20 smukke guldfarvede blusedesigner til et lyst look

Hvad er en saree uden en bluse? Uanset hvor enkel eller rig din saree er, er det blusen, der skaber eller bryder dit look! At vælge den rigtige bluse er en stor udfordring, og nogle gange er vi virkelig til en bluse, der kan spare masser af arbejde for os. Derfor præsenterer vi disse smukke gyldne blusedesign, lige til dig! Du kan have en grundlæggende guldbluse og blive sorteret for hele sæsonen. Guldbluser kan parres med bogstaveligt talt enhver farvet saree. Fra Kanjeevarams til Chiffons kan en smuk guldbluse redde dagen for dig! Læs videre for at udforske nogle af de trendende designs.

Sådan vælger du en guldfarvet bluse?

En metallisk farve som guld kan til tider være vanskelig. Guldtonen, stoffet og teksturen kan skabe en stor forskel i dit look. Her er et par vigtige punkter at huske, når du vælger en guldbluse:

 • Gå aldrig efter klæbrige materialer, der er af dårlig kvalitet. Disse kan få dig til at se højt ud.
 • Gå efter subtile, dæmpede guldstoffer som silke og brokader for et værdigt look.
 • En selvdesignet guldbluse kan passe enhver saree. Invester i det!
 • Hvis du leder efter en broderet guldbluse, kan du prøve neutrale værker som sølv eller sten til genbrug.
 • Vælg skimrende guldstoffer, der matcher flydende sareer som georgetter og chiffoner.
 • Netto- og blondestoffer kan give dig et sanseligt look uden at gå over toppen!

Attraktive Golden Blouse -designs til kvinder med billeder:

Lad os finde lige her med de nævnte gyldne blusedesign, idet kvinder virkelig ser fantastisk flotte ud.

1. Golden Lehenga Blouse Designs:

Golden Lehenga bluse designs

Hvis du troede, at disse gyldne bluser kun fungerer til sareer, tager du fejl! De kan problemfrit parres med enhver Lehenga. Tjek for eksempel denne guldfarve Lehenga, som er kombineret med en smukt lavet gylden Choli. Det er pyntet med forskellige broderede teknikker og snørebånd for at få dig til at se æterisk ud!

 • Blusedesign: Guldfarve Choli til Lehenga
 • Materiale: Silke

2. Almindelig gylden blusedesign:

Ensfarvet gylden blusedesign

En almindelig guldbluse er et must-have i enhver kvindes garderobe. Denne ædru, men stilfulde gyldne bluse er skabt ved hjælp af Brocade og netstoffer. Halsen og ærmerne efterlades gennemsigtige for at give en virkning af illusion. Brystet og taljen er givet i et uigennemsigtigt stof for bedre dækning og støtte. En sød gylden blonder pryder halsdelen.

 • Blusedesign: Blus i almindelig guld med ren hals
 • Materiale: Silke

3. Røde sareer med gylden bluse:

Røde sareer med gylden bluse

Rødt og guld er et match made in heaven! Denne dødbringende kombination kan skabe hoveder i enhver fest! Tjek denne røde almindelige saree, der er smagfuldt parret med guld, skinnende bluse. Den bedste del af denne bluse er, at du kan genbruge den på andre almindelige sareer som blå, grøn, violet uden at skulle investere i yderligere bluser.

 • Blusedesign: Guld shimmerbluse med almindelig rød saree
 • Materiale: Glimmer

4. Sort Saree med gylden bluse:

Sort saree med gylden bluse

Intet kan slå udseendet af det sorte og guld tøj. Den sorte sarees mørke nuance finder den perfekte kontrast i en skinnende gylden bluse. Denne enkle, runde halsbluse holdes på den lave tast for at fremhæve sareens bløde stof. Du kan parre det med statement smykker for at se betagende ud!

 • Blusedesign: Guld shimmerbluse med sort saree
 • Materiale: Glimmer

5. Golden Lace Blouse Designs:

Guldblondeblusedesign

En blondebluse, som denne, kan tilføje et element af glamour til dit outfit. Blusen er lavet med gyldne blomsterblonder, som kan matche enhver saree og endda din Lehenga nederdel. Blusen med høj hals holdes enkel for at få skønheden i blonder til at skille sig ud. Brug den sammen med store dristige nitter for at tjene masser af komplimenter.

 • Blusedesign: Bluse med guldblonder
 • Materiale: Blonder

6. Blusedesignet med fuld hals og gylden farve:

Blusedesign med fuld hals og gylden farve

Dette særlige design leveres også med et køligt mønster udført på forsiden og bagsiden. Der er ærmer på denne bluse, der ikke er for lang, derfor gør den meget behagelig at have på. Blomstermønsteret er udført på en gennemsigtig base, og derfor vil dette og derfor være et ideelt valg for nettede sareer. Man kan sport denne smukke bluse ved bryllups lejligheder, og for alle de fantastiske funktioner er det det bedste gyldne bluse design, du nogensinde vil se.

 • Blusedesign: Guldblonder med bådhalsbluse
 • Materiale: Blonder

7. Det antikke gyldne blusedesign:

Antikt gylden blusedesign

Dette designer stykke guldfarvet blusedesign er den nyeste trend. Den har et antikt gyldent mønster, der er helt iøjnefaldende, og derfor er denne bluse et af de bedste gyldne blusedesign på denne liste. Det ærmeløse mønster gør det behageligt at dyrke sport, og det er beregnet til den slanke kropstype. Derfor bør du se på dig selv og tænke over, hvordan denne bluse får dig til at se ud. Hvis du er for buttet, kan du for at undgå dette særlige design ellers ikke få det bedste ud af dette design.

 • Blusedesign: Bluse med paljetter i guldfarvet arbejde
 • Materiale: Pailletter

8. The Scalloped Golden Blouse:

Scalloped Golden Blouse

Hvis du er forelsket i net sarees, så er dette en meget god bluse til net sareerne. Det er også en skalet netdesignersaree, der effektivt har den gyldne farve. Blusen kommer med evnen til at stjæle alle looks og bringe al opmærksomheden på dig. Det ser virkelig fantastisk ud forfra og bagfra. De små mønstre udført på denne bluse vil gøre kvinder begejstrede for denne bluse. Hvis du leder efter et af de bedste mønstre i ryggen med bluse i guldfarve.

 • Blusedesign: Bluse i gylden blonde med halsudskæring i ryggen
 • Materiale: Blonder

9. Gold-Net Designer-blusen:

Gold-Net Designer bluse

Hvis du leder efter gyldne netbluser, så er dette endnu en på denne liste, der er lavet af netmaterialet. Den gyldne farve passer perfekt til denne bluse, og mønsteret med bagblonder giver en perfekt form til ryggen. Denne bluse lavet af et behageligt stykke stof er også enkel og elegant. Det er utvivlsomt det mest populære gyldne bluse -rygdesign.

 • Blusedesign: Guldnetbluse med åben ryg og Dori
 • Materiale: Net

10. Zigzag Designer Golden Blouse:

Zigzag Designer Golden Bluse

Denne færdige gyldne bluse er enkel med blonder med de små vedhæftede filer (to) er meget attraktiv, og det kan siges at være en af ​​hovedattraktionerne i denne designer traditionelle indiske dametøjsmodel. Det lavt skårne design i ryggen kan komme med eller uden blonder.

 • Blusedesign: Dæmpet guldbrokadebluse
 • Materiale: Brokade

11. Designet af kobber shimmer -gylden bluse:

Kobber Shimmer Golden Blouse Design

Denne gyldne bluse er forskellig fra dem, der diskuteres i denne artikel. Det har et meget dragende mønster med alle de kobberskimrende vedhæftede filer fastgjort til hele blusens krop. Blusen er en blanding af gyldne og andre milde farver, hvilket gør det gyldne look mere fremtrædende. Blusen har et lille ærme med en smuk ryg med lav snit.

 • Blusedesign: Metallic guldblus foran med åben perle
 • Materiale: Glimmer

12. The Shiny Golden Celebrity Blouse:

Skinnende Golden Celebrity Bluse

Dette blusedesign i guldfarve giver brugeren et berømthedslook. Det ser virkelig fantastisk ud med den særlige saree, der sportes af Nargis. Det virker som om denne bluse var designet specielt til denne saree. Match det med en ideel halskæde og bun dit hår for det perfekte brudelook.

 • Blusedesign: Guldbluse med overalt pailletarbejde
 • Materiale: Georgette

13. Designerblusen med fuld ærme:

Fuldærmet designerbluse

Dette er en af ​​de bedste designerbluser nogensinde. Det sport et virkelig cool mønster i hele kroppen. Fiskemønstrene er udført meget smukt på denne bluse, og ved at se på denne bluse længe nok, vil du være i stand til at indse, hvor meget engagement og kærlighed der er lagt i at lave dette mesterværk.

 • Blusedesign: Guld og creme Brocade silkebluse
 • Materiale: Brokade

14. Den ærmeløse gyldne bluse:

Ærmeløs gylden bluse

Den har et meget smukt ærmeløst blusemønster, og de tynde lilla kanter gør denne bluse endnu mere bærbar. Enhver sareelsker vil sandsynligvis gerne sport denne bluse med stolthed og kærlighed. Blusedesignet i gylden farve er let løst, og det giver blusen et forhøjet og elegant look. En høj bolle og lidt mildt tilbehør til det og vil give et raffineret look.

 • Blusedesign: Bluse i guld og lilla krave med dyb V -ryg
 • Materiale: Poly silke og fløjl

15. Designet med halterneckbluse:

Grime hals bluse design

Dette gyldne bluse hals design er så elskeligt, at sandsynligvis alle vil blive forelsket i det. Halterneckdesignet vil være velegnet til en cocktailfest eller endda til et bryllup. Det vil give dig den mængde opmærksomhed, som du altid har ønsket. Bare bind dit hår i en knold for at afsløre dine veltonede skuldre.

 • Blusedesign: Bluse med halterneck i paillet
 • Materiale: Pailletter

16. Den sydindiske designer halterneckbluse:

Sydindisk designer halterneckbluse

Dette er endnu et halterneck -bluse -design, der er et blusedesign i guldfarve. Blusen vil se virkelig fantastisk ud, når den sportes med en passende saree. Dette er en af ​​de bluser, der får en simpel sare til at se meget attraktiv ud.

 • Blusedesign: Guld Shimmer halterneckbluse
 • Materiale: Glimmer

17. Den simple gyldne bluse:

Enkel gylden bluse

Hvis du ikke vil have noget for fancy med, så tag et godt kig på dette design. Det sport den gyldne farve ganske effektivt og ser stadig temmelig dragende ud. Mønsteret kan siges at være et af de bedste designs derude, med et lidt lavt skåret mønster foran.

 • Blusedesign: Enkel bluse med rund hals
 • Materiale: Brokade

18. The Low Cut Golden Blouse:

Lavskåret gylden bluse

Dette designerelement vil være velegnet til alle kvinder derude, der er forelsket i bluse med lav hals. Det er en temmelig meget lavskåret rygbluse med kroge på ryggen. Det ærmeløse gyldne blusemønster vil være ideelt festtøj og matcher sareedrapering i flydende stil.

 • Blusedesign: Guld shimmerbluse med dyb U -hals åben åben
 • Materiale: Glimmer

19. Patch Work Gold Designer bluse:

Patchwork guld designerbluse

Denne gyldne designervare er sandsynligvis noget, som enhver kvinde vil sport sammen med deres yndlingssaree. Den kan bæres med en sort, brun, gylden farve saree, og blusen har blandede farver af gylden og sort, med ekstra perler og arbejde. Dette er et af de veldesignede bluse-designs i sort og guld.

Blusedesign: Bluse af guld og sort patchwork med Dori

Materiale: Brokade

20. Den seneste gyldne ærmeløse bluse:

Nyeste gyldne ærmeløs bluse

Dette er sandsynligvis et af de flotteste designervarer derude. Den gyldne farve passer perfekt til de små mønstre udført på blusen, som kun kan ses, hvis du ser grundigt nok ud. Dette kan tilpasses med de rigtige designs og farveindstrømning og matches med en ideel almindelig saree.

 • Blusedesign: Self-Design Guld Ærmeløs Bluse
 • Materiale: Brokade

Guldbluser fortjener en særlig plads i din garderobe. Selvom du ikke har en matchende bluse klar, kan en guldbluse bekvemt erstatte den. Bare køb en eller to af disse bluser i brokade- og netstoffer til parring med silke og chiffoner. Det er bedst at lade dem være almindelige uden udsmykninger for bedre genanvendelse. Sørg også for at få den rigtige pasform, og hvis det er muligt, tilføj ekstra kopper til en defineret form. Det er for at gløde i din gyldne bluse!