Ismerje meg a 15 legjobb kezelést a ráncok eltávolítására

Ránc! Ráncok akkor keletkeznek, amikor a bőr dermis elveszíti rugalmasságát és a kollagén elemet. Az elasztin és a kollagén hiánya miatt a bőr vékonyabb lesz, és nem képes megtartani a nedvességet. Ekkor jönnek fel a ráncok. A ráncok csökkentése későbbi korban nehéz lehet, mindig jó, ha jó rutinokkal megelőzzük a ráncok kialakulását.

Ránctalanító kezelések

Az idő múlásával az egykor fiatalos ragyogás, amely a fejeket megfordította az úton, mintha elhalványult volna. A zamatos, élénk zárak nyugodtabb színt kezdtek ölteni, ahogy lágy finom vonalak kezdenek megjelenni itt -ott, mindenhol. Az öregedés a természet gyakori jelensége, olyan erő, amelyet nem lehet akadályozni. A dicsőség és a kegyelem elmúlt napjai most érettebb formává válnak, de gyakran sokan nehezen tudnak megbirkózni a változó időkkel, és szeretnék megőrizni szépségüket néhány utolsó évben.

Ekkor virágzik a leghatékonyabb kozmetikai és orvosi üzletág, mivel ez az egyre növekvő iparág most inkább kielégíti az Ön igényeit, valószínűleg segít visszafordítani ezeket az éveket a bőrén, fiatalos hangulatot kölcsönözve Önnek.

A legjobb kezelések a ráncok ellen otthon:

Ebben a cikkben a legjobb otthoni ránctalanításokat adtuk meg, amelyek nagyon hasznosak a bőr ráncaihoz.

1. Botox kezelés ráncokhoz:

Kezelések ráncok botox

Az A típusú botulinum toxin az egyik leghatékonyabb válasz a ránctalanító problémákra, hogy ránctalanító bőrt kapjon. Ez a toxin baktériumokból származik, és a bőrbe kell beadni. Egy percnyi Botox lágyítja a bőrt és csökkenti a rossz arcvonalakat. Ennek a ránckezelési folyamatnak azonban számos kockázata van.

2. Kollagén ránctalanító kezelés:

Kezelések ráncok kollagén

Ez egy fehérjetöltő, amelyet be kell fecskendezni. A tehenekből származik, és használat előtt tisztítják. A kollagént a ráncok elleni háború egyik leghatékonyabb fegyverének tekintik. E töltőanyag kis mennyisége puhává teszi az arcvonalat, és azonnal eltávolítja a hegeket és ráncokat. A kollagén hatása hónapokig tart. Azonban fennáll a fertőzés veszélye, amelyet a kollagén tartalma okozhat. De ez bőrönként változik. Ha szerencséje van, előfordulhat, hogy nincs hatással a kollagénre.

3. Hialuronsavas kezelés a ráncok ellen:

Hialuronsavas kezelés a ráncok ellen

Ez a sav a kakasok fésűiből származik, és a legtöbb szakértő szerint a legjobb megoldásnak tekinthető a ráncok ellen. Hatékonyan csökkenti az öregedés jeleit néhány használaton belül, és természetesen puhává és ragyogóvá teszi a bőrt. A betegek nagyon kevés százaléka bizonyítottan allergiás erre a savra, ami a legtöbb ember számára alkalmassá teszi a hialuronsavat. Határozottan ránctalanító hatású. Ez az egyik legjobb ránctalanító kezelés.

4. Fat Recycling ránctalanító kezelés:

Az eljárás magában foglalja a zsír kivonását a gyomorból és a combokból, valamint az injekció beadását az arcba. Ehhez a folyamathoz szilvás injekciók szükségesek. Ez az eljárás nagyon hatékonynak bizonyult a ráncok csökkentésében és a bőr vonalainak simításában. Az egyetlen rossz dolog ebben a folyamatban, amelyet eddig észleltek, az, hogy fájdalmas kezelés a ráncok számára.

5. Softform ránckezelés:

A Softform egy puha csődarab, amelyet közvetlenül a ráncokba helyeznek. Ezt tekintik a tartós megoldásnak a ráncok kezelésére, amely csökkenti az öregedés idő előtti jeleit is. Az eljárás hatékony az ajaknagyobbításban is. Ez is az egyik legjobb ránctalanító kezelés.

6. N-Lite:

Ráncok öregedése

Ez lézeres kezelés, de nem sebészeti. Ennek az eljárásnak köszönhetően spray jön létre, amely lehűti és megvédi az epidermiszt a külső károsodásoktól. A lézer felmelegíti az ereket, ami megindítja a kollagén termelést, és természetesen javítja a bőr tónusát. Ezzel az eljárással a ráncok csökkentésének esélye körülbelül 60%.

7. Lézeres bőrfelület:

Ennek során gyengéd lézersugarak bocsátanak ki a bőr mélyére. A lézer nehéz sugara intenzív hatást biztosít a ráncokra. Ez felmelegíti a szöveteket, és eltávolítja az összes sérült bőrréteget kívülről. Ez a folyamat fokozza a kollagén termelést, és drámai pozitív visszajelzést kap.

8. ERP ránctalanító kezelés:

A ráncok csökkentésének egyik legnépszerűbb módja az ERP (Electroridopuncture). Eltávolítja az öregedés jeleit, csökkenti a sűrű ráncokat és fokozatosan eltávolítja azokat. Ebben a folyamatban a bőrt ultra finom tűkkel szolgálják fel, amelyek elektromos hullámokat bocsátanak ki.

9. Ráncok tartós töltőanyagok kezelése:

Ezek a töltőanyagok szintetikus jellegűek, hialuronsavat és gyanta mikrogömböket tartalmaznak. Amikor az érintett területekre fecskendezik, a töltőanyag hatástalanítja a (PMMA) poli -metil -metakrilát részecskéket és növeli a kollagén termelést.

10. Retinoid ránckezelés:

Az otthoni ránctalanítás a retinoidok helyi megoldásaival lehetséges. Ezek olyan problémák kezelésére szolgálnak, mint a pikkelysömör, a makacs pattanások, az égési sebek és hasonlók, és ráncok kezelésére is használhatók. Használat előtt azonban figyelembe kell venni az orvos által előírt szigorú tanácsokat. Ez az egyik tökéletes ránctalanító kezelés otthon.

11. Vegyi hámlasztás:

Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat

A kémiai hámlasztás, ahogy a neve is sugallja, segít lehámozni bőrének legfelső rétegét, és átadja helyét a puhább, sokkal simább bőrrétegnek, amely most a bőr felső rétegévé válik. Általában szigorúan nem tanácsos kémiai hámlasztást végezni, ha korábban olyan bőrbetegségben szenvedett, amely a bőrt hajlamosabbá teszi a sérülésekre.

12. AHA -k – alfa -hidroxi -sav:

Ezeket elsősorban a szem ráncaira használják, mivel kisimítják a ráncokat és megakadályozzák a bőr idő előtti öregedését. Megfelelő mennyiségben az AHA -k javítják a kollagén lebontását is, ezáltal szilárd kezelést biztosítanak a makacs ráncok ellen. Az AHA jelentése alfa-hidroxi-sav, amely lényegében egy gyümölcssav, amely antioxidánsokban gazdag gyümölcsökben található. Ez az egyik természetes ránctalanító kezelés.

13. Dermabráziós kezelés ráncokhoz:

A dermabrázió egyfajta bőrkezelés, amely nemcsak a ráncokat, hanem a bőrbetegségeket is leküzdi, mint például a túlzott pattanások vagy a túlzott napsütés okozta barnás foltok. Ebben a folyamatban a bőr felső rétegét eltávolítják vagy lehámozzák kémiai kristályos eszközökkel, amelyek új bőrréteget hagynak gyógyulni a kollagén aktiválásával. Van egy olyan kifejezés is, mint a mikrodermabrázió, amely apró kristályhámlasztókat használ a bőr felső rétegének lehúzására.

14. Kozmetikai műtétek:

Ez az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb ránctalanító kezelés, a bőr ráncosodásának vagy öregedésének leküzdésének módja. Ez magában foglalja a bőrkezeléseket is, például a csúnya hegeket vagy a túlzott szeplőket, és még a bőrbarnulási problémákat is. A ráncok eltávolítására olyan technikák léteznek, mint az arclemosás, ahol az arc fiatalos megfiatalodott és sokkal faragtabb fiatalos megjelenést kölcsönöz. ez feszesíti a bőrt, sima és sima lesz.

15. Idebenone:

A ránctalanító kezelések közé tartozik az Idebenone is, amely az orvos által ajánlott erős antioxidáns, amely visszafordítja az öregedési vonalakat és a makacs ráncokat. Ez kisebb léptékű, és szigorúan aktuális betegség. Az Idebenone az egyik értékes ránctalanító kezelés a bőr és az arc számára.

Bár a kezelések hatékonyan csökkentik a ráncokat, fontos tiszteletben tartani a természet törvényeit. A ráncok a korral járnak, és nélkülözhetetlenek bárki számára, függetlenül attól, hogy mennyire vigyáznak rájuk. Ezekkel a kezelésekkel azonban bizonyos mértékig megelőzheti őket, de ne reménykedjen maradandó csodában.