Selena Gomez felfedi a szépség, a bőr és a test titkait

21 évesen úgy tűnik, Selena Gomeznek minden a rendelkezésére áll-sikeres karrier az éneklésben és a színészetben, divatvonal, hatalmas népszerűségi státusz a tinédzser szívtipróval Justin Bieberrel folytatott magas rangú kapcsolatai és legutóbbi saját parfümje miatt . A Wizards of Waverly Place csinos arca mexikói és olasz felmenőinek köszönheti jó megjelenését. A tökéletesen tiszta bőrrel és vastag, hosszú, sötét hajjal megáldott fiatal híresség nem esik a végletekbe a szépség és a smink terén.

selena gomez szépségtippek

Selena Gomez szépségápolási tippjei és fitness titkai:

Ma elárulunk Önnek néhány Selena Gomez szépségtippet és fitnesz titkot, amelyek frissen és gyönyörűen néznek ki, mint mindig.

1. Selena Gomez bőrápolás:

Selena Gomez bőrápoló

Disney hercegnője azon kevés szerencsések egyike, akik gyönyörű bőrrel születtek, és így mondja az énekesnő/színésznő, alig tesz valamit az arcával. A tanácsa az, hogy ha tökéletes a bőre, vigyázzon rá, ahelyett, hogy tönkretenné a megjelenését.

  • Az egyetlen termék, amelyre Selena esküszik, az Olay Oil.
  • Egy arclemosó és SPF fényvédő krém az Oil of Olay-tól a két elengedhetetlen kelléke a napi bőrápolási rendszerben.
  • A sminkelés előtt hidratáló krémet használ alapként, ami szintén védelmet nyújt a bőrének.

2. Selena Gomez szem smink:

Selena Gomez szem smink

Selena Gomez szereti a szemével játszani. Kedvenc szemhéjfestéke- MAC Naked Lunch. Kedvenc szempillaspirálja- Maybelline, az egyetlen választás, ami kamaszkorából maradt vele. A glam baba szereti fokozni a nagyobb eseményeken, ha szemöldökceruzával határozza meg a szemöldökét, és különböző szemceruza színekkel, a feketétől a merészebb sárgáig. Mivel Selena úgy érzi, hogy a szemei ​​nem tartoznak a legjobb tulajdonságai közé, ő biztosan tudja, hogyan kell feldobni őket, és senki sem lesz bölcsebb.

3. Fényes haj:

Fényes haj

Selena Gomez haja könnyen az egyik legjobb Hollywoodban. Sűrű, fényes és egészséges haját karbantartja mosással, mély kondicionálással és hű marad természetes csokoládébarna színéhez. Mindazonáltal szeret hajlakkot használni, hogy a vállig érő haját a helyén tartsa, különösen útközben. Ted Gibson hajlakkja működik a legjobban neki, amely miniatűr változatban érkezik, így ideálisan illeszkedik az erszényébe. Selena, mint sok más híresség, szintén kiváló minőségű hajhosszabbítót használ, amikor szuper hosszú haját akarja viselni, előnyben részesítve azt, hogy alulról rögzül, és nem károsítja a haját.

4. Selena Gomez diéta és fitnesz rutinja:

Selena Gomezs diéta és fitnesz rutin

Selena, mint minden más korosztálybeli fiatal, szereti a gyorséttermet. Ismert a Kit-Kat bárok, a Snickers és a tészta iránti szeretetéről. Míg Selena továbbra is szeret enni, és azt eszi, amit szeret, a fiatal szupersztár korlátozza a napi kalóriabevitelt, hogy megtartsa súlyát. Étrendje jelentősen megváltozott az életkorral, ahol most jobban eszik, mint korábban, hogy egyensúlyt teremtsen a gyorsételek iránti szeretete között, teljes és feldolgozatlan ételekkel és sok zöldségválasztékkal..

A Selena Gomez edzésprogramja nem olyan szigorú és szigorú. Többnyire kardiovaszkuláris edzéseket végez, beleértve a futást, kocogást, kerékpározást és egy balettrúd által inspirált edzést, amelyet Pop Physique néven ismernek. A Pop Physique fitnesz edzés célja, hogy tonizálja a testet olyan nyújtó gyakorlatok keverékével, mint a balett, a pilates és a jóga. Az egyórás foglalkozások a zene dallamára vannak beállítva, ahol a diákok, mint Gomez asszony, nyújtó gyakorlatokat végeznek a balettrúd segítségével. A kor előrehaladtával Selena nem kell szigorú edzésekhez és edzésekhez folyamodnia, hogy formában tartsa magát, bár az egészségesebb étrend, a rendszeres testmozgás és az élénkítő életmód együttesen segítette a csillagot, hogy gyilkos testet kapjon.