Bedste bh -mærker i Indien – Vores top 15 med billeder

Undertøj og trøstesindere er yderst vigtige for enhver kvinde i betragtning af den sikkerhed og beskyttelse, der ydes gennem beklædningsgenstandene. BH’er hjælper med at løfte brysterne, holde dem i form og giver også komfort med ens tøj. I betragtning af disse skal man kende de bedste bh -mærker i verden til at style på tværs af forskellige beklædningsgenstande og lejligheder sammen med kropspræferencer. Med udviklingen af ​​flere påklædningsstile og livsstilsvaner kan man se forskellige typer og varianter i disse mest populære bh -mærker lige nu. Nu er det tid til at vide, om du bruger den bedste bh, der passer til din krop og livsstil. Her kommer de mest kendte og nye bh -mærker. De er indbygget i ekstrem og suveræn kvalitet og nyeste designs for at behage forskellige valg!

Hvilket er bedste bh -mærke i Indien:

Indien har set flere slags bh -mærker, som er på vej i de seneste dage. I betragtning af de specifikke typer og formål kan man vælge det bedst tilpassede mærke i Indien, der passer til deres præferencer. Her er en oversigt.

  • Til sportstøj er Calvin Klein, Nike og Jockey ganske populære mærker til bh’er.
  • Premium og luksus designer bh’er omfatter smukke hemmeligheder, Zivame og Trylo.
  • Daglige slid -bh’er er flere og bedste mærker i Indien, lige fra Daisy Dee, jockey, Zivame og Enamor.
  • Festtøj og bh’er til særlige formål til specielle kjoler og bluser som stropløs bh og varianter uden ryg kan prøves fra mærker som Zivame, smukke hemmeligheder og Enamor.
  • Man kan altid vælge mellem disse mærker for stil og komfort i henhold til deres daglige behov og krav.

Bedste og populære bh -mærker tilgængelige i Indien med billeder:

Her er de bedste mærker af bh’er til kvinder med billeder.

1. Amoena:

Amoena

Amoena er et velkendt mærke for en bh. Det er pålideligt for en kvinde siden 1992. De startede Amoena med at introducere en serie lommerede lingeri. Dette amoena -mærke er kendt for sine bh’er med lomme, svømmetøjsmode, delvise former og brystformer. Damer føler sig velegnede og komfortable for sin ubesværede tillid. Det kan købes eller kan trækkes fra ethvert forsendelsessted. Dette er blandt populære dyre bh -mærker lige nu.

2. Bali:

Bali

KØB NU

Bali er et lingeri -firma, der stammer fra USA. Det blev startet af Sara Stein og Fay-Miss i 1927. Bali har mange samlinger som Minimizer-bh, T-Shirt-bh’er, Cabriolet, Classics og Double Support osv. Det opretholder sin standard siden 1927 uden nogen bemærkning. Kvinder føler komfort og støtte leveret vil være sofistikeret. Nu var Bali godt mærket til bh -designs.

3. Chantelle:

Chantelle

KØB NU

Chantelle -mærket tilhører Groupe Chantelle. Det er et fransk lingeri -firma, der blev grundlagt i 1876 af Francois Auguste Gamichon. Chantelle fremstiller forskellige typer bh’er. Disse bh’er understøtter meget med bøjle og med europæiske kopstørrelser blev designet. De medfølgende stoffer er polyester, elastan og nylon. Disse er designet med smuk blonder med foring og strikkede kopper indeni. Chantelle har mange samlinger som brude, sport osv. Med en masse designs og modeller. Dette er ret populært og kendt for de bedste bralette -mærker.

4. Elomi mærke -bh:

Elomi mærke -bh

KØB NU

Eveden grundlægger af Elomi startede Elomi i Storbritannien. Det har forskellige typer undertøj. De har en masse samlinger, der forbinder Amelia, Beatrice, Betty, Energize osv. En kvinde vil nyde fuldstændig med sin størrelse og pasform, nyder støtte givet hende og sofistikeret look. Elomi giver ammende bh med blød kop til ammende mødre. Disse er designet med forskellige koppestørrelser, rygstørrelser i alle kategorier. Disse sælges også offline og online. Det er en af ​​de bedste og perfekte mærke -bh’er til damer, der ammer.

5. Modeformer:

Modeformer

Fashion Forms som lingeri har en masse tilbehør som ikke-klæbende silikone-skjulere, lingeripose, euro-bh-forlængere osv. Det er kendt som undertøjsmærke til stropløse bh’er, brystblade, kjolebånd og forstærkere. Fashion Forms havde lagt sit fundament i 1993 i tre forskellige lande som Canada, Europa og USA. Disse er sømløse med stretch -mikrofiber. Disse er lavet af nylon og bomuld. De dedikerer deres produkter til kvinder for komfort, selvtillid og stil.

6. Honeydew Bra:

Honeydew Bra

KØB NU

Honeydew -bh’er er et perfekt udbrud af undertøjskollektion uden budgetbrud. Det handler kun om komfort for små til mellemstore kvinder. De medfølgende stoffer er Rayon, Spandex og hør. Disse er designet med smuk blonderbralette med brede stropper og rayonforede kopper. Honeydew -samlinger er Stella, Carli, Lucy open cup bralette osv.

7. BH’er med Jockey -mærke:

Bh'er med mærke fra Jockey

KØB NU

Jockey er et af de internationale mærker, der er tilgængelige i over 120 lande. Det har anerkendt varemærke i alle lande. Den blev grundlagt i 1876 og lanceret i Kenosha Wisconsin USA Denne jockey indeholder tilbehør til både mænd og kvinder. Kollektioner til kvinder er T-Shirt bh; flervejs polstret stropløs bh, bh med fuld dækning og bøjle-bh’er osv. Den er tilgængelig online og offline.

8. La Perla:

La Perla

La Perla blev grundlagt i 1954 i Bologna, Italien af ​​Ada Masotti. De begyndte at producere med badetøj i 1971. De har 150 butikker globalt over hele verden. Samlinger af La Perla er blonder Balconnet Bra, Iris Triangle Bra, Underwire Bra, Full Cup Sheer Bra, Stropløs blonde bh osv. Disse bh’er er tilgængelige overalt online.

9. Nike:

KØB NU

Nike er et amerikansk internationalt selskab, der blev grundlagt i 1964 som Blue Ribbon Sports og ændret sig som Nike i 1971. Grundlæggerne er Bill Bowerman og Phil Knight. Nike har mange produkter, men det er det eneste mærke, der kun har designet bh’en til sport. Samlinger af Nike er Nike Pro Rival, Nike Pro Indy, Nike Pro Classic, Nike Pro Fierce osv. Samlinger af Nike er tilgængelige i alle tøjbutikker og endda i populære på websteder.

10. Maidenform Brand BH’er:

Maidenform mærke bh'er

KØB NU

Maidenform Brand blev grundlagt af tre personer i 1922 i New Jersey. Det blev et shapewear -mærke, der overtog 40% af markedsandelen. Det har omkring 75 butikker globalt. Det startede sin karriere med faldskærme og due -bh’er og udvidede op til forskellige typer samlinger. Det medfølgende stof er nylon og elastan og kopper består af polyurethanskum. Det er let at håndtere vaskbart. Den fås både offsite og online.

11. Olga:

Olga

KØB NU

Olga Erteszek er en polsk-amerikansk undertøjsdesigner, der blev lanceret i 1989. Samlinger af Olga er satin, te-kontur-bh, luksus-løft-bh osv. Den har justerbare stropper, der konverteres til krydset crossing med indkapslet bøjle. Stoffer inkluderer i Olga er nylon og spandex.

12. Playtex:

Playtex

KØB NU

Playtex er en trådfri samling; den indeholder både moderne og designs med sofistikeret i ultimativ komfort og støtte. Det er en fashion-forward stil, både trådfri og bøjlet. Det har en facilitet på 18 timers original komfort. Bh’en fra Playtex -mærket har lukning af kroge og øjne. Stoffer er bomuld, nylon osv. Samlinger fås alle steder og forsendelse leveres.

13. Under Armour:

Under rustning

KØB NU

Under Armour er et tilbehørsselskab af sportstøj grundlagt af Kevin plank beliggende i Maryland USA i 1996. Det har forskellige samlinger af sports -bh’er som Mid Sports -bh, Mid -printet sports -bh, Mid Sports -bh med kopper ligeledes mange. Det er endda designet i stil med lav effekt, mid-impact, high impact til sportspersonen. Disse vil være ultrabløde, og det robuste stof føles glat og behageligt mod huden.

14. Venus:

Venus

Venus bh’er tilbyder kvinder en mangfoldig samling af funktionelle, komfortable og blændende bh’er, som helt sikkert vil tilfredsstille de mest kræsne kvinder. Samling af Venus-bh’er Strappy-detaljer, Amor, Shaping Romper, Enhancer-bh, sømløs kropsform osv. Disse er fuldt justerbare ikke-strækbare stropper. Stoffer inkluderet i nylon, polyurethan med silicium osv.

15. Wacoal Brand Bra:

Wacoal mærke bh

KØB NU

Der var masser af varianter af mærker tilgængelige globalt. Wacoal var en blandt dem. Det stammer fra Japan i 1949. Wacoal har forskellige kollektioner som bøjle -bh, omfavn blonderbøjle, glattere sømløs, minimer bh osv. Den er tilgængelig via forsendelse fra populære websteder.

I betragtning af de flere typer bh’er og mærker lige nu overalt i verden, kan det være ganske overvældende at vælge det bedste valg, der passer til ens krav og stilarter. Derfor opsummerer denne vejledning om de bedste bh -mærker i verden den nyeste og trendy variant, der er kendt for deres kvalitet og komfort. Prøv dem i henhold til dit budget og dine præferencer, og du vil helt sikkert blive tilfreds med disse komfortable mærker.