15 bedste Pattu Saree -blusedesign med billeder

Saree er simpelthen en beklædningsgenstand i ét stykke viklet strategisk omkring din krop for at danne et jakkesæt i ét stykke. I dagens ændring ofte til tider kan denne jakkesæt i ét stykke være lavet af to forskellige stykker, men en ting, der forblev konstant for altid og mere, var brugen af ​​bluser på en normal dag at parre din saree med. Blusen er det midterste riffstykke, som vi bærer under sareen for at understøtte sareen, og ligesom de forskellige mønstre og designs af sareen, kan du også nemt lave designs og mønstre af blusen.

Smukke blusedesign til Pattu Sarees med billeder:

Her er nogle af de bedste blusedesign, der ville passe godt til Pattu sarees med billeder, der helt sikkert inspirerer dig.

1. De udsmykkede firkanter:

De udsmykkede firkanter

Hele blusen er lavet af de fineste pyntede mønstre. Grundfarven til blusen er en lys poprosa, men det der stjæler showet er bagsidedesignet lavet af de mest sanselige udsmykninger. Stenværket på firkanterne danner blusfaktoren for blusen, der fortsætter til blusens arm. De bløde firkanter er yderligere omgivet af bløde lyserøde stoffer. Dette er et af de perfekte blusedesign til pattu sarees, som er velegnet til dit bryllup.

2. The Everyday Anarkali:

The Everyday Anarkali

Dette er lidt et dagligdags look uden forudgående udsmykninger, der udgør blusens krop. Selv uden noget sten- eller juvelarbejde, til en hverdagsbluse, er dette en smuk skønhed. Blusens farve blander sig med en vermillion rød og en smaragdgrøn til ryggen. Inde i det er det omfattende guldtrådsmønster. Denne type pattu saree -blusedesign er simpelthen fantastisk på din dag med lysstyrke.

3. Det broderede udseende:

Det broderede look

Blusen viser et tungt broderimønster på ryggen. Snittet på bagsiden er udført i kurver med mellemsektionen af ​​det med et smukt tempel -topdesign. En let tråd fastgør de to skuldre, mens den smukke hvide eskalerer smaragdfarven. Der er også et blødt gyldent design, der ender i en smuk blomst på bagsiden.

4. Rajasthani -vinduet:

Rajasthani -vinduet

Hver kultur har deres egne designs og deres egne mønstre, og her er et klassisk eksempel på, hvordan Rajasthani -design kan ændres til et smukt farverigt aztekisk look. Bagsiden af ​​blusen har et åbent vindue, der fastgør et vanddråbesnit på bagsiden. Blusen bagpå har et smukt spejlkunstværk med de bedste farver indarbejdet i en. Dette er et af de mest populære designerbluse -designs til pattu sarees med nyeste vidunderlige tråd og stenarbejde.

5. Opsætning af ribbenbur:

Opsætning af ribbenbur

Dette er et vidunderligt rygskåret mønster til en bluse, hvor blusens bagside ender i et ribbekantet mønster. Der er et kraftigt murværk og sekvensmønster i hjørnerne af snittet. Langs snittets linjer og endda langs ribbenbårene er der bløde mønstre lavet af rundstensarbejde.

6. Den blomsterrige bluse:

Den blomsterrige bluse

Denne bluse har det mindste mønsterudsnit, men alligevel er dette et af de smukkeste blusedesign til pattu sarees, der nogensinde er. Blusens krop omkring brystet er lavet af satin, men betyder sort, mens resten omkring grænsen og ærmet har et vidunderligt blomstermønster i rødt og pink.

7. Fish Scale Jewels:

Fiskeskalaens juveler

Bagsiden af ​​blusen har også her en smuk fiskeskala med iboende zari- og georgette -arbejde. Blusen er smukt mønstret med vanddråber, der ser simpelthen fascinerende ud i smaragden. Hver skala eller fiskeskala er lavet af zari -arbejdet. Dette er et af de nyeste pattu saree bluse designs i dette år 2018.

8. Flower Extravaganza:

Blomstens ekstravaganza

Blusen kan se enkel og ydmyg ud i starten, men når du ser på bagsiden, vil du bemærke et smukt blomstermønster fastgjort til resten af ​​blusestrimlen. Mønsteret starter fra nakken og fortsætter ind i en ekstravagant blomst, indtil det slanker ned for at nå enden.

9. Collar One Bearing Blouse:

Collar One Bearing Blouse

Den fantastiske i rækken til serien af ​​disse smukke pattubluse -designs er denne bareback -kravebenbluse. Blusen, hele vejen bagfra og foran er stærkt pyntet med sten og perleværk med et smukt vindue på bagsiden for at have bar ryg.

10. Den sorte magi:

Den sorte magi

Bare tag et godt kig på den dragning, denne bluse bærer. Det er helt sikkert et af de bedste pattu bluse designs derude, som du kan bære med en pattu saree. Mønsteret udført på det er nul. Det er rigtigt! Dette er en almindelig bluse, men stadig med sin neutrale farve ser den ganske fantastisk ud og kan godt sportes med en grønfarvet pattu saree. Hvis du leder efter noget attraktivt, der ikke ville få dig til at ligne et totalt showoff, så er dette en af ​​de bedste bluser til pattu sarees. Det kan sportes ved forskellige begivenheder, såsom bryllupper og festlige lejligheder.

11. The Golden Blouse Allure:

The Golden Blouse Allure

Dette er en af ​​de bedste gyldne farve simple bluse designs til pattu sarees, som du nogensinde kan bære. Det er en festlig bluse og vil være velegnet til kvinder, der har en god højde. Det attraktive syn på sareens kantparti matcher den nederste del af ærmerne, og sådan kan du sige, at denne bluse vil være perfekt til sareer med disse designs udført på dem. Blusens hele farve er så dragende, at næsten alle vil blive forelsket i farven. Arbejdet med blusen viser kærlighed og kærlighed, og det er en af ​​de bedste pattu saree bluser du nogensinde kan benytte.

12. The Low Cut Blouse Fantasy:

The Low Cut Blouse Fantasy

Denne sorte bluse med lav snit er en anden god bluse til de røde pattu sarees derude. Denne bluse ser også helt cool ud til middelaldrende kvinder og unge kvinder. Den kan bruges som festbluse og vil være velegnet til kvinder, der elsker at afsløre den øvre del af kroppen af ​​hensyn til mode. Det kan siges at være en af ​​de flotteste designerbluser til pattu sarees derude, der vil gå hånd i hånd med et stilfuldt look. Hvis du leder efter noget nyt og attraktivt i denne kategori, så vil denne bluse helt sikkert gøre jobbet.

13. The Full Neck Red Attraktion:

The Full Neck Red Attraction

Denne bluse med hel hals viser smukt farven rød sammen med et dragende og unikt design udført på den øverste del af halsen. Det vil være velegnet til en cremefarve eller en gylden pattu saree. Den kan også bruges som en bryllupsbluse og vil også være en god brude. Igen, hvis du skal deltage i en fest, så er dette en af ​​de bedste bluser derude.

14. Det farverige design:

Det farverige design

Dette særlige bluse design til pattu saree sport mere end én farve og kan siges at være en af ​​de mest attraktive designerbluser til pattu sarees, som du nogensinde vil være vidne til i denne sæson. Farverne er så præcist skildret i denne indiske dametøjsartikel, at hver eneste kvinde vil blive ivrig efter at bære den.

15. The Bridal Shine:

Brudeposten

Her har vi en af ​​de smukkeste pattu sarees brudebluser med nogensinde arbejdsdesign. Det er blevet gjort ved hjælp af farven pink, som er grundfarven. På det er der lavet mange små dragende gyldne mønstre, der er som prikken over i’et.

Disse er de bedst udvalgte, hvad angår pattu saree-blusedesign. Du kender de designs, du kan hente fra, hvis du virkelig vil skille dig ud fra mængden.