15 legjobb parasztház külső dizájn 2021

A parasztházakat már nem kezelik csak rusztikus, vidéki, esztétikai szépségű házakként. A városlakók „második” otthonnak és a természet visszavonulásának tekintik, távol a városi élet nyüzsgésétől. Természetesen van értelme annak, hogy az emberek fektessenek be szerkezeti aspektusaiba, hogy otthonosabbak és kényelmesebbek legyenek egy hétvégi családi tartózkodáshoz.

Ha van egy földterülete, amely messze van a várostól, és úgy dönt, hogy nyaralóvá alakítja, akkor nézze meg ezt a 15 legújabb parasztház-mintát, amelyek nagyon szükséges inspirációt adnak álmai projektjének elindításához!

15 Legújabb parasztházak, 2021:

Olvassa el, és fedezze fel az idén felkapott 15 legjobb parasztház tervezési ötletet:

1. Egyszerű parasztház tervezés:

Egyszerű parasztház tervezés

Ez az egyszerű 2 BHK parasztház kialakítás kényelmes és meleg érzetet kölcsönöz közvetlenül a bejáratnál. Az emelkedett ház modell néhány lépcsőn keresztül érhető el, amely a verandához vezet. A tervezett hálószobák számától függően választhat egy- vagy kétszintes házat. A fa párkány, az üvegablakok és a hanyag tető jellegzetes vidéki hangulatot kölcsönöz nekünk, amit éppen keres.!

2. Modern parasztház tervezés:

Modern parasztház tervezés

Itt van egy 3BHK parasztház, amely modernnek és stílusosnak tűnik! Ez a terv ideális azok számára, akik elvonulást keresnek néhány napra egy nagy család elhelyezésére. A kétszintes terv egy verandát és nagy, lekerekített oszlopokat tartalmaz. Az alsó emeleten lévő kibővített szoba oldalsó garázsbejáratként szolgálhat. Az igényeinek megfelelően a legfelső emeleten lévő további teret dolgozószobává, hálószobává vagy akár játékzónává alakíthatja át.

3. Kis parasztház kialakítása:

Kis parasztház tervezés

Vessen egy pillantást erre az 1 BHK parasztház kialakítására, amely ideális egy kis család számára. Az egyszerű és hagyományos kialakítás lefedi a parasztház minden lényeges elemét, hogy kényelmes legyen tartózkodása. Az elülső veranda ülősarokként működik. A nagy csarnok szalonra és konyhára van osztva a helykihasználás maximalizálása érdekében. A lépcsők egy emeleti hálószobába vezetnek, amely többfunkciós térként kialakítható.

4. Luxus parasztház tervezés:

Luxus parasztház tervezés

Vessen egy pillantást erre a lenyűgöző parasztház -kialakításra, amely nagy családot és vendégeket tud fogadni. A luxus elemekkel minden sarokban a parasztház tökéletes társalgási hellyé alakítható a parti állatok számára. A nagy ház tartózkodási helyként funkcionálhat, míg a kisebbik további vendégekről gondoskodhat. Alakítsa át az üres teret úszómedencévé, hogy szórakoztassa a tömeget, és pihenjen egy forró nyári napon!

5. Rusztikus parasztház tervezés:

Rusztikus parasztház tervezés

Nézze meg ezt a gyönyörű parasztházat, amely régi világ varázsával rendelkezik, és amely egy letűnt korszakot hordoz. A természetes foltos facsempék és a klasszikus ívelt tető rusztikus hangulatot kölcsönöz a háznak. A bejárat csiszolatlan kövekkel és érdes felületű falakkal van kialakítva, amelyek tovább növelik a drámát. Ez a kétszintes parasztház régi érzést kölcsönöz, de egy cseppet sem veszélyezteti a funkcionalitást. A rusztikus téma fenntartásához fából készült belső tereket és szövetbútorokat választhat, amelyek nem túl modernek.

6. A falusi parasztház tervezése:

Falu parasztház tervezése

Íme egy egyszerű és hagyományos parasztház kialakítás, amellyel általában falvakban találkozunk. Az elhasználódott cserép a többszintes, hanyag tetőn jellegzetes vidéki hangulatot kölcsönöz az otthonnak. Az extra széles elülső tornácot a földszinten tartják a könnyű hozzáférés érdekében. Ülőhelyként és a ház fő belépési pontjaként funkcionál, amely előszobába, hálószobába, konyhába és lépcsőházba vezet, hogy elérje a felső emeletet. Ez az alacsony költségű parasztház külső stílus jobban sérti az otthont, és időjárásállóvá teszi.

7. Beach Farmhouse Design:

Strand Farmhouse Design

Vessen egy pillantást erre a tengerparti nyaralóra, amely minimalista, mégis rendkívül funkcionális. A háznak két bejárata lehet, az egyik a tengerpartra néz, a másik az út felé. Ha a szerkezetet teljesen fehér témában tartja, fekete ablakokkal, akkor visszafogott eleganciát kölcsönöz az otthonnak. A földszinten előszoba és konyha található, míg a felső emeleten egy hálószoba található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerpartra.

8. Vintage Farmhouse Design:

Vintage Farmhouse Design

A külső színek megváltoztathatják a ház megjelenését. A parasztház évszázados vonzerőt ér el azzal, hogy a klasszikus fehér vagy szürke színt lecseréli erre az időszakra, mint a zöld és a kék. Az emelt parasztház nagy tornáccal rendelkezik, amely hozzáférést biztosít a ház több szobájához, ami a régi stílusú építésre jellemző. Az ablakburkolatok kék színűek, a tető tompaszürke, ami „régi” hangulatot kölcsönöz a háznak. A szerkezet távolról úgy néz ki, mint a körülötte lévő zöld részek!

9. Fa parasztház tervezés:

Fa parasztház tervezés

Egyetért vagy nem! De egyetlen betonszerkezet sem felel meg egy faház eleganciájának és melegségének. A fa rusztikus és „otthonos” érzést kölcsönöz, valamint gazdaságos. Ez a kis parasztház ideális egy hétvégi kiruccanáshoz, hogy élvezze a BBQ estét családjával és barátaival. A veranda szitaként használható, a nagy ablakok pedig jól szellőztetik az otthont. Az egyágyas szoba ablakpárkányával a legfelső emeleten zavartalan kilátást nyújt a környékre.

10. Kortárs parasztház tervezés:

Kortárs parasztház tervezés

Ez a bájos parasztház külseje modern hangulatot áraszt a szerkezeti kialakításában és a díszítőelemek választékában. A szerkezet innovatív módon ötvözi a fa szépségét és a beton szilárdságát. A parasztház nagy bejárattal és oldalfalakkal rendelkezik, így hívogató és lebilincselő. A nagy üvegablakok kompromisszummentes szellőzést biztosítanak a belső tereknek, és szellős hangulatot kölcsönöznek az egész épületnek.

11. Divatos parasztház tervezés:

Divatos parasztház design

Ez az elegáns kinézetű parasztház kialakítás valamiféle kimondatlan eleganciával és kifinomultsággal rendelkezik! Az élénk, réteges kialakítás drámai hatást kelt a külső esztétikában, lenyűgöző fékezéssel. Az olyan elemeket, mint a kő, a fa és a csempe, kreatív módon kombinálják, hogy mesterművé alakítsák ezt a szerkezetet. A sötét díszítés és a cédrus ékezetek és a barátságos veranda azt akarja, hogy soha ne hagyja el ezt a helyet!

12. Skandináv stílusú parasztházak tervezése:

Skandináv stílusú parasztház tervezés

Nézze meg ezt a parasztház ötletet, amely a modern idők igazi építészeti csodája. Az egyszerű, mégis jól átgondolt dizájn ötvözi a parasztház rusztikus arculatát a luxus, városi otthon elegáns jellegével. A szerkezet egyik oldalán doboz alakú, a másikon lejtős tető tökéletes kontraszt. A minimalizmus a kulcskérdés, ami nyilvánvaló a „kevesebb fal, több hely” belsejében. A tiszta vonalakkal és a részletekre való odafigyeléssel a belső terek olyan lenyűgözőek, mint a külső esztétika.

13. Japán parasztházak tervezése:

Japán parasztház tervezés

A hagyományos japán tetők fa elemekről, kőfalakról és szögletes tetőkről szólnak. Ez a parasztház kialakítása sem kivétel, kivéve a modern részletek felhasználását. A nagy kőből készült tornác bejáratként és parkolóhelyként is használható. A lejtős tetők alkotják a legtöbb szerkezetet, hogy elviseljék a szélsőséges hegyi időjárást, és meleg rusztikus érzést árasztanak. A nyitott stílusú szobák külön helyiségekre vannak osztva, hogy a családtagok élvezhessék magánéletüket!

14. Spanyol Farmhouse Design:

Spanyol Farmhouse Design

A spanyol stílusú parasztház központi témája a kifinomult minimalizmus. Íme egy ilyen kialakítás, amely tökéletes példája ennek a koncepciónak. A művészi külső kialakítás nagyon hívogató és hangulatos. A nagy, íves ablak bőséges fényt és levegőt enged be a nappaliba. A régi stílusú agyagcserép lefedi a tetőt, hogy behozza a hagyományos spanyol vidéki hangulatot. A nagy előkert kis szökőkúttal lehetővé teszi a nagyszerű szabadtéri időtöltést.

15. Olasz parasztházak tervezése:

Olasz parasztház tervezés

Nézze meg ezt a gyönyörű toszkán stílusú parasztház -dizájnt, amely biztosan nagy inspirációt ad. A lenyűgöző kő külső kiegészíti a szomszédos zöld környezetet. A nagy bejárat tégla ékezetekkel várja Önt, hogy élvezze a ház nagyszerűségét. A földszinti ajtók és ablakok mellett egy oldalsó lépcső vezet a felső szintre, hogy élvezhesse a lélegzetelállító kilátást a környékre.

Ezek a legjobb parasztház tervek, amelyekről azt gondoltuk, hogy szeretnétek! Szóval, melyik stílusban szeretne menni? Olasz, modern vagy rusztikus? Ossza meg velünk, mit gondol ezekről a tervekről, és hogyan tervezi azokat saját tereivé alakítani!