kifelé mutató küszöbbel rendelkezik, előfordulhat, hogy a szokásos rácsok nem megfelelőek. Íme egy egyszerű és esztétikus megoldás erre a problémára, amikor a rács az ablak külső falára van rögzítve. A lekerekített alsó fele lefedi a küszöböt, és lehetővé teszi, hogy ültetvényekhez és díszítő elemekhez használja, míg a tetején lévő hegyes rudak fokozzák a biztonságot, és félelem nélkül élvezhetik a magánéletet.

7. Vintage ablakrács kialakítás:

Vintage ablakrács kialakítás

Ha szereted a vintage elemeket, akkor ez az ablakrács biztosan lenyűgöz. Az antik stílusú ablakrács kialakítása kovácsoltvasból készült, amely meglehetősen robusztus és masszív. A függőleges rudak és ívek kombinációjával a grill megszünteti a nem kívánt bejutást otthonába. Ezenkívül tartóként szolgál a növények számára, hogy kielégítse benned a zöld hüvelykujjat!

8. Marokkói stílusú ablakrács kialakítás:

Marokkói stílusú ablakrács kialakítás

Ez a gyönyörű kovácsoltvas grill kialakítás illeszkedik a mennyben íves ablakokhoz. A keretet úgy tervezték, hogy kesztyűszerűen illeszkedjen az ablaküreg belsejébe. A marokkói stílusú formákat fémrúdból készítik, hogy virágos hálószerű mintát hozzanak létre. Ez a grillfajta nagyon jól használható független házakhoz, sőt olyan üdülőhelyekhez is, ahol az ablakok szokatlan formájúak és testre szabhatók.

9. Fehér ablakrács kialakítás:

Fehér ablakrács kialakítás

A legtöbb modern otthon fehér ablakokkal van felszerelve a hagyományos fekete helyett, hogy növelje az esztétikai szépséget. A fémrács fehér festése elegáns megjelenést kölcsönöz az otthonnak. Itt van egy ilyen kialakítás, amely előre gyártott darabként érkezik, és készen áll a javításra. A lekerekített végekkel ellátott függőleges rudak kortárs és szellős hangulatot kölcsönöznek, miközben növelik a biztonsági szempontokat.

10. Hálós mintás ablakrács:

Hálós mintás ablakrács

A hálós ablakrácsok annyira népszerűek az általuk kínált szigorú biztonság miatt. A fémrudak keresztirányú elrendezése még azt sem engedi, hogy valaki a kezét vagy eszközeit az ablakba illessze. A kissé vastagabb rudak választása nagyobb erőt ad a grillnek, és békés és gondtalan életet él. A keret második védőrétegként is működhet a szokásos üvegablakán kívül.

11. Tervező ablakrács kialakítása:

Ablakrács tervező tervezése

Engedje szabadjára a művészi szellemet, ha ezt az egyedülálló grill kialakítást választja ablakához! A teljes keret öntöttvasból készült a jobb tartósság és szilárdság érdekében. Az egyedi levelek és virágok minta kreatív tapintást kölcsönöz a kültérnek, és a design személyre szabható az Ön igényei szerint. A vizuális szépség növelése érdekében a szoba belső oldalára is felszerelhető. Az ilyen kialakításokat a felső emeleteken vagy szigorú biztonsággal rendelkező lakásokban ajánlják.

12. Kovácsoltvas ablakrácsok:

Kovácsoltvas ablakrácsok

Ez a kovácsoltvas ablakrács két célt szolgál-az egyik kiemeli otthonának külső megjelenését, a másik pedig az, hogy korlátozza az ideges betolakodókat. A kovácsoltvas nehézsúlyáról, kiváló szilárdságáról és tartósságáról ismert, amelyek mind kívánatos karakterek egy ablakrácsnál. A legjobb az egészben az, hogy a fém különböző formákban készíthető, mint ez a díszítő minta, amely leveleket és virágokat tartalmaz, színes színekkel.

13. Alumínium biztonsági ablakrács:

Alumínium biztonsági ablakrács

Az alumínium könnyű és kevés karbantartást igénylő anyag, amely jól használható ablakrácsokhoz. De ne hagyja, hogy finom megjelenése becsapja, mivel az alumíniumot nem könnyű feltörni, ezért biztonsági szempontból magas pontszámot ér el. Mivel rozsdaálló, nem kell aggódnia a levegőben lévő túlzott nedvesség miatti korrózió miatt. Ez a biztonsági rács, szorosan szőtt hálóval, az első lamellák védelmére felvehető az üvegszeletekre.

14. Ablakrács kialakítás edénytartókkal:

Ablakrács kialakítás fazéktartókkal

Itt van egy multifunkcionális ablakrács, amely védelmet nyújt az alátámasztókkal együtt. A grill külső oldalán gyűrűk vannak rögzítve a kis edényekhez. A dekoratív elemek a függőleges rudakon készülnek, hogy gyönyörű megjelenést hozzanak létre, amely kiegészíti a növények szépségét. Ez az ötlet kiválóan működik erkély- és kerti oldalsó ablakok rostélyaként.

15. Sarokablakos grill kialakítása:

Sarokablakos grill kialakítás

A sarkokra helyezett ablakokhoz speciális rácsokra van szükség, amelyek illeszkednek a „V” alakú elrendezéshez. Választhat az egyszerű függőleges rudakhoz, például ehhez, vagy a hálós mintához. Maga a keret egyedülálló nyitott könyv alakú, középen függőleges rúddal, amely elválasztja a két oldalt. Ugyanez a minta használható kis ablakrács kialakításként a szobában lévő többihez.

Ezek a legújabb ablakrácsos tervek, amelyeket ebben a szezonban ki kell próbálni. Ne feledje, hogy a grill fő célja, hogy biztonságot nyújtson a háznak, és ezért az anyag is elsőbbséget élvez. Válasszon tartós, időjárásálló anyagokat, és tervezze meg őket egy bolondbiztos mintában, amely jó megjelenést és biztonságot nyújt!