Smukke billeder af Alia Bhatt i Saree, som hun ligner en diva

Alia Bhatt er en ret ny skuespillerinde, der har taget Bollywood med storm. Hun har markeret sig i filmindustrien, og derfor er hendes garderobe noget, som unge gerne vil kopiere og efterligne. Sarees er en garderobe, som de fleste elsker. Alia Bhatt fotos i saree, og her kan vi se de forskellige stilarter, hun bærer sareerne. Her giver vi dig 15 typer sareer, som Alia Bhatt har brugt og den måde, hun får det til at se fantastisk ud.

Seneste samling af Alia Bhatt i Saree med billeder:

Dette er fantastiske billeder af Alia Bhatt i saree, som du kan vælge imellem.

1. Alia Bhatt i Silk Saree:

Alia Bhatt i Silk Saree

Her er en flot fersken saree i Chanderi silke, som Alia Bhatt bærer smukt. Chanderi silkesareen har den traditionelle stemning. Det går godt med en ærmeløs bluse. Alia Bhatt har adgang til sareen med traditionelle jhumkas. Den tynde zari -kant tilføjer glamour til sareen. Kombinationen af ​​grønt med fersken er bare fabelagtig. Denne saree er perfekt til traditionelle lejligheder som festivaler og pujas osv. Se fantastisk ud i disse håndvævede skønheder.

2. Alia Bhatt i Two States Saree:

Alia Bhatt i Two States Saree

Dette er en anden vidunderlig samling, som Alia Bhatt i 2 States saree. Dette er en traditionel Kerala saree, der er hvid i farven med en guldkant. Det er en bomuldssaree, der især bæres i Kerala. De kan bruges til daglig brug eller endda ved lejligheder. Bomuldsen er hovedsageligt til simple lejligheder som pujas osv. Denne Kerala saree kan bæres med en guldbluse eller endda rød eller grøn. Dette gør den ret alsidig.

3. Alia Bhatt i Pink Saree:

Alia Bhatt i Pink Saree

Dette er en vidunderlig lyserød saree, som Alia Bhatt bærer til lejligheder. Sareen har en mørk pink del og en lyserød del. Grænsen for sareen er smuk og har guldindlæg i den. Hun har brugt den med en matchende lyserød bluse. Denne saree kan blive din, og du kan se lige så smuk ud som hun gør. Den lette saree er perfekt til enhver lejlighed og årstid. Tilbehør med lange øreringe.

4. Alia Bhatt Yellow Saree:

Alia Bhatt Yellow Saree

Her er en gul saree, som Alia Bhatt bærer til en fantastisk video. Sareen er almindelig i udseende, men hun fremhæver den godt med en flosset bluse. Sareen er georget og dette klæber meget sensuelt til kroppen. Dette er perfekt til sommersæsonen. Du kan få tilbehør til sareen med vidunderlige smykker og også forskellige stilarter af bluser. Den gule af sareen er ret lys, og dette vil lyse dagen op.

5. Alia Bhatt i Manish Malhotra Saree:

Alia Bhatt i Manish Malhotra Saree

Du vil ikke være i stand til at tage øjnene af denne smukke og fantastiske Manish Malhotra -skabelse. Alia Bhatt ser fantastisk ud i denne iøjnefaldende saree med glitter på grænsen. Dette er en aften saree, som du også kan bære til enhver stor lejlighed eller til en bryllupsreception. Her er farven på sareen lidt kedelig, men den lyser op ved hjælp af de glitrende diamanter på grænsen.

6. Alia Bhatt i Embroidery Saree:

Alia Bhatt i Embroidery Saree

Her er en sej lehenga saree, som Alia Bhatt bærer med broderi på grænsen. Det sarte arbejde, der udføres på grænsen, får det til at se ganske spektakulært ud. Kedelig grøn er en vidunderlig farve, der får Alia til at se fantastisk ud. Hun parrer den med en bluse med høj hals. Blusens ærmer har også den samme broderi. Denne særlige saree er perfekt til simple lejligheder og festivaler. Du kan også vælge den farve, du ønsker i henhold til din hudfarve med reference til Alia Bhatt saree -billede.

7. Alia Bhatt i Half Saree:

Alia Bhatt i Half Saree

Denne fantastiske Alia Bhatt saree er perfekt til bryllupper. Den intense røde farve med guld- og sølvgrænsen gør den fantastisk til bruden at have på. Hun har valgt at bære den med en orange farvet bluse for at opveje den røde. Denne særlige halve saree har en ghagra af silke, der har en bred guldkant. Et guldbælte i taljen fremhæver dette til brudeslitage. Gør dit bryllup bemærkelsesværdigt med dette stykke som i Alia Bhatt saree pic.

8. Alia Bhatt i Red Saree:

Alia Bhatt i Red Saree

Alia Bhatt ser fantastisk ud i denne røde saree med orange bluse. Rajasthani sølvgrænsen fungerer godt for at gøre denne saree perfekt til lejligheder. Få Diwali og andre festivaler til at se lyse og festlige ud med denne seje saree. Guldundertoner i sareen gør det meget moderigtigt og attraktivt. Kombiner den med en lang bluse eller endda en ærmeløs bluse. Du vil helt sikkert imponere alle med denne samling. Få hovederne til at dreje og føle sig sexede i dette nummer.

9. Alia Bhatt Navy Blue Saree:

Alia Bhatt Navy Blue Saree

Dette marineblå nummer er perfekt til dig til enhver lejlighed. Alia Bhatt ser fantastisk ud i denne marineblå saree med lyserød kant. Sareen er traditionel på nogle måder. Kontrastgrænsen i sareen ser meget elegant og stilfuld ud. Du kan bære denne til enhver lejlighed og også til vigtige funktioner. Kombiner det med smykker, der matcher sareen i farven, eller gå efter guld eller sølv jhumkas eller øreringe.

10. Alia Bhatt i White Saree:

Alia Bhatt i White Saree

Her er endnu et sødt udseende af Alia Bhatt. Hun ser slem og ung ud i denne hvide saree med en traditionel kant. Det er et look, hun havde i filmen Two States. Hun har brugt den med en matchende bluse med kant. Farverne på grænsen får sareen til at dukke op og se festlig ud. Dette kan også bæres med traditionelle tempelsmykker for et mere rustikt udseende. Du kan købe denne saree til dine pujas derhjemme eller til enkle funktioner.

11. Alia Bhatt Saree i Shaandaar:

Alia Bhatt Saree i Shaandaar

Dette er en sej saree, som Alia Bhatt bærer i Shaandaar. Sareen er lysebrun i farven med sort og hvidt arbejde, der skiller sig ud. Se fantastisk ud i denne type saree, der krammer figur og giver dig et magert udseende. Hun har suppleret sareen med en designerbluse, der er uden for skulderen og lange ærmer. Læg sareen op for at give den et mere moderne look. Denne saree er perfekt til unge, der ønsker at gøre sareen mere moderne. Tjek også den seje samling af Alia Bhatt i sort og fersken saree

12. Alia Bhatt i Plain Saree:

Alia Bhatt i Plain Saree

Hvis du vil have en saree til en simpel lejlighed eller til daglig, så er det vejen frem. Her ser du Alia Bhatt i en almindelig saree med dyb orange-rød farve og hærgrøn kant. Sareen er helt enkel, og hun har parret den med en trykt bluse i kontrasterende blå og hvid kombination. Hele rejsen af ​​dette ensemble er så værdifuld, at det får hende til at se fantastisk ud.

13. Alia Bhatt i Floral Saree:

Alia Bhatt i Floral Saree

Her fremstilles Alia Bhatt som en simpel pige ved siden af, og hendes saree i filmen Raazi viser det. Sareen er almindelig igen med en meget tynd kant af blomster. Pallaen har et blomstret design, der er broderet. Du kan også prøve dette look for en rustik og gammeldags charme, der er knyttet til det. Så prøv denne unikke version af almindelige sareer, og se om du kan eksperimentere med det.

14. Alia Bhatt i Contrast Border Saree:

Alia Bhatt i Contrast Border Saree

Kontrastgrænser er meget berømte i sareer, da de tilføjer lidt karakter og charme til sareen. Her ser du Alia Bhatt i en kontrastgrænse saree. Sareen er gul i farven med kontrasterende blå og rød på guldkanten. Denne almindelige saree skiller sig ud, som den er i silke, og hun kombinerer den godt med en blå og lyserød bluse i designerstil. Dette er en tung saree, der fungerer godt til lejligheder og tempelfunktioner.

15. Alia Bhatt i Brocade Saree:

Alia Bhatt i Brocade Saree

Denne vidunderlige saree i Raazi -film er endnu et spektakulært stykke, som Alia Bhatt bærer. Den enkle saree har bladmønstre overalt. Hun parrer den med en ærmeløs bluse i silke. Dette giver sareen et fantastisk look. De tunge jhumkas, hun bærer, får stilen til denne saree frem. Du kan vælge at bære denne saree til enhver lejlighed, uanset om den er formel eller afslappet. Prøv hendes udseende for at blive til en gudinde, når du går ned af funktionen.

Alia Bhatt er en vidunderlig skuespillerinde, der har vist sin værdi i nogle af de film, hun har spillet i. De sareer, hun bærer, får skønheden i hende frem. Denne artikel med billeder af Alia in saree giver dig en bred idé. Du kan vælge at have den samme slags kollektion i din garderobe for at se lige så fantastisk ud som hun er. Vælg mellem silke, bomuld, georgette osv. For at få skønheden i dig frem. Sareer kan være farverige på sletter eller endda trykte. De kan have en kant med kontrastfarve, eller de kan være i guld eller sølv. De tunge sareer er perfekte til lejligheder, og enklere sareer er gode til afslappede funktioner.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80