9 legjobb és stílusos férfi bőr Trifold pénztárca modell

A pénztárca olyan hely, ahol alapvető dolgainkat bárhová elhelyezheti, amikor elhagyja otthonát. A kapacitása mellett a pénztárca valóban részt vesz a tulajdonos képének kialakításában. Akárhogy is legyen, az elrendezés nagyon alapvető: mindössze egy férfi trifold pénztárcára van szüksége. A 3 részes körvonalat használó Trifold pénztárcák szem előtt tartva előnyben részesítik azt a képességet, hogy lényegesen több dolgot képesek szállítani, mint a bifold pénztárca.

A Trifold pénztárcák legújabb és különböző típusai férfiaknak:

Íme a 9 bőr típusú, háromszoros pénztárca minták a férfiak számára.

1. Fosszilis Trifold pénztárca:

fosszilis-trifold-pénztárca

A Fossil a legismertebb márkák a márkák listája között. Bármelyik tartozék hordozásával lendületesnek és márkás alkoholosnak tűnik. A Fossil Wallet a legjobb trifold pénztárca. Két cipzáras zsebbel rendelkezik, és legfeljebb 10 kártya tárolására alkalmas.

2. Carhartt férfi trifold pénztárca:

carhartt-mens-trifold-pénztárca

A Leather Trifold Wallet varrása rendkívül jól sikerült, és a pénztárca sarkai pamut textúrával vannak megerősítve, hogy hegedűként is megfelelőek maradjanak sok körülmények között. A kártyanyílások kissé hatalmasak, hogy gyorsabban és egyszerűbben kezelhessék dolgaidat.

3. Michael Kors Trifold pénztárca:

michael-kors-trifold-pénztárca

A Kors trifold felhalmozódása számos kiegészítést tartalmaz, a sima, a provinciális és a matt a csillogó között. Mindegyik marhabőr, poliészter belső béléssel. A gesztenye vagy sötét döntés mellett a pénztárca vonal nem sokat kínál a választékban. A Michael Kors hét MasterCard bemutató nyílást és négy különböző helyet biztosít a számlák, nyugták és átutalási kártyák számára.

4. Trifold pénztárca extra kapacitással:

trifold-pénztárca-extra kapacitással

Ennek a pénztárcának általában jelentős tárolóhelye van az osztályban. Az alapanyag bőr, következésképpen valóban finomnak és simanak, mégis rendkívül szilárdnak érzi magát, ami miatt hosszú ideig meggyőző marad. Annak a véletlennek köszönhetően, hogy rendszeresen számtalan és kapcsolódó archívumot kell továbbítania, ez a jelenlegi férfi bőrből készült pénztárca pontosan az, amire szüksége van.

5. Cambridge Trifold pénztárca:

cambridge-trifold-pénztárca

A Cambridge trifold kiemeli az ablakos teret, hogy gyorsan hozzáférhessen a vezetői engedélyhez vagy bármilyen más rendszeresen használt kártyához. Kilenc töltőkártya -hely és négy extra rejtett zseb található fényképekhez vagy időnként használt kártyákhoz. A Cambridge szintén két pénzzsebet ad a lényeges és kis részek elkülönítésére.

6. Nyolc rekeszes Tri-gyűrődéses pénztárca:

nyolcrekeszes-tri-gyűrődéses pénztárca

Ez a Trifold pénztárca férfiaknak nagyon kész megfelelni a Trifold pénztárca iránti vágyának többségének. Hasonlóan kis profilú 8 rekesszel jelentős mennyiségű kártyát tárolhat, pénzt jelentésekhez és nyugtákhoz, vagy egyéb szükséges dolgokat. Minden könnyedén illeszkedik minden rekesz nyitottsága miatt.

7. Guess Trifold Wallet:

találgatós-pénztárca

A GUESS Cruz juh- és báránybőrt használ, és legfeljebb nyolc kártyát tart függőleges elrendezésben, hogy megtartsa a vékony körvonalat. Ezenkívül fényképes ablakokkal rendelkezik azok számára, akik szeretnek papírfotókat közvetíteni.

8. Férfi bőr RFID blokkoló pénztárca:

férfi-bőr-rfid-blokkoló-pénztárca-trifold

Akár 7 RFID-kártyahellyel, 2 csúsztatható rekesszel, 2 teljes méretű rekesszel és egy személyazonosító ablakkal sok mindent tárolhat stressz nélkül, annak valószínűsége miatt, hogy tehetetlenek lehetnek a nem jóváhagyott szűrés ellen.

9. Levi férfi trifold pénztárcája:

levis-mens-levis-trifold-pénztárca

A pénztárca őszinte jószág marhabőrt használ. 3 nyílás minden méretben, egyszerű ablak az azonosító papírhoz a közepén és pénzzseb, a malom működése minden alapvető dolog elrakására alkalmas.

A pénztárca egyike azoknak a dolgoknak, amelyek elég hosszú ideig jutalmazhatják vagy gyakran látogathatják a vásárlót. Bár jót ígér a legideálisabb minőség megvásárlása, egy olyan pénztárca megvásárlása, amely bármely régióban hiányzik a védjegyből, jelentős csalódás oka lehet.