10+ smukke udseende af skuespillerinde Vidya Balan i Saree

Vi lever i en tid, hvor hudopvisning betragtes som acceptabelt og endda obligatorisk for filmskuespillerinder! Imidlertid er en kunstner, der brød disse normer og valgte at lede hendes flok, Vidya Balan. Vidya elsker at eksperimentere med sit udseende på skærmen og går alt for at retfærdiggøre sin karakter. Men uden for skærmen ser vi indiske kvinder “Susheel” og “Sundar”, der indbegreber anstændighed og feminin skønhed. I næsten alle større begivenheder vil du sandsynligvis dyrke Vidya Balan i saree, især dem designet af Sabyasachi, hendes foretrukne bengalske designer! I denne artikel skal vi undersøge nogle af hendes bedste saree -udseende over en periode!

Smukke Vidya Balan i Saree med billeder:

Se billeder af bollywood -skuespillerinden Viday balan -fotos i Saree.

1. Vidya Balan Wedding Saree:

Vidya Balan Wedding Saree

Da nyheden om Vidya Balans bryllup med Siddharth Roy Kapur nåede mediernes ører, blev alle forbløffet over at se hende i en simpel bryllupssaree. Den røde Sabyasachi silke saree var alt andet end over-the-top. Vidya valgte et lavmælt look ved at parre sareen med traditionelt guldtilbehør og hendes røde vermillion prydede pande.

2. Vidya Balan Saree Backless:

Vidya Balan Saree Backless

Hvis du altid har forestillet dig Vidya Balan for at være kedelig, så tjek dette billede fra Vidya Saree -kataloget, hvor hun beviser os alle forkert. Skuespilleren afslører sin sanselige side med denne hvide saree og røde bluse uden ryg. Hendes bengalske gener er ganske mærkbare på dette billede med hendes hud skinnende i udstråling. Har vi brug for at sige mere?

3. Vidya Balan Green Saree:

Vidya Balan Green Saree

Vidya Balan ser helt strålende ud i denne smukke grønne saree. Hun bar den under en af ​​hendes salgsfremmende begivenheder og modtog stor beundring for sit valg. Sareen var smagfuldt designet i guld og grønt, der supplerer hendes glødende hud. Hendes million-smil er noget, som vi bare ikke kan komme hurtigt over!

4. Vidya Balan Yellow Saree:

Vidya Balan Yellow Saree

Lysstyrken på denne gule saree smelter næsten sammen med hendes skinnende hud. Vidya ligner en Diva i denne dejlige skabelse. Den gule saree har smukt sølvbroderi på grænserne, der er fremhævet med et strejf af sort. En sort bluse tilbød den rigtige match til denne smukke saree. Åh! De dræbende øjne!

5. Vidya Balan I Sabyasachi Saree:

Vidya Balan I Sabyasachi Saree

Under mange begivenheder som Cannes, hvor de andre skuespillerinder forsøger at henlede opmærksomheden, går Vidya selvsikkert i denne enkle, men elegante Sabyasachi saree. Vidya ser strålende ud som nogensinde i denne kobberfarve saree, hvor hun spiller det sikkert, men ikke kedeligt! Skuespilleren parrede den med en rødbrun bluse og en koordineret kobling, der efterlod publikum med vidt åbne kæber!

6. Designer Wear:

Designer Wear

Ligesom mange andre elementer i universet, der falder på plads, gør Vidya Balan og hendes team med saree også. Vidya har altid været fan af etnisk slid, og derfor så Vidya i denne Sabyasachi saree ganske elegant og yndefuld ud. Sareen er hovedsageligt i sort, ja det meste af det, med pallu til sareen, der viser en temmelig skinnende metallisk nuance.

7. I Red Saree:

I Red Saree

Når det kommer til Vidya, er hun sporty som altid, men her bortset fra hendes sprudlende personlighed, er den anden ting, der tiltrækker vores peepers, den brændende vermillion røde saree, i en lys poppende farve. Sareen er en klar prøve på, hvordan skønhed kan skildres uden ornamenter. Men for at tilføje lidt krydderi tilføjes en let gylden kant.

8. Etnisk guld silke Saree:

Etnisk guld silke Saree

Sort er en af ​​de mest foryngende farver, der simpelthen ville være den smukkeste og faktisk ville passe ind i enhver nuance af en lysere nuance. Nu er endnu en af ​​de mest bemærkelsesværdige farver at tone med det sorte det overraskende guld, og her bruger Vidya det autentiske sydindiske silke sort og guld kanjeevaram stof til at få sit look til aftenen.

9. Hvid Floral Saree:

Hvid blomster Saree

Selv Vidya har sine dage, hvor hun besluttede at træde lidt tilbage og fortsætte med sit daglige look og stadig nå at se sit smukke selv ud. Vidya har altid været en person, der kan klare sig rigtig godt, og også her gør hun det med sin sort på hvide crape saree. Blomstermønstrene fremhæver den sorte bluse.

10. Pailletten Net Saree:

Paillet Net Saree

Her i denne saree besluttede Vidya at være fed med chiffon i en lilla nuance, rig og mønstret. Sareen er virkelig et smukt stykke arbejde med det mest autentiske Rajasthani sequin -mønstrede design på grænsen. Vidya blændede selv som en million stjerner med sin fantastiske glimtende sorte bluse.

11. Chiffon Embroiled Saree:

Chiffon broderet Saree

Dette Vidya Balan saree -look er lavet af trekantede lyseblå glitter patchwork, hele sareen i creme og chiffon så ekstremt fabelagtig ud. Sareen er velegnet til en simpel lejlighed som et besøg i en slægtninges hus eller Vidya et pressemøde.

12. Creme og sort saree:

Creme og sort saree

Igen ser vi Vidya i de dødelige kombinationer, det sorte og guld, og derfor ser vi igen, hvor smuk hun ser ud. Sareen er oprindeligt udformet i sort med guldudsmykninger overalt, mens den blødere side af de to farver, det nøgne guld danner basis for sareen.

13. Broder Designed Plain Saree:

Broder Designed Plain Saree

Ligesom tricolors i det indiske flag, grænsen til Vidyas saree inden for georgetsport, den bedste af de tre farver i et blomstermotivmønster. Omkring den løber langs grænsen er den gyldne foring og derefter selvfølgelig den hvide saree.

14. Pink Partywear Saree:

Pink Partywear Saree

Igen formår Vidya at trække dette stærkt juvelerede glitrende designerstykke af. Den glitrende sequined borderline støtter stærkt sareen i magenta pink. Vidya bar dette tøj med stor nåde af den måde, hun draperede sareen på. Hendes pæne bluse tager hende til at se til det næste niveau!

Vidya Balan Saree Styling Tips:

Du kan tage nogle tegn fra din yndlingsskuespillerinde ved at følge disse ekspertstip:

  • Vidyas hemmelige stilmantra er at holde det enkelt og smukt!
  • Hun tror ikke på tungt tilbehør. I stedet foretrækkes et statement halsstykke eller øreringe.
  • Hendes lyse, dristige røde Bindi er en hæfteklammer med alt hendes udseende. Glem det ikke!
  • Vidya elsker også at bære matchende koblinger og punge med sine sarees. De tilføjer meget til den overordnede appel
  • Du kan gå lidt fed med dine bluser ved at vælge rygløs eller bred hals
  • At lade dit hår stå åbent kan få dig til at se ubesværet stilfuld ud.

Vidya Balan er en af ​​de få indiske kvindeikoner, der har genoplivet og omdefineret skønheden i en saree. Hun har konstant stået inde for Sarees, selv på de globale platforme og er forblevet et symbol på indianitet. Inspireret til at modtage kaustisk kritik for at være overvægtig eller holde sin garderobe ensformig, har Vidya accepteret det med ynde, men fortsatte med at være sig selv. Hvis du vil fortælle os dit yndlingslook fra de seneste sareefotos fra Vidya Balan, skal du skrive til os i kommentarfeltet!