Top 7 populære stick on bh’er og tips til brug

De nye modeerklæringer på tværs af de røde tæpper efterlader os i ærefrygt. Det er ingen overraskelse, at udseendet fra landingsbanen ofte er ganske fortryllende, vi kopierer dem blindt, bare fordi de er så fascinerende. Nu kræver meget af den nye snit trend -indstilling mode dig at bære abstrakte kjoler, nogle af dem er helt rygløse, mens de andre bare har en virkelig faldende halslinje, der beder dig om at bære din midteribbe helt ned.

Så er der dem, der ønsker, at siderne skal vises, mens de dækker forsiden og bagsiden. Hele pointen med denne artikel er at introducere dig, denne revolutionerende bh -type kaldet pinden på bh’en, som kun har forsiden af ​​din kurve dækket og uden stropper eller endda bagkrogen, dette kan hjælpe dig med at trække det fedeste udseende med let, vel vidende i tilfælde af uheld, din bh er der for at støtte dig.

Sådan bæres pind på bh?

At bære bh’en er ganske enkelt, selvom det ser ret kompliceret ud, udseendet. Før du køber en, skal du sørge for at kende din kopstørrelse godt, da hele bh’en ikke er baseret på andet end kopperne. Brug heller aldrig fugtighedscreme eller bodylotion, da det gør det svært for grebet. Sørg for at være tør, fjern plasten og fastgør stykket i henhold til kurven, og glat det ud som et klistermærke. Når du er færdig, kan du enten smide dem eller vaske og genbruge dem.

Populære Stick On BH’er:

Her er vores top 7 populære stick on bh’er som følger os.

1. The Full Cup Stick On Bra:

Dette er den grundlæggende pind på især velegnet til et rygfrit look. BH’en formes let ind i dine kurver med det fulde display på kopperne, der giver den nødvendige støtte med en blød undertråd til at skubbe op og give din kurve en strålende struktur.

2. Engangspinden på bh:

Disse er en anden sort end pinden på bh -slags, hvor disse bh’er er engangsprodukter, der er en engangsbrugstype med et stærkt klæbemiddel, der holder stykket limet til dine kurver. Når du er færdig med at bruge, skræller du af og bortskaffer dem. De er ikke kun fleksible, men de ændrer sig i henhold til din kurve og giver den nødvendige støtte.

3. Deep Cut Winged Stick On Bra:

Dette er en simpel koppind på bh, der er lavet og formet i form af en vinge, hvilket ville give dig optimal frontdækning med et lille strejf af spaltning. Ved at holde ryggen fri, giver dette et blødt skub, mens kopperne understøtter vægten.

4. Silikone brude slidstang på bh:

Stokken på bh’er kommer også i et brudeområde, hvor pinden på kopper er smukt dekoreret, ofte i trykte mønstre eller snørebånd, der giver en rigtig dejlig intim slidfølelse, mens kopperne, baseret på silikone, simpelthen klæber til dine kurver, der dækker hele din kurve. Når den er på plads, fastgør du den forfra. Dette er en af ​​de bedste pinde på silikone bh’er.

5. The Deep Plunge Stick On Bra:

Velegnet til tøj med dyb udskæring i halsudskæringen, hvor midtersektionen kræver visning. Denne bh vil helt sikkert gøre op med støtten og dækningen.

6. Front Pasties Stick On Bra:

Dette er endnu et fedt træk foretaget af mang en stjerne, hvor kun forsiden af ​​dine bryster, fronten er rigeligt dækket, mens resten vises. Dette er normalt valgt for fed udseende eller endda for de risikable kjoler, hvor du ikke vil have et uheld til at ødelægge dagen.

7. Med stroppestik på bh:

Hvis du ikke er fortrolig med at have en stropløs på og er bange for risiciene, kan du denne gang vælge denne pind på typer, der lader dig sortere en åben ryg uden at du skal bekymre dig om stropper.

Jeg håber, at frem for alt en fantastisk pind på bh’er sammen med dens tips er nyttige for dig. Disse stick on bh’er fås på det indiske marked.