20 designerblusedesigner i sydindisk stil til Sarees

De traditionelle bryllupper i syd ses mest med kvinder i fuld sydindisk påklædning. Etiketterne i sydindisk mode ligner den gyldne verden i sin dressing. Bortset fra tunge smykker er der nuancer af sareerne, der næsten har et gyldent præg i det, og bluser har også masser af gyldent arbejde i sine udsmykninger og designs.

Designer sydindiske bluser er tunge i silke og bomuldsmateriale og broderet fint med gyldne tråde. For at klare det sydindiske traditionelle udseende skal du bringe mange ting sammen for at se dynamiske ud som de sydindiske brude. De vidunderlige smykker på hovedalbue og hals ser fantastisk ud med bandagen. Den indiske følelse af de indfødte outfits ser fantastisk ud på de indiske kvinder. Selv de udenlandske damer har beundret udseendet af den traditionelle indiske sareebluse.

Designer modebluser i sydindisk stil:

Vi kan liste dig nogle af de bedste samlinger af designer sydindiske blusedesign, der kan sys til dine sydindiske sareer.

1. Arbejd med ærmerbluse:

sydindisk bluse

En albue-lang sareebluse med fuldt udsmykket med diamanter og gyldne trådarbejde ser fantastisk ud. Den sydindiske mode saree -bluse bringer utroligt det bedste på kvindernes påklædning. En kontrast saree forbedrer skønheden i kombinationen. En flerfarvet kombination af lyserød gul og grøn vil give et dejligt billede og udseende. Mens en prikkede gyldne prikker på sareen overalt giver en designer et tungt look.

2. Puff ærme sydindisk bluse:

Puffærme sydindisk bluse

Puffærmer på sydindiske sareebluse -designs ser utrolige ud. En mørkeblå gylden brochettebluse, med en kontrast gylden skraveret brun saree, vil se fantastisk ud. Puffærmer og tyk kant på ærmerne giver et designer look. Generelt ses almindelige gyldne grænser stort set i sydindiske sareer. Men en blanding af designs og udsmykning ses også i de fleste designer sarees.

3. South Indian Cut Work Blouse:

South Indian Cut Work Bluse

Sydindiske designerbluser kan også designes med afskåret bearbejdet gylden kant. Det fine design af traditionelle motiver ser fantastisk ud på halsudskæringen og ærmerne. En mørk farve saree med cutwork gylden kantet saree gør en fin kombination. Lyserød farve ser fantastisk ud med gyldent arbejde på den. En saree med et gyldent og cremet tryk vil give en designer bryllupskollektion.

4. Sydindisk Golden Threaded Work Blouse:

South Indian Golden Threaded Work Blouse

Trådarbejde om sydindisk mode saree bluse designs. En kontrastfarve som bladgrøn med gylden saree er et moderigtigt sareestykke. Trådarbejdet på ærmerne og halsgrænsen gør, at traditionelle symboler som baju -bånd eller teeka på ærmerne laver et andet design. Grønt og rødt betragtes som de bedste farver for en kvinde til at se gift ud og med deres ægtemænds kærlighed. De traditionelle hellige farver rød og grøn er et must i hvert indisk bryllup.

5. South Indian Heavy Broderet Ærme Bluse:

Sydindisk bluse i kraftig broderet ærme

Tungt broderi på ærmerne i de sydindiske sareebluser har rige og unikke designs. Allover diamantarbejde eller zari -arbejde og endda zardoshi -arbejde er velkendte og almindeligt anvendte til at designe bluserne i sydlige bryllupper. Kombinationen af ​​pink og orange er den mest trendy kombination i nutidens mode. En knivspids gylden i hele sareen giver et dynamisk look.

6. South Indian Blouse med rund hals:

Rundhals designer sydindisk bluse

Den sydindiske bluse med baghalsblus har forskellige og forskellige designs, der vinder manges hjerter. En rund hals på ryggen pyntet med pailletter og diamanter og zardoshi -arbejde ser utroligt og tungt ud til bryllupsceremonier.

7. En sydindisk firkantet bluse med firkantet form:

En sydindisk firkantet bluse med firkantet form

En sydindisk gul saree har sin egen glamourøse og traditionelle betydning. Det gyldne strejf af grænserne og stilen til at bære sareen ligner den indiske tradition. En firkantet hals på bagsiden og forsiden af ​​blusen kan være en designersøm til den sydindiske baghalsdesignerbluse.

8. Almindelig tre fjerde ærme sydindisk bluse:

Almindelig tre -fjerde ærme sydindisk bluse

Lange slim fit ærmer i en tre fjerde ærmer ser fremragende ud med sydindisk saree bluse mode ser utroligt ud. En gylden skyggefuld lyserød kant får et glamour til at se din dressing ud. Nogle kvinder foretrækker også at bære bluseærmer med fuld pasform for at få en churidar -effekt til dit look.

9. Kortærmet brochette sydindisk bluse:

Kortærmet brochette sydindisk bluse

En brochettebluse er en alletiders favorit med en blanding og matcher med sydindiske sareebluser. En pink kortærmet bluse med kravehals ser utrolig ud. Påklædningen med høj kravehals sydindisk etikette ser en fremragende dressing ud.

10. Orange Pink Kancheepuram Saree -bluse:

Orange pink Kancheepuram Saree -bluse

Et pink-orange sydindisk silke saree-bluse-design ser i disse dage alletiders favorit ud på den trendy mode. Silkestoffet skinner med glamour. En tyk gylden kant ser også utrolig ud med en almindelig farve på resten af ​​blusen.

11. En Kanjivaram bred grænsebluse:

En Kanjivaram bred grænsebluse

Kanjivaram -stoffet i de sydindiske mode saree -blusemønstre ser fantastisk fantastisk ud. En orange og grøn saree med en kontrast mørk farve bred kant saree ser fantastisk ud. Vaani Kapoor klæder sig smukt i en Kanjivaram saree med de perfekte smykker og den perfekte frisure.

12. Flerfarvet sydindisk bomuld Saree -bluse:

En flerfarvet sydindisk bomuldssaree -bluse

En flerfarvet sydindisk bomulds sareebluse med en blusesting med lange ærmer ser fremragende design ud at have på. De mørke farver er gjort forskellige med gyldne kanter, der ser dynamiske ud på sareen. Sydbomuld betragtes også som det bedste materiale, der skal bruges i de indiske sommerdage.

13. En Kerala Style Golden Saree -bluse:

En Golden Saree -bluse i Kerala -stil

En hvid saree med gylden kant i en sydindisk accent ser utrolig ud på kvinder. En hvid veni, der altid passer til frisuren i den sydindiske sareebluse iført kvinders kampe med sareen, ser fantastisk ud. En gylden selvpreget bluse passer godt til sådan en saree. Smukke skuespillerinder elsker at klæde sig ud i den sydindiske påklædning med enkelhed og rigdom.

14. Ærmeløs designer sydindisk brudebluse:

En ærmeløs sydindisk brudebluse

En sydindisk mode designer bryllup saree bluse, er ofte hvid eller creme med røde kanter. En gylden almindelig bluse med ærmeløst mønster ser også fantastisk ud og i trend med mode. Ærmeløse bluser bæres sjældent, når der er brug for et traditionelt look. Men der er fashionable damer, der elsker at bringe ændringer i traditionerne.

15. Saree -bluse i foret bomuld med tryk:

En Saree -bluse i foret med tryk

En sydindisk silke mode saree bluse, se utrolig ud i hvid og trykt bluse. En trykt foret bluse med forskellige farver i syede trekvartærmer og høj hals ser fremragende ud. Creme eller råhvid saree med en bluse i foret skjorte -stil vil helt sikkert give dig et elegant look.

16. Bluse fra Zari Border Sleeve:

Bluse fra Zari Border Sleeve

Et sydindisk mode saree bluse silke gyldent kantet design ser alletiders favorit ud på alle damer. Mønsteret er så lavet på en måde, at det passer fantastisk til enhver bryllupsfunktion eller begivenheder. Et albuelængde gyldent zari-arbejde på ærmerne ser utroligt ud. Brokade og silkebrokade er meget slidt i indiske ceremonier på grund af dets gyldne trådarbejde.

17. Designer Pattu Saree med unik bluse:

Designer Pattu Saree med unik bluse

En designer rød pattu saree fra den sydindiske mode saree bluse ser fantastisk og fremragende ud, når den bæres med en bluse helt modsat stoffet. En askefarve i netstof gør dit look ganske fantastisk. Røde, hvide og creme sareer er et must i de sydindiske ægteskaber. Mens mørke farver som lilla, orange, grøn også betragtes som en favorit blandt damer i syd.

18. Etnisk Uppada Silke Sydindisk Saree -bluse:

Etnisk Uppada Silke Sydindisk Saree -bluse

Uppada silke af det sydindiske stof er et velkendt og beundret sareemærke. Det etniske udseende af sareen ser fantastisk ud. Stoffet er hårdt, så det forbliver stift på kroppen. Udseendet får dig helt til at føle dig ude af fællesskabet. En albue-langærmet bluse ser utrolig ud som det sydindiske blusemønster.

19. Seneste Talambralu Saree -bluse:

Seneste Talambralu Saree bluse

Talambralu sareerne ser ekstravagante ud i designerkanten med guldtrådsarbejde udført med hænder. En designer puff ærme sydindisk mode saree bluse ser fantastisk ud på indiske brude. Den blomsterhåndlavede saree -kant ser fantastisk ud med den gyldne og lyserøde nuance med creme -overordnet saree. En bluse med kantet puffærme giver et sødt look.

20. Smukt blusemønster til Pattu Saree:

Smukt blusemønster til Pattu Saree

En pattu saree med mørke farver ser utrolig fantastisk ud. En designer sydindisk bluse design albue forlænget ærme kan dekoreres med diamant kant i midten kan skelnes designer bluse. En mørkeblå saree med en gylden tyk kant og en mørk rødbrun bluse med gyldne patchwork kan helt sikkert være en designer bryllupskollektion.

Sydindiske sareer har også et stort udvalg af materialer. Der har aldrig været mangel på typer og designs af sydindiske sareer. Der er de meget berømte min ømme crepe, Puttapaka sarees, Pochampally sarees, Narayanpet og Bavajipet sarees, der ser fantastisk ud på indiske kvinder. Konrad og Kancheepuram sareerne og kKanjivaram sareerne har deres forskellige stilarter. Designerbluser, der passer bedst til de forskellige sareer, ser storslåede ud i det sydindiske præg. Bryllupper med sydindiske traditioner byder de bedste silke fra det sydlige tekstil velkommen. Samlingerne af sydindiske sareer har en variation, som du kun kan have en fuld garderobe med den sydindiske påklædning.