9 bedste halterneck -bh -mærker i Indien og dets slidstip

Vores grundlæggende intime slid, bh er nået langt. Den fås i forskellige stilarter, former, farver og snit nu. Forskellige mærker laver deres egne designet bh’er. Blandt forskellige bh -stilarter er bh’er med halterneck meget populære og et yndet valg for kvinder i alle aldre. BH’er med halterneck har forskellige stropper fra de konventionelle. Grime stil bruges generelt i badetøj for at minimere tan linjer.

Halterneck er en rem, der indeholder dametøj med en enkelt rem, der løber fra beklædningens forside til rundt om bagsiden af ​​brugerens hals. Denne stil bruges, når kvinder foretrækker rygløs kjole. Sådan at nakkerem er dækket af brugerens hår. Halterneck -bh’er bæres generelt med bluse med halterneck eller brede halsbluser og kjoler. BH’er med halterneck kan også være flervejs-bh’er, hvilket betyder, at stropperne er aftagelige og kan bæres i forskellige stilarter.

Forskellige halterneck -bh -mærker tilgængelige i Indien med billeder:

Lad os tage et kig på top 9 bh -bh’er sammen med billeder og deres tips til at bære en bh. Nogle af mærker, som producenter halterneck stil bh’er følges som.

1. Victoria’s Secret Very Sexy Multi Way Bra:

Halterneck -bh 1

En udsøgt samling af Victoria’s Secret, dette er en multi-way push-up stropløs halterneck bh. Kopperne er bundet med ekstrem løft. Den har en dyb halsudskæring med polstrede skåle. Der medfølger aftagelige og justerbare stropper, der kan bæres på den klassiske måde samt grime, enkelt rem og krydsryg. Den har krog- og øjelukninger bagpå. Den er lavet af nylon og spandex og har en uendelig kantteknologi til et glat usynligt look under tøjet. Fås i flere tryk, farver og størrelser.

2. Leonisa Personal Fit High Push-Up BH:

Halter -hals -bh 2

Dette er en trekant -bh med giver et godt løft og den perfekte pasform til en ideel brystform. Kopperne er polstret med niveau 1 push-up polstring. Det er bundet og sømløst for et glat udseende. Stropper er multi-vejs, hvilket betyder, at du kan bære den som grime og kryds og tværs bortset fra den traditionelle stil. De er også justerbare. Den er lavet af polyamid og elastan med blød sidebenning for form og støtte. Den har også en dyb halsudskæring, så du kan lavt skære toppe med denne bh nedenunder. Den leveres med den sædvanlige krog- og øjelukning bagpå. Dette er også en moderigtig bh -type med halterneck.

3. Pretty Secrets Candy Pink “Strapless Fling” Multi Way T-Shirt BH:

Halter -hals -bh

Denne halterneck -bh er en absolut vigtig sommer. Det er en multiway t-shirt bh i smuk pink med bøjlede og polstrede kopper. Den har siliciumgreb langs kopper og vinger. Da det er en flervejs -bh, har den justerbare, konvertible og aftagelige stropper. Det kan bæres som halterneck eller på kryds og tværs bortset fra den traditionelle stil. Den er lavet af nylon og spandex og har lukning af krog og øje. Den fås i forskellige størrelser.

4. Hanes Convertible Shaping Bandini BH:

Halter -hals -bh 4

Det er et bånd i stretch i stil og en pulloverformet bh i fri størrelse. Det er helt problemfrit og har formstøbt kop med indbygget sideform. Det giver allround formgivning og støtte. Den er ikke polstret og har alsidige flervejsremme, så du kan style den som en halterneck eller krydset tilbage bortset fra den almindelige stil. Det giver også et bundbånd for at holde bh’en på plads. Den er lavet af polyamid og elastan og fås i en del farver.

5. Enamor Cotton Rich Padded Non-wired Racerback Multi-way Bra:

Halter -hals -bh 5

Det er en flervejs-bh med polstrede skåle, der forbedrer formen med medium dækning. Kopperne er ikke-kablede og derfor behagelige. Stropperne er aftagelige med glidere og har multi-vejs mulighed, som giver dig mulighed for at style bh’en som halterneck eller crisscross bortset fra den almindelige stil. BH’en har trykt grafik overalt og farvede stropper. Den leveres med krog og øje lukning. Den er lavet af bomuld og spandex og fås i flere tryk og størrelser.

6. Penny Animal Instinct Pink Zebra Print Wired Stropløs Multiway Level 1 Pushup BH:

Halter -hals -bh 6

Dette er en bh fra samlingen af ​​Pennys BH’er med animalsk tryk. Kopperne er sømløse, polstrede og bøjlede til det perfekte løft, støtte og forstærkning af buste. Niveau 1 push up polstring installeret i kopperne, som er zebraprint. Underbåndet har påsyet elastik med silikonkanter og vinger for pasform og greb. Stropperne er aftagelige med glidere og kan bruges som almindelig, halterneck, stropløs eller krydset ryg, fordi den er multi-vejs. Den er fremstillet af polyester og spandex og har lukning af krog og øje. Der er tre muligheder for farver og forskellige størrelser.

7. Penny Priority Invisible Line Transparent Back Polstret Wired T-Shirt BH:

Halter -hals -bh 7

Denne bh’s strålende stof og revolutionerende dækning passer til de fleste kropstyper. Den har støbte, sømløse og knusningsbestandige polstrede kopper. Det er bøjlet til lift og understøtter og giver fuld dækning. Leveres med et bredt underbånd og sidevinger, som giver ekstra støtte til bysten. Stropperne er konvertible, hvilket gør det muligt at bære den som krydsende eller halter hals, elastisk og justerbar. Den høje stretch gennemsigtige rygrem giver et holdbart greb. Denne bh fås i alle mulige størrelser.

8. Kærlig dekorativ trim let polstret bøjle -bh:

Halterneck -bh 8

Denne halterneck -bh fra Lovable har let 2 mm polstring på kopperne, der giver god form og er bøjlet til den perfekte løft og støtte. BH’en er designet med smukke blonde detaljer. Stropperne er aftagelige og justerbare sammen med at være konvertible eller multi-way, hvilket gør det muligt at bære den som halterneck eller på kryds og tværs. Den har krog- og øjelukning og fås i forskellige størrelser.

9. Amante stropløs bøjleformet bh:

Halterneck -bh 9

Denne halterneck bh er polstret, bøjlet og sømløs med aftagelige og justerbare stropper. Kopperne er støbte. Den kan bæres stropløs eller som halterneck og kryds på tværs. Den er lavet af polyamid og elastan og fås i sort og forskellige størrelser.

Sådan bæres halterneck -bh:

Halterneck -bh 10

De fleste af halterneck-bh’erne er generelt cabriolet eller multi-way. Således skal du fastgøre stropperne på løkkerne på bunden af ​​kopperne, så de passer til bh’en på din buste på konventionel vis. Placer bh’en på din buste og lås krogene på de rigtige løkker ved at tage hånden bagved.

Bøj derefter lidt ned for at justere bevægelsen af ​​dine bryster. Når du er færdig, skal du holde i stropperne og bringe dem over din hals og holde dem bag på nakken. Bind enderne af stropperne, eller hvis de har en krog og øjelukning, skal du bare spænde enderne, og du er færdig.