A 15 legjobb szobamegosztó képekkel 2021

A fizikai falakat akadályozónak és helyigényesnek találja? Nagyszerű megoldás a szobák funkcionális terekre történő felosztására állandó falak nélkül, Szobaosztók formájában! Ha azt gondolta, hogy ez a modern korban született ötlet, akkor téved! A középkori királyi és elit családok szobamegosztókat használtak a magánélet védelmére, hogy megőrizzék a magányt.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 15 legújabb szobamegosztó mintát, hogy inspirálja Önt otthonába.

15 legújabb ötlet képosztóval képekkel 2021:

Íme néhány trendi helyiségleválasztó, amelyet érdemes megnézni:

1. Nappali partíció kialakítása:

Nappali partíció kialakítása

A szobaosztó fő előnye, hogy a nagyobb helyiségeket kompakt terekre osztja szét, hogy jobb magánéletet és befogadást biztosítson. Itt van egy ilyen gyönyörű fa szobamegosztó ötlet, amely nemcsak a teret választja el, hanem javítja otthonának esztétikáját. A kreatív kialakítás lehetővé teszi, hogy némi zöldet adjon a helyiséghez, egyes növények elhelyezésére vonatkozó rendelkezésekkel. Egy vendég számára függőleges házi kert illúzióját kelti!

2. Konyha és nappali elválasztó ötlet:

Konyha és nappali elválasztó ötlet

Itt van egy egyszerű üveg elválasztó kialakítás, amely lehetővé teszi a konyha elválasztását a nappaliból. Az ötlet legjobb része az, hogy nem veszíti el az elülső területet, és nem érzi magát a konyhának. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a nappalival, és távol tartsa vendégeit a privát terétől. Ha tolóajtót ad hozzá az elválasztóhoz, akkor teljesen behatárolhatja a területet anélkül, hogy bárkit is beengedne!

3. Pooja szoba partíció ötlet:

Pooja Room Partition Idea

Az apartmanok és a kompakt méretű házak gyakran helyet biztosítanak a pooja szobák számára. Egy apró „rés” jön létre a nappaliban imádkozni. Egy nagyszerű módja annak, hogy megőrizze ezen terület magánéletét fizikai falak építése nélkül, ha telepít egy ilyen egyszerű szobapartíciót, mint ez. Az egyedi készítésű helyiségleválasztó isteni hangulatot kölcsönöz a területnek dekorációs elemekkel, például templomharangokkal és aranyszínű LED-lámpákkal. Az üreges dobozok lehetővé teszik a jobb légáramlást, és minimalista megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.

4. Hálószobai partíció ötlet:

Hálószobai partíció ötlet

Nézze meg ezt a teljesen fehér szobaosztót, amely a magánélet és az intimitás érzését kelti hálószobájában, anélkül, hogy elzárná a területet. A gyönyörűen kialakított szoba -elválasztó romantikus hangulatot és egyedi személyiséget kölcsönöz szobájának. A multifunkcionális elválasztó képernyő beépített íróasztallal és ágyszekrénnyel rendelkezik apróságok tárolására. Ez az ötlet jól használható nagy hálószobákhoz, amelyek hálószobára és munkaterületre oszthatók.

5. Farmhouse stílusú szobaosztó:

Parasztház stílusú szobaosztó

Nézze meg ezt a rusztikus szobaosztót, amely parasztház hangulatot hoz a nappaliba. A ritkán elkészített kialakítás minimális helyet foglal el és maximális funkcionalitást kínál. Ennek elkészítéséhez mindössze egy alapvető fa keretre van szükség függőleges fa rudakkal. A kialakítás magánéletet biztosít anélkül, hogy elzárná a sétálóhelyet. A méret és a sávok közötti távolság testreszabható a szoba méretének és architektúrájának megfelelően.

6. Modern szobaosztó ötlet:

Modern szobaosztó ötlet

Azt tervezi, hogy avantgárd hangulatot kölcsönöz hangulatos otthonának? Akkor nézze meg ezt a lógó szobaelválasztó kialakítást, amely biztosan elbűvöli vendégeit. Az egyedi minta a méhsejt formájának modern fordítása, amely felemeli a szoba megjelenését. Függetlenül attól, hogy hol használják, az elválasztó könnyen illeszkedik az otthon többi esztétikájához. Levehető, és tökéletesen működik a ház bármely helyiségében.

7. Minimalista szobaosztó:

Minimalista szobaosztó

Nézze meg ezt a hűvös fém szobaosztót, amely mini kijelzőegységként is működik. A fémrudak függőleges elrendezése a vastag és a vékony között váltakozik, hogy definíciót hozzon létre. Ez az egyszerű, elegáns elválasztó mozgatható, és megadja a szabadságot otthonának tereinek meghatározásához. A legjobb rész a fából készült tartók, amelyek úgy működnek, mint a vitrinek, hogy tartsák a műtárgyakat, sőt néhány edényt is, hogy zöldséget adjanak a helyiségnek.

8. Kortárs szobaosztó:

Kortárs szobaosztó

Ha a szeme mindig egyedi és szeszélyes dolgokat keres, akkor ez a szobaosztó az Ön számára! A divatos elválasztó gyorsan átalakítja szobáját minimalista, mégis modern dizájnjával. Ideális lehetőség ezzel a darabbal elválasztani a nappalit a többi helyzettől, például az étkezőtől vagy a konyhától, anélkül, hogy veszélyeztetné otthonának szépségét.

9. Könyvpolc szobaosztó:

Könyvpolc szobaosztó

Nézze meg ezt a sokoldalú szobaszeparátort, amelyet kifejezetten a könyv szerelmeseinek terveztek. Ez a funkcionális elválasztó amellett, hogy meghatározza a szobák határait anélkül, hogy elzárná az átjárókat, lehetővé teszi az összes könyv egy helyen történő rendezését. Nem rajong a könyvekért? Semmi gond! Ezt a darabot sarokbemutatóvá alakíthatja, hogy megjelenítse patikusát, ajándéktárgyait és még sok mást. Hazaérkezéskor ez a darab biztos módja annak, hogy megjelenését egyszerűről érdekesre változtassa!

10. Tervezői fali elválasztó:

Tervezői fali elválasztó

Engedje szabadjára kreativitását ezzel a szokatlan szobaosztóval. A fából készült keret felső és alsó kampókkal rendelkezik, amelyek a felfüggesztett köteleket támasztják alá, és különleges jelleget kölcsönöznek a helyiségnek. Bár ennek a kialakításnak nem a magánélet a fő hangsúlya, jól működik, ha határokat hoz létre a helyiségben, és szétválasztja a nagy tereket. Válasszon élénk színeket, például kék, zöld stb!

11. Szobamegosztó stúdió apartmanokhoz:

Stúdióapartmanok szobaosztója

A stúdiólakásokban élők komoly problémákkal szembesülnek a helykihasználással. Ha Ön egy közülük, itt van egy helytakarékos megoldás az Ön számára. Ez az ideiglenes ajtóosztó ajtóval lehetővé teszi, hogy burkolatokat hozzon létre otthonában a magánélet védelme érdekében. Az ötletet érdemes kipróbálni, különösen, ha véletlenül megosztja a lakást barátaival vagy családjával. A könnyű fa válaszfal texturális elemet ad a belső terekhez.

12. Tolószoba elválasztó kialakítása:

Tolószoba elválasztó kialakítás

Nézze meg ezt az innovatív összecsukható képernyőt, amely úgy működik, mint az ajtó és a szobaosztó. Nemcsak megváltoztatja saroktereinek megjelenését, hanem funkcionálisvá is teszi őket. A háromszintes tolóajtó csalhatatlan trükk, hogy kiválassza a mosdóhoz hasonló területeket, amelyeket nem szeretne vendégei látókörében tartani. Ha nincs használatban, egyszerűen nyomja be az ajtókat, hogy nyílt stílusú szobaosztót hozzon létre.

13. Lógó szoba partíciós ötlet:

Lógó szoba elválasztó ötlet

Ha az állandó szobaosztók nem illeszkednek az ízléséhez, akkor itt egy furcsa és egyszerű ötlet az Ön számára! A felfüggeszthető szobaosztó paraván függönyként felfüggeszthető a mennyezet zugára, hogy lezárja a szoba kilátását. Gyöngyös láncokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szabad működést. A képernyő vakként kettős feladatot is ellát a szoba fényerejének szabályozására. Különböző színek és minták közül választhat, hogy illeszkedjen otthonának többi belső teréhez.

14. Gyermekszoba falválasztó ötlet:

Gyerekszoba fali elválasztó ötlet

Íme egy minimálisan tolakodó szobaosztó ötlet a gyerekszobába, amely nem veszi el az átjáró teret. A létraszerű kialakítás állandó berendezés, amely meghatározza a határokat a tanulmányi hely és az alvóhely között. A szoba hatékony zónákra osztásával a partíció intim hangulatot teremt. Használhatja a darabot arra is, hogy felakasszon néhány lámpát vagy csipessze kedvenc művét.

15. Összecsukható szoba partíciós képernyője:

Összecsukható szoba partíciós képernyője

Vessen egy pillantást erre a rögtönzött összecsukható helyiség -partícionáló képernyőre, amely különféle célokra használható. Az összecsukható képernyő ideiglenes burkolatot hozhat létre a magánélet védelme érdekében. A bonyolult geometriai minták egzotikus megjelenést kölcsönöznek a szobának. Teljesen nyitva helyezheti a falhoz, hogy dekoratív díszítőelemet adjon hozzá. A semleges színösszeállítás zökkenőmentesen illeszkedik a többi dekorációhoz.

Ezek a legjobb szobaosztó minták, amelyekre figyelni kell! Ezeket az ötleteket referenciaként használhatja, és további hasonló mintákat, mintákat és színeket fedezhet fel minden szegmensben. Tehát melyik ötletet szerette a legjobban és miért?