15 legjobb pénztárca pénztárca férfiaknak bőrből

A ruházati ipar napról napra bővül, így a kiegészítőipar is. A piacon különféle pénzkapcsoló pénztárcák állnak rendelkezésre férfiaknak, például két hajtású pénztárca, karcsú és hűvös pénztárca, csekkfüzetes pénztárca és még sok más, hogy megfeleljen az igényeinek és elvárásainak. A pénztárcát pénzcsíptetővel kifejezetten készpénz és műanyag pénz tárolására tervezték, és különböző anyagokból készült, mint például fémek, titán, szénszál és mágnes.

pénzcsipeszes pénztárcák

A karcsú férfi pénztárcák legújabb modelljei pénzcsipesszel:

A férfiakat a legigényesebb és legszelektívebb piaci résznek tekintik a nőkhöz képest, zavaró igényeik miatt. Tehát itt vannak a különböző típusú Money clip pénztárcák férfiaknak.

1. Elülső zsebbőr pénztárca pénzcsipesszel:

bőr-elülső zsebpénz-klip-pénztárca

Az Alpine Swiss -ből készül, azok számára, akik még soha nem használták a vékony Pocket pénztárcát. Három foglalatból áll a számlák, kártyák és személyi igazolványok tárolására, és két különböző fekete és barna árnyalatban kapható. Ennek a pénztárcának a minősége tapasztalható a felületeken történő részletes varrással.

2. Dosh férfi dombornyomott pénztárca pénztárca:

dosh-mens-dombornyomott-pénz-klip-pénztárca

Ez a legjobb pénzcsipeszes pénztárca, mivel 6 foglalatból áll, amelyekben elférnek az egyén által igényelt minden szükséges tárgy, például pénz, papír, kártya stb. rendkívül tartós. A specifikációk a legjobbak, hogy vízálló pénztárca.

3. Carhartt hosszú nyakú pénztárca pénztárca:

carhartt-hosszú nyakú-pénz-klip-pénztárca

Ez a pénztárcával ellátott pénztárca karcsú és klasszikus. Hat nyílásból áll, egy fő rekesszel, amelyek lehetővé teszik az egyének számára, hogy névjegykártyájukat az azonosító kártyákkal együtt tartsák. Ez a bőr pénztárca pénzcsipesz a legjobbnak bizonyult az üzletemberek számára, és különböző színekben kapható.

4. Finom bőr mágneses pénztárca pénztárca:

finom bőr-mágneses-pénz-klip-pénztárca

Ezt a férfi pénztárcát pénzcsíptetővel a T app gyűjteményei gyártják. Műbőrből készül, és 3 foglalattal rendelkezik, köztük kettővel a hátulján és egy hatalmas nyílással a kártyák tárolására. Ez egy mágneses csipeszből is áll a pénz tárolására.

5. Klasszikus ezüst készpénzes pénztárca:

klasszikus-ezüst-készpénz-pénz-klip-pénztárca

Ez az Alaska Bear (R) pénzcsipeszes pénztárca nem igazi pénztárca, de jól ismert elegáns és dizájnos megjelenéséről, valamint stílusáról. Rozsdamentes acélból készült, amely növeli tartósságát, és nagymértékben testreszabható, azaz a vastagságot igényük szerint állíthatja be.

6. Adamant pénztárca pénzcsipesszel:

hajthatatlan-pénz-klip-pénztárca

Ez a pénztárca pénztárca tökéletes kombinációja a tartósságnak, a könnyű használatnak és az olcsóságnak. Bőrből készült, és egy kis csipesszel rendelkezik a számlák, fontos papírok és műanyag kártyák tárolására. Ez a legjobb azoknak a férfiaknak, akik mindig üzleti útjukon maradnak.

7. Nyomtatott gabona marhabőr bőr pénztárca pénztárca:

nyomtatott gabona-marhabőr-bőr-pénz-klip-pénztárca

Ezt a pénzt csipeszes pénztárcát finoman kézzel készítették ügyes és kiváló indiai kézművesek, kétféle fekete és barna árnyalatban. 5 nyílásból áll az alapvető kártyák és azonosítók, valamint a fontos számlák tárolására. Ez a műbőr és a bőr legjobb kombinációja, amely növeli tartósságát és teljesítményét.

8. Rejtse el az öltés valódi pénztárca pénztárcáját férfiaknak:

elrejtés-öltés-férfiak-valódi-pénz-klip-pénztárca

Ez a 8 slot férfi pénztárca pénztárca könnyű súlyú és tartós. Tökéletes kiegészítője a megjelenésnek, és nagyon olcsó.

9. Bosca bőr első pénztárca pénztárca:

bosca-skin-front-money-clip-wallet

Ez az elülső zsebbőr pénztárca pénztárca részletes kialakításáról és öltéseiről ismert. 4 nyílással rendelkezik a kártyák tárolására és két belső zsebbel. Ennek a csipeszes pénztárcának a fő vonzereje a pénztárca színe, amely gazdag személyiségjegyet kölcsönöz a férfi kollekcióban.

10. Distil Union Money Clip Wallet:

desztil-unió-pénz-klip-pénztárca

A Distil Union célja, hogy intelligensebb módot teremtsen a kevesebb pénz szállítására. Ez a bifold pénztárca férfiaknak lehetővé teszi, hogy egy személy egy csomó kártyát vegyen ki a bőrpánt megnyomásával. A legjobb dolog ebben a pénztárcában egy nyílásból áll a fontos kártyák elrejtésére.

11. SHARKK (R) rozsdamentes acél vékony pénzcsipeszes pénztárca:

rozsdamentes acél-vékony-pénz-klip-pénztárca

Ez az amerikai ezüst pénzből készült pénztárca a legjobb azoknak, akik készpénzt akarnak hozni azonnali használatra. Rozsdamentes acélból készül, és ennek a pénztárcának a szélei kerekek, ami sima és elegáns öltözetet biztosít ennek a pénztárcának.

12. Tumi Monaco bőr RFID pénzcsipesz pénztárca:

tumi-monaco-skin-rfid-money-clip-wallet

Ez a bőr pénztárca, pénzcsipesszel, 2 résszel és cipzáras zsebbel rendelkezik az alapvető számlák és tárgyak tárolására. Ez a pénztárca rendkívül tartós és kompakt, és szigorú védelmi funkcióval rendelkezik, amely megvédi a kártyát a tolvajoktól és a zsebtolvajoktól.

13. Bőrrugós pénztárca pénzcsipesz elülső zsebhez:

bőr-tavaszi-pénz-klip-elülső-zseb-pénztárca

A férfiak közül a legjobb választás a bőrrugós pénztárca. Egyszerű kialakítású, de mégis olyan funkciókat kínál, mint a kompakt és elegáns a felhasználó számára. Az elkészítéséhez használt bőr textúrája sima. A kijelzőablakból áll, amely 10 foglalattal rendelkezik, így könnyen elhelyezheti személyi igazolványát vagy hitelkártyáját.

14. Goson (B) pénztárca pénzcsipesszel:

gosonr-bőr-pénz-klip-pénztárca

Ez a férfi pénztárca pénztárcával 5 nyílásból áll a kártyák és az alapvető számlák tárolására, valamint egy átlátszó nyílással az azonosító ablak számára. Ez a pénztárca a The P prémium bőréből készült&P Inc., amely erős és tartós.

15. Arany és ezüst pénztárca pénztárca:

arany-ezüst-pénz-klip-pénztárca

Ez a pénztárca pénztárca egyedi stílusú pénztárca. A pénztárca teljes kapacitással rendelkezik a kártyák tárolására. Ez az aranyozott pénztárca a legjobb választás azoknak az üzletembereknek, akik nem akarják rendszeresen elővenni a kártyáikat. Ívelt formájú élekkel rendelkezik, így a nadrág nem szakad el.

Mindenki tudja, hogy minden embernek más és más választása van a divat és a kiegészítők terén. Azonban nem tudjuk garantálni, de igen, megpróbáltuk bemutatni kollekciónkat a stílusok, specifikációk és igények szerint. A Money Clip pénztárcák férfiaknak nagy dicséretet kapnak, és textúrája és megvalósíthatósága miatt magasra értékelik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80