9 forskellige halsstilarter i hvide bluser til damer

Hvide bluser kommer til at være en trend i dag hos kvinder. Efterhånden som mode vokser op til sit højdepunkt, er den kommet med mange nye stilarter og looks. Og en af ​​dem er det brede sortiment i hvide bluser. Anset for at give et kongeligt og elegant look, har hvide bluser dækket en bred vifte på markedet fra at være indpakket i look til et enkelt kontor, der er gemt i look.

Stilfulde kvinders hvide blusedesign til jeans og nederdele:

Hvide bluser fås fra bomuld til polyester til georgette, hvilket giver os et stort og stilfuldt udvalg at vælge imellem.

1. Hvid omslagsbluse:

Hvid omslagsbluse

Kvinders hvide wrap -bluser, der bæres over denimshorts og jeans, giver et funky og stilfuldt look til kvinder. Desuden giver det et afslappet look, det giver også et formelt look, der kan overføres på kontoret af kvinder. Fås i mange designs og størrelser hvid wrap -bluse, der ofte bæres, har en dyb V -udskæring og krydses over for at give en dyb udskæring og lange ærmer.

2. Off Shoulder Hvid Bluse:

Off Shoulder hvid bluse

En anden kvinders hvide bluse, der har markeret sin dille blandt kvinder, er en hvid off-shoulder bluse. Båret over enhver form for bukser og af enhver farve giver dette kvinder et perfekt fest- eller disklook. Den off-shoulder hvide bluse fås i både shorts og lang længde baseret på køberens præferencer. Disse fås i såvel bomuld som silke.

3. Hvidblonde bluser:

Hvide blonder med blonder

Lange hvide bluser er også en god og smart mulighed at vælge, når man har en forvirret garderobe. Man kan bære det som et formelt slid, mens man går på kontoret eller holder formelle forretningsfester. Bortset fra det kan man bære det over mørke sorte bukser. Den har en høj halsudskæring bestående af hvid blonder med snørebånd i kanten.

4. Lange hvide bluser:

Lange hvide bluser

Lange hvide bluser til kvinder er en allerbedste mulighed for kvinder, da den er en kjole til enhver lejlighed. Lang hvid bluse har lange længder, som engang kan overstige op til længden af ​​lår lige over knæene. Lavet af bomuld og silke, der er også mange mønstre i dette. Nogle har længden på bagsiden af ​​den korte og holder skjortens forreste linje kort. Bortset fra denne skulderdel af trøjen består af crosiernet eller et stykke tid af georgette stof. Dens stil er interessant, da den har en dyb V -udskæring og fyldig skulder.

5. Button Down Peplum hvid bluse:

Button Down Peplum hvid bluse

Peplum hvid bluse giver en kvinde et perfekt festudseende, når den bæres over sorte bukser med hud. Den fås i bomuld. Polyamid og elastin stof og er trimmet med peplum forneden, hvilket giver det et frilly look fra bunden. Forfra er den skjult med knaplukning foran, der giver et mere formelt look. Og har lange ærmer med knapløbet manchetter.

6. Hvid bluse med snøre:

Snøre hvid bluse

Hvis nogen ønsker at prøve et nyt og varmt look i løbet af en sommerfest, er en hvid bluse med snøre en fantastisk mulighed. Den har klokkeærmer og detaljer med snøre i ryggen. Det kan kombineres med nederdel eller jeans.

7. Hvid bluse med ballonærmer:

Hvid bluse med ballonærmer

Lignede normale bluser, den eneste forskel det har er, at der er ballonformede ærmer med manchetter med knapper. Det består af georgette stof med en blanding af netstof på skuldrene.

8. Hvid broderet bluse:

Hvid bluse med broderi

Normal hvid bluse med sort broderi er meget mere en afslappet bluse, der kan bruges på denimshorts af ridset ankel-længde-denim. Den er inspireret af bondebluse og består af bomuld, der giver et behageligt look.

9. Hvide buede bluser:

Hvide buede bluser

Hvid buket bluse med kraveudskæring med en bøjet knude foran giver også et smart og smukt look, når den bæres med blokjeans eller gemt i med en sort nederdel. Den har Georgette -ærmer og fås i silke samt bomuldsstof.

Således har vi set, at der er mange designs i hvide bluser til kvinder, der er komfortable og udover det, suiter til en særlig lejlighed eller mange lejligheder.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80