18 bedste samling af Net Saree bluse hals designs til damer

For det første ved at tale om net sarees, ved du præcis, hvor sarte de er. Du vil ikke have, at de mister en snor her eller sten der på grund af dine blusekroge. Uanset hvor gammel eller dateret saree måtte være, vil sareer aldrig gå af mode. Saree er et tidløst og klassisk traditionelt outfit. Denne smukke påklædning pryder kroppen på enhver indisk kvinde perfekt. Den kan bæres overalt. Der er forskellige typer sareer, men net saree er tilbage i fokus med flere designs og ser helt fantastisk ud.

Så nu hvor du selv har foretaget dit køb og leder efter de bedste bluser til din saree, hvad med at hjælpe dig med at beslutte en? Læs videre.

Smuk bluse hals design katalog til net sarees med billeder:

Halsdesign spiller en lige så vigtig rolle i at få kvinderne til at se smukke ud. Se på de nyeste blusedesign til net sarees, som vi har samlet til dig.

1. Blå og gylden bluse:

Blå og gylden blusedesign til Net Saree

Denne bluse passer bedst til dig, når du leder efter et net saree -blusehalsdesign, der er blåt. For at afslutte det er blusen almindelig, hvilket får al opmærksomheden til at blive omkring den detaljerede pallu af den saree, du vælger. Du kan ideelt set bære den til enhver enkel lejlighed.

2. Ren bluse:

Ren blusedesign til Net Saree

Når sareen selv praler af rent tøj, hvorfor kan da ikke blusehalsdesignet også følge den føring! Blusetøjet er bomuld og almindeligt, men ærmerne er af den samme farvede gennemsigtige blonder. Brug den flydende stil, og du har egentlig ikke brug for mere tilbehør til at supplere dit look. Dette nyeste netblusedesign kan være et ideelt slid til en fest.

3. Bluse med kant:

Bluse med kant til Net Saree

Denne bluse er bare i samme farve som sareen, men det der får den til at se så fantastisk ud er sølvgrænsen langs, der er placeret strategisk ved bluseklipperne. Dette er normalt et dristigt træk, og hvis du er sikker på, at din saree ikke dækker din barm, kan du prøve det!

4. Almindelig Uni-Color Bluse:

Ensfarvet blus i uni-farve til Net Saree

Når du planlægger at bære en saree, der har broderi overalt, vil du ikke have, at dit blusedesign skal overlappe med stenværket på din saree. Dette valg er praktisk i sådanne tilfælde. Dette netblusemønster er meget grundlæggende og i en enkelt farve og derfor ideelt til simple lejligheder. Du kan også prøve forskellige halsmønstre og tilpasse valget efter din smag.

5. En skulder broderi bluse:

Bluse med en skulderbroderi til Net Saree

Skulderen, der holder sareen, ses her med en halv ærme. Blusen er unik og den høje hals har en smuk ramme af samme design, der dækker resten af ​​blusen. Dette nyeste netblusedesign er virkelig kreativt, og du vil måske bære dette til en fest. Bær dette med stil. Du behøver kun en vis tillid til at bære og bære denne ret. Du kan også prøve nogle unikke designs til halsmønsteret.

6. One Shoulder Puff Blouse:

One Shoulder Puff Blouse Design til Net Saree

Lige da du troede, at bløde bluser var ude af mode, her er en til at bevise, at du tager fejl. Det er en almindelig bluse, der vil se godt ud med enten en matchende sort saree eller en hvid net. Dette blusehalsdesign til net saree vil passe godt til enhver dag. Puffbluser sikrer, at de ser enkle ud, men tilføjer også en subtil stil til din dressing. Den sorte netbluse vil passe godt til enhver anden mørkfarvet saree.

7. Højhalset blomsterbluse med høj ærmer:

Højhalset blomstermønster med bluse til Net Saree

Bluse med fuld ærme til net sarees er altid fantastiske. Blusehalsen, som du ser her, er gylden afgrænset, og resten af ​​blusen, inklusive dens fulde ærmer, har en smuk blomstret paillet, der passer godt til enhver sort saree med en kant, netto sareer ser dog bedre ud, som du ser her. Blusen matcher også en broderet saree, en der helst er farverig. Du vil måske prøve en hel hånd, eller du kan gå efter et halvt ærme.

8. Bluse med orange halterneck:

Orange bluse med halsudskæring til Net Saree

Blusen til net sarees, som du ser her, er en orange grimehals, der ser endnu bedre ud med denne prikkede net saree. Så når du er i humør til at eksperimentere, ville dette være din bedste chance. Prøv dette nyeste netblusedesign med en farverig saree. Blusen er ideelt uden ærmer og vil se godt ud til et bryllup eller en fest.

9. Off-Shoulder Net Saree-bluse:

Off Shoulder Net Saree Bluse Design

En anden anden på listen, hvis du ikke var modig nok om din net saree, kan du tilføje endnu et hak ved at gå af skulderen fra scenen. Denne netto saree -bluse vil passe godt til enhver form for saree og farve. Ærmeløs bluse her er det ideelle valg. Du kan også inkludere noget arbejde på blusens krop.

10. Bluse med høj krave til Net Saree:

Blusedesign med høj krave og hals til Net Saree

Den høje krave kombineret med fuld ærme ser bare for fabelagtig ud. Den høje krave tilføjer stilen en bestemt elegance. Prøv en lukket skulder. Når du gør det, skal du sørge for, at blusen har fuldt design over sig. Gå efter en tre-fjerde ærme med en anden kant på hænderne. Op til dette?

11. Bluse uden skulder til Net Saree:

Off Shoulder Blouse Design til Net Saree

Blusemønsteret uden for skulderen giver et meget elegant og smukt look. Broderiarbejde på den ovenstående del af blusen gør den mere unik og perfekt. Saree-blusen uden skulder er syet til perfektion. Prøv en række arbejde med blusen. Spejlarbejde til blusen vil være et ideelt valg, så den smukt skinner gennem nettede saree.

12. Halterneckbluse uden ryg til Net Saree:

Halterneckbluse uden ryg til Net Saree

Har du lyst til en bluse uden ryg? Nå, med dette bluse -design med fuld ærme til net saree kan du faktisk prale det ind. Dette rygbluse hals design til sarees er den nye trend og vil se godt ud med din saree. Det kan tilføjes med stilfulde knuder på bagsiden og enhver dekoration, hvis du kan lide det.

13. Sweetheart Neck Bluse til Net Saree:

Sweetheart Neck Bluse Til Net Saree

Den kæreste bluse er en, der giver et meget kongeligt udseende blusehalsdesign til net -sareer. Broderi udføres på denne bluse med forskellige materialer som blonderbroderi, kraftig zari, zardosi -arbejde osv. Gør det smukkere, og det giver et meget yndefuldt udseende og ser smukt ud.

14. Boat Neck Net Blouse Design For Net Saree:

Boat Neck Net Blouse Design til Net Saree

Man bør gå efter net saree bluse hals designs. Dette netbluse -design til net saree ser meget smukt ud. Mønstrene kan være broderi eller patchwork. Snørebånd, der matcher sareen, kan bruges ved grænserne til bluseender. Det kan være hele ærmer, halve ærmer eller uden ærmer. Knapperne i netbluse er på bagsiden, da net sarees har en tendens til at være lidt gennemsigtige. Bådhalsen er byens nye yndlingsmønster. Hvilken bedre måde at matche dette blusemønster til din net saree?

15. Kinesisk kravebluse til Net Saree:

Kinesisk kravebluse til Net Saree

I denne blusestil er der en lille krave på blusen med blonde og rør på kraven. Man kan tilføje en anden type blonder på kravekanten og hele halsudskæringen for at se ekstra godt ud. Kinesisk krave bluse design er meget smukt og stilfuldt bluse design. Match dette halvblusede blusedesign med nogle øreringe.

16. Bluse med halterneck til Net Saree:

Grime hals bluse design til Net Saree

Når det kommer til net -saree -blusehalsdesign, er halterblusen det sofistikerede blusedesign i Bollywood. I bluse med halterneck er det behageligt at prale med sin hud og arme. Det vil se mere glamourøst ud, når håret er bundet op og matchet med en passende ørering.

17. Design med rund hals og firkantet hals:

Design med rund hals og firkantet hals