15 indiske sølvsmykkedesign til mænd og kvinder

Sølv er et metal, der har været brugt siden århundreder. Folk har lavet redskaber, våben og ornamenter af dette metal. Da dette metal ikke er dyrt som guld, så brugte folk dette metal mere. Da sølv har et funklende og blændende syn, tiltrækker det mere.

sølvsmykker

Som nu er guldpriserne skyhøje og det er vanskeligt at få guldpynt, så smykker af sølv er efterspurgte. Der findes mange og store varianter af sølvsmykker, og du kan vælge det efter din stil og design, der tiltrækker dig.

Ren sølvsmykkedesign:

Lad os se nogle topdesigner af sølvsmykker.

1. Blændende sølv halskæde smykkesæt:

Blændende sølv halskæde smykkesæt

Sølvhalskæde er meget efterspurgt på grund af dets håndværk. Design og mønster kan efterlade dig tryllebundet. Sølvsættet kan både bæres ved særlig lejlighed og ved bryllupper i henhold til outfittet. Sølvsæt ser godt ud på grund af dets glans, og man kan ikke modstå at prale med disse ornamenter.

2. Smykker i rene sølvkæder til begge mænd & Kvinder:

Rene sølvkæder smykker til både mænd & amp; Kvinder

Sølvkæder er meget populære, og det bæres af både mænd og kvinder. Sølvkæderne fås i sølvfarve såvel som oxideret form. Der findes forskellige designs og mønstre af kæder, og du kan vælge det efter lejligheden og dit outfit. Sølvsmykkekæderne kan flagres på casual t-shirts og et par jeans og endda med formals.

3. Smykker sølvringe til piger:

Smykker Sølvringe til piger

Sølvringe ser meget glamourøse ud og er meget vanskelige at modstå. Sølvringene fås i forskellige mønstre og designs. Sølvsmykkeringene kan klæbes med ædelsten som diamanter, perle eller Swarovski. Ringene ser meget elegante ud og får dine fingre til at se fantastiske ud. Denne type sølvringe kan bæres af alle hunner i enhver gruppe.

4. Sølvarmbåndsmykker til mænd:

Sølvarmbånd Smykker til mænd

Mænd bekymrer sig meget om deres udseende og det tilbehør, de bærer. Sølvsmykkearmbånd er generelt et must i deres juvelkasse, da det får dem til at se stilfulde og seje ud. Sølvarmbåndet bringer en hel ændring i deres personlighed og får dem til at se trendy ud.

5. Antikke sølvarmbåndsmykker:

Antikke sølvsmykker i armbånd

Designet og håndværket på de antikke armbånd er altid fabelagtige. Designene på de antikke sølvsmykkerarmbånd skildrer en æra eller et bestemt billede med en enorm betydning i det. Disse armbånd er brede i design og dækker dit håndled fuldt ud, hvilket giver et tiltalende syn på dit udseende.

6. Ringe til mænd i sølvmetal:

Ringe til mænd i sølvmetal

Ringe er de mest yndige smykker, der starter fra småbørn til unge og også til midaldrende. Mænd sætter pris på ringe i henhold til deres stil og outfit. Unge drenge foretrækker funky ringe, der matcher personaen. Ringe fås også i oxideret form og kan bæres ved enhver lejlighed for at gøre dig cool trendy og stilfuld.

7. Sølv øreringe smykker med dråber:

Sølv øreringe Smykker med dråber

Sølvøreringe er meget slående og unikke. Da ører er den mest synlige del af kroppen, så skal du vælge sølvøreringe, som får dig til at se anderledes ud. Sølvsmykker øreringe fås i forskellige designs som i nitter eller dingler, jhumkas, og du kan vælge det efter din stil. Disse øreringe kan bæres dagligt, da intet kan gå galt med det.

8. Anklets i sølv til kvinder:

Anklets i sølv til kvinder

Anklets er det mest trendy tilbehør i nutidens tid. Piger og kvinder foretrækker at bære sølvankler, da det giver deres ankel et nyt look. I indisk tradition er det obligatorisk at bære ankler ved en vellykket lejlighed og også i bryllupper. Den fås i forskellige stilarter og mønstre, og du kan vælge og vælge efter din smag og komfort.

9. Designer sølvarmbånd til piger:

Designer sølvarmbånd til piger

Efterhånden som tiden gik, har designere givet sølvarmbånd et nyt udseende. Sølvarmbåndet har meget dygtige designs indviklet på det og ind imellem er sten indgraveret for at forbedre armbåndets visuelle såvel som dit håndled, hvilket får dig til at se anderledes ud i mængden.

10. Pendel vedhæng i sterlingsølv:

Vedhæng i hesten i sterlingsølv

Sølvvedhængene har en særlig charme, og de får dig til at fremstå unik og stilfuld. Denne sølv vedhæng er designet i form af en hest, og du kan hænge en smykkekæde i mousserende sølv efter eget valg. Disse typer vedhæng bæres generelt af personer, der brænder for sport og altid drømmer og kan lide at have sportslige ting på.

11. Smykker Sølv Stilfuld P.endants:

Smykker Sølv stilfulde vedhæng

Vedhæng er meget efterspurgte af både mænd og kvinder. Sølvvedhæng fås i forskellige designs og mønstre, og de ser stilfulde ud på dig. Piger og drenge på ti år bærer dem for at markere en stil foran deres venner og markere et indtryk på dem. Så tag et sølvvedhæng og se cool ud.

12. Snake Design sølvarmbånd til kvinder:

Snake Design sølvarmbånd til kvinder

Sølvarmbånd er meget på mode, og det passer godt til enhver form for outfit, du har på, f.eks. Casuals eller traditionelle. Armbåndene giver dine arme et særligt look, hvilket gør dig til et attraktionscenter. Det får dig til at se unik ud, og du kan også bære dem i fester og i bryllupper. Armbåndene i sølvsmykker fås i forskellige designs, og du kan vælge alt efter lejligheden.

13. Pure Silver Bangles smykker til piger:

Pure Silver Bangles smykker til piger

Armbånd er det mest elegante ornament, som kvinder bærer på deres hænder. Vibrationerne og lyden, der kommer ud af armbåndet, er altid positive og beroligende. Piger er altid specielle med hensyn til påklædning og udseende, så armbånd i sølvsmykker er et fantastisk match for at få dem til at se smukke og smukke ud.

14. Sølv tå ringe til brude:

Sølv tå ringe til brude

I hinduistisk kultur er det vigtigt at bære tåringe til gift kvinde. Under bryllupper er det en kultur for brudgom at bære sølv tå ringe. Nu bærer en dags selv unge ugifte piger tåringe som mode og stil. Der er forskellige mønstre af tåring til rådighed for at glamme dit udseende.

15. Kæde i sterlingsølv med vedhæng:

Kæde i sterlingsølv med vedhæng

Sterling betyder rent, og vi elsker alle at bære ting, der er lavet i rent sølv. Disse juveler er næsten 99 procent rene i naturen. Sterlingkæderne og vedhængene fremhæver altid dit udseende, når du har dem på.

Sølv er et metal, der også kan bruges til daglig brug og er et godt kontortøj. Ornamenterne i sølv er hårde i naturen, og du kan bære dem uden frygt for at blive dårlige eller ødelagte. Sølvsmykkerne fås til både mænd og kvinder og endda til små piger, så du kan vælge det tilbehør, der matcher din persona og mode og se flamboyant, stilfuldt og anderledes ud end andre. Tag et sølvsmykke og pral med det.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.