Csúcsminőségű bútor márkák: 10 lehetőség luxus otthonok számára

Az otthoni karbantartás módja sokat elárul a személyiségéről. Az építési stílustól a benne lévő elemek megválasztásáig minden egyes részlet sok mindent elárul rólad. Az otthoni esztétika javításának egyik módja a megfelelő bútorok kiválasztása. Ha a költségkeret nem korlátozza az Ön számára, akkor erősen javasoljuk, hogy fedezze fel a világ ezen csúcskategóriás bútormárkáit..

Miben különböznek a helyiekétől? Minden a részletekben és a minőségben rejlik! Ezek a márkák kompromisszumok nélküli kivitelezési minőséget kínálnak, hogy fényűző megjelenést kölcsönözzenek otthonának. Kíváncsi vagy ezekre a márkákra? Olvass végig!

A világ 10 legdrágább bútormárkája, 2021:

Most tanuljunk meg néhány érdekes részletet a bolygó legdrágább bútormárkáiról:

1. Boca Do Lobo:

Boca Do Lobo

A Boca Do Lobo a világ egyik legnépszerűbb bútormárkája, amely egyet jelent a luxussal és a kiváló kivitelezéssel. A 2005 -ben alapított portugál bútormárka célja, hogy ötvözze az ősi technikákat a modern technológiával, hogy művészi darabokat készítsen. A kanapéktól az étkezőasztalokig, a kárpitokig és a kiegészítőkig a márka mindegyike megtalálható!

Ennek a márkának az USP -ja a szüreti elemek, például az oroszlánfej, a mitikus lények, a szőlő stb. Nehéz megjelenítése. A kézműves mesterek szakértői csapatával a Boca Do Lobo remekműveket hoz létre, amelyeket a háztulajdonosok és a műértők kincsnek tartanak. Az olyan híres hírességek, mint Jennifer Aniston, hívei ennek a márkának a finom és korlátozott kiadású bútoraihoz.

2. Brabbu:

Brabbu

A Brabbu egy modern luxusbútor -márka, amely híres egyedi dekorációs darabok készítéséről. A cég székhelye Genfben van, és 2011-ben alakult. Mivel a Brabbu a kezdetektől fogva érezte magát jelen a magasan kompetens bútorpiacon. Brabbu kollekciójának alaptémája a modernség és a luxus, ami nyilvánvaló a színek és a konstrukció kiválasztásában.

A vállalat célja, hogy új trendeket állítson be a piacon, és elsősorban a városi életmódot szolgálja. Belsőépítészeti projekteket is vállal a hálószobák és a nappalik megjelenésének javítása érdekében.

3. Fendi Home:

Fendi Home

A Fendi Home az egyik legnépszerűbb high-end bútor márka, amelyet 1988-ban alapított a Fendi Casa. A londoni székhelyű bútormárka nettó értéke 640 millió dollár, és erős piaci jelenléte van. A Fendi híres arról, hogy elegáns darabokat készít, amelyek megérdemlik a reflektorfényt. A márka célja, hogy minden alkotásában ötvözze a csillogást a funkcionalitással.

Különféle bútorok vásárolhatók, a kanapéktól az oldalsó asztalokig, székekig és kiegészítőkig. A Fendi kikiáltási ára 12 000 dollár, így a világ egyik legdrágább bútorgyártó vállalata. Azt is vállalja, hogy tervez projekteket az étkezők, irodahelyiségek és hálószobák élénk terekké alakítására.

4. Bentley Home:

Bentley Home

A Bentley, a híres autómárka 2013 -ban dobta piacra prémium Bently Home kollekcióját. A márkanév a luxus és az exkluzivitás érzését kelti legjobb esetben. A cég minden darabja kézzel készült a tökéletességre, hogy pazar megjelenést kölcsönözhessen otthonának. Az olasz márka nettó értéke 500 millió dollár, és Tom Bentley alapította.

A Bentley otthonának legjobb alkotásai közé tartozik a „Ramsey Loveseat”, amely gravitációt megvető társalgó, az Aldford asztal, a Styal íróasztal stb. A márka ragyogást talál a legapróbb részletekben és kiváló minőségű anyagokból.

5. Baxter:

Baxter

A Baxter egy luxus beltéri bútor márka, amely prémium „Made in Italy” címkével rendelkezik. A lombardiai székhellyel rendelkező Baxter a kézzel készített bútorok gyártására specializálódott, amelyek kiváló minőségűek és kifinomultak. A bútorok minden egyes elemét gondosan választják ki, hogy ügyfelei a legjobbat nyújtsák.

A Baxter vezető szerepet tölt be a bútorok, például asztalok, ágyak, kanapék stb. A márka olyan neves tervezőkkel is együttműködik, mint Roberto Lazzeroni, hogy stílusos, kifinomult darabokat kínáljon ügyfeleinek.

6. Williams Sonoma:

Williams Sonoma

A Williams Sonoma egy amerikai székhelyű, csúcskategóriás bútormárka, amely otthoni és irodai bútorokra specializálódott. A céget 1956 -ban alapította Chuck Williams, és jelenleg a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi óriása. A Williams Sonoma rendkívül funkcionális és esztétikus megjelenésű bútorokat kínál, amelyek kortárs megjelenést kölcsönöznek a térnek.

A kanapékon, ágyakon, szabadtéri asztalokon és székeken kívül a márka evőeszközöket, kisgépeket és háztartási cikkeket is kínál. Célja, hogy egy tető alatt felajánljon mindent, amire egy házi készítőnek szüksége van. A dekoratív kiegészítők a legtöbb vásárló által keresett termékek, amelyek súlyos árcédulával érkeznek.

7. Thomas Blakemore:

Thomas Blakemore

Thomas Blakemore vitathatatlanul az egyik legdrágább bútormárka a világon, amely az évjárat aláírásával foglalkozik. Az 1847 -ben, Staffordshire Angliában alapított Thomas Blakemore belsőépítészeti megoldásokat kínál milliárdosok számára. Szakterülete az elveszett viasz bronz csillárok létrehozása, drágakő furnérozás úszómedencéken, korláton stb..

Minden darabot gondosan terveztek és kézműves mesterek készítettek, hogy visszahozzák az ókori Róma és a görög art deco időszakot. A tiszta arany ékezetek, drágakövek és más drága anyagok nagy mértékű használatával Thomas Blakemore a világ lakosságának körülbelül 98-99% -a számára elérhetetlen.

8. Öröm FULL:

Öröm teli

A DelightFull egy spanyol luxusbútor -gyártó cég, amely dekoratív lámpákra és lámpákra specializálódott. A kezdőár 10 000 dollár, így a világ egyik legdrágább bútormárkája. Az ebből a márkából származó darabok a hagyományok és a modernitás igazi keverékei. A klasszikus, század közepén készült tervek kortárs megjelenést kölcsönöznek az újabb közönségnek.

A lámpákon kívül a Delightfull prémium minőségű bútorokat is kínál, mint például ágyak, kanapék és asztalok, amelyek tükrözik a mai stílusokat. Minden színt és részletet gondosan választottak ki, hogy ügyfelei gazdag élményt nyújtsanak a lakberendezésben.

9. Koket:

Koket

A Koket egyedi luxusbútor -márka, amely a maximalizmus igazi mestere. A márka elegáns és eklektikus megjelenést kölcsönöz lakóterének elragadóan modern és pazar darabjaival. Az élénk színek, fényes fémes árnyalatok, fényes szövetek és csillogó féldrágakövek választékával a Kokettruly a maga módján újradefiniálja a „luxus” kifejezést.

A Koket legfőbb értékesítési pontja az a képessége, hogy drámai megjelenést kölcsönöz a térnek anélkül, hogy fényes lenne. A házból származó minden darab központi szerepet játszik a tervezők és kézművesek kreatív szemének és tökéletességének köszönhetően.

10. Edra:

Edra

Az Edra a világ első osztályú bútormárkája, amelyet 1987-ben alapítottak Toszkánában. Edra egyet jelent a kiváló kényelemmel és a páratlan eleganciával. A márka belsőépítészeti termékek széles választékát kínálja, mint például kanapék, szekrények, fotelek és dekoratív kiegészítők. Az Edra komoly befektetéseket fektet a kutatásba és az innovációba egyedi termékek létrehozásában.

Néhány kulcsfontosságú újítása az Okos párna, a Gellyfoam stb. Az Edra rendszeresen közreműködik a világ művészeti és design múzeumaiban. Ezenkívül egyes darabjai állandó gyűjteményként kerülnek bemutatásra neves múzeumokban, New Yorkban, Párizsban, Milánóban stb.

A világ 10 legnépszerűbb luxusbútor -márkája remek kivitelezéssel és luxus dizájnnal kiválóságot teremtett. Ez nem minden! Ezek a márkák igazi maverickek és eredeti alkotók, akik sokat tettek az iparágban. Arról álmodozik, hogy belép egy ilyen bemutatóterembe, hogy valódi tanúja lehessen ezeknek a remekműveknek?