9 Smukke Maggam -arbejdsdesigner til Pattu -bluser med billeder

Maggam -arbejde er meget tungt arbejde med perler, broderi, net osv. Tidligere blev maggam -arbejde udelukkende udført på silkestof. Men i dag udføres der også maggamarbejde på bomuldsstof. Maggam -arbejdsdesign på Pattu Blouse og Pattu Saree er perfekt til damer på deres bryllupsdag. Hvis der er maggam -arbejde på pattubluse, skal sareen være enkel for at give en god balance. Maggam -arbejde leverer et rigt og dyrt udseende. I øjeblikket er der så meget konkurrence i blusens designs. Det bliver virkelig forvirrende for damer at vælge den.

Nyeste og elegante Maggam -arbejdsdesigner på Pattu -bluser:

Her er en liste over top 9 bedste designer pattu saree bluser med maggam arbejdsmønstre til bruden.

1. Maggam arbejde med perler på bluse:

Maggam Arbejde med perler på bluse 1

Dette er ekstremt fantastisk maggam -design på pattubluse. Den bageste del af blusen har et smukt arbejde med sten i pink og lyseblå farve. Det har også gyldent zari -arbejde. Det ser eksklusiv bluse ud.

2. Halskæde Design Neck Maggam Work on Blouse:

Halskæde Design Neck Maggam Work on Blouse-2

Dette er et kantdesign på Pattu -bluse med så mange sten i forskellige farver og perler. Det ligner en halskæde selv. Konturgrænsen er udført med maggam -arbejde for at gøre det komplet. Det ser elegant ud på en gul bluse.

3. Floral Design Maggam Work on Blouse:

Floral Design Maggam Work on Blouse-3

Blusens bagside er dekoreret med hvide sten i forskellige former. Det smukke blomsterdesign er udført med sten. Hele blusen er dækket med murværk. Dori er også bundet bag blusen for at give en stram pasform.

4. Maggam -arbejde med mangomotiv på bluse:

Maggam Arbejde med mangomotiv på bluse -3

Et patchwork af mangomotiv udføres på den ene side af blusen. En stor sten er også fastgjort mellem et motivplaster. På en anden side er der givet en kant med et lille mangomotiv. Dit hår skal holdes foran for at vise dette smukke værk på blusen.

5. Maggam Work on Blouse for a Bride:

Maggam Work on Blouse for a Bride -5

Dette blusemønster til en brud. Det ser forbløffende rød farvebluse ud med blomstertryk, der består af sten og perler for enden. Selv på ærmer og hals udføres tungt maddikerarbejde. Den leder efter en unik.

6. Maggam Work with Zardosi on Blouse:

Maggam Arbejde med Zardosi på bluse -6

Dette er et fængslende design af maddikerarbejde udført på den bageste del af blusen. Et attraktivt zardosi -arbejde udføres med sølvfarvede tråde. Man vil forblive magisk ved at se designet. Det vil stjæle dit hjerte.

7. Boat Neck Maggam Work on Blouse:

Boat Neck Maggam Work on Blouse -7

Denne røde farvebluse har maggamarbejde i flere lag med forskellige former for designet. Det er et bådhalsmønster med kasketærme. Du kan parre den med den samme farve saree eller også i kontrast. Det ser glamourøst ud.

8. Elegant Maggam Work på Pattu Saree -bluse:

Elegant Maggam Work on Blouse -8

Det har et behageligt rygdesign med små sten. Det får et tungt look med 6 snitlinjer. Det er meget indviklet udført maddikerarbejde. Det kræver tålmodighed og erfaring i mange år. Grænsen er dækket med forskellige former.

9. Peacock Maggam Work Design på Pattu Blouse:

Peacock Maggam Work on Blouse -9

Denne bluse dækker den ene side med maddiker af påfugldesign. Der udføres et flerfarvet arbejde på dette for at gøre det til en storartet. Dette design vil tiltrække folks opmærksomhed med sit storslåede arbejde. En kant dækker den resterende udskæring og ærme.

Maggam -arbejde på bluse gør det anderledes end almindeligt tråd- og broderiarbejde. Det ser dyrt og elegant ud på damer. Når den bæres med en tung saree, får den dig til at føle dig som en dronning. Folk vil blive ved med at se dette behagelige design af maddiker arbejde på Pattu bluse og saree.