Top 7 36D BH -modeller og slidstip

Igen er vi her for at bryde endnu en misforståelse, som mange kvinder ofte lider af. De siger, at jo større du er, jo bedre flaver du, og det begrænser dig ikke kun til dine polerede lange ben. Når det kommer til bh, er der et par udvalgte størrelser, der er tilgængelige overalt og overalt i enhver form og enhver form. Nu er en 36D bh normalt på den tungere side, hvor 36 angiver kurvens størrelse, mens D er skålstørrelsen, en anden vigtig måling, der hjælper dig med at passe ind i din bh let uden sidespild og aftryk af bh -rem på din skulderpude. Derfor vil vi i dagens artikel diskutere et par typer og slags bh’er af den givne størrelse, men før vi gør det, lad os tage et kig på sliddelen.

Forskellige designs af 36D BH med billeder

Her er vores 7 bedste 36d bh -typer, der er tilgængelige på det indiske marked.

1. Fuld dækning 36D BH:

Fuld dækning 36D BH

Den fulde dækning er den grundlæggende hverdags -bh, behagelig og velegnet til enhver tøjtype. Denne bh fokuserer normalt på optimal støtte og ikke særlig meget på strukturen eller formen. Det fulde dækningsaspekt dækker resterende fedt fra undersiden af ​​dine gruber og endda nogle af overkroppens flap.

2. T-shirt 36D BH:

T-shirt 36D BH

 BH-typer er opkaldt efter dets brug, hvor T-shirt-bh’er hovedsageligt bæres under stramme eller monterede T-shirts som overbeklædning. Disse er en fantastisk struktur, der giver bh, der forbedrer dine kurver ved at forme bh’en på en lav, dyb hals med små puder, der løfter og opretholder vægten.

3. Remmen Mindre 36D BH:

Remmen Mindre 36D BH

Du kan nu endda benytte stropløs til 36 d bh’er. disse stropløse bh’er meget gerne denne kan have en kæresteudskæring eller en dybt dybt en, men de tjener formålet trofast. De giver dig den nødvendige støtte, samtidig med at de forbedrer dine kurver, så du ser endnu mere attraktiv ud.

4. The Low Plunge Neckline 36D Bra:

The Low Plunge Neckline 36D BH

Den lave dyb halsudskæring er en smuk bh, som du kan bruge selv i snørebånd. Dette er ikke kun et sensuelt stykke intimt tøj, men også en god fangst for dem, der er tilbøjelige til at bære virkelig lave dybe snitbluser. Disse er også gode formforstærkere.

5. The Deep Plunge 36D BH:

The Deep Plunge 36D BH

Det dybe spring er lidt dybere end det lave spring, hvor bh’en er velegnet til kjoler eller dristige modevalg, der går helt ned med en slids på midterribben. Du kan nu nemt bære en bh og stadig trække fedt udseende af.

6. Halter Top Look 36D BH:

Grime Top Look 36D BH

Grime -bh’en til større størrelser forbedrer ikke kun og gør udseendet et forsøg værd, men disse bh’er er også meget behagelige. med en bred rem, der er vævet ind i en sammenfiltring af snørebånd, vil det ikke forårsage unødvendige aftryk af stropper og alligevel trække let i dit udseende.

7. Demi Cup 36D BH:

Demi Cup 36D BH

Demikoppen betragtes normalt som en halv kop, hvor kopperne til denne bh starter halvvejs nedenunder dine gruber. Disse er dog gode støtte- og strukturforbedrings-bh’er, der fremhæver din kurve, mens du lader dig trække i dybtskårne bluser.

Sådan bærer du 36D BH?

Sådan bærer du 36D BH

Den første ting, du skal være bekymret for, når du har en bh på, er den korrekte størrelse, som også omfatter kopstørrelsen, som også hjælper os med at passe ind i det intime tøj uden nogen hindring. Når du kender din størrelse, kan du enten kroge bh’en forfra, vride den og ende med at fylde på kopperne eller blot bruge den grundlæggende måde at udfylde kopperne på og derefter trække stropperne tilbage for at krog dem bagtil.

Jeg håber, at frem for alt smukke 36d -bh’er sammen med dens tips er nyttige for dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80